Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-06, 19:12   #811
fantastic
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez katarzyna_szy Pokaż wiadomość
ja wrzucałam już zdj w tej spódnicy takie na szybko, teraz czekam na większy rozmiar bo jak widać wbijała mi się strasznie w schaby
i nie jest taka krótka, ja mam 169cm i tu jest założona bardzo wysoko
oo dziękuję bardzo

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 19:14   #812
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Nie muszę Ta CHUSTA z koronką - blee, myślałam, że to szalik..

Wróciłam z niczym.. ten szalik jeszcze przemyśle, ale chyba nie ma miłości.. Za mało żywe kolory..

A karmelowe woski - jak się po nich paznokciem przejedzie (a mam teraz mega długie) to robią się ślady.. No i ten kolor jest straszny na żywo

Czyli nie mam nic na liście zakupowej..
No właśnie mierzyłam karmelowe z jakąś szramą na nogawce i skoro iszesz, że to od paznokci... Szkoda Bo chciałam jakieś woski, a granatowych spodni mam sporo, czarnych nie chcę...
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 19:15   #813
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Mierzyłam szalik z koronką.
fajnie wygląda

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Stary 2013-11-06, 19:16   #814
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ja nie kupiłam sobie nic (no, poza jednym marnym swetrem) od 2 miesięcy. A teraz mam problem z ustaleniem co w pierwszej kolejności

A sukienka http://preska24.pl/home/zakupy/kobie...a-biala-detail

Tak myślałam, że tutaj ją wyhaczyłaś. Przejadę się i zobaczę, może będzie coś bez tych zakładek Wiesz może jak to jest tam parkingiem? Bo przejeżdżam obok jak jeżdżę na dworzec i widziałam, że są jakieś szalone bramki.
Cytat:
Twoja jest z "zakładką" na dole, a ta co wrzucałaś ją poglądowo ma za co przy kołnierzu coś takiego. Ta z preski jest taka zwykła A co do długości, to pytałam, nie stwierdzałam, ale moje pytanie było bezsensowne bo właśnie doczytałam że to tunika, nie sukienka A swoją drogą gdzie kupowałaś? Jak byłam szukać koca ostatnio na świebodzkim to widziałam coś w tym stylu, ale nie po to tam byłam więc przeleciałam na prędce. A że jest workowata to wiem

Moja jest identyko jak z Praski, nie mogłam na sieci znaleźć identycznej foto więc wrzuciłam taką, mogę obfocić na wieszaku Ja na 'zielaku' widziałam wiele takich, bardzo podobne + spódnice pikowane, jakby na kole, jest takie jedno stoisko z taką odzieżą ale ceny wahają się od 100 wzwyż - mówię o sukienkach. Ja swoją kupiłam koło Traugutta (przedostatnią sztukę brałam, była jeszcze czarna), szkoda mi było wywalić ponad stówkę na sukienkę, która nie wiem jak będzie zachowywała się po praniu A z parkingiem to nie wiem, ja parkowałam na uliczce koło stacji benzynowej (dojazdówka do Sky'a). Koleżanka mówiła, że widziała w tej Galerii Sylwia (w chińskim sklepie), ale to było dwa tygodnie temu, nie wiem jak z dostawami u nich

Edytowane przez slomka
Czas edycji: 2013-11-06 o 19:17
slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 19:18   #815
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
No dobrze, dobrze, nadstawiać pupy do lania! Jak tylko kątem oka wyhaczyłam, że pojawiło się słowo nektar od razu się zainteresowałam (lubię włosy suszarą rano dmuchnąć).

Czyli, że jak- będę miała jak z reklamy owłosienie? A czy ktoś zamawiał to cudo na All- bo ja nie mam gdzie kupić Kerastase a już bym chciała mieć ten nektar Chociaż może w Wiedniu uda mi się kupić

Ach, i nie chciałam wcześniej zapeszać ale teraz uprzejmie informuję, iż zostałam posiadaczką... włosów. Nie są to włosy jak Madzi, czy Anetki ale z pewnością włosy. Strasznie mi się wcześniej sypały ale od ponad miesiąca piję siemię lniane dwa razy dziennie i mam już bardzo dużo baby hair i w ogóle są jakieś takie zdrowsze i ładniejsze
super też chciałam zacząć pić siemię tylko ciągle zapominam żeby kupić

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Stary 2013-11-06, 19:30   #816
karton
Zakorzenienie

Tak swoją drogą... to ja się tak przypałętałam nie wiadomo skąd i ani cześć, ani nic.. tylko od razu się nieuprzejmie wtrąciłam w dyskusje

Więc - cześć

Cytat:
Jest ok, ale przez jego rozmiary nie dopnę się w płaszczu, albo jest on dziwnie wybrzuszony.. Pozostaje nosić na wierzchu.

