|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
kindzia mi sie ta granatowa kurtka bardziej widzi
debraM Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zubi,god,isabelle kciuki są ![]() Lea_ny moze to pogoda i ten beznadziejny listopad?przez to wiekszosc zle sie czuje. bedzie lepiej bobranoc, lece spac bo moja ladniejsza polowa juz w wyrku spi
http://s10.suwaczek.com/20120713030123.png http://www.suwaczki.com/tickers/rolol6d8oc2wjmfi.png Edytowane przez skubana Czas edycji: 2013-11-06 o 23:20 |
||||
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
Trzymamy kciuki a Ty daj znać po wizycie ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Matko już ta godzina, idziemy spać... Ja tam wstanę bo do pracy wychodzę przed 11, ale Tż...wstaje o 5... ![]() Dobranoc
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
Odezwę sie jutro albo w piątek.
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
A mój mężul w pracy jeszcze... nie wiem o której wróci, mówił, że pewnie 1-2
![]() Ale może jutro w ciągu dnia uda nam się coś razem podziałać - mówił, że może pojechalibyśmy do Wilanowa, bo w listopadzie można za darmo zwiedzać pałac
|
#2735 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wsparcie Meire BARDZO mi przykro wierzyłam, że będzie już ok.Jest już nas chyba 5 , wróć do nas jak dojdziesz do siebie
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam!
![]() Dzień doberek ja już śniadanko wcinam i niedługo śmigam na drugi koniec miasta ![]() ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Cytat:
Dzieki wszystkim dziewuszkom za kciuki
|
|
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry god daj znac jak po wizycie
a ja jade dzis cv zawiezc bo przyjmuja do pracy
|
|
|
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() God i zubi! Za Wasze wizyty tez wielkie kciuki!!! Czekamy na info!!! ![]() Jagatka, nie mam pojecia czy termoforek moze wplywac na tempke moze ktoras z dziewczyn bedzie wiedziala![]() A u mnie kochane tempka taka sama jak wczoraj. Wahalam sie czy zrobic test...zrobilam i tylko jedna kreska... Prawie sie poplakalam! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
milego szkolenia
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej polska gospodarke podciagnelam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 01.03.2014 22.11.2014, 3910 g, 57 cm 23.06.2011 01.06.2013Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2013-11-08 o 12:41 |
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszzystkim
![]() Cytat:
ale nowy cykl to i nowe szanse nadchodzą![]() kotka34 powodzenia!
http://s10.suwaczek.com/20120713030123.png http://www.suwaczki.com/tickers/rolol6d8oc2wjmfi.png Edytowane przez skubana Czas edycji: 2013-11-07 o 08:25 |
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
jak sie czujesz
|
||
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Lea ja przez 3 miesiące mam brać Cyclo-Progynovę
Muszę Wam powiedzieć, że jak miałam robione USG w szpitalu to za kotarami leżały dziewczyny pod KTG i patrzyły się na mnie jakby miały mnie zaraz zlinczować manieczka na tym teście widać jakby chciało się coś kluć ale może mam źle ustawiony monitor
|
#2744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mi USG robił kierownik całej ginekologii
i były zdziwione, bo tam były wszystkie brzuchate a ja płaska jak deska i może sobie pomyślały że ja jakaś uprzewilejowana jestem
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem zła, bo musze sie umowic do okulisty a terminy na luty 2014. Mowie im że pilne czy mnie gdzies nie wcisną bo jestem w ciazy i mam cukrzyce ale ich to nie obchodzi Cytat:
|
||
|
|
|
#2747 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2749 |
|
<3 <3 <3
|
Hej
Wlasnie jade na szkolenie, pozniej siostra ma mecz (wgl nie wiem jak to sie stalo ze rodzice zgodzili sie zeby trenowala) a na sam koniec dnia moj trening... byle do 20:30 :-D przyznaje sie ze nie nadrabialam ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Wczoraj miałam dzień z przygodami :/ Zatrzymałam się na skrzyżowaniu, na torach tramwajowych i nikt nie raczył mi pomóc zepchnąć auta... ehh ludzie są podli. Jakoś moją niusie zepchnęłam na bok a potem facet popchał na parking i mam wskakiwanie do auta w biegu za sobą, normalnie chyba zostanę kaskaderem ![]() Potem chodziłam z dzieckiem za rękę po taksówkarzach żebrząc o paliwo ale nikt nie miał jeden mnie podwiózł na stację, zatankował do karnistra i mi wlał, oczywiście 10 zł za usługę było mu mało(a z góry mówił, że za tyle pojedzie), a zrobił może 1,5 km ze mną ![]() Jak ja się cieszę, że za tydzień mnie tu nie będzie ehhhhh idę nadrabiać |
|
|
|
#2751 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
tak mi przykro kochana a myślałam że już będzie dobrze. Trzymaj się jakoś i wróć jak będziesz gotowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mocno mocnoi dla ciebie również ![]() Cytat:
no i właśnie takie informacje są mile widziane.Cytat:
![]() Cytat:
A ja dziewczyny 2 dni temu miałam tragiczny dzień. Od godziny 14 tak mnie głowa bolała no masakra jakaś a na koniec pierwszy raz podczas tej ciąży. Ehhh oby nigdy więcej.
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Manieczka, Elfka oj czuję, że tempka wywiera na Was dużą presję
Jak mi doła będziecie łapać to będziecie mieć zakaz mierzenia przez jakiś czas przez wróżkę Leine Więc bójta się dziewuchy bo Was znajdę i poubijam :bije: ![]() ![]() Elfka przekichane masz z pracą! Oby zaciążyć i spieprzyć stamtąd ![]() Verka witamy Lea_ny to jest nas więcej ![]() Jak czujesz się źle to leć do lekarza pogadać, jasne! Mi bardzo pomógł. |
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Zubi God
za wizytęManieczka a u mnie widać taki mały lekki cień ale ja w cienie cienia już nie wierzę ![]() Leine współczuję ludzie są podli ja kiedyś też zaliczyłam wskakiwanie do jadącego auta. Rok temu szukałam schroniska dla psiakó w lbn i chciałam zapytać babkę o drogę zgasiłam auto zaciągnęłam ręczny wysiadłam podeszłam do niej a samochód zaczął mi się staczać na drogę dobrze że drzwi miałam otwarte ![]() lecę na uczelnie
|
#2754 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żeby kuracja pomogła.To co te dziewczyny takie mało przyjazne ![]() Cytat:
Ale może faktycznie jeszcze jest zbyt wcześnie? A jak nie teraz to następnym razem na pewno się uda Cytat:
Co za ludzie... Ale i tak dobrze sobie poradziłaś, ja nie wiem co bym zrobiła, chyba spanikowała
|
|||
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babolki
Dziś ostatni dzień szkolenia. Wskocze zaraz pod prysznic i uciekam. Brzuch mnie boli, pewnie @ za chwilę przyjdzie. Doczytałam ale nie cytuje bo nie zdążę. Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej po poronieniu. Macica oczyściła się w całości. Pani robiąca badanie powiedziała, że świetnie zadziałały na mnie tabletki i bardzo dobrze, że nie miałam łyżeczkowania, bo podobno ono mimo wszystko wpływa na macicę. Mam już nowe endometrium 3 mm i pęcherzyk w jajniku 12 mm. Czy endometrium na taką wielkość pęcherzyka nie jest trochę za małe? Także u mnie ok, psychicznie w zasadzie jestem pozbierana. No poza sytuacjami takimi jak dzisiaj, kiedy siedziałam na izbie przyjęć razem z brzuchatymi i ich zakochanymi w brzuszkach mężami ![]() Także czekam na owulację, która mam nadzieję za kilka dni nastąpi iiiii... wracam już chyba do Was )Także oficjalnie zaczynam nowe starania
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i super możecie teraz działać. Endometrium masz niestety za cienkie na ewentualne zagnieżdżenie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2758 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kciuki za wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Cytat:
że ja tak nie miałam trzymam kciuki kochana cały czas!!!!!!!!! :cmo k:Cytat:
Cytat:
za dużo KONIEC JUŻ WYSTARCZY- ZA DUŻO!!!Cytat:
poczekaj 2 dni, będą dwie krechy tempka pięknie się trzyma a już w sumie powinna spadać po mału fluiduję dla ulepszenia Cytat:
![]() :brzyda l: ja kiedyś jeździłam ojca autem na popych z rocznym synkiem przez kilka dni może 2 razy mi ktoś pomógł. Auto się zapsuło a ja jeździłam po szrotach szukać części do auta, potem po akumulator, do mechanika, eh jak sobie wspomnę te nerwy ![]() Cytat:
wracaj do nas, tęskniłyśmy za Tobą
|
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś w kolejce do kasy przepuscilam dziewczyne z 6m-cznym dzieckiem, mala plakała a kolejka na 5 osób, pani przed nami grzecznie spytala ile ma mała, dziewczyna odpowiada ze 6m-cy ale chora i marudna dlatego tak placze, ta sie pouśmiechala ale nie przepuścila, no rece opadają... Cytat:
![]() widzę że masz fajną gin która dba o Ciebie ![]() co do endometrium to nie wiem, nie znam się, nigdy nawet nie miałam badania zeby mi gin powiedział ile ma pecherzyk albo endometrium, ale tak sobie myśle ze moze właśnie dlatego lekarze radzą zaczekać ze staraniami 2-3 cykle żeby endometrium też się zregenerowało ![]() Trzymam kciuki za nowy cykl Zmykam do pracy zaraz, tak mi się nie chce A jutro jadę do szpitala odebrać wypis i wynik badania histopatologicznego, trochę się tym stresuje...
|
|
#2760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ludzie są okropni...Cytat:
a na drugi dzień bolał mnie żołądek :/ i też pierwszy raz oby już nigdy więcej !!Cytat:
fluidkuje Wróciłam z wizyty i... moje szczęście ma 2,10 cm serduszko ładnie bije wg USG to 8t 5d a wg OM 9t 0d także jest dobrze zdjęcie później wam wkleję bo muszę naładować telefon także wysyłam mocne fluidki: |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

jadę na tamponach - co 4h tampon zmieniam, więc jak wsadzę zaraz przed wyjściem z domu to idę koło 11 zmienić, potem po 15, a potem musi wytrzymać do domu 

moze ktoras z dziewczyn bedzie wiedziala
23.06.2011
01.06.2013

i były zdziwione, bo tam były wszystkie brzuchate a ja płaska jak deska i może sobie pomyślały że ja jakaś uprzewilejowana jestem

no i właśnie takie informacje są mile widziane.
podczas tej ciąży. Ehhh oby nigdy więcej.

Więc bójta się dziewuchy bo Was znajdę i poubijam :bije:
KONIEC JUŻ WYSTARCZY- ZA DUŻO!!!