Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-08, 08:54   #2851
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Oj tam nie powiela - u mnie w rodzinie poza mną jest jeszcze druga Ewa, są dwie Anny, trzech Krzysztofów, dwie Moniki i nikt się tym nie przejmował - a to wśród najbliższej rodziny po prostu na jednego mówili Krzychu, na drugiego Krzysiek, a na trzeciego Krzyś i każdy wie o kogo chodzi
Tylko, że w sumie różnica wieku między nimi była większa - ja bym nie dała tego samego imienia co moja szwagierka jedna albo druga

Nie nakręcaj mnie bo znów jak przyjdzie @ to będę ryczeć ze 2 dni
wybacz będę cichu cichuteńko

u mnie jakoś każdy unika/ł powielania więc wiesz staram się utrzymać tradycję
W sumie to jest córa ciotki męża czyli kuzynka tak czy siak i tak będzie Maja Nawet jak będzie pisior będę walczyć do końca

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta!
ja już jestem po wizycie naszego architekta (starego dziadka) żeby nie było. Dalej załatwiamy sprawy dotyczące naszego domku, ale nieważne.

zaraz zobaczę co się tu działo, tzn na ovu
miłego dnia.
znając już Twoją śliczną buźkę to pewnie starszy pan bardzo Cię polubił co?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 08:59   #2852
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

W sumie to jest córa ciotki męża czyli kuzynka tak czy siak i tak będzie Maja Nawet jak będzie pisior będę walczyć do końca
jak będzie pisior to może być Majkel
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 09:01   #2853
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
jak będzie pisior to może być Majkel

taaaa i jeszcze w takiej pisowni jak podałaś Mąż jest anty zagraniczne imiona niestety Poza tym Polska nie nadaje się do nadania takich imion
Będzie bardzo podobnie w każdym razie...Kacper

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-08, 09:03   #2854
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:

znając już Twoją śliczną buźkę to pewnie starszy pan bardzo Cię polubił co?
dziękuję za komplement,ale on nie musi mnie lubić, ma mi w końcu legalizację budynku załatwić!!!! bo **** ile można? w sumie to nie od tylko urząd,ale za jego sprawą. Bo po za chęcią zajścia to druga stresująca rzecz w moim życiu.

a masz rację walcz do końca, najwyżej bąbel z pisiorem będzie Maj!! to piękny miesiąc.

Elfka a Ty to się nie nakręcaj masz rację,ale my już jesteśmy tak nakręcone na obecność fasolki,że nie masz wyjścia musi tak być!

god i manieczka też dobrze rokują
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 09:04   #2855
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
taaaa i jeszcze w takiej pisowni jak podałaś Mąż jest anty zagraniczne imiona niestety Poza tym Polska nie nadaje się do nadania takich imion
Będzie bardzo podobnie w każdym razie...Kacper
Ładnie kiedy będziesz znać płeć?
Stary 2013-11-08, 09:10   #2856
Kamel
Wtajemniczenie

Teraz sprawdziłam telefon bo chciałam umówić się na te badania do gin na wtorek i nie działa mi już karta sim bo M wreszcie kupił mi ten tel i przenieśli mi numer z He do Plu i nie mam z czego zadzwonić.
I jak pech to pech, bo jutro i niedzielę weekend więc nie zadzwonię a w poniedziałek święto i tym bardziej a we wtorek może być za późno.
Więc jedynym wyjściem jest zabranie małego i pójść z nim do przychodni i się umówić, bo szkoda mi tego terminu gdyż będę wtedy praktycznie w czasie owulacji więc może coś tam mi podpowie kiedy była lub będzie a że będzie to 12dc to może będę w trakcie bo według owufriend przeważnie miałam 12dc

God czy gin mi zrobi posiew na jakieś bakterie na wizycie jak poproszę? Po poron i po tym braniu antybiotyków coś nie wyraźnie tam czuję, a brałam już 2 rodzaje leków na to i dalej jakieś dziwne odczucia 1-3 razy dziennie.
Pytam bo Ty robiłaś takie badanie ale pisałaś, że kupowałaś coś w aptece sama, a gin mi tego nie zrobi?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 09:10   #2857
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję za komplement,ale on nie musi mnie lubić, ma mi w końcu legalizację budynku załatwić!!!! bo **** ile można? w sumie to nie od tylko urząd,ale za jego sprawą. Bo po za chęcią zajścia to druga stresująca rzecz w moim życiu.

a masz rację walcz do końca, najwyżej bąbel z pisiorem będzie Maj!! to piękny miesiąc.
Wiesz, uroda pomaga w osiąganiu wielu celów (mówię po sobie bo jestem paskudna ) także trzymam kciuki żeby pana Twój urok zauroczył na tyle, by to załatwił jak najszybciej

Cytat:
Ładnie kiedy będziesz znać płeć?
a bo ja wiem, przy Igusiu dowiedziałam się na prenatalnych w 21tygodniu...a jest dopiero 12 także troszku sobie poczekamy

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-08, 09:15   #2858
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Elfka a Ty to się nie nakręcaj masz rację,ale my już jesteśmy tak nakręcone na obecność fasolki,że nie masz wyjścia musi tak być!

god i manieczka też dobrze rokują
Tak sobie dziś pomyślałam, że nawet testu w domu nie mam a 11.11 miała w razie co testować chyba jutro muszę zakupić - tak na wszelki wypadek

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
a bo ja wiem, przy Igusiu dowiedziałam się na prenatalnych w 21tygodniu...a jest dopiero 12 także troszku sobie poczekamy
Ale prędzej czy później dowiemy się
Stary 2013-11-08, 09:23   #2859
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak sobie dziś pomyślałam, że nawet testu w domu nie mam a 11.11 miała w razie co testować chyba jutro muszę zakupić - tak na wszelki wypadek

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Ale prędzej czy później dowiemy się
A ja sobie obiecałam, że do terminu @ nie zrobię teraz testu, ostatnio kupiłam 3, szkoda kasy i nerwów. A do tego jeszcze pewnie z tej nerwówki z mierzeniem pod koniec cyklu spóźnił mi się okres o 2 dni.
Także teraz czekam z testem.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-11-08, 09:30   #2860
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Przedstawiam wam mojego bąbelka
Jaki fajniusi Piękne są takie bąbelki .
A ja mam dziś w pracy troszkę więcej czasu, ale za to zapomniałam aparatu ze zdjęciem zabrać ze sobą, więc znów nie wrzucę swojego brzdąca

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Dziewuchy- te literki to mi krzywe powychodziły, nie ma czym się chwalić jakoś nie widzę tego, no ale cóż- pierwszy i ostatni raz robię coś z masy cukrowej

Seksiku chyba szybko nie będzie bo naboje trzeba trzymać na ich pobranie poza tym on się waha więc zakomunikowałam, że ogłaszam protest i się nie golę
Poza tym będę zjechana po tych jego urodzinach więc niech się goni leszcz
Ooo taak już jest ten dreszczyk emocji co będzie jak się zobaczymy o 4 rano... najwyżej weźmie kosiarkę z pracy i ogródek mi skosi

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

ale bydle Ma nosek po mamusi, na bank!!!
Krzywe nie krzywe, proszę się chwalić jak będzie gotowe!
, wymiękłam

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Oryginal wysylaja do przychodni ginekologicznej bo to sa badania bezplatne na NFZ. Jak sie robi prywatnie to daja do reki a jak na NFZ to odsylaja do tego co skierowal
Kiedys zgubili moj wynik i jakas babka przyszla z zeszytem i mi powiedziala jaki jest a potem odnalezli sie zgadzalo

Poczytama o tym i pisze ze trzeba zlozyc wniosek, oni go rozpatruja i dopiero wtedy moga mi kopie wydac za ktora musze zaplacic porazka.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Oj grabi

Nie zauwazylam
Bez sensu z tą kopią dokumentacji, koszą kasę gdzie tylko się da

Cytat:
najważniejsze żeby podobne było do mamusi wielka duma wtedy jest. Wiem coś o tym!... u mnie każdy gada na odwrót a jak komuś się zdarzy powiedzieć, że do mnie to moje serce się raduje, że hoho!
No u mnie też wszyscy mówią, że córcia do taty bardziej podobna , też mnie to wkurza . Ale po mnie ma dołki w policzkach i to co najważniejsze: piczkę
Stary 2013-11-08, 09:31   #2861
agnieszkaK
Zadomowienie

Elfka kup, ale nie rób przed terminem @. bo te stresy są nie potrzebne.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 09:32   #2862
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieńdobry

Wczoraj miałam dzień z przygodami :/ Zatrzymałam się na skrzyżowaniu, na torach tramwajowych i nikt nie raczył mi pomóc zepchnąć auta... ehh ludzie są podli. Jakoś moją niusie zepchnęłam na bok a potem facet popchał na parking i mam wskakiwanie do auta w biegu za sobą, normalnie chyba zostanę kaskaderem
Potem chodziłam z dzieckiem za rękę po taksówkarzach żebrząc o paliwo ale nikt nie miał jeden mnie podwiózł na stację, zatankował do karnistra i mi wlał, oczywiście 10 zł za usługę było mu mało(a z góry mówił, że za tyle pojedzie), a zrobił może 1,5 km ze mną
Jak ja się cieszę, że za tydzień mnie tu nie będzie ehhhhh

idę nadrabiać
eh sa ludzie i parapety. jak trzeba pomoc to nikogo nie ma

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej po poronieniu. Macica oczyściła się w całości. Pani robiąca badanie powiedziała, że świetnie zadziałały na mnie tabletki i bardzo dobrze, że nie miałam łyżeczkowania, bo podobno ono mimo wszystko wpływa na macicę.

Mam już nowe endometrium 3 mm i pęcherzyk w jajniku 12 mm. Czy endometrium na taką wielkość pęcherzyka nie jest trochę za małe?

Także u mnie ok, psychicznie w zasadzie jestem pozbierana. No poza sytuacjami takimi jak dzisiaj, kiedy siedziałam na izbie przyjęć razem z brzuchatymi i ich zakochanymi w brzuszkach mężami

Także czekam na owulację, która mam nadzieję za kilka dni nastąpi iiiii... wracam już chyba do Was (mam nadzieję, że i dla Was jupi )
Także oficjalnie zaczynam nowe starania
ciesze sie ze tak szybko się oczyscilo i zagoiło. Wracaj, wracaj i oby szybko się udało zobaczyc krechy

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
A jutro jadę do szpitala odebrać wypis i wynik badania histopatologicznego, trochę się tym stresuje...

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a ja mam ze 3kg mandarynek w domu teściu wczoraj mi podrzucił
o matko, u mnie to i pol kilo by sie zmarnowało bo nie lubie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Hej wróciłam.

Zubi super wieści, cieszę się bardzo!

Ja niestety rewelacyjnych wiadomości nie mam... stresowałam się tak przed wizytą, że myślałam że mi serce wyskoczy... nie wiem czemu.
Sama wizyta przyjemna, badanie ginekologiczne mi zrobiła co zajęło może 2 minuty. Cytologia (nic nie płaciłam).
Podejrzenie zapalenia szyjki macicy... skąd to znowu się wzięło wpisała mi na karcie niepłodność mam skierowanie na kolposkopie plus USG ginekologiczne. Do tego pełno badań hormonów...
Spojrzała na wykresy, niby wszystko ok kazała dalej prowadzić i jej przynieść. Następną wizytę mam jak porobię badania czyli gdzieś w połowie grudnia.
Wszystkie te hormony mam zrobić 7 dni po tym jak zaobserwuje szczyt śluzu płodnego. Dostałam też tabletkę która mam wziąć jak będę robić prolaktynę-maja mi pobrać krew raz potem wziąć tabletkę i znowu pobrać.

Całą drogę powrotną ryczeć mi się chciało
nie znam sie na tych wszystkich badaniach. mozę po wynikach sie wszystko wyjasni i bedzie lepiej. trzymam kciuki

Cytat:
Tż zamówił mi nową komórkę! Pierwszy raz dotykowa, wooow Ciekawa jestem czy ją ogarnę Nokia Lumia 920 ma ktoś??
ja mam dotykowy samsung wave i nie narzekam, a lumie ma moja siostra i 65 letnia mama i ogarneła

Cytat:
Hej

A ja też chcę mieć Maję zbijesz mnie?

Póki co to ja w moją temperaturę wciąż nie mogę uwierzyć sprawdzałam chyba z 10 razy ale inaczej nie będzie
widziałam ze Maja jest w pierwszej dziesiactce najczesciej nadawanych imion. Ładne jest dlatego popularne
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 09:35   #2863
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
A ja sobie obiecałam, że do terminu @ nie zrobię teraz testu, ostatnio kupiłam 3, szkoda kasy i nerwów. A do tego jeszcze pewnie z tej nerwówki z mierzeniem pod koniec cyklu spóźnił mi się okres o 2 dni.
Także teraz czekam z testem.
11.11 mam właśnie termin @ no zobaczymy w końcu przecież nam się wszystko uda
Stary 2013-11-08, 09:38   #2864
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
A ja mam dziś w pracy troszkę więcej czasu, ale za to zapomniałam aparatu ze zdjęciem zabrać ze sobą, więc znów nie wrzucę swojego brzdąca

, wymiękłam

No u mnie też wszyscy mówią, że córcia do taty bardziej podobna , też mnie to wkurza . Ale po mnie ma dołki w policzkach i to co najważniejsze: piczkę
ja bym wolała zeby dzidź był do taty podobny

Zubi ale fajny jest
Stary 2013-11-08, 09:39   #2865
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Elfka kup, ale nie rób przed terminem @. bo te stresy są nie potrzebne.
Nie zamierzam
Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
widziałam ze Maja jest w pierwszej dziesiactce najczesciej nadawanych imion. Ładne jest dlatego popularne
Mój małż jest pszczelarzem, więc Maja to przy okazji tematyczne dla nas imię
Stary 2013-11-08, 09:51   #2866
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Nie zamierzam

, no to musi być Maja, bez dwóch zdań Podoba mi się imię Maja, ale też mamy już taką Maję roczną w rodzinie, więc odpada. A jak trafi Ci się chłopak, to będzie.... Gucio?
Stary 2013-11-08, 09:55   #2867
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
, no to musi być Maja, bez dwóch zdań Podoba mi się imię Maja, ale też mamy już taką Maję roczną w rodzinie, więc odpada. A jak trafi Ci się chłopak, to będzie.... Gucio?
hehe o to samo chciałam zapytać
Stary 2013-11-08, 09:58   #2868
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
To życzę powodzenia
A zauważyłaś, że my w poprzednim cyklu mieliśmy praktycznie taką samą liczbę serduszek i tak samo rozłożone? (nie licząc Waszego pierwszego)

Tylko my zaczęliśmy dzień wcześniej, potem dzień przerwy i 5 po kolei i praktycznie w tych samych dniach

Szkoda, że nam się nie udało, ale Wam życzę.
Zobaczymy co powie mi gin, mam nadzieję, że mnie nie zbędzie i nie powie, że to za wcześnie żeby się martwić.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-11-08, 10:07   #2869
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam, ale małżowi się Gucio nie podoba
Cytat:
hehe o to samo chciałam zapytać

Cytat:
To życzę powodzenia
A zauważyłaś, że my w poprzednim cyklu mieliśmy praktycznie taką samą liczbę serduszek i tak samo rozłożone? (nie licząc Waszego pierwszego)

Tylko my zaczęliśmy dzień wcześniej, potem dzień przerwy i 5 po kolei i praktycznie w tych samych dniach

