Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-10, 09:18   #1321
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43644522]Ale draństwo ...

Jak dla mnie mogą mieć nawet ten sam kolor granatowy (jak te za 169 zł) - bo te mają zamki chyba mi się ich zachciało [/QUOTE]
i nie chce usunąć!!!

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

[QUOTE=Phoebee;43644677] Madziu, chyba nawdychałaś się za dużo Yankee Candle Ewentualnie Jack D. miał w tym swój udział. Gdyż moim celem nie było potępienie, a podziw dla takiej imponującej kolekcji. Co więcej, dzięki Twoim zbiorom łatwiej mi było wyznaczyć granicę lakierową, o!

no tak, wszystko na mnie

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
nowy szaliczek
bluzeczka z trf też moja

mój sweterek z zipem
sukienka z zipami źle leży na gorze.... ogólnie słaba jak dla mnie
i moja sukienko-tunika z kieszeniami

Stary 2013-11-10, 09:19   #1322
julietta83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania9990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ponawiam moje pytanie. Czy macie tak jak ja problem z zakupem na online? Od wczoraj nie mogę się zalogować i przejść do płatności zamówienia. Czy kupowałyście coś dzisiaj lub wczoraj? Czy może mam jakiś problem z moim kontem?
u mnie wszystko ok
sprawdź czy jesteś na polskiej stronie zary
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 09:39   #1323
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny.....sama nie wiem kgory kupic......doradzicie? szary z koronka, ten zielony, czy bezowo-czerwony??
Szary z koronką
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 09:41   #1324
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Madziu, chyba nawdychałaś się za dużo Yankee Candle Ewentualnie Jack D. miał w tym swój udział. Gdyż moim celem nie było potępienie, a podziw dla takiej imponującej kolekcji. Co więcej, dzięki Twoim zbiorom łatwiej mi było wyznaczyć granicę lakierową, o!

Błyszczą się przepięknie. Fakt, idealne na taką burą porę roku. Szkoda,że nie świecą w ciemności. Ale co racja, to racja. Baza niezbędna, po dwóch warstwach, to bez dobrego specyfiku będzie można co najwyżej usunąć to cudo szpachlą.

Ojejku! Nie wie co się dzieje. Adres: www.ne gozio.pl , tylko bez spacji

To ja sobie też kliknęłam kilka
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 09:57   #1325
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Mon9 masz sukienkę S z ostatniego zdjęcia... A mogłabyś mi napisać ile masz wzrostu ?
Stary 2013-11-10, 10:12   #1326
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja chciałam wrócic do takiej fryzury konkretnie, to w sumie bob, ale nie klasyczny, bo klasyczna pieczarka mi sie nie podoba
Tylko do tego kolory włosów juz nie zamierzam wrócic
To prawda, znaleźć dobrego fryzjera to duże wyzwanie. Ja jak momentów omijam fryzjerów, bo zawsze wychodzę niezadowolona. Chodzę tylko żeby podciąć końcówki do jednego salonu i płace bagatela 30 zł

Jak mi sie bob podoba ale przy moich kręconych

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 10:22   #1327
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Mon9 masz sukienkę S z ostatniego zdjęcia... A mogłabyś mi napisać ile masz wzrostu ?
i ktory to sweterek ?
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 10:24   #1328
Ansday
Raczkowanie

Cytat:
No, ale to nie wyciagnełas z niej tej wizji wcześniej? Ja nie ufam fryzjerom i nigdy nie daje im wolnej reki, bo płakac bym nie chciała
Mnie tez pióra szybko rosną.
Ale masz rację, dobrego fryzjera znaleźć, to jak trafić w totka ...
I zauwazyłam, ze fryzjerzy z górnych połke wcale d*** nie urwaja, ze lepiej sie sprawdzaja w lokalnych małych salonach
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Corii mówiłam jej, że nie chcę skracać włosów min. 3 cm a ona pojechała z wizją i boba mi zrobiła.. jak by nie to że to znajomej znajoma to ale byłam tam 1 i ostatni raz
fryzjerzy z górnej półki mają o sobie mega mniemanie i co to oni nie są

masakra.. znowu to samo ok 19 weszłam w special price i miałam klikac spodnie ale Tż chcial jechac do mojego brata i nie kliknęłam i teraz patrzę spodni nie ma
dokładają rozmiary ?
a miałam już tak nie robić ale jestem zła na siebie
Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja z kolei przez swoje życie spotkałam się z dwiema reakcjami:

1) Na prośbę "poproszę tylko końcówki" - ciachnięcie dobrych 5cm

2) Na prośbę "tniemy aż do ramion" (jakieś 15-20 cm) - fryzjer(ka) obcina mi powiedzmy te 5cm i pyta czy aby na pewno chcę jeszcze ciąć

Szczerze mówiąc nie byłam u fryzjera ponad rok (w sierpniu był równo rok) odkąd fryzjerka do reszty skopała mi grzywkę - dzisiaj jest już sporo za brodę a była sporo przed brwiami.

Teraz włosy cyka mi mama, ale muszę się zebrać po nowym roku na wyrównanie - etapowo chcę zrównać włosy cieniowane z tymi dłuższymi i "ciachnąć" na prosto

O tak dla mnie pojscie do fryzjera to tez stres, wiec chodzę bardzo bardzo rzadko.
Kiedyś przez 5 lat uparcie zapuszczałam włosy tylko po to zęby przy kazdym podcięciu końcówek o 2cm max szanowna pani fryzjerka ścięła mi co najmniej 7cm, wiec tak moglam zapuszczac i zapuszczac, bo co uroslo to bylo sciete, farbuje tez na blond, tzn moje sa blond ale taki sredni a farbuje na jasny, kiedy robilam to u fryzjera zawsze mialam wlosy zniszczone a mowi sie ze samemu nie farbować tylko lepiej iść do fryzjera, w moim przypadku to sie nie sprawdzalo bo wlosy byly zawsze zniszczone, gdy prosilam tylko o odrost zawsze przeciągały na cale włosy bo sie bały ze kolor nie sie bedzie zgadzal, od 4 lat farbuje sama i wlosy zle nie sa co raz dluzsze i w miare zadbane, chodze tylko podcinac ale to max 2-3x w roku, w tej chwili sa takiej dlugosci po raz pierwszy od dziecinstwa, i to dzieki temu e nie chodze do fryzjera

Edytowane przez Ansday
Czas edycji: 2013-11-10 o 11:45
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 10:44   #1329
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
ladybird1122 ja też 2 dni temu byłam i fryzjer obciął mi ponad 10 cm a tak chciałam zapuszczać
Ostatnio obcięłam 10cm
U fryzjera super się czułam.
2 godziny po zaczęłam się zastanawiać.
po 4 h przeżyłam kryzys i płacz.
Potem zaczęłam pytać dziewczyny co sądzą
A teraz jestem bardzo zadowolona
Stary 2013-11-10, 11:02   #1330
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
sama się długo zastanawiałam czy kupować czy nie, bo taki ponury mi się wydawał ale jednak jest świetny!
Dobry wybór, że go wziełaś Jak bedę w Zarze na pewno mu się przyjrzę
Stary 2013-11-10, 11:15   #1331
Iwi82
Wtajemniczenie

GG do Iwi82

Cytat:
nowy szaliczek
bluzeczka z trf też moja
mój sweterek z zipem
masz może nr ref tej sukienko-tuniki?? Jest śliczna , a nie mogę jej na stronie znaleźć

edit. chyba znalazłam - to ta?? http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...0p1582514.html

Edytowane przez Iwi82
Czas edycji: 2013-11-10 o 11:16
Iwi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 11:35   #1332
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Ostatnio obcięłam 10cm
U fryzjera super się czułam.
2 godziny po zaczęłam się zastanawiać.
po 4 h przeżyłam kryzys i płacz.
Potem zaczęłam pytać dziewczyny co sądzą
A teraz jestem bardzo zadowolona
Madzia ale przy Twojej długości włosków to 10 cm nie robi różnicy a u mnie niestety tak zresztą Twoje włosy
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 12:00   #1333
ewelinkka20
Zadomowienie

Hej dziewczyny mam pytanie jak sie prezentuje ta chusta na zywo fajna jest,czy to jest chusta czy bardziej szal?http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1554524.html

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 12:04   #1334
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie jak sie prezentuje ta chusta na zywo fajna jest,czy to jest chusta czy bardziej szal?http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1554524.html

kwadrat.. a fotek było kilka wystarczy się cofnąć kilka stron.

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 12:07   #1335
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
A fajna jest?Chce kupic w ciemno ale nie wiem czy warto?

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
To sie cofam

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 12:11   #1336
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
A fajna jest?Chce kupic w ciemno ale nie wiem czy warto?
Jeśli lubisz wielkie chusty to jest fajna, ja jednak osobiście wolę szaliki.. Ale Zara mnie wkurza, po polsku wszystko na stronie to "chusta", po ang "scarf", a wymiarów im się nie chce podawać

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post43596338

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2013-11-10, 12:34   #1337
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:

za☠☠☠iaszczo
Stary 2013-11-10, 12:46   #1338
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, taka była jej wizja myślałam, że ją zabiję, dobrze, że szybko rosną mi włosy to już było chwilę temu.. ale według mnie ciężko jest tak naprawdę znaleźć dobrą fryzjerkę/fryzjera już tyle "zaliczyłam" heh u siebie i co najgorsze z górnej półki i nie jestem zadowolona, a nie oczekuję nie wiadomo czego szukam tracę kasę ah nie wiem jak Wy ale ja nienawidzę chodzić do fryzjera, stresuję się zawsze, bo mam obawy
Ja mam podobnie. Mój mąż mówi, ze ja mam chyba zbyt duże wymagania. A mnie się po prostu wydaje, że oni (czyt. fryzjerzy) nie słuchają co do nich mówię

Cytat:
zazwyczaj noszę XS i ta kurteczka pewnie też XS byłaby lepsza
mam w mojej S-ce sporo luzu
Ojej, jak Ty nosisz XS w Zarze i z tej sukienki z zameczkiem ( http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1585046.html) wzięłaś M to ja chyba L muszę? Mon, przy okazji, zdradzisz ile masz wzrostu?

Cytat:
No tak, ona chciała pewno dobrze
Im salon wyzej stoi, tym fryzjerom w nich sodówka gorzej odwala, ale oczywiscie i wyjątki zdarzają sie. Jendak przewaznie płacimy grube pieniadze w takich salonach a efekt na miarę pierwszego lepszego fryzjera

No z tego co widziałam, to niektóre rzeczy dokładaja, wiec moze i spodnie dołoża, a które chciałas kliknac?
Zgadzam się w 100%

Cytat:

Świetnie się prezentuje. Jeśli lubisz chusty to bierz.

Moje Szczęścia dwa G N

Edytowane przez Agnes18
Czas edycji: 2013-11-10 o 12:47
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 12:53   #1339
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
nowy szaliczek
bluzeczka z trf też moja
mój sweterek z zipem
pierwsze i ostatnie zdjęcie
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 13:03   #1340
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Ja mam podobnie. Mój mąż mówi, ze ja mam chyba zbyt duże wymagania. A mnie się po prostu wydaje, że oni (czyt. fryzjerzy) nie słuchają co do nich mówię

Zgadzam się w 100%

.
Mój też, ale przepraszam bardzo ja chcę mieć dobrze obcięte włosy tzn. żeby się układały... i mam włosy za ramiona.. no ale widocznie prawie nikt nie potrafi sprostać moim wymaganiom
Kilka dni temu byłam u fryzjera który przez pewien czas pracował w Warszawie w jednym z renomowanych salonów fryzjerskich i teraz wrócił do nas, a że chodziłam z nim do gimnazjum i mamy wspólnych znajomych to stwierdziłam, że na pewno jest genialny i zetnie mi świetnie włosy (choć mam taką swoją fryzjerkę ale chciałam spróbować ) i co zrównał mi z tyłu włosy na jedną długość przy tym ściął ponad 10 (twierdził że mam zniszczone, choć uważałam inaczej no ale myślałam jak jest taki za☠☠☠isty to poświecę te 10 ) i wcale przy tym się nie wysilił i na dzień dzisiejszy mam mniej włosów wizualnie niż miałam ogólnie wyglądam jakbym poszła to początkującego fryzjera... a kasy tyle poszlo się ☠☠☠.. i pewnie jak się wkurzę to za ok 2 tyg znów gdzieś uderzę i podejrzewam, że skończy się to na mojej byłej fryzjerce
aha najlepsze jest to, że jak chodzę do tej mojej to znajomi mowią, że fajnie mi się włosy układają a ten stwierdził, że ten kto mnie obcinał to mu nie wyszło... i bądź tu mądry
Stary 2013-11-10, 13:15   #1341
Marigold19
🦄