Mam nadzieję, że będzie leżał jeszcze lepiej, ja to zarzuciłam w sumie byle jak, bo mam alergię na przymierzanie
Tak sobie myślę, że to może być zaleta tego płaszcza za 169... Dekolt jest stosunkowo głęboki więc będzie gdzie upchnąć koc

Edytowane przez karton
Czas edycji: 2013-11-06 o 19:35
karton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 19:31   #817
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

.
Stary 2013-11-06, 19:39   #818
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
No właśnie mierzyłam karmelowe z jakąś szramą na nogawce i skoro iszesz, że to od paznokci... Szkoda Bo chciałam jakieś woski, a granatowych spodni mam sporo, czarnych nie chcę...
Obawiam się, że mogą się sprać Myślałam, że ten kolor bardziej wpadnie mi w oko, ale mało rzeczy by mi jednak do niego pasowało.

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 19:54   #819
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
oj ta simple dla mnie była za krótka a wysoka to ja nie jestem (mam 170 cm) ta z Harmni sięga jakoś trochę przed kolano- idealna długość
jak ona genialnie się układa co prawda dużo bardziej podoba mi się do gołych nóg niż do rajstop (ale to jak prawie każda spódnica/sukienka)
widziałam na fb że trafiła w Twoje ręce bardzo podoba mi się fason czekam na zdjęcia na blogu to pewnie też się na nią zdecyduję
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 20:05   #820
karton
Zakorzenienie

od 6:18 Tanya Burr pokazuje granatowo-zielony szal
http://www.youtube.com/watch?v=jYbMlowlKIw
Stary 2013-11-06, 20:12   #821
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Moja jest identyko jak z Praski, nie mogłam na sieci znaleźć identycznej foto więc wrzuciłam taką, mogę obfocić na wieszaku Ja na 'zielaku' widziałam wiele takich, bardzo podobne + spódnice pikowane, jakby na kole, jest takie jedno stoisko z taką odzieżą ale ceny wahają się od 100 wzwyż - mówię o sukienkach. Ja swoją kupiłam koło Traugutta (przedostatnią sztukę brałam, była jeszcze czarna), szkoda mi było wywalić ponad stówkę na sukienkę, która nie wiem jak będzie zachowywała się po praniu A z parkingiem to nie wiem, ja parkowałam na uliczce koło stacji benzynowej (dojazdówka do Sky'a). Koleżanka mówiła, że widziała w tej Galerii Sylwia (w chińskim sklepie), ale to było dwa tygodnie temu, nie wiem jak z dostawami u nich
No nie no, u Ciebie jest duża ta zakładka i mocno odcina się, a u preski nie ma tego. Nawet zaznaczyłam Ci o co mi dokładnie chodzi Ale przed kliknięciem podjadę na zielińskiego i ew. na świebodzki Bo bez sensu przepłacać to raz, dwa zobaczę jak mi w takim kroju No i koniecznie będę szukać białej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_002013.jpg (23,3 KB, 195 załadowań)

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2013-11-06 o 20:13
sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 20:17   #822
ladybird1122
Wtajemniczenie

Kuchnia...#$@%^ a ja tak sobie przeglądam sukienki, swetry, spódnice i w większości nie ma już rozmiaru nawet gdybym ch ciała to nie ma co kupić, a co dopiero na wyprz. może stacjonarnie będzie lepiej, tylkio jak widzę te jasne rzeczy uwalone to mi sie odechciewa
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 20:19   #823
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
oo dziękuję bardzo
donosze nieskromnie ze rowniez pije siemie od jakiegos czasu, wcieram w skore glowy kozieradke i radical i.........uwazam ze znacznie mi sie poprawil stan wlosow, moge powiedziec zd sa woooooos....aaaa i rzesiska mi taaaaak urosly ze ho ho ale to po revitalashu
Stary 2013-11-06, 20:35   #824
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Faktycznie, nie ma go. Tyle razy go dokładali, że chyba się wyprzedał ostatecznie. Jakby co, to wiem gdzie na dzień wczorajszy były jeszcze 2 sztuki
Ja wyhaczyłam ostatni na Śląsku. Zastanawiam się nad jeszcze jednym- tym z koronką albo ten w zieloną kratę...

KTÓRY WYBRAĆ ???
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 20:36   #825
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Ja wyhaczyłam ostatni na Śląsku. Zastanawiam się nad jeszcze jednym- tym z koronką albo ten w zieloną kratę...

KTÓRY WYBRAĆ ???
Koronka to chusta (kwadratowa) jeśli Ci to nie przeszkadza to bierz, ja tam wolę szaliki

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2013-11-06, 20:37   #826
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
donosze nieskromnie ze rowniez pije siemie od jakiegos czasu, wcieram w skore glowy kozieradke i radical i.........uwazam ze znacznie mi sie poprawil stan wlosow, moge powiedziec zd sa woooooos....aaaa i rzesiska mi taaaaak urosly ze ho ho ale to po revitalashu
super przypomnij mi proszę jak ta kozieradkę się stosuje? kupię ją i siemię w aptece?

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Stary 2013-11-06, 20:42   #827
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
(ciach)
Czyli nie mam nic na liście zakupowej..
Nie martw sie, takie anomalie szybko mijaja

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Z wycofywanych lubię bardzo Blissful Autumn... taka jabłkowo-gruszkowa szarlotka November Rain nie mam i nie wąchałam niestety. A co pianek to masz rację, śliczny, słodki zapach
Chcem!
Cytat:
Koronka to chusta (kwadratowa) jeśli Ci to nie przeszkadza to bierz, ja tam wolę szaliki
Zielona kratka tez kwadratowa

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2013-11-06 o 20:44
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 20:43   #828
slomka
in the dark of night

Cytat:
No nie no, u Ciebie jest duża ta zakładka i mocno odcina się, a u preski nie ma tego. Nawet zaznaczyłam Ci o co mi dokładnie chodzi Ale przed kliknięciem podjadę na zielińskiego i ew. na świebodzki Bo bez sensu przepłacać to raz, dwa zobaczę jak mi w takim kroju No i koniecznie będę szukać białej.
już kumam o jaką zakładkę Ci chodzi
Stary 2013-11-06, 20:49   #829
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
super przypomnij mi proszę jak ta kozieradkę się stosuje? kupię ją i siemię w aptece?
jedno i xrugie dostaniesz w aptece ale siemie kupuje w sklepie bo taniej (dzis kupowalam w kauflandzie za 2,70) kozieradka z kolei kosztuje u mnie 2,40....zalewam lyzeczke wrzatkiem tak ok 3/4 szklanki ciut mniej ...czekam az ostygnie odcedzam i wmasowuje w skore....najczesciej na noc zostawiam i rano myje....
Stary 2013-11-06, 20:49   #830
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Nie martw sie, takie anomalie szybko mijaja

Chcem!

Zielona kratka tez kwadratowa
ta?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1577010.html
Mogliby pisać wymiary to by się człowiek nie zawodził w sklepie

Stary 2013-11-06, 20:57   #831
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Jutro pochwalę się zakupem A czy ktoś widział na żywo:
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1568525.html
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 20:59   #832
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Ja akurat zaczęłam go używać jednocześnie z tym złotym Elixir Ultime, naprzemiennie, zależnie od potrzeb. Jeśli suszę/prostuję włosy - nektar, jesli nie - elixir. W grudniu będzie rok jak je stosuje i jestem bardzo zadowolona, przed zakupem czytałam wiele recenzji mówiących, ze te kosmetyki dają efekt "do następnego umycia". Bardzo rzadko zdarza mi sie w pośpiechu nie nałożyć niczego na włosy po myciu ale nie zauważyłam, zeby wtedy były jakies gorsze, czyli u mnie efekt jest trwały.
Nektar wg mnie jest bardzo dobry ale tez bardzo ciężki (mnie to nie przeszkadza, a wręcz cieszy), dobrze chroni przed ciepłem, zapach utrzymuje sie długo, wlosy w dotyku są gładkie jak jedwab. Mimo to bardziej bym poleciła ten złoty eliksir, jest lżejszy, a z nektarem jednak łatwiej przesadzić, wtedy włosy są po prostu lepkie, no i wielu osobom moze przeszkadzac to obciążenie. Oczywiście obydwa produkty nakładamy tak od uszów w dół do tego są bardzo wydajne.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bardzo dziękuję za wyczerpującą odp.

