|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Ale tu czy tam? ![]() Testowałam Corneliusa bananowego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#663 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zmiana tematu-macie pomysły na wakacje?
![]() pytanie drugie-gdzie jest ładnie i tanio? i nie ma hoteli przy plazy? (wiem,wiem co roku sie powtarzam)
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-11-06 o 19:00 |
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Tam jest co polecają, a nie co nie polecają
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, no czyli wrzucam na minutę ![]() Nie umiem ustawiać sekund, tylko pelne minuty , wogle nie umiem jej obslugiwać ![]() Mi tam w sumie wszystko jedno czy z mikrofali czy nie, grunt że można szybko żarcie odgrzać na jednym talerzu. |
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#668 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kusi mnie jeszcze coś bardziej hmm egzotycznego, bo planuję wielkie świętowanie, ale jeszcze nie wiem, ile $ uciułam ![]() Co do Twojego pytania - może Słowenia? Zaraz znajdę linka. edit: Portoroz Jutro o tej porze będę zaczynac kolejny długi weekend Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-11-06 o 19:20 |
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, na wrastający muszę jeszcze zapracować ad2. no dobsz, może źle trafiłam będę te samplery łupać dalej (a mam sporo ), midsummers zapisany ale w sumie to Red Velvet mogłabym mieć dużą
|
|
|
#670 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
joł; wentualnie w leczu/bigosie nie czuć, ale to i tak lepsze odgrzewane z gara
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#671 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też muszę iść do stomatologa ![]() Cytat:
joserę mieliśmy i niby ok. ale niechętnie ijeszcze kupa nieciekawa a teraz Porta21 jest szybciej wyżerana od ulubionego Royala i koopa lepsza zdecydowanie i cena ok. 14zł/kg ![]() Cytat:
![]() ad2. do lekarz marsz samo)Cytat:
Cytat:
niedopre Cytat:
już tegoroczne poszły się eeeee..... tańcować, a o przyszłych nawet nie marzę
|
|
|
#672 |
|
Nindżopesz
|
I nie są szpilkami. |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam I Am Dina, trochę dziwny film, ale polecam,jak ktoś lubi norweskie widoczki i dzikie bohaterki z charakterkiem i potarganymi włosami
http://www.youtube.com/watch?v=M-aeJ7FUv38
|
#676 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no sorry, musiałam fajna kiecka
|
|
|
#679 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#680 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no nie fieu..znalazłam takie oto cus w portoroz http://www.ibegalis.com/hotels/portoroz/bernardin1.jpg auc ![]() co do lizbony to ja tez bym chetnie pojechałą..ale to tak straszni daleko Cytat:
w temacie filmowym obejrzłam niedawno wyspę tajemnic i dałam sie całkowicie zaskoczyc temu filmu w dodatku czułam sie dosyc zryta po nim prze kilka dni , tak ze w sumie nie wiem czy polecic czy nie jesli ktos nie widział ale pewnie kazdy widział
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-11-06 o 21:41 |
||
|
|
|
#681 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja nie ficiałem, jak sądzę
|
|
|
|
#682 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do wakacji to mi sie marzy to:
https://www.google.com/search?q=dueodde&safe=off &rls={moz:distributionID} :{moz:locale}:{moz ffici al}&source=lnms&tbm=isch& sa=X&ei=2ql6UuGkLNSwhAeMw 4CIDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw =1680&bih=878wiem gupia jezdem,ale co poradze ze mi sie bałtyk strasznie podoba nie wiem cemu sie nie linkje,trza se wkleic do przegladarki jak kogos ineresuje
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-11-06 o 21:48 |
|
|
|
#683 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#684 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ja sie opierałam bo to z dicarpiem, ale nie załuje
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
bo ty swiatowa jestes i z młodego pokolenia a ja to wisz...babcia co swiat zna od jednego konca wsi do drugiego, a warsiawa to prawie zagranica
|
|
|
#685 |
|
BAN stały
|
no tamte rejony też fajne, fajne.... wszędzie fajnie
(gdzie nas nie ma)ja bardzo liczę, że siostra ma pojedzie na erasmusa do norwegii ![]() i a propos egzotyki jeszcze - ostatnio się dowiedziałam, że V. ojciec pracował parę miesięcy na madagaskarze
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tak mamy z chuopinem, że jeśli jakiś film nam siedzi w głowie i o nim gadamy po obejrzeniu to już dobrze o nim świadczy z wyspą było tak że był dobry ale imo pojszli na skróty my to już straciliśmy nadzieję, że nas film truli zaskoczy nikt już z nami nei chce oglądać filmów bo zgadujemy od połowy w górę filmu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-06 o 21:50 |
|
|
|
|
#687 | |||||
|
Panaroja
|
Znad rozpaczy że się zpóźniłam na Eau Duelle
to jednak by mnie przerosło ![]() Cytat:
![]() 2.tesz ![]() a przygotowujesz odpowiednio ? Smażysz i podajesz na purcylanie ? Jak nie to się nie dzif przecież żaden porządny koth nie będzie jadł żaby która jest surowa i skacze , pfff ![]() spróbowałam rano nie jest źle , dużej różnicy chyba nie ma , ale nie jest gorzej Cytat:
![]() 2. w skórce znaczy we folii , ale nie jadamy fogle od dawna Cytat:
2. ![]() nasze takieło są http://www.power-system.pl/p73,4022-...er-system.html dobre są Cytat:
![]() Cytat:
u mnie nie było nigdy problemów z mszą nad urną , ale duże miasto to wiadomo , może być inaczej .2.kręgosłup prosty czy krzywy masz ? A fogle to do wracza ić koniecznie , bo to nigdy nic nie wiadomo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#689 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie nic nie domysliłam kompletnie nic a nic, tzn domysliłam sie ale czego innego ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ale brzydki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Winterowy wątek zrobiłam sobie listę rzeczy do przetestowania i nawet wszystko by było ok, tylko, że na tej liscie 3/4 produktów to piwa
Co więcej, wracając dziś do domu zahaczyłam o galeryję alko i nawet te piwa tam były, wzięłam tylko na razie dwa rodzaje na przeteszczenie [I]i właśnie jedno teszczę i takie se
[/I]

już tegoroczne poszły się eeeee..... tańcować, a o przyszłych nawet nie marzę

ffici al}&source=lnms&tbm=isch& sa=X&ei=2ql6UuGkLNSwhAeMw 4CIDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw =1680&bih=878
to jednak by mnie przerosło
, a ja właśnie ostatnio się zastanawiałam, czy i jak kwestia kremacji jest uregulowana, byłam na pogrzebie z urną
u mnie nie było nigdy problemów z mszą nad urną , ale duże miasto to wiadomo , może być inaczej .