Szkoda, że nam się nie udało, ale Wam życzę.
Zobaczymy co powie mi gin, mam nadzieję, że mnie nie zbędzie i nie powie, że to za wcześnie żeby się martwić.
będzie dobrze zobaczysz
Stary 2013-11-08, 10:36   #2870
wik_and_ola
Zadomowienie

Widziałyście?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=726967
Lipcowe dzidziusie już są
Stary 2013-11-08, 10:42   #2871
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałyście?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=726967
Lipcowe dzidziusie już są
Ostatnia dziewczyna co się wpisała ma aniołka z 30TC
Mam gęsią skórkę jak to przeczytałam, tego to bym chyba nie przeżyła
Ale na szczęście jest już mamusią

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-11-08, 11:01   #2872
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Ostatnia dziewczyna co się wpisała ma aniołka z 30TC
Mam gęsią skórkę jak to przeczytałam, tego to bym chyba nie przeżyła
Ale na szczęście jest już mamusią
Nie zauważyłam wcześniej Straszne to, aż nie chcę o tym myśleć...
Stary 2013-11-08, 11:50   #2873
kotka34
Zadomowienie

Cytat:

sliczny ten twoj babelek

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

witam sie doczytalam was

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

co tu taka cisz dzis
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 12:01   #2874
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

piękny
Cytat:
Nie zamierzam

o dobre dobre
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 12:21   #2875
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Uwielbiam ostatnimi czasy takie zdjęcia! Gratuluję

Cytat:
wstyd się przyznać, ale taksówkarze za panny nie mieli ze mną łatwo jak byłam pijana ale teraz za to odpokutowuje winy drobnymi napiwkami jak trafiam na miłego

piękny, cały i zdrowy to teraz pani za każdym razem jak będzie miała jakieś wątpliwości i stresy weźmie sobie to zdjątko, przypomni nerwy i zacznie wbijać do głowy, że nie wolno się bez powodu zamartwiać

kocham Cię wiesz?

a ja nie śpię od 5, nie wspominając, że usnełam o pół 3

dodam, że wyszła mi z dnia na dzień krech na brzuchu spodziewałam się jej raczej tak jak w poprzedniej ciąży czyli w 5miesiącu no cóż, miejmy nadzieję, że inaczej bo to dziewucha

Poza tym w rodzinie urodziła się Maja iii powiem Wam, że mam to gdzieś bo kolejny raz ktoś zabiera mi imię peszek, będą dwie Maje, pfff

A tu gorsza wiadomość, od wczoraj mam uczucie jakby mi ktoś siedział na klatce nie wiem co to. Wczoraj myślałam, że od kawy, bo już nie piję i że organizm który był długo przyzwyczajany dostał szoku czy coś takiego. Troszku się bałam wracając późno do domu sama autobusem, że coś się stanie, ale nic się nie stało Ale czemu dzisiaj? cóż...może przejdzie

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Ps. i bardzo podobają mi się temperatury dziewczyn Elfka, Manieczka wy wiecie

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

ooo to samo mam co ta babka

http://portal.abczdrowie.pl/pytania/...uli-w-przelyku
Teraz to już się nie martwię bo dzidzia się pojawiła

Cytat:

, wymiękłam

Aj szkoda :/ ale i tak czekamy na zdjęcie

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 12:22   #2876
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie !!

Cytat:
ja bym wolała zeby dzidź był do taty podobny

Zubi ale fajny jest
Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
sliczny ten twoj babelek

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

witam sie doczytalam was

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

co tu taka cisz dzis

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
piękny

o dobre dobre

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 12:28   #2877
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie !!

lapie fluidki od ciebie i dziekuje za buziaka
Stary 2013-11-08, 12:37   #2878
Leine
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ja już od 10 wojuję w kuchni z ciastami
Kopiec kreta zrobiony, sernik się piecze Jeszcze torcik i zabieram się za mięsko
Muszę do 20stej się wyrobić bo planuję relaksik przed tv ze shrekiem

Wczoraj byłam u fryca! Obcięła mi kudły ze 3 cm Musiałam, bo się strasznie plączą i ryczę przy rozczesywaniu.... żadne odżywki i maski na mnie nie działają Pocieniowała mi tył, a następnym razem z przodu pocieniuje bo czuję, że coś mi mało (a sama nie chciałam cieniowanego przodu ) ahh te kobiety... wiecznie niezdecydowane

Dziękuję za opinię telefonów dotykowych

Mam nadzieję, że i ja się w nie wdrożę

God a gdzie Ty się wybierasz? długi weekendzik?
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
We wtorek rano czy popołudniu? Bo jak nie z samego rana, to akurat w sobotę byście mogli Mój TŻ był 2,5 dnia po zostawieniu u mnie desenatu swoich żołnierzy i pani w rejestracji powiedziała, że to już się liczy jako 3 doby i jest jak najbardziej ok do badania
We wtorek na 13.00 Więc mówisz jeden raz damy radę?
Cytat:
myślałam, ale małżowi się Gucio nie podoba
Jak nie Gucio to może Gniewko? Też na G

Cytat:

, wymiękłam
no kochana, mój tż to ogrodnik, więc ma 'rękę' do takich rzeczy
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 12:39   #2879
vioris
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny. Ja się dziś obudziłam z bólem głowy i mam już dość Tabletka mi nie pomaga. Jeszcze dziś jadę na 16.30 do dentysty założyć plombę i chyba się przewrócę. Całe szczęście, że teraz 3 dni weekendu, trochę odsapnę. Jeszcze w nocy się obudziłam, bo spałam na plecach i chyba mi ślina wpadła nie tam gdzie trzeba i zaczęłam tak kaszleć mocno, myślałam, że się uduszę I przy tym kaszlu, tak mnie zaczęło boleć podbrzusze, jajniki i gdzieś tam w środku też. Ja ogólnie jak mam @ to jestem tam w środku cała obolała, a teraz chyba sobie tylko dodatkowo to mięśniami przy tym kaszlu pościskałam. Miałam nadzieję się wyspać i nie mierzyć tempki a tu i tak nic z tego bo się potem i tak o 5.00 obudziłam ehh Jeszcze na szybko muszę po prawnikach latać, no normalnie chyba się załamię. Nie wiem kiedy ja to wszystko załatwię, jeszcze z bólem głowy
Przepraszam, że nie będę cytować. Trzymam kciuki za manieczkę i elfkę
Wpadnę później, może wieczorkiem jak się lepiej poczuję.
Stary 2013-11-08, 12:43   #2880
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. Ja się dziś obudziłam z bólem głowy i mam już dość Tabletka mi nie pomaga. Jeszcze dziś jadę na 16.30 do dentysty założyć plombę i chyba się przewrócę. Całe szczęście, że teraz 3 dni weekendu, trochę odsapnę. Jeszcze w nocy się obudziłam, bo spałam na plecach i chyba mi ślina wpadła nie tam gdzie trzeba i zaczęłam tak kaszleć mocno, myślałam, że się uduszę I przy tym kaszlu, tak mnie zaczęło boleć podbrzusze, jajniki i gdzieś tam w środku też. Ja ogólnie jak mam @ to jestem tam w środku cała obolała, a teraz chyba sobie tylko dodatkowo to mięśniami przy tym kaszlu pościskałam. Miałam nadzieję się wyspać i nie mierzyć tempki a tu i tak nic z tego bo się potem i tak o 5.00 obudziłam ehh Jeszcze na szybko muszę po prawnikach latać, no normalnie chyba się załamię. Nie wiem kiedy ja to wszystko załatwię, jeszcze z bólem głowy
Przepraszam, że nie będę cytować. Trzymam kciuki za manieczkę i elfkę
Wpadnę później, może wieczorkiem jak się lepiej poczuję.
moze jak wyjdziesz na dwor to ci ta glowa przejdzie wspolczuje biegania po tych prawnikach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości