|
|
#601 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
hmmm,nigdy nie pomyslałam ze mozna tak na to patrzec. ja jade bo po to jest ten dzien, a nie inny w roku, tak samo jak wigilie jem w wigilie a nie kiedy indziej. pozatym jak wielu napływowych ze wsi do miast groby mam gdzie indziej niz mieszkam-i przemieszczzam sie w kilkugodzinnych korkach by wwłasni w tymn dniu a nie innym uczcic pamiec zmarłych-bo uwazam ze to wazne własnie w tymn dniu (powtarzam sie) no i nie mam zabardzo kiedy indziej isc bo kiedy indziej jestem gdzieindziej o 110 km ![]() Cytat:
czekaj-ale jak to ksieża zgarniają do kieszonki za tereny przycmentarne??? co ksiądz ma do cmentarza? Cytat:
własnie- to chciałam powiedziec ze wszystko teraz kreci sie wokół sprzedac kupic i ze mi sie to nie podoba ale jak zwykle gadam za duzo i bez sensu---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- pozatym jestem złą matką-dziecko mi beczy nad simple present a ja nie mam nerwa tego tłumaczyc po raz fefnasty, niby kumate to dziecko,a jednak nie zawsze ![]() odesłałąm do książek
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adhandelprzycmentarzu: mnie to nie oburza, nie potępiam, zastanawia tak, to na pewno, ale z drugiej strony co tu się zastanawiać, coraz mniej świętości mamy niedziela w ch to dziś norma przecież, a na początku też się oburzaliśmy fogle to cierpię sks jak nici teszczę YC i po 5 zapachach jestem na nie chyba wywaliłam 120zł w błoto
|
|
|
#603 | |||
|
Zakorzenienie
|
do usług
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytaty mi zeżarło ![]() Jakiś taki do doopy dziś dzień
|
|||
|
|
|
#604 | ||||
|
Panaroja
|
Snad niczego i pośpiechu
![]() nie zrobi , za letkie ![]() Cytat:
megadrogich nie biere Cytat:
![]() 2.kapcie ![]() Cytat:
Cytat:
miałam takie góralskie kapcie z futerkiem we środku , małż je zaanektował , a kotha nieboszczka rzygła mu do takiego ślicznego kapcia glistą ![]() Drogi Baru , nabyłam se krem CC Bielendy , który ma robić fszystko i jest koloru mientowego bo ma zakrywać zaczerwienienia . Czy macie jakieś dośfiadczenia z takimi środkami ? Bo kupiłam bo nowośc i fogle , a teraz się zastanawiam czy po zastosowaniu nie będę wyglądać jak Szrek niby na ręce posmarowanej zielono nie było , ale czort wi jak na paszczy zadziała I zmykam użyć uchwytów elektrod
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#605 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
zamiast tego piczarek podsmażyć na oliwie i zmiksować |
|
|
|
|
#606 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Macham znad uczulenia na szyi, czy można tak reagować na tabl p/ bólowe ![]() edit- Parabel, daj link do kremu.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja ich nie cierpię ![]() Cytat:
![]() Cudne Cytat:
![]() Cytat:
Nie musisz, przyjedź do Kraka jak chcesz cyrk zobaczyć. Niestety:/ A jak się przyłoży? ![]() Co za dzień
|
|
#608 |
|
grozi wypollizowaniem
|
źle mi
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapachy sztuczne strasznie blleeead2. no tak trochę a ja nie wiem, bo mam, ale nie naszam ![]() ide zamawiać żarło i inne utensylia dla stada , znów popłynę finansowo
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no rozczulił mię, skurczykoth z niego ale rozczulił, może własnie dlatego że zawsze to taki menel ![]() toć nie użyłam a mimo tego jest niepodawalne dla ludzi, sama zjem ![]() mi też
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#613 |
|
Vegemamita
|
We WRoclawiu wody brak
wielka awaria nie mam jak łba umyć
|
#614 |
|
To ja :)
|
Nadrobię jutro, a teraz na szybko...
Węgierski dla początkujących... -Powiedz "to krzesło jest brązowe" -Ależ oczywiście: "to jest gówno" A tylko akcent lekko zmieniłam!! Uwielbiam ten język
|
#615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No jak to co, pazerność ![]() Innego wytłumaczenia nie ma. U nas jest tak. Jedno miejsce przy samym cmentarzu - chodzi dzień wcześniej ksiąz ( wszystko jest rozlożone już wcześniej ) i pobiera co łaska ale nie mniej niż 200 zl za dzień, czyli standard to 400 Drugie to teren prywatyny więc nie pobiera bo się boi własciciela , własciciel nie pobiera nic oprócz symbolicznego 50 zl jednorazowo, bo i tak stoi puste. Urząd miasta nie bierze nic. W Radomiu rezerwacje są poczynione juz w styczniu, oplata kilka stów ( całoroczna) do urzędu miasta ( to akurat rozumiem), a ksiądz bierze drugie tyle. W Lodzi to samo, całoroczna do urzędu miasta, ksiądz bierze delikatnie bo z tego co wiem w tym roku tylko po stowce od miejscowki. Bierze, bo jest okazja, bo ludzie pozwalaja, ale nikt się przecież z duchownym nie będzie kłocil. Cytat:
2. A próbowalaś prawdziwych bb i cc? Wywalisz Bielendę szybciej niż kupiłaś ;-) No, bo przeca nowe a potem nie będzie okazji żeby tyle ludzi jednorazowo widziało ![]() Cytat:
Musze Cześka znowu zacząć męczyć i tresować, bo ostatnio troche zluzowałam i zaczyna wariować...motory gania |
|||
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmierdzi jak zaraza, ale Fanaberia dostaje maślanych oczufff i psy znajomych też wariują http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/wolowe/wnetrznosci/229683
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech tam śmrodzi, grunt żeby kundel nie marzył o niczym innym
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/przysmaki_rybne/63580
|
|
#620 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. a takiło http://bielenda.pl/produkty/multifun...aczerwienienia nic s tego - dwa leciuśkie kawałeczki plastiu , jak się przyłoży to pękną najwyżej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
? dotąd wszystkie bielendy robiły mi dobrze , więc zobaczymy Jeszcze ad sinupret chcenia - chcę czarne poncho , tylko właściwie po co mi ono , i tak nie mam gdzie w nim łazić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#621 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję ja mam tak, że niby wiem, że sieciunia to studnia bez dna, bezkresne źródło inspiracji, ale szukanie i zbyt duży wybór sprawia, że nie wiem co wybrać, czas tracę, chyba chcę jakąś nowoczesną książkę kucharską - tylko ja muszę mieć z obrazkami
|
||
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
mam pod dostatkiem
, ale nie kcom żryć jakoś ![]() Cytat:
|
|
|
#625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i z lotu ptaka już przypomina krowę - ale nigdy nei był sportowcem a nietopsz tuczy ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
zauważyłam, że nic mi na oliwie z oliwek nei smakuje bo ona smakiem swym zabija wszystko tzn lubię ją jeść only na bagietce, bułce etc - maczać w niej pieczywo, ale jako dodatek do sałatek zawsze wybieram oleje bo mi ta oliwa wgryza sie i zabija smaki wstrętna no
|
||
|
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fany też krowę przypomina ![]() te żwacze zaspakajają chciejstwa ![]() Cytat:
osobiście dodaję olej z pestek winogron/ryżu, ewent jak coś ma mieć przyprawy, a ja mam akurat zamarynowaną fetę/mozarele/paprykę/pomidory/czosnek tudzież mieszankę wymienionych z ziołami, nie waham się użyć
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak nie zjada ponad normę no ale trzy sąsiadki o niego dbają to chłopak ma nadmiar szczęścia - wet poinstruował co i jak skończył misie z winogron - a ostały oliwy sprezentowane i gópia otwarłam to zużyć muszę miast prezentować dalej
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-05 o 23:27 |
|
|
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jeszcze kilka innych pierdut do darmowej przesylki ![]() Zbankrutuję kiedyś przez te futrzaki ![]() A Czesiek ma takie krowie oczyska normalnie ![]() Odkąd go poznałam ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#630 | ||||||
|
Wiedźma
|
Ja porzuciłam starania.
Bardzo mnie ta wiadomość cieszy, choć niepewność przyszłości mniej. Ale taki los. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ode mnie księżulo wyciągnął tysiaka szantażem, że nie wpuści prochów do kościoła, bo kremacja nie po chrześcijańsku. Encyklika papieska regulująca tę kwestię go nie przekonała (miałam ze sobą), ale kasa owszem. Dobrze, że mnie to już nie dotyczy. Mnie od pewnego czasu też.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2013-11-06 o 05:56 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

) pędzi na groby a w inne dni roku olewka. W Zaduszki natomiast "trzeba to jadę, kupię piękny znicz większy niż znicz cmentarnego sąsiada, kupię wypasiony wieniec, zapalę świeczki i będę taki zadowolony z siebie, że pamiętam o zmarłych". To i watę cukrową można kupić.
odesłałąm do książek 

sks jak nic

z futrem rudym bo ciepłe i nawet so w swoisty sposób cool - choć miny kurierów bezcenne - jakby mnie miał kto obfocić po domowemu to szok w trampkach na mur beton

wielka awaria nie mam jak łba umyć