Cytat:
Napisane przez monikau Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny , pomocy, jakiś diabeł mnie opętał i z nudów kupiłam na allegro takie oto coś
http://allegro.pl/a742-zara-woman-be...3671681921.htm
to co dostałam wieje na kilometr podróbą i stad mam pytanie - ma go któraś z W as , tak ,że mogłabym zweryfikowac nr referencyjny i detale - dodam ,że jest z marnego gniotacego sie materiału i ma fatalną podszewkę taka bawełniana szmatkę , pomocy . ( Mam 2 inne beżowe trenche zarowe kupione w sklepie i ich jakość jest zupełnie inna).Babol oczywiście się wypiera a ja nie chce tego tak zostawić. Pomocy!!!!
http://allegro.pl/a742-zara-woman-be...671681921.html
Niestety nie mam tego płaszcza więc nie pomogę, ale myślę że jeśli masz jakieś podejrzenia to walcz o swoje.
po pierwsze kupiłaś na kup teraz i masz prawo do zwrotu 10 dni, pisze to nawet u góry na tej aukcji, a jak się licytuje to taka opcja się nie wyświetla . Po drugie postrasz ją że poinformujesz all o tym że sprzedaje podróbki, możesz też założyć spór allegro. Jak będziesz jej odsyłać płaszcz to tylko paczką lub kurierem żeby nie było że list zaginął. Takie sprawy są trudne ale często straszenie sprzedawców dawało efekty bo nie chcą mieć problemów a i tak znajdzie się ktoś kto kupi.
Życzę powodzenia i daj znać jak sprawa się toczy
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 21:03   #833
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
ta?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1577010.html
Mogliby pisać wymiary to by się człowiek nie zawodził w sklepie
Tak, ta. Pamietam wymiar, jest na metce 140 cm x 140 cm

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 21:06   #834
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Tak, ta. Pamietam wymiar, jest na metce 140 cm x 140 cm
To już z chust nie mam nic na liście

Stary 2013-11-06, 21:12   #835
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluje zakupu!
Stary 2013-11-06, 21:16   #836
martitkaa
Zakorzenienie

A co myślicie o tej sukience z preski?
Lepsza czy gorsza niż z fifi, jest sporo tańsza ale nie na wszystkich zdjęciach ładnie wygląda i w sumie to nie wiem
http://preska24.pl/home/zakupy/kobie...a-biala-detail
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg preska.jpg (24,0 KB, 69 załadowań)
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 21:22   #837
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
obecna kolekcja, wystepuje jeszcze w wersji musztardowej, a nie granatowej jak ktos tu pisal
Tak zgadza się - ecru i musztardowej czasami jak za dużo rzeczy oglądam to potem mi się pomiesza

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
macalam i co wymacalam?fajny?

dziekuje
Mnie się spodobał

Cytat:
Dopiero wróciłam do domu i chyba lece do Zarki zobaczyć ten drugi dwustronny

Zabije Was dziewczyny.. a już miałam taką ładną sumkę na LV.. (udało mi się opchnąć starego lapka haha)
Przedsiębiorcza dziewczyna klask i:

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Tak swoją drogą... to ja się tak przypałętałam nie wiadomo skąd i ani cześć, ani nic.. tylko od razu się nieuprzejmie wtrąciłam w dyskusje

Więc - cześć

Tak sobie myślę, że to może być zaleta tego płaszcza za 169... Dekolt jest stosunkowo głęboki więc będzie gdzie upchnąć koc
O tak Można ładnie wyeksponować zarowe szale

Cytat:
Obawiam się, że mogą się sprać Myślałam, że ten kolor bardziej wpadnie mi w oko, ale mało rzeczy by mi jednak do niego pasowało.
Mnie karmelowe podobają się W świetle dziennym kolor bardzo zyskuje

Cytat:
Któraś z dziewczyn chwaliła się jej zakupem niedawno

Cytat:
To już z chust nie mam nic na liście
Nie martw się Pewnie jeszcze jakieś szaliczki wrzucą do sprzedaży
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 21:24   #838
Anty Marka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Anty Marka Pokaż wiadomość
Cześć, jestem i pozostaję na dłużej.
Poszukuję czarnego płaszcza i chyba znalazłam: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1603517.html
xxxx
Byłam w Zarze i niestety płaszcza nie było. Nie chcę kupować w ciemno za takie pieniądze i później jeździć oddawać lub wymieniać. Znalazłam innym równie ładny ale nie w Zarze....
Tym czasem marzy mi się ta spódnica:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...8p1393505.html
i ta sukienka
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1464509.html

Co sądzicie?

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Lepsza czy gorsza niż z fifi, jest sporo tańsza ale nie na wszystkich zdjęciach ładnie wygląda i w sumie to nie wiem
Mam z tego sklepu bluzę i wygląda identycznie jak na zdjęciu więc prawdopodobnie ta sukienka będzie super
Anty Marka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 21:25   #839
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
A orientuje się któraś z Was z czego są zrobione te sukienki z Preski? Pikowana dzianina lub dzianina z nylonem to brzmi trochę zagadkowo?
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 21:27   #840
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
To superancko zacznę tez pic siemię lniane, swoją droga, szkoda, ze w innych miejscach włosy nie wypadają tak jak na głowie :Hahaha:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości