|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Patrze na tel, ale dziewczyny nadal milcza..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Taka cisza strasznie stresuje....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Rozeznanie
|
Ja też idę spać, jutro pobudka o 5:20
![]() Mam nadzieję, że jak rano wejdę na forum to będą jakieś wiadomości od dziewczyn... Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc martuszka. Moze my sie tak martwimy a gosiaczek moze spedza znow czas.z. mezem? I dlatego do nas nie zaglada
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#3275 |
Zakorzenienie
|
Słodkich snów,,,
ja właśnei zjadłam duzy kubek jogobelli z bułą... normalnie jogurty mogłabym jeść cały czas- uwielbiam. jakiś filmik chyba oglądm, a o 3 pobudka bo mąż jedzie na 2 dni :/ jeszcze musze się wysmarować oliwką...a nie chce mi się wstawać z łóżka |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Wtajemniczenie
|
HEJ HEJ... caly dzien poza domem... dziekuje za pamiec o mnie. Wszystko u mnie raczej ok nie plamie dzis ale musialam udac sie w podroz do innego miasta pozalatwiac sprawy i zeszlo caly dzien... mam 10 stron do nadrobienia wiec jak juz poczytam to napisze wiecej.
brzuszek mnie boli jak leze na boku;/ ale ogolnie jest ok tylko jestem strasznie zmęczona. Jeszcze raz dziękuję za pamięć i za zainteresowanie. Jesteście kochane wiecie.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
ufff... to nas wystraszyłąś!!! codziennie coś pisałaś a tu cisza....
no ale ok wybaczamy ![]() odpoczywaj, spokojnej nocki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
"... w ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Wtajemniczenie
|
no hardkorowo dzisiaj bylo . Chcialam wejsc do was ale jak na zlosc choc mialam chwile w miescie to mi ta aplikacja "nie laczyla ", taki komunikat mimo tego ze neta mialam n 100%. czesto tak wyskakuje do licha i nic nie ładuje długo ten wizaż forum. Próbowałam kilkanaście razy. a potem telefon juz mi padl. smartfony i ich urokliwe baterie.. jestem padnieta mam nadzieje ze nie zaszkodzilam sobie tym dzisiejszym wojażem i jutro wrócę z naładowanymi bateriami. Buziaki dobranoc
![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-06 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dawno się nie udzielałam, ale ostatnimi czasy nie mam ochoty na siedzenie w internecie... ![]() Melduję tylko że żyję i mam się dobrze, nudności odeszły, energia wraca... w samą porę, bo synkowi idą wszystkie czwórki na raz ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, bo nawet nie próbuję nadrobić tych kilkudziesięciu (!!!) stron, które naskrobałyście ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Raczkowanie
|
Hope ale stracha nam napędziłaś ... Ja się przebudziłam i myślę "sprawdzę czy jakiś znak życia zostawiła" .
Super, że wszystko ok. :- D ... idę spać dalej ... Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
Witam sie wczenym porankiem... od 2 nie spie... zdazylam 2 razy siku zrobic. Pokokosic sie na lozku obudzic meza
![]() HOPE super ze u ciebie wszystko ok. Prosze nam.meldowac jak sie gdzies wybierasz i zamierzasz do.nas nie zagladac. Kobiety w ciazy nie moga sie stresowac ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:20 ---------- Poprzedni post napisano o 04:19 ---------- A poza tym zastanawiam sie jak tu zasnac. Nad ranem.bede padnieta... buu:/ Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:20 ---------- Nadal Gosiaczek sie niw pojawil... Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#3283 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wstałam przed 6 i czuję się wyspana. Pewnie jak tylko wejdę do pracy to już będę zmęczona, a o 10 będę marudzić, że chcę do domu ![]() Niki i mała85 trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze wizyty ![]()
Edytowane przez Light Limara Czas edycji: 2013-11-07 o 05:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry w ten deszczowy poranek, ja już siedzę w pracy i piję herbatkę z cytryną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś tylko raz na siku wstawałam i na szczęście szybko zasnęłam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Wtajemniczenie
|
Wstałam i od razu zajrzałam do Was, h0pe cieszę się że u Ciebie ok
![]() A ciekawe jak gosiaczek ![]() Idę chyba jeszcze poleniuchować :-P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3286 |
Zadomowienie
|
Ja też się witam z łóżka i narazie nie wstaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
BAN stały
|
H0pe cieszę się, że wszystko dobrze
![]() ![]() A ja nie śpię od 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jestem cały dzień w pracy. Przez te wczorajsze zakupy, dziś muszę nadrobić zaległości ![]() Magdi odezwij się jak tam po wizycie wczorajszej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Nie wytrzymam z tą szarówą i chłodem za oknem brrr a tu trzeba na zajęcia iść ![]() Miłego dnia Wszystkim ![]() Hope cieszę się, że wszystko ok u Ciebie ![]() No to teraz czekamy na Magdi i Gosiaczka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3289 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie z rana. 3mam kciuiki za.dzisiejsze wizyty i zycze udanego dnia
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3290 | ||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry, u nas też leje od rana
![]() Cytat:
Ale wogóle nie przejmuj się gadaniem mamy, ja nie wierzę, że coś może się stać bo wcześniej się robi zakupy. Ja jak tylko się dowiedziałam jaka płeć to chodziłam do lumpeksu i kupowałam ciuszki do małego. Lóżeczko też mieliśmy wcześniej bo znajomi akurat chcieli się pozbyć to zależy od szpitala. U mnie nie było, bo jak twierdzą to nei mają anestezjologa na etacie, a miasto 70tys. Cytat:
Miłego dnia Mamuśki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Rozeznanie
|
cześć Dziewczyny
![]() ostatnio mam grobowy sen, więc u mnie narazie bezsennośc odpuściła, na szczeście ![]() ![]() Mam dziś wizytę i doczekać się nie mogę, tak bardzo chce już być po ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do gry to najlepszę NBA2K14 - 4 gra z serii, co roku kupuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój Tż już wie, że jak jest dłuuugo u klienta musi z firmowego wysłać mi choć pustaka bym wiedziała czy żyje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gardło mnie boli, młody wirus zaraża ![]() ![]() Olaf rekordowo spał - do 6 ![]() ![]() ![]() Mam Tżta w domu więc muszę udawać że się nie obijam ![]()
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie
![]() Hope ciesze sie ze sie odezwalas, rano zaraz po przebudzeniu sprawdzalam ![]() Teraz czekam na Gosie i na Magdi bo tez powinna juz sie odezwac a byla zestresowana przed wizyta... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Zakorzenienie
|
Justyna zwolnij trochę te tempo kochana
![]() Martuszka nie pamiętam po ile sprzedawała teściowa w tamtym roku ale zarobiła coś między 100-150zł … Zawsze to coś ![]() ![]() Szczerze jeszcze się nie orientowałam w cenach , bo to musze z rana jechać i czekam aż TŻ będzie miał wolne aby auto wolne było. Jak na razie łupię ![]() Hope dobrze że wszystko OK. ![]() ![]() Nitka witaj ![]() Witam ![]() Dzisiaj wizyta i ja się już lekko stresuję , jak zawsze przed wizytą ;/ Kurcze od Gosiaczka nadal zero wiadomości ![]() Magdi też milczy ![]() Hmmm... dwakolory milczy... w sumie mam jej maila myślicie że wypada do niej napisać na prywatnego maila?? Bo PW na wizażu nie idzie Mala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3295 | |
Rozeznanie
|
Hejcia Mamusie
![]() Kurcze,mogłoby słoneczko wkońcu zaświecić a nie codziennie deszcz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Hope Kochana jak dobrze,że dałaś znać,bo się martwiłyśmy jak diabli czy wszystko okej ![]() GOSIACZKU O TOBIE NIE WSPOMNE!!!! APELUJE DO TWOJEJ PODŚWIADOMOŚCI,ŻEBY CIĘ TUTAJ PRZYGNAŁA!!! Ciesze się,że wczorajsze wizyty się udały i że z kolejnymi Maluszkami wszystko dobrze i 3mam za kolejne wizyty(Nikusia będzie wszystko dobrze dzisiaj) ![]() ![]() P.S. Myślę,że możesz Niki napisać do Niej prywatnego maila i pozdrowić Ją od Nas wszystkich,że o Niej pamiętamy i myślimy..może zrobi się Jej chociaż na chwile cieplutko na serduszku.. Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2013-11-07 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
Anulka
![]() ![]() Powiem Wam że lubię jak TŻ idzie do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej...
Hope - W końcu się odezwałaś. Jak dobrze, że wszystko oki ![]() Gosiaczek, Magdii - :palka: Kobiet w ciąży stresowac nie można ![]() lolitka- masz ten sam problem co ja ![]() ![]() Nikii - jeżeli masz maila do dwakolory to napisz koniecznie jej wiadomosc i napisz, że my tu wszystkie o niej myslimy ![]()
#3298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak w ogóle witam się w 11 tygodniu, mąż ma dziś ostatni dyżur i tydzień urlopu :P Myślimy żeby w góry jechać, ale z moimi nudnościami to raczej chyba niemożliwe, męczyć się tylko będę ni ale jeszcze zobaczy się ![]() Wielkie kciuuuuki za dzisiejsze wizyty ![]() Czekam na dobre wiadomości no i foteczki maluszków ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
Witam melduje, że wszystko nadrobiłam ale niestety muszę już uciekać do pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
paulka - weźcie mnie ze sobą w góry...
![]() ![]() ![]() A no i zapomniałam Wam napisac, że mąż mój dostał umowę na rok ![]()
Dziewczyna - 27.06.2006 ![]() Narzeczona - 24.01.2012 ![]() Żona- 10.08.2013 ![]() ![]() MAMA- 03.05.2014 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2013-11-07 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.