|
|
#1171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX
Cytat:
Bo jest ich właśnie więcej , na zajęciach z wizażu kiedyś przyszła do nas taka babeczka właśnie i robiła nam taką analizę - przykładała miliony chust do twarzy i rzeczywiście działało- twarz zupełnie wyglądała inaczej w zależności od koloru - raz rozpromieniona, raz szara itp. I już nie pamiętam dokładnie kim byłam bo było to jakieś 4 lata temu na 1 roku studiów , ale chyba późną wiosną - wyróżniała rzeczywiście więcej niż 4 typy właśnie typu wczesna wiosna, późna wiosna itp. |
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi miło ![]() Czy któraś z Was ma? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cleansing.html Przymierzam sie do zakupu... Jest w promocji 512zl dzisiaj w Sephorze w krakowskiej...
|
|
#1173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jej używałam , dostałam od koleżanki której podrażniała za bardzo cerę. Moim zdaniem super, bo spełnia wszystkie swoje funkcję - rzeczywiście po paru tygodniach widać różnicę , cera jest "czysta", bardziej rozświetlona , chociaż na początku używania wyszło paru nieprzyjaciół, ale to właśnie zasługa tego oczyszczania. Jednak moim zdaniem działanie ma porównywalne do np rękawic myjących, a kwota do wydania znacznie niższa. Teraz używam rękawicy i nie widzę znacznej różnicy pozatym że szczoteczka była wygodniejsza jednak. |
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
|
|
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobry filmik na ten temat:http://www.youtube.com/watch?v=VEFRofG9-UQ ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że to super sprawa i jak ta mi się zepsuje czy coś się z nią stanie to będę myśleć poważnie o clarisonicu. |
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
Muszę wyczekać, a wcześniej się zorientować gdzie to u mnie mogę kupić - ale najpierw 'za i przeciw' plaszczykowi ![]() Tak szczerze mówiąc to mam największą ochotę przepuścić trochę w internetowym MACu
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Offtop: Dziewczyny, gdzie można znaleźć lakiery do paznokci Chanel ( Le Vernis) ? Stacjonarnie w Sephorze? Przez Egg ( ) tak zaszalałam z Essie Namiętnie szukam Frenzy.
|
|
|
|
|
#1180 | ||
|
🦄
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- [QUOTE=OnaZakupoholik;4363 5873]Ojej ![]() ![]() n iezwykle mi miło ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Ja też.... ![]()
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będę się rozpisywać na temat kolorówki bo mam inny wątek od tego
|
|
#1182 | |
|
🦄
|
Cytat:
A jaki wątek w którym to mnie nie ma? A tak serio serio, bo jeszcze podoczytywałam co napisałyście o DW i owszem może tworzyć maskę, ale ja doszłam do perfekcji w jego nakładaniu i raz tylko w lecie udało mi się zrobić sobie maskę (bo tak chciałam pięknie wyglądać, że nakładałam i nakładałam...) a tak to dla mnie jest lekki i delikatny podkład, ale mam cerę mieszaną i na DW nigdy w życiu nie kładę już nic więcej, bo wtedy wyglądałabym sztucznie.
|
|
#1183 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
![]() i ja skusilam sie dzisiaj na plaszcz za 169 zl ale szary ( mam 171 cm) |
|
|
|
|
#1184 |
|
batonik
|
Byłam dzisiaj za białą pikowaną kiecką i przy jednej przepadłam |
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim i każdej z osobna dziekuje za wszystkie rady (w tablecie nie działa mi cytowanie)
Bylam w Duglasie w München niestety mam pecha bo Mac i Clarins jest u nich niedostepny ![]() Byl EL i ten zakupiłam, próbek oczywiście nie było tzn. takich do domu nie było Jestem puki co zadowolona, nie wiem czy jest idealny ale na pewno trzyma sie dobrze mojego nosa, a na nim jeszcze nic sie dobrze nie trzymało, jestem typem któremu jak się denerwuje puchnie i czerwieni sie nos i strasznie wtedy wyglądam stad szukam czegoś specjalnego Myślę ze po dłuższym stosowaniu będę mogla zdać relacje jak sie spisuje, puki co wygląda bardzo naturalnie, sama dobrałam odcień, który jest ok. Buzia wygląda zdrowo, nie na wypudrowana Fantastic co do Chanel który polecasz oczywiste nie było i jest podobno w de niedostępny Pani poleciła mi Diora i stwierdziła ze i tak wszystkie transparentne sa takie same z czym się nie zgodzę, ale pomyśle nad tym Diorem.Oczywiście spodobały mi się 2 nowe zapachy jeden MK Sexy, drugi Viva La Juicy no i kupiłam buty, w końcu, ale nie byłabym sobą gdybym nie miała teraz wątpliwości czy to na pewno, aby "TE" Przyznam ze ostatnio nic mi sie nie podoba, choć to maja byc wygodne buty do biegania na codzien, bo jak widac na foto choć listopad to ja jeszcze na zakupy w wysłużonych ale prze wygodnych baletkach Co sadzicie?
Edytowane przez Ansday Czas edycji: 2013-11-09 o 16:35 |
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
batonik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Jakoś gruba skarpeta do mnie nie przemawia w używanych kaloszachv
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
alejka numer 7?
|
|
|
#1190 | |
|
batonik
|
Cytat:
A bo ja wiem która..od strony parkingu pierwsza alejka |
|
|
|
|
#1191 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
(ja mierzyłam tam włochatą kamizelkę, babeczka mówiła, że we wtorki-środy ma dostawy, może dowiozą jeszcze Ski )
Edytowane przez slomka Czas edycji: 2013-11-09 o 16:49 |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oduczyłam się kupować workowate sukienki, niestety nie pasują do mojego typu figury a te, które mierzyłaś bardzo ładnie podkreślają sylwetkę Alejka nr 7 mówicie muszę się kiedyś przejść ![]() Btw czy ktoś ma pomysł gdzie można kupić fajne do kolana czarne kozaki raczej płaskie (do 3-5cm) w stylu oficerek. Jakieś takie nie - kaloszowate. dopełniając koncert życzeń: miło gdyby nie miały jakiejś ceny powalającej. |
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakiej cenie jest pierwsza sukienka?
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile kosztowała? |
|
|
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ola sukienki nie bylo..byla tylko ta z zamkami na dole....mierzylam ten szalik i jest http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1331604.html |
||
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a co myślicie o tej spódnicy?
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...7p1589019.html Zamówiłam ją i jest bardzo fajna, ale przez ten rozkloszowany dół ciężko dobrać coś na górę i nie wiem czy jej nie zwrócić... Macie pomysły jak ją nosić? Myślicie, że nada się do pracy w biurze? |
|
|
|
#1197 | ||
|
batonik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Wszystkie w okolicy 150zł. ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
batonik
|
Cytat:
Jak przypomni mi się to napiszę, a jak nie to pod koniec tygodnia będę tam to dam znać.Najwyżej, że Słomka pamięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

) tak zaszalałam z Essie

nie będę się rozpisywać na temat kolorówki bo mam inny wątek od tego

z czym się nie zgodzę, ale pomyśle nad tym Diorem.
Przyznam ze ostatnio nic mi sie nie podoba, choć to maja byc wygodne buty do biegania na codzien, bo jak widac na foto choć listopad to ja jeszcze na zakupy w wysłużonych ale prze wygodnych baletkach
)
Alejka nr 7 mówicie