|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Cytat:
śliczne rożki i pościel! ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
chyba ją kiedyś nagram, bo już czasem z nią nie wytrzymuję. idiotka, nawet mi grozi, że jak będziemy mieli w firmie złe wyniki wody (!!!!) to mnie ukatrupi! A co ja mogę za to, że mamy syf zamiast wody....czasem myślę, że nasłałabym na tą firmę PIP albo inną instytucję ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
a właśnie....miałam dostać wyrównanie za to, że byłam na chorobowym i pracowałam, to się zbiegło z auditami, które przeszliśmy.....dzisiaj zostałam poinformowana, że dostałam 400 zł (!!!!!!) premii za audity.....wiem, że reszta pracowników dostała po 200 zł ale oni brali udział tylko w 1 audicie.......no i k...wa gdzie moje wyrównanie???? osttanio się jej zapytałam , czy dostanę to mnie zjechała, że się wypytuję, więc nie wiem czy się zapytać.....już chyba wolę się nie narażać ale to jednak moja kasa, i mogłam odpoczywać a nie zachrzaniać jak siedziałam w domu. ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
kurcze, ale Ty laska jesteś!!! mimo brzuszka....szczuplutka! ślicznie wyglądasz!! ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- a wiecie....dzisiaj miałam stłuczkę ), podała mi numery rejestracyjne i markę samochodu. No to z Mężem poszliśmy na policję (również naprzeciw mojego bloku ), akurat komisariat był zamknięty ale Mąż zadzwonił do swojego kumpla i podjechali za dosłownie 1 min...opowiedzieliśmy mu i jego kumplowi policjantowi że kobieta zwiała bezczelnie....podaliśmy numery rej....a ten policjant, że wie kto to jest zadzwonił do kumpla i powiedział, że jego kobieta zwiała po wcześniejszym stłuczeniu mojego auta i kazał aby przyjechała do nas bo czekamy. Jak przyszła to od razu jej powiedziałam :"ładnie to się tak ucieka prawda?", ona sie zaczęła tłumaczyć, że nikt nie wyjżał przez okno (widziała nas....a skąd wiedziała, że mieszkamy w bloku?), no to jej powiedziałam, że nieprawda bo widziałam jak szybko ucieka no ale spisaliśmy oświadczenie (najpierw chciała zapłacic kasę, ale jak mój brat-ma warsztat z diagnostyką samochodową) wycenił szkodę na 1200 zł to powiedziała, że nie ma tyle kasy.jestem ciekawa tylko jak to będzie z tym ubezpieczeniem....tata mnie nastraszył, że jak dostanę 300 zł to bedzie dobrze....ale kurde wgniecenie mam na zderzaku i błotniku w przodzie,.........wrrrr.. ......
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - wow, ale szczuplutka jesteś, a ten brzuszek to jakbyś się bardziej najadła, ale spokojnie, jeszcze ci wyskoczy
![]() a body fajowe... na pewno się przydadzą. Monika - może to rzeczywiście dobry pomysł z tym nagrywaniem szefowej, dobrze byłoby utrzeć jej nosa Kate - super, że wózeczek już jest ![]() no tak, dwa rożki pewnie się przydadzą.... Magnusia - 10kg to jeszcze nie jest źle... ja od wagi sprzed ciąży mam jakieś +2 kg mdłości i wymioty miały jednak swój plus heheheh---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Monika - ojjjj co za ludzie! może nie będzie tak źle z tym ubezpieczeniem... trzymam kciuki, żebyś dostała więcej niż ci się należy! |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos - faktycznie byłam po obiedzie dosc obfitym
![]() Monika powinien przyjechać rzeczoznawca z ubezpieczenia wycenia szkodę i dostajesz kase. Ja zawsze na czymś takim zarabiałam. Stłuczka wyceniona na 2,500 u mechanika robota 1500 więc byłam 1000 zł do przodu więc dlaczego ty masz otrzymać mniej niż wydasz na naprawę auta... Jak piszesz jak zareafował twój tato - to mi się od razu kojarzy podejście mojego - wiecznego pesymisty głowa do góry.Ja jestem zdania że jak się płaci ubezpieczenie to trzeba z niego korzystać, tym bardziej że nie ty zawiniłaś. Zmykam się kompać
|
#1744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkołę i papier można sobie kupić, ale kultury i wychowania niestety nie. ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Jesteś tak duża, że sama możesz chodzić w tych body ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro mój Mąż przejdzie się osobiście zgłosić szkodę....może się odezwą. z ta kasą to mnie podniosłaś na duchu./....może nie bedzie tak źle ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
ja pracuję w branży spożywczej a woda musi byc badana.
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry... nie moge wstac
nie spalqm pol nocy. Siku banan a potem.problem z zasnieciem... zasnelam przed 5. Ciezki dzien przede mna. Milego dnia dziewczynki;*Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - a ty śpisz już lepiej?
|
|
|
|
#1752 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale laska z Ciebie Boziu ja już tyle kg przytyłam że aż się boję wchodzić na wagę Cytat:
i jak tam w Szkole Rodzenia? W jakiej formie macie zajęcia? ćwiczenia? wykłady? Ja już po 4 spotkaniach, zostały jeszcze 2 mamy zawsze cwiczenia 15-20 min a potem wykłady![]() Przyszły mi już rożki i pościel kurcze sama już nie wiem czego jeszcze mi brakuje
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2013-11-07 o 13:15 |
||
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Na razie sypiam dobrze - odpukać, budzę się ok 4.30 na siusiu i dalej zasypiam
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
, więc o jeden tydzień zajęcia się przesuną.Ja zrobiłam ostatnio listę czego mi brakuje To moja lista czego jeszcze nie mam: Sen: - łóżeczko - materac - prześcieradło 3 szt - komplet pościeli - ceratka na materac - koc 2 szt - rożek Pielęgnacja: - przewijak - pieluszki jednorazowe - pieluszki tetrowe ok 10 szt - pieluszki flanelowe ok 5-6 szt - wanienka - termometr do wody - płatki kosmetyczne do mycia - płyn do kąpieli - balsam/oliwka - krem na odparzenia - sudocrem - puder/ mąka ziemniaczana - krem ochronny na zimę - szczotka do włosów - frida do nosa - nożyczki do paznokci - myjka - termometr elektroniczny - sól fizjologiczna - spirytus do przemywania pępka / Octenisept - patyczki higieniczne Karmienie: - butelka duża anty kolkowa 250 ml - butelka mała anty kolkowa 120 ml - szczotka do czyszczenia butelek - termoopakowanie na butelki - mleko modyfikowane Enfamil Zabawki: - karuzela do łóżeczka - grzechotka Inne: - pojemnik na smoczek - łańcuszek do smoczka - monitor oddechu/niania (?) Dla mnie: - jednorazowe majtki poporodowe - silikonowe osłonki na sutki - biustonosz do karmienia - podkłady poporodowe - koszula do karmienia - krem na brodawki Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-11-07 o 14:07 |
|
|
|
|
#1754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ceratka na materac Pielęgnacja: - płatki kosmetyczne do mycia - płyn do kąpieli - balsam/oliwka - krem na odparzenia - sudocrem - krem ochronny na zimę - frida do nosa - myjka - termometr elektroniczny - sól fizjologiczna - spirytus do przemywania pępka / Octenisept - patyczki higieniczne Zabawki: - karuzela do łóżeczka Inne: - łańcuszek do smoczka Dla mnie: - jednorazowe majtki poporodowe - silikonowe osłonki na sutki - biustonosz do karmienia - podkłady poporodowe No u nas tematy są podobne został nam temat: karmienie i kąpiel![]() Zaznaczyłam sobie to czego jeszcze nie mam i sie przeraziłam... jakie majtki i podkłady poporodowe kupujecie?
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2013-11-07 o 14:56 |
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - to widocznie na mnie teraz przeszło ta bezsenność, ale my musimy mieć tak samo, więc nie było innego wyjścia - za to ciebie dopadł ból w plecach, z którym ja od dawna się zmagałam - mała wymianka hahaha
Kate - mi też jeszcze trochę tego brakuje... jedynie co mi się przypomniało to podobno nie powinno używać się płatków kosmetycznych a bawełniane waciki - zapomniałam dopytać czemu ![]() u mnie najgorzej z pościelą bo się zdecydować nie mogę ![]() co do majciochów u mnie są dostępne takie jednorazowe (to zakupię paczkę), plus wezmę kilka takich normalnych, które spokojnie będę mogła potem wyrzucić Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-11-07 o 15:09 |
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
majtki to takie siatkowane a podkłady nie wiem jakie. Chciałam kupić bella ale poczytałam opinie i są nie za ciekawe- ponoć nie są przewiewne i szybko przeciekają
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia jak będę w takim okresie jak ty to też będę miała więcej kilo... Ale dzięki za komplement. Dobrze ze te listy robicie będę miała z czego podpatrzeć,
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
to w sanepidzie
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki co tam u was?
ja dziś zakupiłam materacyk, ochraniacz na niego i torbę do wózka kolejne zakupy z głowy
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
oooo....tak myslałam
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- a wiecie...spotkałam się dzisiaj z koleżanką - dawno się z nią nie widziałam, pytam co u niej, ona odkrywa płaszcz i co widzę???? brzuszek!! ale się ucieszyłam!! no ale wpadła do mnie na plotki i się okazało, że nie jest z ojcem dziecka.......kurcze, jak to wszytsko sie gmatwa.....ona teraz marzy o mężu a ja o dziecku
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie w końcu kupiłaś ten materac, taki jak mówiłaś? my w przyszłym tygodniu zamawiamy łóżeczko i wózek No i muszę przysiąść bo kupna tych wszystkich osprzętów dla siebie i Adasia nie ogarniam tego
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja siedzę właśnie na podłodze a na kolanach śpi moja kicia, miała dziś zabieg sterylizacji i dopiero dochodzi do siebie. Tak mi jej szkoda ale to dla jej dobra...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki wózek wybrałaś? jakie łóżeczko? ja zrobiłam sobie listę z wyprawką i jeszcze brakuje mi paru rzeczy, ale już coraz mniej Cytat:
i dokładnie - to dla jej dobra ![]() mój kot jest wykastrowany i nie narzeka hahhahha Cytat:
najnowsze rzeczy zawsze na końcu ![]() https://picasaweb.google.com/1098247...CJzz4e7flMSGeA najfajniejsze jest to, że okazało się, że torba ma specjalną boczną kieszonkę termoregulacyjną czyli nie trzeba nic dodatkowego kupować w sumie z drugiej strony tutaj w każdym miejscu można podgrzać mleko dla maluchafajna niespodzianka u koleżanki, ale szkoda, że nie ma oparcia w mężczyźnie... samemu na pewno dużo ciężej |
|||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
po całym dniu udało mi się do was zajrzeć. Monika życie niestety nas zaskakuje ![]() Malgos za kolejne zakupy![]() jojla nie martw się kicia na pewno jitro będzie się miała lepiej... Wiem to po swoim kotku... A ja wybieram się jutro z małżem do krakowa na zakupy i troszke odpocząć.. Postaram się być na biezaco na telefonie...
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
MY dziś prawie zakończyliśmy zakupy wyprawkowe
- karuzela do łóżeczka, (ale to jutro pewnie załatwimy) - leżaczek - pieluszki jednorazowe - płatki kosmetyczne do mycia - płyn do kąpieli - balsam/oliwka - krem na odparzenia - sudocrem - puder/ mąka ziemniaczana - krem ochronny na zimę - mleko modyfikowane Enfamil - biustonosz do karmienia - koszula do karmienia - krem na brodawki - sól fizjologiczna - Octenisept /spirytus Już bym mogła złożyć łóżeczko nie mogę się doczekać W załączniku zdjęcia pościeli ![]() Miałam zamawiać przez neta, ale dużo taniej wyszło w sklepie no i były kolory, które chcieliśmy, więc bez zastanowienia zakupiliśmy dwa komplety, i co lepsze pościel jest dwu stronna ( ta z ochraniaczem po drugiej stronie jest siwa, a ta w autka czerwona) jeszcze tylko jeden muszę dokupić
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
jojla-- biedna kicia ale tak jak mówisz to dla jej dobra. Dojdzie do siebie tylko trochę to potrwa
Małgoś- wózek taki: http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E a łózeczko takie tylko że białe http://www.maluszeksklep.pl/pl/lozec...ups-743.p.html
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ceny naprawdę konkurencyjne, my wczoraj robiliśmy w tym sklepie zakupy i ceny Nas naprawdę zszokowały
|
|
|
|
|
#1769 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam straszne wyrzuty sumienia, że jej to zafundowałam ale mam nadzieję, że szybko będzie broić jak dawniej ![]() Cytat:
![]() Jeej ja sobie chyba muszę te wszystkie wasze listy, linki do sklepów i wzajemnie wymieniane rady zapisać, może się kiedyś mi przydadzą ![]() Wszystkie nowe nabytki super Chyba nie muszę mówić, że Wam zazdroszczę
|
|
#1770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
łóżeczko też mi się podoba ![]() Justii - to do zakupienia już coraz mniej... ale najlepsze jest to, że tak na serio to dopiero początek bo przecież na tym wszystkim się nie skończy hahahah ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() co do kici to nic się nie martw, istnieje błędne przekonanie, że koty czy psy powinny mieć choć jedno potomstwo, a tak na serio statystyki pokazują, że zapobiega to m.in: ryzyku wystąpienia endometriozy i ropomacicza, ryzyka nowotworów układu rozrodczego, zdecydowanie zmniejsza sie ryzyko powstania nowotworów gruczoły mlekowego - tak więc jak widać, wiele plusów
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

w tesco są fajne przeceny a ciuszki niezłej jakości.

nie spalqm pol nocy. Siku banan a potem.problem z zasnieciem... zasnelam przed 5. Ciezki dzien przede mna. Milego dnia dziewczynki;*

16.06.2012
nie ogarniam tego
Ja mam straszne wyrzuty sumienia, że jej to zafundowałam ale mam nadzieję, że szybko będzie broić jak dawniej