Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-08, 00:35   #1891
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Wewnetrzy bo jest bialy a ja mialam niebieskie zewnetrzne, doslownie z 2 mm ale czuje go pod palcem i w miejscu gdzie on jest mam taka wlasnie kuleczkie i z 1 cm obok tez mam zgrubienie ale juz bez wystajacego szwa.

Czytam ze te zgrubienia to wlasnie jeszcze nierozpuszczone szwy. Mam wrazenie ze troche mi stanik to podrażnia .

Dzisiaj juz zaczelam smarowac dermablizem w koncu bo mialam zalecenie juz po 14 dniach a jest prawie miesiac
Niestety nie zawsze jest to tak oczywiste. Kolor nici zewnętrznych i wewnętrznych może się różnić w zależności od producenta- hihi po to tak namieszali żeby pacjentki miały większy mętlik

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 01:49   #1892
_Justynaaa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
o własnie u mnie o zadnym kamuflażu nie bylo mowy brr nie chce do tego wracac

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

ostry sex hehe
Nie pomaga:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
_Justynaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 01:56   #1893
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlena202 Pokaż wiadomość
Witam Was kochane jestem rozczarowana bede musiała odmówić termin operacji sprawa z moimi piersiami jest nieciekawa ciągły obrzęk ale dzisiaj to pojawił sie wyciek z sutka zrobiłam prolaktyne bo tylko ona jeszcze nie została zbadana ,usg ok a piersi bola tak ze dotknąć nie mozna szczególnie pod pachami sa takie ciepłe ginekolog powiedział ze to mastelagia ale jakoś nie dokonca mi sie wydaje ze tak jest ze względu na wyciek jeśli prolaktyna będzie ok to już nie wiem ale nie wyobrażam sobie operacji na tak opuchnietych piersiach i tak bolacych :-(
Czytam Cię i wiem co czujesz. Mnie piersi też bolały zawsze, całe życie odkąd zaczęły rosnąć - i nie wyobrażam sobie by z tą przypadłością mieć implanty w piersiach!!! nie wyobrażam sobie potem życia!!! Więc zastanów się dobrze nim zrobisz operację.
Ja dopiero po urodzeniu dziecka trafiłam do ginekologa który w ogóle zwrócił uwagę na mój ból piersi i mi pomógł. Dostałam odpowiednie wsparcie hormonalne i problem minął można powiedzieć od razu- po dwóch tygodniach nie czułam że mam piersi!! pierwszy raz w dorosłym życiu! Pamiętam , że z tego szczęścia poszłam na spotkanie z przyjaciółmi w miękkim staniku i obcisłej bluzce z dekoltem. I tu , o zgrozo padło: a co Ci się stało z cyckami, Ty kiedyś miałaś takie fajne cycki Ja byłam taka prze szczęśliwa że mnie cycki nie bolą a tu taka tragedia No bo cycki oczywiście w te dwa tygodnie sflaczały do końca I dla mnie to był właśnie początek moich kłopotów bo zrozumiałam że bez cycków nie potrafię żyć. Po roku zrobiłam operację.
Dlatego na prawdę najpierw zrób porządek ze zdrowiem. Ból, obrzęk, teraz wysięk- implanty w takim przypadku to nie jest dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Wiem ze widziałaś,pamietam miewam kaca ale nie aż tak
Cieszę sie bardzo bo juz żyłam z przeświadczeniem ze mam bliznowca ... Faktycznie sobie moze tak o walnął a chodziło o przerośnięta blizne
Kiedyś miałam tam wrosniety strupek i w końcu go wydrapalam a raczej podwazylam pazonkciem i pięknie zszedł przestało ciagnąć w tym miejscu ale został krwiak[COLOR="Silver"]
Będzie dobrze, bliznę masz młodą od razu lekarz zadziałał więc i skutki leczenia będą widoczne
Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Witam czwartkowo

Mayu - o rezonansie pisałam. Dostałam telefon z kliniki mojego dr z propozycją darmowego rezonansu - etstowe badania na nowym sprzęcie w centrum onkologicznym. Na miejscu okazało się, że wlaśnie są u nich przedstawiciele producenta i potrzebują zdrową kobietę z implantami piersi, żeby testować sprzęt i ustawić wzorcowe wskaźniki. Badanie było bez kontrastu. Miałam w planie zrobić w tym roku USG piersi (znalazłam dobrego radiologa, który zna się na >zaimplantowanych< piersiach), ale skoro trafiła się okazja - zbadałam się rezonansem.
Implanty miały być pod mięsień (dr stosuje tą metodę standardowo)- ale wątpliwość wyjaśnię - napiszę do dr maila, prześlę opis z prośbą o informację.
Przepraszam, że się dopytuje o rzeczy o których była mowa ale nie jestem na bieżąco. Dziękuje , że mi wyjaśniłaś wszystko jeszcze raz- myślałam że może coś się działo z piersiami i dlatego robiłaś badanie. Ale na szczęście nie.
Super, że Ci się trafiła możliwość zrobienia rezonansu . Nie ma lepszego sposobu diagnostyki naszych piersi. Co do umiejscowienia implantu obstawiam że lekarka opisująca się machnęła Zresztą sama możesz to w prosty sposób sprawdzić na zdjęciach- mięsień będzie wyraźnie widoczny i na kliszach i na filmie.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:50   #1894
rika88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Gorąca kąpiel....??
Albo napełnij termofor goracą wodą i połóż go sobie na podbrzuszu
Witam Was dziewczęta
Może jestem inna, ale nie nawidzę leżeć w wannie Może w weekend się skuszę a myślicie, że arnica może powodować opóźnienie okresu? Może za szybko zaczęłam ją brać?
A luteine mogłabym brać przed zabiegiem?

17/03/14- Koniec ze słodyczami !!
rika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:51   #1895
gawisz
Raczkowanie

No to dziś potrójna kumulacja piątek, wypłata i początek długiego weekendu..

A tu wszędzie mnie "atakują" zniżkami, rabatami... Na stronie reserved jest rabat 20% na wszystko (wystarczy podać maila i wyślą kod) - miły kardigan do pracy by się przydał, albo dwa... Lasocki też daje 20% a tam taką ładną torebkę widziałam ostatnio... Z esotiqua mam kartę zwrot 50 zł przy zakupach za 130 zł.. a juz sobie tam sliczną koszulkę do spania znalazłam. Oj no i co człowiek ma zrobić?

Dziewczyny co olejują włosy... nakładacie oleje na noc może? Ja uwielbiam rycynowy - bardzo mi służy.. i właśnie na noc odrobinkę wcieram czasem. Ale dzis chcę kupić olejek z Rossmana Babydream fur mama - naturalny skład wielu dobrych olejów - podobno rewelacja, próbowałyście?
A tak wogóle to u nas dziś słońce wychodzi i jest 15 stopni... cudowny dzień! Mam nadzieję, że u Was też pięknie i pozytywnie
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:58   #1896
rika88
Rozeznanie

Cytat:

A tu wszędzie mnie "atakują" zniżkami, rabatami... Na stronie reserved jest rabat 20% na wszystko (wystarczy podać maila i wyślą kod) - miły kardigan do pracy by się przydał, albo dwa... Lasocki też daje 20% a tam taką ładną torebkę widziałam ostatnio... Z esotiqua mam kartę zwrot 50 zł przy zakupach za 130 zł.. a juz sobie tam sliczną koszulkę do spania znalazłam. Oj no i co człowiek ma zrobić?

Dziewczyny co olejują włosy... nakładacie oleje na noc może? Ja uwielbiam rycynowy - bardzo mi służy.. i właśnie na noc odrobinkę wcieram czasem. Ale dzis chcę kupić olejek z Rossmana Babydream fur mama - naturalny skład wielu dobrych olejów - podobno rewelacja, próbowałyście?
A tak wogóle to u nas dziś słońce wychodzi i jest 15 stopni... cudowny dzień! Mam nadzieję, że u Was też pięknie i pozytywnie
U mnei niestety deszcz za oknem Właśnie mocze nóżki w gorącej wodzie i popijam herbatę rumiankową
a na co te olejki? odbudowe włosów czy wypadanie? od 3 dni odstawiłam moje leki na włosy, bo tak dr zalecił i boję się, że przerwanie kuracji spowoduje znów wzmożone wypadanie

17/03/14- Koniec ze słodyczami !!
rika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 08:19   #1897
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam ten olejek, jest swietny, dobrze nawilza wlosy i sa takie gladkie i lsiace mmm

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 08:20   #1898
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ale Twoje są naprawdę ok Nie ma sensu wymieniać, uważam, że bardzo dobrą decyzję podjęłaś. Wymienisz za kilka lat, narazie naciesz się tymi. Dziewczyny większość tego niezadowolenia siedzi w naszych głowach Silikon nam do głów uderzył Porównajcie swoje piersi do naturalnych piersi siostry, koleżanki, kuzynki. Na pewno stwierdzicie, że Wasze są albo większe, albo ładniejsze, albo i to i to My ciągle oglądamy zdjęcia z forum itp i zapominamy jak wyglądają naturalne piersi
To prawda, ale i ja sama myślę że mogłam wziąć większe. Ale wtedy byłoby już widać i mogłoby być nieciekawie. A tak się bałam tych 350 zupełnie niepotrzebnie hehe.

Cytat:
Napisane przez lirene1 Pokaż wiadomość
pomijając problem wielkosci piersi......
czy któras z was miala po operacji takie uczucie zimna, jakby dreszcze?ja tak mam trwa to kilka sekund i mija. zdarza sie ze 2,3 razy w ciagu dnia

ja tak nie mam ale czasem po kąpieli cycki mam zimniejsze od reszty ciała

Cytat:
Zapraszam do albumu, dzisiaj przymierzałam kiece ktora mialam na Sylwestra kurde rok temu tak na mnie nie wyglądała, dobrze,że się zmieściłam w nią bo bałam się że będzie w cyckach za ciasna.
Troche je ściska ale bez stanika idealnie wygladają

Ide do wanny

zobaczę fotki jak będę w domu nie mogę się doczekać

tak samo do Tysiaka zajrze i szan bo widzę w awatarku naturalki spore

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja wam powiem tak ja tez moglabym miec wieksze choc troche ale ciesze sie z tego co mam
kupcie sobie fajny stanik ktory eksponuje piersi i sie nimi cieszcienie pomaga?? to wlozcie sobie dwa zdjecia wyjsciowka i obecne jest roznica? jest
jak mojemu tz ostatnio wyjsciowke pokazywalam to on sie wystraszyl hehe i mowil ja myslalem ze masz piersi male ale masz hehe a tu ups nie bylo

a i do tego obcisla bluzka czy sukienka i jest boskooo

TZ wymiata. Kasik a Ty masz duże no Ty to już nie powinnaś mówić że mogłyby być większe:-P

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
oj bezimplantowe (?)

wiesz Olivka jak to się mówi stare, ale jare

Tysiaczku, jak już mi nie będą potrzebne to na pewno wyślę!

Mierzyłam dzisiaj taką sexy bardotkę chyba na 8napów się zaapinała, wiecie taką szeroką, gorsetową, przed pępek -75B I ODSTAAWAAAŁA MI, normaalnie braak cycka. Wkurzyłam się i ani mi się śniło iść po A, no bez przesaady kurde i już szukam lekarzy w Kato wysłałam dwa maile o termin konsultacji.

a co z tk?

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Moje jedzonko,uwielbiam kluchy wszelkiego rodzaju
Zmykam Laseczki,bo o 6 pobudka a o 7.30 wyjazd
Zrobię foto przed i po,całuski,do juterka..
Ja też kluski i makarony :p

W ogóle nie mam czas na forum odkąd zaczęłam pracować;-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 08:22   #1899
aniolek199007
Zadomowienie

Rikka kochana oleje uzywa sie na poprawienie kondycji wlosow, zeby byly, lsiace, gladkie, wzmocnione cebulki wlosow, na rozdwajanie koncowek wszystko naj naj naj ale trzeba byc systematycznym i dobrac olejek do kondycji wlosow

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 08:25   #1900
unsafe_girl
Rozeznanie

Gawisz witaj
Bardzo dobry jest też olejek Alterra z Rossmana.
W końcu pogoda się u nas ładna zrobiła, muszę dziś autko pięknie poodkurzać
Też mi się marzą zakupy, ale narazie mogę zapomnieć, bo remontuję pokój, nowe okno, grzejnik, podłoga, a to trochę pochłonie

Miłego dnia wszystkim

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-11-08 o 08:27
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 09:24   #1901
gosiek78
Raczkowanie

Witam się i ja
Kolejna nocka minęła- już w domu, chociaż spanie na plecach nie należy do moich ulubionych
Staram się odpoczywać, właściwie trudno to nazwać staraniem, bo organizm sam się tego domaga Zatem siedzę w moim foteliku relax i tu mi najlepiej
Mostek mi strasznie napuchnął, ale doktorek uprzedzał, że tak będzie, bo chciał piersi zbliżyć do siebie i jak to nazwał- "musiał tam ten mięsień wypreparować" Opuchliznę mam aż pod szyją
Stary 2013-11-08, 09:44   #1902
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Witam się i ja
Kolejna nocka minęła- już w domu, chociaż spanie na plecach nie należy do moich ulubionych
Staram się odpoczywać, właściwie trudno to nazwać staraniem, bo organizm sam się tego domaga Zatem siedzę w moim foteliku relax i tu mi najlepiej
Mostek mi strasznie napuchnął, ale doktorek uprzedzał, że tak będzie, bo chciał piersi zbliżyć do siebie i jak to nazwał- "musiał tam ten mięsień wypreparować" Opuchliznę mam aż pod szyją
Trzymaj się dzielnie widzisz, Twój Dr robił co mógł, żeby zblizyć je do siebie, super! ja mam za daleko i bardziej je czuję pod pachą

Witam się
wstawiłam dwa zdjęcia w ubraniu chciałam wrzucić jeszcze jedno, jak to chodzę w topiku z dekoltem wyciągniętym po same sutym, żeby było coś od góry widać ale nie ładuje mi się zdjęcie

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Gosiek, dziękuję za komentarze ale na zdjęciu w białym staniku widzę, że zmalały, tzn. poszły w dół, bo teraz już tak od góry się nie prezentują

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 09:49   #1903
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:

Rzeczywiście dzisiaj mamy pięknie Właśnie po moim ogródku przechadzała się mała wiewióreczka Normalnie nie ma mnie o tej porze w domu i nie mogę się nacieszyć tak prozaicznymi rzeczami, jak wizyta wiewiórki, eh ten brak czasu... teraz nadrabiam
Nadrabiam też wizyty w Waszych albumikach.

Ja też przymierzam się do olejowania włosów, ale właśnie nie wiem który olej wybrać- może Star mi coś doradzi?
Stary 2013-11-08, 09:56   #1904
Matti
Zadomowienie

piękna dziewczyna, piękna bielizna!
http://www.pudelek.pl/artykul/60586/...znie_seksowna/

ale stanik niebieski dla niej za mały

Stary 2013-11-08, 09:57   #1905
unsafe_girl
Rozeznanie

Ja odnośnie olejowania mogę dorzucić od siebie jedną rzecz. Jak zaczynałam, nakładałam olej rękami na włosy, ciężko bardzo mi to szło, bo zaczynałam od rycynowego, który jest dosyć gęsty. Teraz wlewam do dużej miski wodę, do tego troszkę oleju i zamaczam włosy. Olej sam się wszędzie dostanie, jest go wystarczająca ilość i jest to mega wygodny sposób
Stary 2013-11-08, 10:06   #1906
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja odnośnie olejowania mogę dorzucić od siebie jedną rzecz. Jak zaczynałam, nakładałam olej rękami na włosy, ciężko bardzo mi to szło, bo zaczynałam od rycynowego, który jest dosyć gęsty. Teraz wlewam do dużej miski wodę, do tego troszkę oleju i zamaczam włosy. Olej sam się wszędzie dostanie, jest go wystarczająca ilość i jest to mega wygodny sposób
Unsafe, a używasz olejku rycynowego czy innego?

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

jak długo trzeba trzymać taki olejek na włosach?
Stary 2013-11-08, 10:11   #1907
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Unsafe, a używasz olejku rycynowego czy innego?

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

jak długo trzeba trzymać taki olejek na włosach?
Po rycynowym przy myciu wypadało mi dużo włosów, a podobno hamuje wypadanie
Najczęściej używam zwykłej oliwy z oliwek, ale jednak każdy olej na każdego działa inaczej, trzeba próbować. Możesz zajrzeć w sklepie na półkę z olejami, tam jest tego taka ilość, że głowa boli
A zawsze jak nie podpasuje na włosy, to można w kuchni użyć

Kiedyś zostawiałam olej na noc, ale rano miałam problem domyć włosy, więc trzymam czasem godzinę, czasem trzy, zależy ile mam czasu. Dobrze zawinąć włosy w ręcznik.

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-11-08 o 10:14
Stary 2013-11-08, 10:17   #1908
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Moj tż spił się wczoraj z moim tatą, o 5 przyszedł do łóżka, obudził mnie, nie mogłam spać dopiero co zabieram sie za ogarniecie siebie.

Co do wloskow, dzisiaj u mnie na blogu bedzie notka włosowa takze zapraszam

Gosiek minimum 2 godziny, ja np dzisiaj spałam z kokosowym i macadamia na wloskach zaraz ide myć
Stary 2013-11-08, 10:19   #1909
Matti
Zadomowienie

Gawisz odnośnie Twoich komentarzy - masz rację, nalezy mi się kop w zad i to z rozpędu. Kiedyś stanik A był za duży i nie przesadzam... a teraz przy 65E gadam, że są małe (może nie chodzi o to że są małe ale płaskie od góry), no ale w każdym razie, to jest faktycznie tak, że po operacji coś w tej głowie się zaburza...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a co to olejowanie daje? po prostu nakładać np. oliwę z oliwek????

Stary 2013-11-08, 10:21   #1910
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
piękna dziewczyna, piękna bielizna!
http://www.pudelek.pl/artykul/60586/...znie_seksowna/

ale stanik niebieski dla niej za mały
Niebieski z usztwnianymi miseczkami wogóle źle leży bo odstaje bardzo i zamiast "zbierać" piersi to je zgniata.
Usta ma tak dziwnie troszkę zrobione... ?
Stary 2013-11-08, 10:23   #1911
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:

Moj tż spił się wczoraj z moim tatą, o 5 przyszedł do łóżka, obudził mnie, nie mogłam spać dopiero co zabieram sie za ogarniecie siebie.

Co do wloskow, dzisiaj u mnie na blogu bedzie notka włosowa takze zapraszam

Gosiek minimum 2 godziny, ja np dzisiaj spałam z kokosowym i macadamia na wloskach zaraz ide myć
Mam w domciu olej kokosowy- jak go nakładać- najpierw rozpuścić czy jak? Rozumiem, że od nasady nie nakładacie, żeby się nie tłuściły?
Stary 2013-11-08, 10:25   #1912
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Niebieski z usztwnianymi miseczkami wogóle źle leży bo odstaje bardzo i zamiast "zbierać" piersi to je zgniata.
Usta ma tak dziwnie troszkę zrobione... ?
niby ładne ale dziwne te usta troszkę, ogólnie sliczna dziewuszka

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

za to, te zdjęcia są ohydne! i ona jest oblesna, sucha, nie apetyczna fuuu http://www.pudelek.pl/artykul/60640/...dla_doroslych/

Stary 2013-11-08, 10:34   #1913
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Gawisz odnośnie Twoich komentarzy - masz rację, nalezy mi się kop w zad i to z rozpędu. Kiedyś stanik A był za duży i nie przesadzam... a teraz przy 65E gadam, że są małe (może nie chodzi o to że są małe ale płaskie od góry), no ale w każdym razie, to jest faktycznie tak, że po operacji coś w tej głowie się zaburza...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a co to olejowanie daje? po prostu nakładać np. oliwę z oliwek????
Matti . Płaskie od góry są każde naturalne piersi. I o to chyba chodziło? To jest właśnie dylemat powiększających piersi: wypełniona góra czy jak najbardziej naturalny efekt. Hmm.. mi sie podobają okragłe, ale dla siebie wybierałam anatomiczne. Bo właśnie takie piersi najbardziej mi się podobają

Co do olejowania włosów to polecam obejrzeć filmik na youtubie autorstwa kajmanowej http://www.youtube.com/watch?v=bj7XOHgstLA opisuje i pokazuje wszystko.
Stary 2013-11-08, 11:08   #1914
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja biore garsc kokosa , rozpuszcza sie pod wplywem ciepla rak i smaruje wlosy, staram sie nie dotykac skory glowy.
Mi te oleje mega wzmocnily wlosy, nie rozdwajaja mi sie koncowki ( nie podcinam koncowek od 2 lat ) i super wygladzaja wlosy
Stary 2013-11-08, 11:20   #1915
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki

kawka wypita czas do sprzatania

Star czekam na notke o wlosach

Matti jak ja Cie rozumiem u mnie tez ciezko z dekoladmi no ale pogodzilam sie z tym gora mi sie nie wypelni od myslenia a te myslenie moze dobic

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 12:10   #1916
Elminio
Raczkowanie

[QUOTE=Kachuula;43595917]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Będę szczera - masz dobrane bardzo nietypowe wkładki, a przy takim miejscu na klacie ta pojemność jest mała. Już spojrzałam na lekarza- Pan dr jest dość asekuracyjny. Nie jest to w żadnym razie zarzut - rozważny lekarz to skarb. I jestem pewna że z tym lekarzem można dojść do porozumienia i obopólnego zadowolenia. Musisz tylko być pewna czego chcesz. A u Ciebie możliwości jest wiele.
Zrób sobie test z wyciętym kółeczkiem , wytnij w nim miejsce na otoczkę - może zrób zdjęcia i nam pokarz. Narysuj sobie na piersi jak te implanty wypadną - tak orientacyjnie , wg tych wyliczeń jakie napisałam. Też zrób zdjęcie, oceń co wyjdzie.
Spokojnie, wszystko da się ogarnąć i jestem pewna że wybierzesz dobrze.[/QUOTE

Będę miała chwilkę to tak zrobię , dziękuje ze odpowiedziałaś , i tak byłabym wdzięczna jakbyś do mnie do albumiku zajrzała, jestem dość drobna osobą 165 wzrostu 52 kg 74 w klacie i 82 w biuście , cycek nie jest Jędrny bo po wykarmieniu 2 dzieci ale tragedii nie ma .

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Nie nic nie mówił , najpierw dobrał ten mniejszy 270 a potem 310 o większy nie pytałam Chodzą mi po głowie jeszcze okrąglaski ?
Kachuula błagam Cię kobieto słychaj tylko lekarza i NIKOGO więcej. Jeśli uważasz, że lekarz nie spełnił dobrze swojej roli lub cokolwiek Ci nie odpowiada - idź do jeszcze jednego. Nie rozumiem takiego "mącenia" w końcu Mya nie jest lekarzem, więc takich komentarzy na forum być nie powinno...

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Ja biore garsc kokosa , rozpuszcza sie pod wplywem ciepla rak i smaruje wlosy, staram sie nie dotykac skory glowy.
Mi te oleje mega wzmocnily wlosy, nie rozdwajaja mi sie koncowki ( nie podcinam koncowek od 2 lat ) i super wygladzaja wlosy
Star gratuluję bloga!!!!!!!! Ja też po olejowaniu mam mocniejsze włosy i nareszcie przestały się rozdwajać.
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 12:21   #1917
lirene1
Raczkowanie

Cytat:
witam dziewczynki

Matti jak ja Cie rozumiem u mnie tez ciezko z dekoladmi no ale pogodzilam sie z tym gora mi sie nie wypelni od myslenia a te myslenie moze dobic
Olivko jesli to ty w avatarze to twoj dekold jest pieknie wypelniony, nie masz powodow do narzekan
lirene1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 12:46   #1918
Elminio
Raczkowanie

Dziewczyny wyjaśnijcie mi o co chodzi z tym tematem braku góry w piersiach? Popatrzcie na swoje zdjęcia, naprawdę uważacie, że nie macie "nic" na górze???? Naprawdę??? Bo ja widzę, że macie piersi - no fakt nie pod samą brodę i filiżanki z kawą się na nich nie da postawić, ale są! Czy na tym forum poza słodzeniem sobie wzajemnie jest jeszcze miejsce na szczerość??? Wybaczcie, jeśli jestem zbyt bezpośrednia, ale coś się chyba źle dzieje... Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że jest presja OKRĄGŁYCH cycków - dziewczyny, nie każda ma warunki do umieszczenia takich implantów. Nie każdemu musi się to samo podobać. Ja nie mam nic przeciwko okrągłym i fajnie one wyglądają, ale rzadko można uzyskać naturalny efekt taką wkładką. Nie wpędzajcie w kompleksy przyszłych cycolinek tylko dlatego, że jakiś biust ma tyle pozytywnych komentarzy, bo nie wszystkie są szczere. Rozumiem, że każda chce być miła i trzymać się "z resztą", ale już historia Tysiaczka powinna dać do myślenia. Bycie tylko miłym może czasem doprowadzić do katastrofy. Czasem trzeba być też szczerym.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Matti , a mi się tamto zdjęcie nie podoba, ale dobre są te próby, bo można wymodelować sobie i okrąglasa i anatomka. Wprawdzie nie mają one nic wspólnego z rzeczywistością, ale po obejrzeniu tych zdjęć kolejny raz, wiem jakiego efektu nie chciałam uzyskać i nie uzyskałam. Jestem zapakowana przez tydzień - pas i stanior, a cycuchy są proporcjonalne nie za duże nie za małe. Jak mnie dr odpakuje to wstawię fotkę.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

A to już tragedia w najwyższym wydaniu;
http://kobieta.wp.pl/gid,11280866,im...iazdjecie.html

Edytowane przez Elminio
Czas edycji: 2013-11-08 o 12:49
Stary 2013-11-08, 12:50   #1919
Olivkaa200
Zakorzenienie

lirene w avku sa moje piersi ale mega scisniete

Elmino troche nie rozumiem Twojej wypodziedzi odnoscie Tysiaczka sugerujesz Nam ze klamiemy piszac ze ma ladne piersi i zeby ich nie wymieniala? ja od poczatku bylam za tym zeby zostawila swoje piersi i bardzo sie ciesze ze nie bedzie wymiany. Mysle ze kazda ma swoj rozum i zaden trend na okragle piersi nie panuje. Kazdy powinien kierowac sie tym co czuje a nie tym co kto pisze ja zawsze chcialam anatomki, okragle nie wchodzily w gre przed operacja ale po operacji zmienilam zdanie to nie znaczy ze namawiam wszyskich zeby brac okragle.

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 13:06   #1920
Elminio
Raczkowanie

A tak na marginesie - piękną pogodę dzisiaj mamy i to cuuuuudowne słonko za oknem

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
lirene w avku sa moje piersi ale mega scisniete

Elmino troche nie rozumiem Twojej wypodziedzi odnoscie Tysiaczka sugerujesz Nam ze klamiemy piszac ze ma ladne piersi i zeby ich nie wymieniala? ja od poczatku bylam za tym zeby zostawila swoje piersi i bardzo sie ciesze ze nie bedzie wymiany. Mysle ze kazda ma swoj rozum i zaden trend na okragle piersi nie panuje. Kazdy powinien kierowac sie tym co czuje a nie tym co kto pisze ja zawsze chcialam anatomki, okragle nie wchodzily w gre przed operacja ale po operacji zmienilam zdanie to nie znaczy ze namawiam wszyskich zeby brac okragle.

Nie Olivko, chodziło mi o to, że Tysiaczek mógł sobie zrobić krzywdę i jeśli cofniesz się o x stron doczytasz się wszystkiego. Kibicować można na meczu. My nie jesteśmy lekarzami, a wiele dziewczyn podpuszczało Tysiaczka, nie mając pojęcia o skutkach takiej wymiany. Nikomu nie sugeruję kłamstwa, a brak szczerości. Wg mnie to różnica. Ja wolę czegoś nie komentować, niż pisać cokolwiek miłego.

Napisałaś:
Kazdy powinien kierowac sie tym co czuje a nie tym co kto pisze
A ja na to:
No i ból bo tu tak nie ma.... powiedziałabym, że jest wręcz odwrotnie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości