|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() Cytat:
Na 12mscy? ![]() ![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Rockyyy imprezowiczka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() poza tym, że jakbym zaczęła coś robić, to pewnie Mały by się jeszcze szybciej budził.. każdy szelest głośno słychać.. wkurza mnie to mieszkanie czasami.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzięki dziewczyny, za odpowiedzi odnośnie bączków ![]() Obalam właśnie półlitrowy kubek kawy, bo oczu nie mogę otworzyć ![]() Nasza noc była w sumie ok, tylko durna mama nauczyła się chodzić spać ok. 1, 2 w nocy, bo jej czasu szkoda ![]() ![]() Rano standardowo walnął kolejną kupę stulecia, obsrywając sobie plecy ![]() ![]() ![]() Dzoan tak czytam co piszesz i poniekąd rozumiem, bo u nas po pojawieniu się małego może i nie było bardzo źle, ale widzę, jak szaleją hormony momentami i najchętniej coś rozwaliłabym na tżtowej głowie, jak już się kłócimy ![]() ![]() En Ale Tomaszek jest boski ![]() ![]() Alik leży z tżtem w łóżku, krzycząc na cały dom, bo domaga się uwagi i gugania, a tż próbuje spać - ciekawe, ile wytrzyma ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Aaaa, no i poczytałam wczoraj o tych ćwiczeniach i uspokoiłam hormony, nie ma że boli, trzeba poczekać do 6mc po porodzie i tyle ![]() ![]()
#934 |
Zakorzenienie
|
To ja wrzucam kombinezony Olusia
![]() 1. na zimną jesień 2. zimowy 3. wiosenny/wczesnojesienny kożuszek 4. welurowa mysza po którą 2 razy do Legnicy cisnęliśmy ![]() 5. frotowy wiosenny/ciepłojesienny pajacyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Hej.
U nas nocki ostatnio słabe. Mała kiedyś przesypiala prawie całe, a teraz budzi się co 3-4 godziny. Nigdy tak nie mieliśmy.Nie wiem o co jej chodzi. Misiaczka, my nie byliśmy na spacerze 4 godziny:p spacer godzina, a potem mała zawsze śpi jeszcze na tarasie. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi związane z rękawiczkami. Spróbuje niedrabki założyć następnym razem. Chociaż mam wrażenie, że Oliwia będzie je ściągać. Dzoan, współczuję tej sytuacji z mężem. Tym bardziej, że piszesz o tym już od dłuższego czasu. Weź powiedz mu wszystko co Ciebie boli, co jest istotne. Inaczej to będzie się ciągnęło i ciągnęło. Koocur, Oliwia nie reaguje płaczem na obce, nowe osoby. Nie uśmiecha się też na ich widok. Jest neutralna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#936 |
Zakorzenienie
|
En- moj maly wazy prawie 8kg juz
![]() Dzoan- az musialam isc zobaczyc te kombinezony ![]() Olek swietnie pozuje ![]() Twee- ja tez mysle ze ok.6mca zaczne wygibasy. Ale powiem Wam ze jak mamy dziabanko z Tz to czuje sie jak wieloryb. Najlepiej bym tylko rozlozyla nogi i rob co chcesz . Nie mam sily sie wyginac ![]() Spadam spac. Chcialam wstawic nasze pajace ale cos nie moge. Moze przeladowanie jest ![]() Milego dzionka ![]()
#937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() My zabieramy się za zabawę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziękujemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko, że z moim to nie ma, że dośpisz do 9 i go przetrzymasz- nie, on o 7 punkt robi codziennie pobudkę i koniec. Gadaj z nim bo inaczej to pokrzykuje na Ciebie ![]() ![]() No gagatek z niego jest pierwsza klasa, ma to w oczach jak mówisz ![]() Odnosnie kombinezonu- ten jest taki bardziej na jesien mi się wydaje, lub do -5, -8 stopni. Jest ciepły, ale nie aż tak jak pozostałe. Dla Mamy, która pytała o kombinezony- Wstawiam zdjęcia tych kombinezonów które my mamy, w sumie będę je dopiero testować, bo ojciec mi nakupił ich jakbym co najmniej trojaczki miała, no ale nie narzekam- tylko potem będzie szkoda mi ich sprzedać ![]() Boze, zebym ja miała tyle rzeczy co on ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny chyba zaczynam odczuwac odstawienie slodyczy bo wiecznie spac mi sie chce....kurczeew ale chce jeszcze kilka kg zrzucuc zeby przestac przypominac wieloryba
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#941 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wstałysmy niedawno.Tz walczy z półkami i miejscem na tv w salonie,pozniej moze odwiedzimy rodzinke . A na obiad pieczemy kurczaka.Smiałysmy sie z sąsiadką ze wymyslamy nową tradycje-pieczenie kurczaka na 11 listopada ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
I co z tego ze pierwsze karmienie miałam przed 3 jak potem byly pobudki co godzine i wstaliśmy po 6:banghead: jeszcze przy pisaniu padła mi bateria a, że pierwsze łasowanie to byłam odcięta na pare godzin
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oritrek jest super.Ja tez mam tylko na Śląsku i musze go przywiezc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Laura spi przykryta kołderką w lżejszym pajacu
![]() |
#944 |
Konto usunięte
|
hej
![]() przez to zrobienie w konia i nie zjedzenie butli myslalam, ze pobudka bedzie w nocy, a tu niespodzianka, spala do 6.30 zjadla i dalej w kime prawie do 11stej. jeju ale jestem wyspana ![]() ![]() a na dokladke jak zwykle z rana wkurzyl mnie ojciec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za usłuchany syn ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawa dla Zuzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoj Alex to mały gigant ![]()
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |||
Zakorzenienie
|
Odzyłam po przeprowadzce blizej miasta
![]() ![]() Cytat:
A Alik to wszystko z milosci robi-tak to sobie tlumacz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
spokój, długi weekend udziela się wszystkim
i mnie nie będzie, zmykam na urodziny do siostrzenicy miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Raczkowanie
|
Wybaczcie, że napiszę tylko o sobie tak jak kilka ostatnich postów, ale cierpię na niedoczas, szykujemy chrzciny itd. Strasznie za Wami tęsknię. W nocy nie mam siły nawet czytać bo karmię prawie śpiąc
![]() Dziś jestem tak wykończona, że czuję normalnie bezwład w rękach całym ciele. Ostatnie dwie nocki to koszmar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
U mnie rączki dalje najkochańsze
![]() ![]() ![]() Fajne macie kombinezony, choć ja wybieram śpiworki, szybciej się zje zakłada, co za tym u nas idzie Lilka mniej łez wylewa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#952 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki, od rana tuninguję spacerówkę.....
