|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
tak to już jest z tymi facetami
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
ojj Karcia rozumiem Cię...mój też mnie wystawił, powiedział, jak zawsze o której będzie i nawet mu się nie śni wracać..trudno.. ale przykro jest.
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43631801]A mój Tż mnie wystawił i wieczór w domu
jestem zła na niego i zamiast % zrobiłam sobie mrożony koktajl z banana, malin i mleka na pocieszenie.[/QUOTE]Cytat:
a co do wagi to ja nie wiem ile waze bo waga moja wciaz niedzialajaca i dlugi czas juz nie sprawdzalam. ale nie czuje sie jakas super chuda. ot zwyczajna, jesc tez jem normalnie tyle ze zdrowiej. mniej smazonych wiecej gotowanych czy pieczonych. wiecej warzyw i owocow. w nastepnym tygodniu mam isc na badania krwi i do laryngologa jeszcze. mam nadzieje ze tam wizyta przebiegnie bez problemow |
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja już przy herbatce i zaraz lecę robić śniadanko
|
|
|
|
#4415 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj sprzątam, potem robię kotlety na obiad z kalafiora i brokułów. Pogoda paskudna, ale nastrój trochę lepszy ![]() Co dzisiaj porabiacie?
|
#4416 |
|
Konto usunięte
|
ja od rana jem, włączył mi się tryb odkurzacza
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
modlę się żebym nie popłynęła, bo nie lubię weekendów na diecie
![]() a tak to póki co się obijam, nadrabiam seriale a potem jadę z TŻ na mecz ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- co tam karcia zjadłaś? spowiadaj się
|
|
|
|
#4418 |
|
Konto usunięte
|
hmm od rana?
2 wielkie kromy chleba (białego ) z serkiem topionym, 3 pierogi, pół batonika, jabłko powiem szczerze że więcej nie pamiętam ale coś tam chyba było |
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie jest tak źle
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- http://www.odchudzamsie.pl/moje-ochu...-w-odchudzaniu |
|
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
No mi też powoli włącza się opcja: co by tu wszamać, dlatego szybko zrobiłam te kotleciki i uciekam z kuchni.
No proszę jak Krzyś dobrze radzi i pociesza
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
ja zapijam chęci zieloną herbatą, ale już mam dość bo co chwila muszę do toalety
![]() teraz wszędzie się natykam w internecie na wzmianki o rogalu świętomarcińskim, ale jak sprawdziłam ile to ma kcal to mnie zszokowało :O |
|
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
a ja szukam jakiegos przepisu na kaczke bo jutro mam piec.
no i zakupilam aspiryne i probuje ta maske na twarz. Tz mnie wymial jak zobaczyl moja biala twarz
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hej dziewczeta a mi ostatnio brakuje pomyslow na jezdonko szczegolnei do pracy ajj aja aja
|
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też dziś TŻ sprawił przykrość.. ale szkoda gadać
![]() też muszę wypróbować tą maskę co wy dzisiaj wszystkie robicie? balujecie?
|
|
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
ja czekam z niecierpliwością na TZ, mam nadzieje ze na miasto pojdziemy na jakieś piwo
u mnie dieta kiepsko, kazdego dnia cos slodkiego wpada, ale naprawde duzo ćwiczę. dzisiaj rano fitness a przed chwila 6km przebieglam. no ale juz siedze i zsgryzam gorzka czekoladę a myslami jesten w pubie na piwie![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- karcia, musisz postawic do pionu swojego TZ ![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Akacja, a Ty jak tam? biegaliscie z TZ? ![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Tusia, kotlety z kalafiora i brokulo brzmi pysznie! z jajkiem, maka , twarogiem? aose tez z miesem? Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Edyta, a Ty nie na meczu? Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
już wróciłam, niestety przegrali. i ja dzisiaj dietę też przegrałam, właśnie pochłonęłam kawałek ciasta i kilka ciastek
|
|
|
|
#4427 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczenia i bieg, ale odkładaj tą czekoladę, już! ![]() Te kotlety są bezmięsne. Składniki: kalafior, brokuły, otręby, 2 jajca, cebula i to wszystko wymieszane smażone na oliwie z oliwek ![]() Ja tam żadnych planów nie mam, pewnie przesiedzę jutro i pon w domu. Aha, jutro w domu mamy gości, bardziej moi rodzicie, mama już upiekła szarlotkę i rafaello, skuszę się pewnie.
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/60726/...rcili_musiala/ ludzie są straszni
a ja już mam dosyć, 5 dni super wszystko a następnego się najadam jak głupia a potem mam wielkie wyrzuty sumienia ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- nigdy nie będę piękna i chuda, nigdy |
|
|
|
#4429 |
|
Wtajemniczenie
|
Masakraa, takie rzeczy robić. Ludziom się w głowach przewraca..
edytka nie przejmuj się, ja też często ulegam. Dzisiaj na przykład poćwiczyłam niecałe 20 min i stwierdziłam, ze dzisiaj mi się nie chce
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
no daj spokój, dowiedzieć się, że Cię fani uśmiercili. a najsmutniejsze jest to, że też podały to stacje w informacjach. nawet specjalnie włączyłam the voice of poland i tam skomentował to sam zainteresowany
"skoro nie żyje to wybaczcie mi pomyłki" czy coś w tym stylu.ale już sobie tak myślę, że to prowadzi donikąd. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------
|
|
|
|
#4431 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
no to super że zgoda
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj
I śniadanie sernik dietetyczny II śniadanie bułka zbożowa z wedlina i sałata obiad 2 małe krokiety z kapusta i grzybami, barszcz czerwony podwieczorek pół bułki i suszone mango kolacja czarną dziura, nie mogę sobie przypomnieć ćwiczenia godzina tańca
|
#4434 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
widocznie chce się obrażać
![]() teraz to się w sklepach wszystko znajdzie, ale ja też raczej nie eksperymentuje, czasem to jak idę do jakiegoś większego sklepu to nie wiem jak się niektóre owoce nazywają
|
|
|
|
#4436 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bedziesz tak jak kazda z nas dobry dzien paniom zaraz sie szykuje do jakiegos sniadania i moze lekko pocwicze by sie nie rozleniwic. a potem powalcze z kaczka
|
|||
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
za chwilkę owsianeczka
|
|
|
|
#4438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie odzywałam się wczoraj, bo prawie cały dzień spędziłam poza domem, a jak już wróciłam to nie bardzo byłam w stanie sensownie pisać Trochę piwek wpadło, ale spodziewałam się że tak będzie. Jak na cały dzień to chyba trochę za mało zjadłam, bo tylko 3 posiłki i jabłko, ale nie bardzo miałam kiedy. Dziś już się poprawię, zamierzam nawet coś poćwiczyć, bo na siłownię idę dopiero we wtorek. Cytat:
![]() Cytat:
Edyta nie załamuj się! Ja też nie zawsze mam udane dni, jak każda z nas pewnie. Ale mimo to trzeba walczyć dalej Cytat:
|
|||
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
no macie rację, przecież się nie poddam ale musiałam troszkę pomarudzić ![]() jestem strasznie nie wyspana, sąsiedzi chyba kupili nowego psa i całą noc wył. |
|
|
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=windowS17;43647304]moge poki co stwierdzic ze napina skore. te mniejsze syfki sie troche schowaly. ciekawa jestem tylko co ile dni mam stosowac ta maseczke by efekty byly
nie wiem ale ja robie maks raz na tydzien lepiej nie przesadzac![]() a wczoraj zrobilam maseczke z jajka i innych cudow na wlosy ale fajne sa sypkie ![]() zjem sniadanko odpoczne i wskocze na rowerek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

jestem zła na niego i zamiast % zrobiłam sobie mrożony koktajl z banana, malin i mleka na pocieszenie.[/QUOTE]

za ćwiczenia i bieg, ale odkładaj tą czekoladę, już!