|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
Cytat:
Oba obrazy mi się podobają ale ten numer 2 jest jak najbardziej ok poza tym gdzieś ostatnio na ślubie rodzice taki przynieśli właśnie do poświęcenia więc spoko ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- hahaha, no wybacz enzunio ![]() Cytat:
brawo brawo brawo!!![]() koniecznie mi napisz proszę , może być pw, jakaś fota albo coś... bo to moje wymarzone...ale niestety, muszę na nie jeszcze z rok poczekać
|
||
|
|
|
#1292 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też tego nie rozumiem ale cóż... A w przymierzalni obok była laska a jako widzowie siedzieli rodzice i babcia i tata w pewnym momencie cyknął fotkę. Pani tylko powiedziała że nie można robić zdjęć. I tyle. Ale fota była. TŻ był zły bo też mógł tak zrobić a ja durna zapytałam... Później stwierdziliśmy, że dobrze, nam się podoba a inni będą mieli element zaskoczenia w dniu ślubu ![]() Cytat:
Tak, w Madonnie. Ty swoją chyba też? Cytat:
Animator - ostatnio się o to kłóciłam z siostrą. Animator nie załatwi problemu dzieci na weselu. Zajmie je max do godz 22. Później rodzice muszą je odwieźć do opiekuna lub opuścić z dziećmi wesele. Uważam że to tej godz 22 to rodzice mogą się dziećmi zająć. Jeśli ktoś decyduje się na zabranie dzieci na wesele, to powinien się nimi opiekować.
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
justynkie - gratki
|
|
|
|
#1294 |
|
BAN stały
|
Kulbensik jak tylko wrócę do domu to pokażę
|
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
baaaaardzo dziękuję
A może taka pamiątka?????? ![]()
|
|
|
|
#1296 |
|
Rozeznanie
|
|
#1297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja codziennie siebie oglądam i od razu mi się humor poprawia
|
|
|
#1298 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Znasz ceny wodek? Bo ja chesz tylko pojechac zeby ceny sprawdzic to mozesz to zrobic telefonicznie. Cytat:
My prawdopodobnie nie bedziemy mieli noclegow ( z tego wzgledu ze wszyscy mieszkaja w miare blisko) ale jednak jakby sie ktos znalazl albo zakladajac ze bysmy gosciom noclegi zalatwiali to my bysmy za nie placili. Choc nie uwazam ze to obowiazek. Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Cytat:
A my dzis bylismy na naukach przedmalzenskich na Freta u Dominikanow. Powiem tak spodziewalam sie czegos fajniejszego,tym bardziej ze mnostwo osob zachwala. Nie bylo zle oczywiscie ale tez d.py nie urywa. Siedzelismy od 9.30 do 19-stej tylek mnie boli ze masakra, do tego na koncu prawie usnelam ze zmeczenia. Jutro drugi ( i ostatni ) dzien ale chyba z TZ odpuscimy sobie pierwszy wyklad i pojedziemy od razu na 10.30 na msze. No i tez do 19.30 jutro uffff moj tylek juz placze.
|
|
|
#1299 |
|
Przyczajenie
|
Witam w kolejnej części
![]() Ale się rozpisałyście, nie nadrobię, przykro mi bardzo... Mam takie pytanko, ile płacicie za samego fotografa? Bo ja mam dziewczynę, taką znajomą i ona chce 1000zł. A mój TŻ uważa, że to za dużo. Witam Nowe PM-ki i gratuluję każdej zakupionej sukienki i alkoholu, i co tam zakupiłyście jeszcze
|
|
|
|
#1300 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli ktoś ma chęć i sposobność by zaprosić dzieciaki i do tego zapewnić kogoś kto się nimi zajmie to co w tym złego? Gdybym planowała większą ilość dzieci i miała większy budżet to też pewnie bym skorzystała z tej opcji.Cytat:
![]() Dasz namiar na ten sklep? Niestety nie pamiętam jaką suknię kupiłaś. 2100 za pakiet. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-11-10 o 00:43 |
||
|
|
|
#1303 |
|
Rozeznanie
|
inezwiza_90- ja za fotografa po okazyjnej cenie płacę 1550zł ...normalnie fotograf inny który mnie interesował chciał 3000zł. Myślę, że jeśli ona robi spoko zdjęcia i się tym zajmuje to na prawdę nie chce dużo.
|
|
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
co do tanich sukien widziałam kilka outletów
może tam warto poszukać.Iluzjonista i animator nie wydają się najlepszymi pomysłami na wesele... Ja będę mieć ok 3-4 dzieci więc to w ogóle odpada, ale mój znajomy też bierz ślub za rok i będzie miał tych dzieci ok 23.... więc tutaj się już można nad tym zastanawiać. Pow mi czy ja mam jakąś paranoje? znajomy wspomniany powyżej pow że na 2 dniowe wesele z 140 osobami bierze 400szt butelek wódki ? ( już pytałam nie będzie jej rozdała gościom na odchodne) i ma zamiar kupić jeszcze wino..... ZNALAZŁAM : http://www.youtube.com/watch?v=hg-mdsBX3S0 co sądzicie ? na 1 taniec.
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
300 dni !!! |
|
|
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
alloffkowa - gratuluje i zazdroszczę !
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My płacimy 2900 zł, razem z fotoalbumem i sesją plenerową w innym dniu + prezentacja multimedialna ze zdjęciami i podkładem muzycznym (dostaliśmy gratis, bo umowę podpisywaliśmy 8 marca i to tak prezent dla mnie )
|
|
|
#1309 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Ja dziś do roboty jadę na trochę, nie chce mi się ;/ Mamy tyły z naukami, dopiero 4 spotkania z 9 odrobiliśmy Ale no co niedziela nam coś wypada, jak nie praca to nauka albo wyjazd do rodziny. A weekendowe to już w ogóle u nas odpadają, więc robimy w swojej parafii. No trudno, do czerwca chyba wszystkie zrobimy
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
my chyba jutro jedziemy z moimi rodzicami do mojej chrzestnej i powiadomimy o tym, że się pobieramy
|
|
#1311 |
|
BAN stały
|
Witam w piękną słoneczną niedzielę PMki
![]() Nie wiem czy sobie trzecich fioletowych butów nie kupić, wczoraj mnie natchnęło... Mam już peep toe bez paseczka, mam sandałki z paseczkiem, ale może przydałyby się jakieś pełne? Chyba z BB zamówię...
|
|
|
|
#1312 |
|
Wtajemniczenie
|
Kate Noir ja kupilam w Scarabeo na Grochowskiej.
A bylas np w Maximusie w Nadarzynie ? Ponoc tam fajne i w miare ok cenowo kiecki. Co do fotografa my mamy za. darmo ![]() No wlasnie do kosciola na nauki wchodzimy Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free
|
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
Fasciniata my opłacamy nocleg gością.
Justynkie gratulacje sukni Kasiulenlowo co do iluzonisty jestem na nie. Co do animatorki, zależy ile masz dzieci, no i jaki budżet bo to jednak ekstra koszt moim zdaniem. Inezwiza wydaje mi się, że 1000 za foto to mało więc skoro po znajomości to ok.Co do kotylionów/ozdóbek do przypięcia to u mnie w Rodzinie przypinają, ale noe zbierają za to kasy. My jednak nie będziemy mieć. W ogóle ostatnio strasznie zabiegana jestem i brak czasu na wszystko, więc raczej tylko Was podczytuje jak mam chwilkę ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2013-11-10 o 10:35 |
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle, tż wczoraj stwierdził że chciałby zaprosić więcej osób ... i tym samym na liście przybyło nam jakieś 12 osób ![]() Odrazu pojechał wódkę dokupić W sumie cieszę się, bo to rodzina tż którą lubię, super się bawią no i na liście do zapraszania w tej chwili mamy 62 osoby, a miało być skromne przyjęcie... |
||
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
justynkie, gratuluję zakupu sukni
![]() alloffkowa, to tyle co my - z obsługa nam wyszło 68, a obsługi 6 osób. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1316 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A my się dzisiaj lenimy zrobimy tylko obiadek i będziemy siedzieć pod kocykiem bo okropna pogoda dziś u nas ;/
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zaliczyliśmy pierwsze nauki
Mi się nawet podobały TŻ, który był do nich strasznie wrogo nastawiony, powiedział że nie było źle ![]() Zostały nam jeszcze 2 soboty A do ślubu: 10 miesięcy i 2 dni
|
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo Wam dziękuję za gratulacjez okazji zamówienia sukni.
To było dla mnie naprawdę ważne, bo strasznie nie lubię zakupów ciuchowych, mierzenia itd. A tu jeszcze stresował mnie fakt, że nie mogę jak w zwykłym sklepie wziąć sukni i iśc do przymierzalni, tylko trzeba się umawiać i zawsze jest pani z salonu ze mną. Idziemy zaraz do Tesco po wina bo jest promocja na słodkie Kagory. U nad dzisiaj zimno ale słonecznie ![]() Wieczorem chyba podrukuję pierwszą turę zaproszeń. Wczoraj zrobiliśmy zapas tuszu. Zrobię też próbne zawieszki na wódkę i wzory winietek.
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
3mam kciuki za kupno sukienki. Na pewno znajdziesz coś dla siebie z dobrą długością!
Let's dance like no one is praising us Let's love like we've never been hurt before Let's sing like no one is listening to us Let's work like we don't need money for it Let's live like today is the doomsday |
|
|
|
#1320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie byłam na Grochowskiej, bo to dla mnie drugi koniec miasta (42 min autobusem) http://slubne.pl/kontakt/ myślisz, że w tych salonach mają podobne modele? Może w przyszłym tygodniu w sobotę uda mi się tam pojechać. Właśnie obczajam autobus do Nadrzynia, trochę to skomplikowane, ale może udało by mi się tam dojechać Są tam też "normalne" sklepy, prawda?
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

brawo brawo brawo!!
bo to moje wymarzone...ale niestety, muszę na nie jeszcze z rok poczekać

porąbało ich z tymi zdjęciami, jak już ktoś kieckę kupi to po co zakazywać?
klask i:
dziewczyny co powiecie o tej animatorce dla dzieci?

No ale ceny mają naprawdę kuszące.... Na ich stronie można zamawiać próbki, ale z tego co się orientowałam to można zamawiać próbki tylko konkretnych zestawów? Czyli jak interesują mnie KONKRETNE modele to ich próbek zamówić nie mogę?

Ale no co niedziela nam coś wypada, jak nie praca to nauka albo wyjazd do rodziny. A weekendowe to już w ogóle u nas odpadają, więc robimy w swojej parafii. No trudno, do czerwca chyba wszystkie zrobimy