Jest starsza ode mnie, wrzucalam kiedys zdjęcia ![]() ![]() ![]() A jutro chrom, pojutrze lakier, na koniec nowe paski, ktore oczywiscie wymagają docięcia, bo wlasciwego rozmiaru juz nie ma w produkcji ![]() Ma tak lsnic, ze az oslepiac ![]() No i wlasnie nabylam jakas wypasioną folię do niej, prawie drozsza niz sam wozek ![]() ![]() Bo nie wiem, czy wspominalam, ze w ramach regeneracji organizmu wybieram sie za tydzien do tesciow na Pomorze i Royce zajalby nam caly bagaznik ![]()
#953 |
Wtajemniczenie
|
MISIACZKA miłego dnia u rodziców.
TYSIA oby dzisiejsza noc była spokojna ![]() OLI pochwal się jak skończysz efektem końcowym ![]() U nas strasznie zimno. Mały dzisiaj też maruder. Ubrałam nas ciepło i poszłam na spacer. Chodziłam tylko 40 min, bo taka zimnica, że spacer nie był przyjemny. Teraz jeszcze śpi Młody. I chyba to wykorzystam i też chwilę pośpie. Miłego dnia ![]() Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
#954 | |||||
Rozeznanie
|
Cześć,
Cytat:
Dziękuję :-*. A kg zrzucisz moment! U nas ostatnio nie ma nocnego karmienia... Moje cycki mają wtedy przechlapane... Cytat:
Dziękuję :-*. Cytat:
Dziękuję w imieniu swoim i dzieci :-*. Nie jest źle na orbim, polubilismy się ;-). Odnośnie samych ćwiczeń to rozmawiałam z ginem i po cc po pologu i jak z raną jest ok, to można ćwiczyć. Z tym, że aerobowe a nie siłowe. Cytat:
Dajemy radę, jest wesoło ;-). Jasiek byl największy na wątku ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
Hej Laski
u mnie noc-koszmar Antek budził się co godzinę od 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Z ważnych rzeczy podzielę się tyko z Wami, że podjęliśmy z TŻtem decyzję odnośnie naszej przyszłości. Dajemy sobie rok na ogarnięcie bieżących spraw i przygotowanie wyjazdu. Ja poszukam jeszcze jakiejś sensownej pracy a TŻ będzie wiedział na czym stoi w swojej, ale raczej zdecydowaliśmy, że dość tego. Chyba Wam nie pisałam, ale rozmawiałam ostatnio ze swoim szefem i niestety perspektywy w mojej firmie są po prostu żenujące ![]() ![]() Dlatego ciężkie zadanie przed nami bo proste to nie będzie jednak mamy już wprawę więc wierzę, że damy radę przede wszystkim dla Antka. |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Wtajemniczenie
|
![]() Zajrzałam na szybkiego, na razie nie nadrobię bo nie mam czasu. O piątku codziennie mamy gość ![]() ![]() ![]() Uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to czeka Was dużo zmian. Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia! Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#958 | ||||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43647210]Pierwsze... Od 20. Maluch mi dorasta... [/QUOTE] brawo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak będziesz w okolicach 3miasta daj znać, to może jakiś spacerek Cytat:
powodzenia na egzaminie, kiedy masz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Duuży już Jasiu.
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Jaki tu spokój ...
a my dziś chyba powitaliśmy mega skoka, bo jeśli to nie to, to normlanie ja wymiękam ... Wszystko jest na nie, tylko na rączkach dobrze i w leżaczku. |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jak Mały będzie większy to o czymś takim pomyślimy, może w walentynki? O ile do tej pory jeszcze małżeństwem będziemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Większość naszych Oluś dostał w prezencie albo pożyczone. Właściwie tylko ten zimowy sama kupowałam ![]() A ten naprawdę bardzo fajny..ciepły i szybko się go zakłada. Szkoda tylko, że teściowa nie zapytała o rozmiar i kupiła 62..gdzie Oluś już teraz 68 zakłada.. Dobrze, że to dość duże 62 i jesień powinien w nim jeszcze pocisnąć ![]() Cytat:
![]() Może oddamy Ci naszego starego golfa 3 i nam go odrdzewisz? Masz te swoje sposoby ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.