Cytat:
Mój też, ale przepraszam bardzo ja chcę mieć dobrze obcięte włosy tzn. żeby się układały... i mam włosy za ramiona.. no ale widocznie prawie nikt nie potrafi sprostać moim wymaganiom
Kilka dni temu byłam u fryzjera który przez pewien czas pracował w Warszawie w jednym z renomowanych salonów fryzjerskich i teraz wrócił do nas, a że chodziłam z nim do gimnazjum i mamy wspólnych znajomych to stwierdziłam, że na pewno jest genialny i zetnie mi świetnie włosy (choć mam taką swoją fryzjerkę ale chciałam spróbować ) i co zrównał mi z tyłu włosy na jedną długość przy tym ściął ponad 10 (twierdził że mam zniszczone, choć uważałam inaczej no ale myślałam jak jest taki za☠☠☠isty to poświecę te 10 ) i wcale przy tym się nie wysilił i na dzień dzisiejszy mam mniej włosów wizualnie niż miałam ogólnie wyglądam jakbym poszła to początkującego fryzjera... a kasy tyle poszlo się ☠☠☠.. i pewnie jak się wkurzę to za ok 2 tyg znów gdzieś uderzę i podejrzewam, że skończy się to na mojej byłej fryzjerce
aha najlepsze jest to, że jak chodzę do tej mojej to znajomi mowią, że fajnie mi się włosy układają a ten stwierdził, że ten kto mnie obcinał to mu nie wyszło... i bądź tu mądry
Ewcik, ale przecież Ty masz ładne włosy, tylko chyba prostujesz nie? To może faktycznie z tyłu był troszkę zniszczone, chociaż nie wiem- nie pamiętam.
A u kogo byłaś? Chyba że nie chcesz pisać to podeślij mi na PW, bo muszę podciąć włosy, szukam kogoś, bo moje włosy już z rok nie widziały fryzjera ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 13:21   #1342
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
nowy szaliczek
bluzeczka z trf też moja
mój sweterek z zipem
Napisz proszę ile masz wzrostu. Ta sukienko-tunika jest rewelacyjna i sama się nad nią zastanawiam...
Stary 2013-11-10, 13:21   #1343
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ewcik, ale przecież Ty masz ładne włosy, tylko chyba prostujesz nie? To może faktycznie z tyłu był troszkę zniszczone, chociaż nie wiem- nie pamiętam.
A u kogo byłaś? Chyba że nie chcesz pisać to podeślij mi na PW, bo muszę podciąć włosy, szukam kogoś, bo moje włosy już z rok nie widziały fryzjera ;/
Mari nie prostuję heh same są takie proste ale na skręt też podatne nie no wiadomo, że coś tam trzeba było skrócić ale nie 10 koniec narzekania, może za kilka dni same jakoś się ułożą i będzie git a jak nie to znów trzeba będzie iść
Stary 2013-11-10, 13:38   #1344
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny.....sama nie wiem kgory kupic......doradzicie? szary z koronka, ten zielony, czy bezowo-czerwony??
koronka byłam po ten szalik wczoraj i jest ładny ale szkoda ze to kwadrat a nie szal, przez to trudniej go ujarzmić
ale znalazłam też świetny http://www.kappahl.pl/article/szalik_526707
i z nim wróciłam do domu

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 13:49   #1345
RedShine
Zakorzenienie

Sskers - mierzyłam wczoraj ponownie woski z zamkami i wniosek nasuwa mi się tylko jeden: mocno skopana rozmiarówka. Wszystkie 34 które mierzyłam wypadają na 32. Z kolei 36 na 34 Na dodatek pomierzyłam czarne 36 ze swoimi białymi woskami z wiosny, które wydają mi się najmniejsze ze wszystkich jakie mam i co? Są jednakowe

Phoebe, zamorduję, uduszę za link do sklepu z Essiakami Dopiero co w piątek odebrałam 4 nowe dzieciaczki A za Opiki świąteczne to już w ogóle Foty promocyjne nie zrobiły na mnie w ogóle wrażenia, wiec nie szukałam swatchy. Więc przyszły sobie same do mnie, za Twoim pośrednictwem I teraz pragnę tylko pięciu...

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
W moim przypadku zadne, ale to zadne lakiery nie chca wspolpracowac z paznokciem. Wszystko mi odpada platami, odpryskuje lub sciera sie w zastraszajacym tempie. Bazy, topy, lakiery roznych firm - efekt ten sam. Moj dotychczasowy rekord to 5 dni, ale to sie zdarzylo moze 3 razy w ciagu ostatnich 3 lat Doszlam do wniosku, ze paznokciom szybko nudzi sie kolor i go zrzucaja Innego wytlumaczenia brak Akurat przy brokatach ma to swoje plusy, bo zdarza mi sie sciagac calosc w postaci "sztucznego, brokatowego paznokcia"

No wymagające są, cóż Ale chociaż na bazie pod brokaty zaoszczędzisz
btw, ta baza z essence jest naprawdę rewelacyjna

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
za☠☠☠iaszczo
Święta prawda Aktualnie moja ulubiona

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
koronka byłam po ten szalik wczoraj i jest ładny ale szkoda ze to kwadrat a nie szal, przez to trudniej go ujarzmić
ale znalazłam też świetny http://www.kappahl.pl/article/szalik_526707
i z nim wróciłam do domu
Rany, dobrze, ze nie moje kolory Ale fajny Też taki mięciutki? W ogóle to wszędzie kratka widzę
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:00   #1346
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Sskers - mierzyłam wczoraj ponownie woski z zamkami i wniosek nasuwa mi się tylko jeden: mocno skopana rozmiarówka. Wszystkie 34 które mierzyłam wypadają na 32. Z kolei 36 na 34 Na dodatek pomierzyłam czarne 36 ze swoimi białymi woskami z wiosny, które wydają mi się najmniejsze ze wszystkich jakie mam i co? Są jednakowe

Phoebe, zamorduję, uduszę za link do sklepu z Essiakami Dopiero co w piątek odebrałam 4 nowe dzieciaczki A za Opiki świąteczne to już w ogóle Foty promocyjne nie zrobiły na mnie w ogóle wrażenia, wiec nie szukałam swatchy. Więc przyszły sobie same do mnie, za Twoim pośrednictwem I teraz pragnę tylko pięciu...

No wymagające są, cóż Ale chociaż na bazie pod brokaty zaoszczędzisz
btw, ta baza z essence jest naprawdę rewelacyjna

Święta prawda Aktualnie moja ulubiona

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Rany, dobrze, ze nie moje kolory Ale fajny Też taki mięciutki? W ogóle to wszędzie kratka widzę
O te woski Ci chodzi?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1566518.html

Stary 2013-11-10, 14:04   #1347
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Mnie też irytują wszędobylskie włocholeJa jak zapuszczam, to zawze sobie obiecuję,ze będę chodziś w rozpuszczonych, czasem pokręcę...ale kończy się zawsze na niedbałym związaniu, a załym urozmaiceniem jest związanie na dkarkiem bądź na czubku głowy
Eh, mam to samo, nie mam cierpliwości do wymyślnych fryzur (inwencja o 7 rano sprowadza się do kucyka ). A włosy mam już tak długie, że nawet rozpuszczone już nie układają się nazbyt dobrze. No ale robię eksperyment czy jestem w stanie zapuścić do pasa więc nie mogę się teraz poddać

Cytat:
O no własnie, najlepiej się czuję jak je zwiaze na czubku głowy
Ale nosze i rozpuszczone i spięte, po równo w sumie.
teraz znowu marzy mi sie powrót do boba
Corri może popróbuj jakiś wcierek do włosów - Joanna Rzepa albo seboradin na wypadanie. Z tego co opisujesz (włosy na swetrze i podłodze) to mocno Ci wypadają?

Nie jestem fanką zamszowych kozaków, ale może ktoś te mierzył?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...7p1464074.html

Przeglądnęłam kilka sklepów i nie ma nic fajnego z kozaków w tym typie.

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:05   #1348
justytynka
Zadomowienie

Coraz bardziej pochłania mnie Zarowa budrysówka
Dodatkowo znalazłam fotkę spódniczki dwukolorowej (któraś z Was pytała), zakochałam się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 64db990a302a11e3be6322000a1f922f_8.jpg (40,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 332ccee2357511e3926322000aaa0aa5_8.jpg (42,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0a4c1c36494c11e3886b0e70ff76d02d_8.jpg (37,1 KB, 178 załadowań)
Stary 2013-11-10, 14:09   #1349
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie te Zmierzyłam w sumie chyba z 6 par...
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:13   #1350
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Dokładnie te Zmierzyłam w sumie chyba z 6 par...
Zapytałam z ciekawości, bo ja aż takiej różnicy nie odczułam. Kurcze kuszą mnie teraz te granatowe, ale muszę zobaczyć ten kolor jak na żywo wygląda Te woski są mega i na niższe osoby - idealna długość.

Bardziej by mi się przydały spodnie w burgundzie (niekoniecznie woski) - trzeba zacząć poszukiwania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości