|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
cały czas mgła siedzi, masakra jaka zamulona pogoda
z nudów wysprzątałam szafki (wywaliłam połowę gratów ), poprzestawiałąm książki na wyższe półki, żeby żabol nie "zaczytał" ich na smierć i chyba zabiorę się za faktury, choć niby wolne zostanę pracownikiem roku![]() Cytat:
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
I u nas chujowa pogoda, też mgła non stop, zimno i mży, a mogłoby raz a porządnie lunąć
![]() Chciałam iść na po południe do kościoła, ale nie mam z kim młodej zostawić, bo same teraz jesteśmy, a przy takiej pogodzie spacer 3 km to tak średnio mi się widzi. Więc uj, nie pójdę. |
|
|
|
#2583 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Była t. i już poszła..... ehhhh....szkoda gadać co się z nią porobiło.......
Cytat:
Cytat:
aż w końcu na ręce i tak musiałam wziąć Nie zaśnie sama ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Daria ostatnio na wszystko paluszkeim pokazuje a ja mam jej mówić co to jest i tak by mogła cały dzień ![]() Mam od siostry takiego pingwina. Daria go pokochała! http://www.zabawkiph.pl/fisher-price...y-pingwin.html Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43661927] Rozwalił mnie tytuł wątku maj-czerwiec :/ mamy wizaż czytają a dzieci z łóżeczek spadają. Głupie, czy tylko mi się zdaje?[/QUOTE] Yyyyyy a no głupie ![]() ![]() Cytat:
![]() A co Fifik robił w tym czasie????
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas piękna pogoda, ale wczoraj o 20 jak odwoziłam rodzinke to masakryczna mgła była, nigdy w taką nie prowadziłam. Oczywiście trzymam kciuki za H. oby było wszystko w porządku
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łi... W przykładowej herbatce (pokazywali, jak się takie robi) jest 0,09% AROMATU herbaty. Reszta to cukier, cukier, cukier, wzmacniacze smaku, jakieś ekstrakty i kwasy Acha, no i cukier!
|
|
|
|
|
#2586 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ale pogoda senna Hania się o 6 obudziła, Tż dal mleka, uśpił i spaliśmy do 9 Potem poszli na spacer a ja chacjendę ogarniałam po tygodniowej nieobecności. Dziewczyny ma któraś te drewniane zabawki z Ikeii? polecacie? Cytat:
![]() trzymamy kciuki za Maleństwo! Cytat:
![]() [QUOTE=litllesweetangel;43 658846]Witam z rana, my od 7 nie spimy a tz w pracy iii mamy 2 zeba!!!Komentarz tza- to juz bedzie mogla kielbase jesc! brawa za zębola kiełbasa?Cytat:
Cytat:
Cytat:
kawał Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a i Hania piosenkarka;p
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-11-11 o 15:06 |
||||||||
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co t. kupiła Darii? Jajko niespodziankę i kinder czekolade! Mówię jej że ona nie je czekolady. To co usłyszałam? "ale czeeeemuuuu???" Na chwilę wyszłam do kuchni a Daria już wcinała czekoladke...nosz.... jak do ściany....Potem ciągle powtarzała, że ona nie wiedziała że Daria jeszcze nie je takich rzeczy.... No tak...jak się w ogóle wnuczką nie interesuje to pewnie zapomniała że ma dopiero 9 miesięcy.... No i w ogóle to co się dzieje z t. to jakiś koszmar. Jak będę miała dłuższą chwilę to opiszę w k. ![]() A co do herbatki.... ![]() hje genialny kawał
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-11 o 15:09 |
|
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spaaaaaaaaaaać, w sumie Amelka spi hmmmmmmmmmm
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Daria też śpi ( już godzinę)
W ogóle ostatnio poprawiły jej się te drzemki w dzień. Dziś spała od 10-11.20 a teraz już też godzinę śpi. Wydaje mi się że to przez te raczkowanie, szybciej się męczy ![]() Cieszę się bo odkąd się urodziła to drzemki trwały pół godzinki. Tż też śpi. A ja umyłam podłogi , jestem zmęczona ale jakoś nie lubię w dzień spać. Potem się czuję jeszcze bardziej senna niż przez drzemką. Wolę sobie kawę zrobić. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- hje ![]()
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba też sobie siepne kawę. Mój tzt na działce, też umyłam podłogi i wlasnie sos się gotuje dla tzta do pracy... kiedy te dzieci beda na prawdę przesypiać noce..
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Pola dzisiaj miała jedną drzemkę, ale ponad dwugodzinną... O 8.30 się obudziła, a o 12 już spała i obudziła się chwilę po 14 Ale to pewnie przez tą pogodę, bo sama się z nią kimnęłam ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Moja chwilę miała czas, że przesypiała, ale jej się odwidziało. Trzeba zapytać Charliz
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sie zastanawiam, czy oplaca sie drukowac zdjecia z domowej drukarki hmm papier na all kosztuje 39zl 500szt a ja zamienniki tuszu mam za 2.50 hmmmmmmmm chyba tak zrobie
|
|
#2593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sparwdziłam na all, tam 70zła Fifek urzędował na dole u mamy ![]() Cytat:
![]() a co do piosenkarki, to zadatki ma wyciąga rawie jak Łitnej Hjuston![]() Cytat:
dość tak
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-11-11 o 16:09 |
|||
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dałam go chrześniakowi w prezencie a teraz siostra dała go Darii bo u nich teraz leżał nieużywany. Jest szał!
|
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
"hi" mogę stwierdzić, że Św. Mikołaj wydał całą kasę, ale prezenty pokupił
Jeszcze czekać aż przyjdą (wszystko na All) i ładnie zapakować Małż sam sobie wybrał jakieś klucze czy coś tam... nawet nie wiem do czego ale podobno potrzebne... tiaaa.. raz na dwa lata Majusi jeździk/pchacz już złożony przez TŻ sobie czeka. A KArinka jednak dostanie Duplo, takie jej wybrałam jak na załączonym foto - będą się z Mają bawić Trochę przekroczyłam planowany budżet bo dokupiłam płytkę tę zieloną, ale niech ma Kupując na all i tak zaoszczędziłam ponad 50 zł |
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakiego pchacza kupilas? kurna, ja tez musze zacząć kupować prezenty, Amelce, chrześniakowi (4l.) i bratankowi (3l) aaaaaaaaaaaaa i tztowi ;]
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie mam na oku
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Konto usunięte
|
Evel, fajne zestawy, nie będziecie żałować kasy
![]() Ja właśnie z koleżanką z pracy to kupiłyśmy: http://allegro.pl/haba-gra-kalambury...692837222.html na Mikołajki będą, do tego książka kupiona i w biedrze 3pak my little pony wezmę, po 25zł będzie (dla Agatki to), lalka na BN będzie i coś dokupię jeszcze. A duplo wyszperam od mojej mamy pod choinkę dla obu, może takie: http://allegro.pl/lego-duplo-6153-ka...684465888.html już sama nie wiem... rok temu dostała śnieżkę i śpiącą królewnę z duplo |
|
|
|
#2601 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak na serio to ja od września rozkminiam, bo lubię mieć wszystko dopięte na czas ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
tylko taniej ![]() Szaja tak myślałam, że kupisz w Biedrze te little pony Płytkę wzięłam bo jest 8 zł taniej niż u nas a wiem ze się przyda
|
||
|
|
|
#2602 |
|
Konto usunięte
|
O złoty, ale się nafewciowałam
![]() Trzeba mieć nawalone, by wywalić rodzinę do teściów i zamiast odpocząć - sprzątać ale jaka rozkosz sprzątać, gdy nikt od ciebie nic nie chce ![]() Evel, to tak jak ja, ty spod panny jesteś?
|
|
|
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43666975]O złoty, ale się nafewciowałam
![]() Trzeba mieć nawalone, by wywalić rodzinę do teściów i zamiast odpocząć - sprzątać ale jaka rozkosz sprzątać, gdy nikt od ciebie nic nie chce ![]() Evel, to tak jak ja, ty spod panny jesteś? [/QUOTE]taaak... panienka czyli trochę zryty beret A co do fewciowania to jak ja nie mam nikogo to aż błyszczy, potem robię kawę, siadam, zaczynam się rozkoszować czystością i... wszyscy wracają, a co za tym idzie burdel na kółkach
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Evel, w sumie też mam trochę zrytą banię
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Silver, a Ty chyba nie wrzuciłaś w końcu zdjęcia w nowej fryzurze, w całej okazałości??? ![]() A ja się zorientowałam, że dołączyłam do Was rok i 5 dni temu
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2607 |
|
Konto usunięte
|
Panny, z którego żeście som?
13 któraś?
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Jam panna, 27 sierpnia :P
Dzisiaj rekordowe usypianie, cale 4minuty!!!!!!!! Wycieczka mega megasnie udana, tylko nie wiem.... Moja mama jakas dziwna jest strasznie :'( nie wiem o co chodzi, w przeciagu paru miesiecy tak sie totalnie zmienila, ze szok. Zupelnie inny czlowiek. Nie wiem czy mam sie martwic czy co? Moze menopauza??? Kurka nie wiem, ale po prostu odechciewa mi sie z nia spedzac czas, mam wrazenie, ze z t.sie lepiej dogaduje...... Strasznie mi przykro ![]() Kija, zdrowiejcie!!!!!!!!! ![]() Ale nasze dzieciaczki znowu dopada jakas epidemia chorobsk ![]() Kurcze, niby super dzien a jakis niesmak pozostaje smutno mi ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43646359]
łeee to chyba jak u nas od dupy strony wsioaż ciekawa jestem co neuro nam 2 grudnia powie? na zaburzenia SI fajna jest sala doswiadczania świata, jeśli miałabyś jakąś możliwość No i ciekawe czy u tej samej lekarki będziecie (my u doktor Widery). Poczytałam trochę o tych salach, fajne to, ale nie umiem znaleźć czy można sobie tak po prostu tam iść czy trzeba jakieś skierowania? Musze jutro na rehabilitacji pogadać o tym. W ogóle zamawiam jutro książki z BŚ i będę się szkolić w tym temacie, może uda mi się jakoś opanować te histerie ![]() Pozeżerało mi cytaty Dziękuję za wszystkie miłe słowa i kciuki w sprawie rehabilitacji no i brawa za zębolka ![]() Nancy Twój tekst o tym, że mąż znalazłby Cię zimną sprawił, że się popłakałam ze śmiechu ![]() Yellow podejście Twojej rodziny mnie rozwala, współczuję Ci strasznie, bo mnie by to też doprowadzało do szewskiej pasji Mała fajny gałgan ![]() Hje masakrę macie z tym odparzeniem :/ U nas też się coś pojawia bo Mała co chwilę kupsko robi ostatnio, ale póki co Tormentalum daję radę. Lady oby to był początek normalnych nocek u Was ![]() Dużo zdrowia dla Paulinki (Gojka) i Ani (Kija)! Niech choróbska mijają i wracajcie do domów! Ewa dzisiaj usnęła w foteliku samochodowym jak mój mąż odkurzał mówi mi, czy będę odkurzać, bo Ewa chce spać i mogłabym ją w chuście utulić, ja mu na to, że mnie plecy bolą i niech sam zawiąże w chustę i odkurza. I wiecie co zrobił? Posadził Ewę do fotelika, zaczął odkurzać, a Mała usnęła. Jaki z tego wniosek? Robiłam z siebie męczennicę odkurzając z dzieckiem w chuście, żeby usnęła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

), poprzestawiałąm książki na wyższe półki, żeby żabol nie "zaczytał" ich na smierć i chyba zabiorę się za faktury, choć niby wolne

aż w końcu na ręce i tak musiałam wziąć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

W ogóle ostatnio poprawiły jej się te drzemki w dzień. Dziś spała od 10-11.20 a teraz już też godzinę śpi. Wydaje mi się że to przez te raczkowanie, szybciej się męczy