|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Berbie jak po chrzcinach? Dobrze się czujesz?
Dziewczyny mam jeszcze 1opakowanie luteiny, bo już jedno się przeterminowalo. Mogę wysłać jakby któraś potrzebowała
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Rena- dobrze, że zdecydowała się jechać IP. Myślami z Tobą jestem.
cynamonki,- każda taka dobra wiadomość o Was wprawia mnie w dobry nastrój ewel- co u Was, pisz coś więcej i prosimy o fotki ![]() Luna- Kamil kawał chłopa ![]() esesia, czarnulka- szybkiego i bezbolesnego ząbkowania życzę Waszym dziewczynkom Monia- proszę mnie dopisać do Mikołajek ![]() dziewczyny mam taką sugestię - nie przesadzajmy zbytnio z tą listą pytań - mnie osobiście bardzo ona stresuje i ogranicza (chyba dlatego w zeszłym roku się nie zdecydowałam) co z tego, że ktoś nie lubi czerwonego koloru - jak za to dałby się zabić za zapach malin jaki wydziela się gdy pali się świeca (właśnie czerwona )nawet jak się wie, że ktoś jest świrniętym miłośnikiem herbaty to nie wiadomo czy trafi się smakiem i zapachem... ![]() pierwsze Mikołajki były bez żadnych pytań dodatkowych a każda leciała do komputera zaraz jak paczkę dostała aby zdjęcia wstawić nie było żadnych podchodów więc prezent był prawdziwą niespodzianką![]() Pakistańskie przyprawy od shezadi mam nadal -używam ich od święta i wciąż pachną i smakują wspaniale . (Mam taki sentyment do nich, że używam ich oszczędnie )
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-11-09 o 23:01 |
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
Monika proszę i mnie dopisać do Mikolajek.
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberka - dopisze jak bede na komputerze. Z pytaniami mam podobne przemyslenia bo rok temu bardzo sie zapedzilysmy a to ma byc zabawa i mily upominek ale gdyby komus mialy pomoc... dlatego pytalam czy je ukladac. mozna tez nie odpowiadac uznajac ze ucieszymy sie ze wszystkiego. I ja ta opcje wybieram. Jak szalec to szalec
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 100% identyczne podejście ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- W południe zastanawiałam się czy nie napisać do tz-eta, żeby kupił test ciążowy jak będzie wracał do domu, od rana było mi strasznie niedobrze, w końcu wieczorem dostałam @- dzień później co mi się prawie nie zdarza ale przez moment to sobie przysiadłam i zastanawiałam się: ile wódki wypiłam w ostatnim miesiącu ile kwasu foliowego zjadłam i skąd się jeszcze biorą dzieci bo jeżeli tylko z tego co myślę to w żaden sposób mi to się nie pokrywało
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-11-10 o 00:34 |
|
|
|
|
#546 |
|
Konto usunięte
|
Rena
![]() ![]() ![]() Zeberko hehe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#547 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moje kotki to siłaczki, może temu, że one podwórkowe. pierwszego dnia poznajdowałam kubraczki pod płotami ![]() Cytat:
![]() nie planujecie na razie starań?
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Rena jestem myślami z Toba. Zeberko
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() Moj doktorek chyba sie zestresowal bo dzwonil niedawno i kazal jechac do szpitala, bo podejrzewa pozamaciczna...zdziwil sie ale tez byl zadowolony, ze jestem w szpitalu. Kazal dawac znac co bedzie sie dzialo. Zaraz tz przyjedzie z jakims jedzonkiem i paroma rzeczami. Ja ja siedze i mysle...moze dzis mnie puszcza do domku...boje sie, ze to pozamaciczna...aaaa jeszcze szok - lekarka powiedziala mi ze mam macice dwurozna i zdebialam...
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja już chce czwartek Chce wiedzieć więcej, na czym stoje itd. Dobrze że długi weekend bo TŻ w domu, to czas szybciej zleci. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#553 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#555 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#556 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#557 |
|
Rozeznanie
|
Rena dobrze, że jesteś w szpitalu Myślę, że Cię nie wypuszczą dopóki się nie wyjaśni czy to ciąża pozamaciczna Fajnie, że lekarz się interesuje Twoim stanem
Zeberko ja też się często zastanawiam czy oby nie jestem w ciąży, chociaż teoretyczni nie ma takiej możliwości ![]() Pisałyście o sterylizacji ja nad swoją kotką pierwszego dnia siedziałam i płakała bo tak strasznie wyglądała, nawet miałam wyrzuty sumienia, że jej krzywdę zrobiłam Na drugi dzień już było z nią ok i nawet skoczyła na parapet U mnie ogólnie ok Mała się świetnie rozwija, dużo gaworzy, śmieje się, pełza, gryzie stópki A to moja Mała śmieszka Edytowane przez ewel28 Czas edycji: 2013-11-16 o 20:23 |
|
|
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nawet na urlopie nigdy nie siedziałam w domu, chyba, że był remont, jest bardzo ciężko w domu usiedzieć. z pocałowaniem ręki wróciłabym do pracy. a teraz muszę siedzieć w domu i na dodatek nic nie robić gubię się w tej dwurożności, przecież jak nie byłyście w ciąży to miałyście od czasu do czasu usg i co wtedy nie było widać? to ujawnia się dopiero w ciąży?
|
|
#559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2013-11-18 o 06:56 |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberka - tez sie ostatnio zastanawiam skad jeszcze moga byc dzieci i czy moga bo od pierwszej @ po porodzie mija 1,5 m-ca i nic. Ostatnio bolalo mnie cos jakby prawy jajnik(?), nigdy tak nie mialam raczej i juz mysle czy sie do gina nie wybrac. Teraz jeszcze z Jakubem mamy maraton ale moze jakos i siebie wcisne w ten grafik.
Rena - no w pore twoj gin zareagowal... nie ma co. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane, nie nadrobie, nie ma bata.
Wczoraj caly dzien lezalam jak zdechla, bo w nocy ![]() Pewnie sie czyms strułam, ale nocke mialam w plecy. Dzis na szczescie juz lepiej- dopiero wstalam .. Jutro rano stawiam sie na IP. Beda mnie badac, zobaczymy co z tego wyniknie... Kurcze, mowie Wam, jak sie balam tamtej nocy o Maluchy.. Czy to zatrucie im nie zaszkodzi, czy sie nie odwodnią itp.. Moje zdrowie bylo dla mnie niewazne. W ciazy calkowicie zmnieniaja sie priorytety.. Pierwszy raz poczułam taki silny matczyny strach ... Rena, kochana, dobrze ze jestes na IP, czekamy na dalsze wiesci.. Ja trzymam caly czas kciuki mocno zaciśniete i przesylam wiele cieplych mysli Kucyk, biedactwo, wierze, ze sie uda i ze ta macica nie bedzie zadna przeszkoda Lunka, jak fajnie ze sie odezwalas, dawno Cie nie bylo Ewel, jaka sliczna jest Twoja Córcia ![]() Berbie, jak sie czujesz kochana? Zebra, no no, to moze za miesiac? ![]() Monia, napisalam pw ![]() Izuś, jak tam cukry? Ja jutro ide do szpitala... Beda mi badac cukry.. Kubek, jak tam? Maly dokazuje?? Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-11-10 o 11:02 |
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
No kochane to chyba koniec nadziei...wlasnie pytalam pielegniarki jaki wynik bety z dzis i jest 1306... wiec spadla od wczoraj...jutro usg i pewnie wypuszcza mnie do domu - dzis jajnik mnie napieprza jak nie wiem co :/
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, musisz sie trzymac.. My wszystkie bedziemy Cie wspierac ... ((
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
kochana - masz wskazówkę co może być nie tak, mam nadzieję, że ostatni raz przez to przechodzisz
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie ja tez się gubie
Miałam usg przed ciąża bardzo często. W większości przypadków zwykle usg tego nie wykryje (chyba że jest bardzo duża dwurożność). Dopiero w ciąży to widać po kształcie i ułożeniu pęcherzyka. W pierwszej ciąży mój pęcherzyk był mały i zmieścił się po jednej stronie i dlatego wtedy nic nie wyszło... Rena bardzo mi przykro...
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, ze nie wiem o co chodzi...co z ta dwuroznoscia???? Czemu nikt wczesniej tego nie stwierdzil...nawet po hiseroskopii
a tu na zwyklym usg wyszlo...o co kaman
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy z Tobą cały czas ![]() _______ uaktualniłam listę, dopisałam zeberkę i edytte, zaznaczyłam czyje adresy mam. gdyby coś się nie zgadzało piszcie. bardzo się cieszę, że już tyle chętnych jest! |
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
o tak byle jak, brzuch ciągle kuje, pobolewa. mam nadzieję, że to taki urok. no i ciągle mi niedobrze
mam nadzieję, że bedziesz zdawać często relację ze szpitala ![]() Cytat:
Cytat:
ja uciekam do Kościoła pomodlić się za nas wszystkie i nasze dzieciaczki te ziemskie i te niebiańskie
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli histeroskopia nie wykazała to ja bym temu nie wierzyła.. Ten lekarz co Ci wczoraj stwierdził dwurożność wie że histero miałaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

powiedziala, ze jest cos w jajniku prawym - moj dr mowil ze to cialko zolte - ona tego nie potwierdza....dzis pobrali krew na uklad krzepniecia i cos jeszcze. Jutro powtorza bete - choc wynik mam z dzis

Chce wiedzieć więcej, na czym stoje itd. Dobrze że długi weekend bo TŻ w domu, to czas szybciej zleci.