![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Akceptacja Przeszłości Dziewczyny
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Ten nielogiczny zbiór (...), ale czy gadasz (...) - to wywód(...)" - mistrzostwo składni zdania ![]() Niechęć do kobiet? Niechęć w stosunku do ataków skierowanych w stronę autora wątku to coś zupełnie innego niż niechęć do kobiet. Chyba, że chcesz powiedzieć, iż wypociny z poprzednich postów są właściwe dla ogółu kobiet... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie potrafisz tego zaakceptować, to nie bądź kolejnym na jej liście i odejdź.dzięki temu laska będzie miała o jedną przygodę mniej na koncie ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Przeszłość to przeszłość, trzeba ją zaakceptować, nic innego nie pozostaje. Więc jeśli ją tak kochasz, to próbuj, masz szansę. Rozstać się zawsze zdąrzycie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu mam ochotę pisać pod twymi postami lakoniczne "wódko, pozwól żyć", ale wolałam rozwinąć myśl ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-11-05 o 13:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do moich problemów z czytaniem ze zrozumieniem - myślę, że Ty masz problemy z właściwym odbiorem odczytanego i ułożonego w dosłowny sens tekstu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
autor albo ma wadę słuchu (i dlatego popełnia te liczne przedziwne i niespotykane błędy), albo to troll
stawiam na trolla ----------------------- natomiast gdyby temat był na poważnie: to większość panów, którzy od początku mają z tym problem - potem się w końcu z dziewczyną rozstają ciekawa więc jestem, czy trollo-autor nad tym problemem przeskoczy, czy też nie Cytat:
![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-11-05 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak,bo cudze to mają być "kurtyzany",a swoje to cnotliwe anioły
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
No dobra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dla niego to nie byłoby takie złe, pobawiłby się trochę w udawaną moralność, ale ja w tej chwili myślę o dziewczynie, która ma dość niskie poczucie własnej wartości. I dla niej takie rozwiązanie nie jest dobre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
lokalna gwiazda
|
Jestem ciekawa, czy gdyby dziewczyna była dziewicą, to autor uprawiałby z nią seks? I w ogóle wiedziałby, jak się do tego zabrać? Bo taki świętoszkowaty... I czy nie przemawiają przez niego kompleksy, bo facet, z którym spala dziewczyna był starszy i na pewno w łóżku lepszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś trafiłam na taki temat na amerykańskim forum
czy tu w PL, czy w USA - napisane jest to samo i takie same myślowe kombinacje alpejskie, jak u szarego_pośród_tłumu, faceci robią, zanim problem przeskoczą [o ile przeskoczą, bo pisałam już, że zazwyczaj nie przeskakują, jeśli już taki problem mają] w tamtym temacie autor opisywał kolejne stadia, które przechodził - okres ciszy - potem zadawanie pytań - krótki spokój - nawracanie i nawracanie tematu; wypytywanie o szczegóły - zwyczajne męczenie jej stałym wracaniem do tematu, zarzuty, złość na nią, wyżywanie się na niej słowne [w tym albo powyższym momencie często następuje rozstanie] - zaczyna rozum do głowy spływać: nie z niej odpowiedź trzeba wyciskać jak z cytryny, tylko SAMEMU spróbować z tym sobie poradzić [wycięłam, bo niepotrzebna gadanina] ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- no i właśnie to mnie tam uderzyło: te kombinacje alpejskie przy tłumaczeniu sobie przeszłości dziewczyny właśnie w tym momencie jest najwięcej roboty do odwalenia - przy tych próbach ogarnięcia w tamtym temacie też sobie to autor tak tłumaczył, że byłam pełna podziwu, jak on ten twór do którego doszedł, może uważać za logiczną całość mianowicie jakoś opłotkami, boczkiem boczkiem, doszedł do wniosku, że on też miał w przeszłości wyskok, tylko mniejszego kalibru, ale jednak miał, no i w sumie mają podobne doświadczenie ------------- największy problem to chyba: mniejsze doświadczenie niż dziewczyna; jakby była to rywalizacja, którą się przegrało dopiero drugą (!) ważną sprawa jest fakt, że zrobiła to z byle kim, czy w jakich okolicznościach Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-11-05 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
lokalna gwiazda
|
Dziwię się, że ta dziewczyna jeszcze z nim jest, ale mam nadzieję dla swojego dobra przejrzy wreszcie na oczy. Chłopak wpędza ją w poczucie winy, by odwrócić uwagę od swoich łóżkowych niedociągnięć. Jak coś mu nie wyjdzie, to wytłumaczy się obrzydzeniem
![]() I co ona biedna ma zrobić? Skropić mu nogi łzami i wytrzeć włosami? Ja bym z kimś takim nie wytrzymała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Piękne prowo, a tu taki ruch!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Eee... ja tam chyba nigdy nie zrozumiem, dlaczego ludzie czepiaja sie o przeszlosc. Nie rozumiem i juz.
Ja mam sporo, naprawde sporo doswiadczenia. Przyznaje bez bicia- zaczelam bardzo wczesnie, mam za soba kilka zwiazków, jak tez kilka jednorazowych przygód. Od zawsze uwielbialam seks, mam do niego w miare luzne, liberalne podejscie, nie robie z waginy oltarza i poprostu zdobywalam doswiadczenie, cieszylam sie seksem, szukalam przyjemnosci, próbowalam nowych rzeczy, eksperymentowalam i w sumie jesli chodzi o temat seksu, nie ma chyba niczego czego bym jeszcze nie spróbowala. I tak oto moje lózkowe umiejetnosci sa 'legendarne'. Czy zaluje czegokolwiek? Absolutnie NIE. Nigdy nie mialam weneryka, nigdy nie bylam w ciazy (pomijajac fakt, ze jestem bezplodna- przynajmniej jeden problem z glowy) Mój TZ jest sporo starszy ode mnie, i tez ma mnóstwo doswiadczenia i mial przede mna wiele, wiele partnerek. Nie mamy zadnego problemu ze swoja przeszloscia. Malo tego- w sumie bardzo nam to odpowiada, bo oboje jestesmy bardzo doswiadczeni i bardzo 'dobrzy w te klocki'. Dlatego tez nasz seks jest poprostu swietny. TZ wyznal, ze wrecz cieszy sie, ze jestem doswiadczona, bo gdybym nie byla... byloby nudno. Ja moge powiedziec to samo. Uwazam, ze autor powinien zaakceptowac fakt, ze jego dziewczyna ma jakies tam doswiadczenia za soba. Przynajmniej czegos sie od niej nauczy.
Tutaj spiewam- wchodzisz/sluchasz na wlasna odpowiedzialnosc!!! https://www.youtube.com/watch?v=JRRbz9R7hhA Journey through the ice and snow To heed the hunter's call, To slay my enemies as the runes foretold. Edytowane przez HellCommander Czas edycji: 2013-11-05 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Silnie zalatuje mi tu trollem. Calkiem niedawno pisala tu dziewczyna o problemie z chlopakiem, ktory nie moze sie pogodzic, ze ukochana nie jest dziewica. Podejcie Autora jest niemalze kalka jej postow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
"Teraz te myśli czasami dalej mnie dręczą i nie mam wtedy ochoty na nic, chce siedzieć sam w domu albo najlepiej usnąć wpychając łeb w poduchę. Nauczyłem się je zwalczać, tak mi się przynajmniej wydaje. Dalej mam wątpliwości czy sprawdzam się w łożku kiedy sobie o tym wszystkim myślę i czy jest jej przy mnie dobrze. " Uważasz, że to co czasami czujesz w tym związku, co regularnie zwalczasz, jest właściwe, że tak powinien wyglądać zdrowy związek? ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Może i troll, ale problem jest z gatunku powszechnych, można podyskutować.
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Kiedyś gdzieś, chyba nawet tu czytałam identyczny wątek, też zakładał go facet i to samo opisywał co autor tutaj, nawet o swojej byłej. Czy to nie kopia? Lub autor to tamten facet, który dalej ma z tym problem i ponownie szuka pocieszenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
po drugiej stronie szafy
|
Niekoniecznie kopia, problem jest dość popularny i często się pojawia, dziewczyny też co chwilę zakładają wątki "jestem z nim, kocham go, ale nie mogę się pogodzić z jego przeszłością, ciągle się porównuję do jego byłych, ciągle podpytuję a potem cierpię że one miały większe biusty" i tym podobne. Mnóstwo ludzi ma problem z akceptacją bujnej albo jakiejkolwiek przeszłości związkowej i seksualnej partnera, ale wbija im się do głów, że powinni to akceptować w imię miłości, że dziwni są...i tkwią w tych związkach, męczą się ale przecież to miłość. Temu strasznie nie lubię tego generalizowania "no jak można mieć takie wymagania, to dziwne jakieś chcieć partnera bez przeszłości", blablabla.
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie tu dziwią niektóre posty. Przecież jeżeli facetowi to przeszkadza to od razu oznacza,że jest niedojrzały? ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Każdy sam decyduje co chce i co mu pasuje. I to czyjaś decyzja i czyjeś wybory.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Człowieku - brzydzisz się tym, że dziewczyna nie jest dziewicą...
Podczas gdy w tym wieku niektóre panny są już zawodowymi prostytutkami. Co by Cię bardziej bolało ? Że Twoja TŻ nie jest dziewicą czy oddawała się każdemu na imprezie lub miała sponsorów ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem jego niedojrzalosc przejawia sie tym, ze ma pretensje i zal o cos czego cofnac sie nie da. Ze doprowadza do sytuacji, w ktorej on jest przepraszany za cos, co nie bylo jego udzialem. Dojrzaly czlowiek, nie mogac przejsc do porzadku nad pewnymi kwestiami, odchodzi. A nie torturuje siebie i partnera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
po drugiej stronie szafy
|
A po co tak od razu celować w skrajność?
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Jeśi chodź o mnie ,to w pewien sposób rozumiem, postawę autora. Sama mając 21 lat wciaż jestem dziewicą, to jest moja świadomo decyzja ,chce czekac na odpowiedniego faceta .I gdyby już się taki trafił ,to szczerze mówiąc też wolałabym niedoświadczonego ( taką mam wizje i tyle ) .A jeżeli niestety poznałabym takiego ,który miał już spore doświadcznie ,to nie ukrywam że byłby to dla mnie problem . Więc w tej kwestii ,jestem w stanie to zrozumiec . ALE już nie rozumiem`
`tego że cie za swoją przeszłosc przeprasza?! bo miała prawo robic co chce i z kim chce, a tobie guzik do tego kolego . `że się jej brzydzisz i czujesz odrzucenie do swojej kobiety?! no przegięcie totalne dla mnie , traktujesz tą laskę na równi? może uważasz że jest gorsza od ciebie? `a już kompletnie nie rozumiem jednego, ( nie akceptuje jej przeszłosc, ale przespac się z nią mogłem -ja jej oddałem wszystko,a ona mi nic - A CZY KTOŚ CIE DO SEKSU Z NIĄ NAMAWIAŁ? ![]() `a no i nie wierzyłabym że ona żałuje tej swojej przeszłosc( chyba że ma przykre wspomnienia z tym związane ) może powiedziała ci tak ,żebyś przestał biadolic i marudzic? ![]() Reasumując , uważam podobnie jak wizażanki . Nie dojrzałeś do związku i seksu i chodź mi tutaj tylko o twoja postawę ,względem tej dziewczyny . A nie o fakt ,czy wolałbyś dziewicę czy nie. ![]() Edytowane przez 54ce3fbc88f185a301100989ca5a9ee48614e14d_61d631024e2fc Czas edycji: 2013-11-09 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Ale się używki spłakały, bo szukasz dziewicy xD Olej je. One projektują swoje umysłowe ograniczenia na Ciebie. Wiesz czemu? Bo same nie są dziewicami i boli je, że facet chce kobiety, które mają to, czego one nie. Będą się zapierać, wytykać Ci różne zaburzenia. Idź za tym, co Tobie się podoba.
Nie słuchaj spłakanych pościanek z wiadrem. Bo one dadzą Ci aprobatę tylko, jeśli dasz swojej pani walić się po klubach z innymi, żeby dopiero potem ją przyjąć. Naprawdę tak zależy Ci na zdaniu losowych frustratek z internetu? Panie, idź po swoje i nie pytaj o innych o zdanie. Nikt za ciebie życia nie przeżyje. Na pewno nie zakompleksione karyny z tego forum, na które nawet byś nie spojrzał. Żyj. To, że wolisz dziewice, nie jest niczym złym. Używki będą Ci wmawiały, że masz "zazdrość wsteczną" i inne lewackie â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠o lo, byle byś tylko zwątpił w siebie. To tzw. shaming. Bo same nie są dziewicami Mają bardzo solipsystyczne myślenie. Panie, masz prawo tego wymagać. Nie pytaj innych o zdanie. Ktoś powie, że to zaburzenie? Spoko, ma prawo. A ty masz prawo żyć po swojemu. Jakaś klubowa Angelika albo inna Sanderka powie Ci, że żyjesz w średniowieczu i to tylko błonka? Może dla niej. Bo sama nie ma szacunku do siebie i robi to z kim popadnie. Następnie widząc, że żaden szanujący się facet jej nie chce, wchodzi na takie forum typu wizaz.pl i głosi swoje mizoandryczne chłamy, które zrodziły się w jej ograniczonej główce. Nie pytaj na forach tego typu o to, czy to normalne. Żyj po swojemu. W internecie czyhają zaburzeni ludzie, którzy chcą narzucić Tobie swoje wartości, żeby tylko zagłuszyć prawdę. To ich problem. Naprawdę gościu, pieprzyć zdanie losowych typiar z neta. Żyj po swojemu. Bo nikt za Ciebie życia nie przeżyje Twoje preferencje są NORMALNE. Po prostu nie chcesz się walić z kim popadnie, jak szury z tego forum. Trzym się Edytowane przez barbadn300 Czas edycji: 2025-07-17 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.