|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dopiero po urodzeniu dziecka trafiłam do ginekologa który w ogóle zwrócił uwagę na mój ból piersi i mi pomógł. Dostałam odpowiednie wsparcie hormonalne i problem minął można powiedzieć od razu- po dwóch tygodniach nie czułam że mam piersi!! pierwszy raz w dorosłym życiu! Pamiętam , że z tego szczęścia poszłam na spotkanie z przyjaciółmi w miękkim staniku i obcisłej bluzce z dekoltem. I tu , o zgrozo padło: a co Ci się stało z cyckami, Ty kiedyś miałaś takie fajne cycki I dla mnie to był właśnie początek moich kłopotów bo zrozumiałam że bez cycków nie potrafię żyć. Po roku zrobiłam operację.Dlatego na prawdę najpierw zrób porządek ze zdrowiem. Ból, obrzęk, teraz wysięk- implanty w takim przypadku to nie jest dobry pomysł Cytat:
Cytat:
Super, że Ci się trafiła możliwość zrobienia rezonansu . Nie ma lepszego sposobu diagnostyki naszych piersi. Co do umiejscowienia implantu obstawiam że lekarka opisująca się machnęła Zresztą sama możesz to w prosty sposób sprawdzić na zdjęciach- mięsień będzie wyraźnie widoczny i na kliszach i na filmie.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#1894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może jestem inna, ale nie nawidzę leżeć w wannie Może w weekend się skuszę a myślicie, że arnica może powodować opóźnienie okresu? Może za szybko zaczęłam ją brać?A luteine mogłabym brać przed zabiegiem?
|
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
No to dziś potrójna kumulacja
piątek, wypłata i początek długiego weekendu.. A tu wszędzie mnie "atakują" zniżkami, rabatami... Na stronie reserved jest rabat 20% na wszystko (wystarczy podać maila i wyślą kod) - miły kardigan do pracy by się przydał, albo dwa... Lasocki też daje 20% a tam taką ładną torebkę widziałam ostatnio... Z esotiqua mam kartę zwrot 50 zł przy zakupach za 130 zł.. a juz sobie tam sliczną koszulkę do spania znalazłam. Oj no i co człowiek ma zrobić? Dziewczyny co olejują włosy... nakładacie oleje na noc może? Ja uwielbiam rycynowy - bardzo mi służy.. i właśnie na noc odrobinkę wcieram czasem. Ale dzis chcę kupić olejek z Rossmana Babydream fur mama - naturalny skład wielu dobrych olejów - podobno rewelacja, próbowałyście? A tak wogóle to u nas dziś słońce wychodzi i jest 15 stopni... cudowny dzień! Mam nadzieję, że u Was też pięknie i pozytywnie |
|
|
|
#1896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie mocze nóżki w gorącej wodzie i popijam herbatę rumiankową a na co te olejki? odbudowe włosów czy wypadanie? od 3 dni odstawiłam moje leki na włosy, bo tak dr zalecił i boję się, że przerwanie kuracji spowoduje znów wzmożone wypadanie
|
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1898 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja tak nie mam ale czasem po kąpieli cycki mam zimniejsze od reszty ciała ![]() Cytat:
zobaczę fotki jak będę w domu nie mogę się doczekać ![]() tak samo do Tysiaka zajrze i szan bo widzę w awatarku naturalki spore ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() TZ wymiata. Kasik a Ty masz duże no Ty to już nie powinnaś mówić że mogłyby być większe:-P Cytat:
a co z tk? ![]() Cytat:
W ogóle nie mam czas na forum odkąd zaczęłam pracować;-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#1899 |
|
Zadomowienie
|
Rikka kochana oleje uzywa sie na poprawienie kondycji wlosow, zeby byly, lsiace, gladkie, wzmocnione cebulki wlosow, na rozdwajanie koncowek wszystko naj naj naj
ale trzeba byc systematycznym i dobrac olejek do kondycji wlosow
|
|
#1900 |
|
Rozeznanie
|
Gawisz witaj
![]() Bardzo dobry jest też olejek Alterra z Rossmana. W końcu pogoda się u nas ładna zrobiła, muszę dziś autko pięknie poodkurzać ![]() Też mi się marzą zakupy, ale narazie mogę zapomnieć, bo remontuję pokój, nowe okno, grzejnik, podłoga, a to trochę pochłonie ![]() Miłego dnia wszystkim
Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-11-08 o 08:27 |
|
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja
Kolejna nocka minęła- już w domu, chociaż spanie na plecach nie należy do moich ulubionych Staram się odpoczywać, właściwie trudno to nazwać staraniem, bo organizm sam się tego domaga Zatem siedzę w moim foteliku relax i tu mi najlepiej ![]() Mostek mi strasznie napuchnął, ale doktorek uprzedzał, że tak będzie, bo chciał piersi zbliżyć do siebie i jak to nazwał- "musiał tam ten mięsień wypreparować" Opuchliznę mam aż pod szyją
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzisz, Twój Dr robił co mógł, żeby zblizyć je do siebie, super! ja mam za daleko i bardziej je czuję pod pachą Witam się ![]() wstawiłam dwa zdjęcia w ubraniu chciałam wrzucić jeszcze jedno, jak to chodzę w topiku z dekoltem wyciągniętym po same sutym, żeby było coś od góry widać ale nie ładuje mi się zdjęcie ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Gosiek, dziękuję za komentarze ale na zdjęciu w białym staniku widzę, że zmalały, tzn. poszły w dół, bo teraz już tak od góry się nie prezentują
|
|
#1903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie po moim ogródku przechadzała się mała wiewióreczka ![]() Normalnie nie ma mnie o tej porze w domu i nie mogę się nacieszyć tak prozaicznymi rzeczami, jak wizyta wiewiórki, eh ten brak czasu... teraz nadrabiam ![]() Nadrabiam też wizyty w Waszych albumikach. Ja też przymierzam się do olejowania włosów, ale właśnie nie wiem który olej wybrać- może Star mi coś doradzi?
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
piękna dziewczyna, piękna bielizna!
http://www.pudelek.pl/artykul/60586/...znie_seksowna/ ale stanik niebieski dla niej za mały
|
#1905 |
|
Rozeznanie
|
Ja odnośnie olejowania mogę dorzucić od siebie jedną rzecz. Jak zaczynałam, nakładałam olej rękami na włosy, ciężko bardzo mi to szło, bo zaczynałam od rycynowego, który jest dosyć gęsty. Teraz wlewam do dużej miski wodę, do tego troszkę oleju i zamaczam włosy. Olej sam się wszędzie dostanie, jest go wystarczająca ilość i jest to mega wygodny sposób
|
|
|
|
#1906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- jak długo trzeba trzymać taki olejek na włosach?
|
|
#1907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najczęściej używam zwykłej oliwy z oliwek, ale jednak każdy olej na każdego działa inaczej, trzeba próbować. Możesz zajrzeć w sklepie na półkę z olejami, tam jest tego taka ilość, że głowa boli ![]() A zawsze jak nie podpasuje na włosy, to można w kuchni użyć ![]() Kiedyś zostawiałam olej na noc, ale rano miałam problem domyć włosy, więc trzymam czasem godzinę, czasem trzy, zależy ile mam czasu. Dobrze zawinąć włosy w ręcznik. Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-11-08 o 10:14 |
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tż spił się wczoraj z moim tatą, o 5 przyszedł do łóżka, obudził mnie, nie mogłam spać Co do wloskow, dzisiaj u mnie na blogu bedzie notka włosowa takze zapraszam ![]() Gosiek minimum 2 godziny, ja np dzisiaj spałam z kokosowym i macadamia na wloskach zaraz ide myć
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
Gawisz odnośnie Twoich komentarzy - masz rację, nalezy mi się kop w zad i to z rozpędu. Kiedyś stanik A był za duży i nie przesadzam... a teraz przy 65E gadam, że są małe (może nie chodzi o to że są małe ale płaskie od góry), no ale w każdym razie, to jest faktycznie tak, że po operacji coś w tej głowie się zaburza...
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- a co to olejowanie daje? po prostu nakładać np. oliwę z oliwek????
|
#1910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Usta ma tak dziwnie troszkę zrobione... ? |
|
|
|
|
#1911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- za to, te zdjęcia są ohydne! i ona jest oblesna, sucha, nie apetyczna fuuu http://www.pudelek.pl/artykul/60640/...dla_doroslych/
|
|
#1913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do olejowania włosów to polecam obejrzeć filmik na youtubie autorstwa kajmanowej http://www.youtube.com/watch?v=bj7XOHgstLA opisuje i pokazuje wszystko. |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biore garsc kokosa , rozpuszcza sie pod wplywem ciepla rak i smaruje wlosy, staram sie nie dotykac skory glowy.
Mi te oleje mega wzmocnily wlosy, nie rozdwajaja mi sie koncowki ( nie podcinam koncowek od 2 lat ) i super wygladzaja wlosy
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
kawka wypita czas do sprzatania ![]() Star czekam na notke o wlosach Matti jak ja Cie rozumiem u mnie tez ciezko z dekoladmi no ale pogodzilam sie z tym gora mi sie nie wypelni od myslenia a te myslenie moze dobic
|
#1916 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kachuula;43595917]
Cytat:
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Ja też po olejowaniu mam mocniejsze włosy i nareszcie przestały się rozdwajać.
|
||
|
|
|
#1917 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wyjaśnijcie mi o co chodzi z tym tematem braku góry w piersiach? Popatrzcie na swoje zdjęcia, naprawdę uważacie, że nie macie "nic" na górze???? Naprawdę??? Bo ja widzę, że macie piersi - no fakt nie pod samą brodę
i filiżanki z kawą się na nich nie da postawić, ale są! Czy na tym forum poza słodzeniem sobie wzajemnie jest jeszcze miejsce na szczerość??? Wybaczcie, jeśli jestem zbyt bezpośrednia, ale coś się chyba źle dzieje... Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że jest presja OKRĄGŁYCH cycków - dziewczyny, nie każda ma warunki do umieszczenia takich implantów. Nie każdemu musi się to samo podobać. Ja nie mam nic przeciwko okrągłym i fajnie one wyglądają, ale rzadko można uzyskać naturalny efekt taką wkładką. Nie wpędzajcie w kompleksy przyszłych cycolinek tylko dlatego, że jakiś biust ma tyle pozytywnych komentarzy, bo nie wszystkie są szczere. Rozumiem, że każda chce być miła i trzymać się "z resztą", ale już historia Tysiaczka powinna dać do myślenia. Bycie tylko miłym może czasem doprowadzić do katastrofy. Czasem trzeba być też szczerym.---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Matti ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- A to już tragedia w najwyższym wydaniu; http://kobieta.wp.pl/gid,11280866,im...iazdjecie.html Edytowane przez Elminio Czas edycji: 2013-11-08 o 12:49 |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
lirene w avku sa moje piersi
ale mega scisniete![]() Elmino troche nie rozumiem Twojej wypodziedzi odnoscie Tysiaczka sugerujesz Nam ze klamiemy piszac ze ma ladne piersi i zeby ich nie wymieniala? ja od poczatku bylam za tym zeby zostawila swoje piersi i bardzo sie ciesze ze nie bedzie wymiany. Mysle ze kazda ma swoj rozum i zaden trend na okragle piersi nie panuje. Kazdy powinien kierowac sie tym co czuje a nie tym co kto pisze ja zawsze chcialam anatomki, okragle nie wchodzily w gre przed operacja ale po operacji zmienilam zdanie to nie znaczy ze namawiam wszyskich zeby brac okragle.
|
#1920 | |
|
Raczkowanie
|
A tak na marginesie - piękną pogodę dzisiaj mamy i to cuuuuudowne słonko za oknem
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Nie Olivko, chodziło mi o to, że Tysiaczek mógł sobie zrobić krzywdę i jeśli cofniesz się o x stron doczytasz się wszystkiego. Kibicować można na meczu. My nie jesteśmy lekarzami, a wiele dziewczyn podpuszczało Tysiaczka, nie mając pojęcia o skutkach takiej wymiany. Nikomu nie sugeruję kłamstwa, a brak szczerości. Wg mnie to różnica. Ja wolę czegoś nie komentować, niż pisać cokolwiek miłego. Napisałaś: Kazdy powinien kierowac sie tym co czuje a nie tym co kto pisze A ja na to: No i ból bo tu tak nie ma.... powiedziałabym, że jest wręcz odwrotnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

u mnie o zadnym kamuflażu nie bylo mowy
I dla mnie to był właśnie początek moich kłopotów 
Właśnie mocze nóżki w gorącej wodzie i popijam herbatę rumiankową

Opuchliznę mam aż pod szyją 

ja zawsze chcialam anatomki, okragle nie wchodzily w gre przed operacja ale po operacji zmienilam zdanie to nie znaczy ze namawiam wszyskich zeby brac okragle.