Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.7 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-11, 23:26   #3061
20160901857
Konto usunięte

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.7

Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość
A szkoda! Bo ja się akurat przyjaźnię z pewną informatyczką (to jest kobieta instytucja i w ogóle miażdży, ale inna historia) i tyle mi się ostatnio wolnych informatyków plącze po życiorysie (a ja głupio zakochana i po ptokach )No marnotrastwo!
Jak fajni jacyś to byś podrzuciła jednego? Byle nie jakiegoś nołlajfa
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 23:28   #3062
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:
A szkoda! Bo ja się akurat przyjaźnię z pewną informatyczką (to jest kobieta instytucja i w ogóle miażdży, ale inna historia) i tyle mi się ostatnio wolnych informatyków plącze po życiorysie (a ja głupio zakochana i po ptokach )No marnotrastwo!
Jak by się jakiś trafił to bym nie pogardziła Jak masz jakiś chętnych to możesz podrzucić Nie muszą być mega atrakcyjni
ytaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 23:38   #3063
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Jak fajni jacyś to byś podrzuciła jednego? Byle nie jakiegoś nołlajfa
Cytat:
Napisane przez ytaaa Pokaż wiadomość
Jak by się jakiś trafił to bym nie pogardziła Jak masz jakiś chętnych to możesz podrzucić Nie muszą być mega atrakcyjni
No właśnie oni nie takie nołlajfy straszne, tylko że do kobiet to podejście mają trochę jak pies do jeża Najbardziej mi się podobało jak się zachwyciłam jak jeden naprawił komputer na imprezie i można znów było puszczać muzykę (niespecjalnie trzeźwa byłam i mi się wydawało, że to wyczyn godny nobla co najmniej), a ten powiedział tylko: tak, śmiej się z informatyka! i się obraził

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 23:42   #3064
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie oni nie takie nołlajfy straszne, tylko że do kobiet to podejście mają trochę jak pies do jeża Najbardziej mi się podobało jak się zachwyciłam jak jeden naprawił komputer na imprezie i można znów było puszczać muzykę (niespecjalnie trzeźwa byłam i mi się wydawało, że to wyczyn godny nobla co najmniej), a ten powiedział tylko: tak, śmiej się z informatyka! i się obraził
biedactwo z niego
Stary 2013-11-12, 06:48   #3065
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Nawet taka kawalerka w Warszawie kosztuje chyba ze 200 tysięcy, więc i tak nie wiem jak ja na to zarobię (o większym nawet nie myślę)
uzywana to moze. nowa to z 240 000

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

Cytat:
kazdy informatyk to taki zakochany w pracy obiekt nie widzacy w ogole kobiet

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

szykuje sie do pracy. ciemno. zimno. i nie chce tu pracowac. nie nadaje sie na etat !!!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 06:56   #3066
niv_
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;43673917]

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

szykuje sie do pracy. ciemno. zimno. i nie chce tu pracowac. nie nadaje sie na etat !!![/QUOTE]

Mnie też się nie chce iść.

Mało kto się nadaję, ale co zrobić .

Nie każdy może być właścicielem super firmy (u nas to nierealne chyba w większości przypadków), czy mieć wolny zawód.
Stary 2013-11-12, 08:45   #3067
201701191353
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BandytkaD Pokaż wiadomość
dziewczyna miała zdolność owijania sobie ludzi wokół palca. Dziewczyna na studiach nie napisała ani jednego referatu - zawsze ktoś za nią pisał. Do tego była przewodniczącą kilku kół studenckich nie pojawiając się na żadnych spotkaniach, bo wszyscy robili za nią. W ten sposób ona staje się kaleką życiową. Teraz dziewczyna zaszła w ciąże i nie wie co ze sobą zrobić.

Wiecie, ja i mój mąż mieliśmy szczęście bo my dostaliśmy mieszkania w spadku, jednak mój mąż zyskał to mieszkanie tylko dlatego, że jego tata umarł i całe życie był pół sierotą ja dostałam mieszkanie po dziadku. I jesteśmy rodzicom bardzo wdzięczni za to, że zabezpieczyli nam przyszłość i teraz sami się zastanawiamy, jak my mamy swoim dzieciom przyszłość zabezpieczyć.
Najgorsze jest to, że moja teściowa uważa, że nie doceniamy tego, że kredytu nie mamy, choć milion razy im dziękowaliśmy za to zapraszając na obiady, kolacje, kupując ulubione wina, ale przede wszystkim też mówiąc im "dziękujemy, jesteśmy wam wdzięczni". Przez to słyszymy, że nie wiemy co to trud, bo za łatwo nam to przyszło. Aż dziwie się jej, bo kto jak kto, ale ona, jako wdowa, powinna wiedzieć, że chyba jej synowi tak łatwo bez ojca się nie dorastało. Zamieniliśmy 2 mieszkania na jedno większe. Moi rodzice nie wtrącali się wybór, a teściowie, jak się dowiedzili gdzie oglądamy mieszkanie to sami pojechali na mieszkanie je zobaczyć i potem powiedzieli, że im się nie podobało jak mąż mówił "ale to nasze mieszkanie i to my będziemy w nim mieszkać" to słyszał "zastanów się dzięki komu je masz, bo gdyby nie ja to byś gnił w norze"

dziewczyna, która ode mnie kupowała mieszkanie to miała naprawdę dużo farta, bo o prace starała się w Warszawie,a na co dzień mieszkała w Radomiu, ale była tak zawzięta, że jeździła na każde zawołanie pracodawcy. Opłaciło jej się, bo dzięki temu znalazła bardzo dobrze płatną pracę i dzięki temu mogła kupić sama mieszkanie. Naprawdę ją podziwiam, bo dziewczyna daleko zaszła bez niczyjej pomocy. Na nią z kolei rodzice się wypieli, bo ma jeszcze 2 rodzeństwa, którym rodzice też muszą być zapewnić, bo są młodsi od niej...
Nie rozumiem matek, na prawdę. W tym wypadku wcale...
Twój partner wziął mieszkanie, ale ja bym nie wzięła. Gdybym miała całe życie słuchać wywodów nt. "gdyby nie ja i mieszkanie to...", to podziękowałabym. Po co się męczyć. No,ale teraz ciągle będzie Wam wypominać.

Szkoda, ale wiesz co? Lepsze to, niż podejście "urodziłam, bo kocham dzieci, ale po skończeniu studiów ty sobie sam/a radź, mnie to nie obchodzi"
Trochę to podejście mojej matki - urodziła mnie, bo ona CHCIAŁA mieć dzieci, ale żeby jakoś wesprzeć, to nie. Na wesele nie da "bo nie ma", do mieszkania się nie dołoży "bo nie ma". I ciągle tylko pyta - co będę w życiu robić???

Jedną mam koleżankę, która mi teraz do głowy przychodzi. Jej rodzice kupili mieszkanie za czasów dzieciństwa, i wynajmowali. Dziewczyna dorosła, poszła na studia i tam mieszka... a to byli ludzie niewykształceni, ale bardzo chcieli, żeby dziecko wyszło na ludzi. Nie zostawili jej samej sobie.
201701191353 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 08:49   #3068
kasia1608
Zakorzenienie

U mnie 4 stopni a muszę wyjść z psem i po zakupy ..nie chcę mi się

Ja mieszkam z rodzicami ale ile można ,nie dokladam się do rachunków, szukam pracy już 2.5 miesiąca .. z tz jestem już 8 lat w liceum gadalismy ślub po studiach ,a na ten czas zero planów. Chciała bym własne mieszkania i bym mogła to zrealizować bo mamy 3 działki ,ale co z tego ? Za co je urządze, za co będę płacić za rachunki ,żarcie ..
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 08:54   #3069
Pestka88
Zadomowienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;43673917]uzywana to moze. nowa to z 240 000

szykuje sie do pracy. ciemno. zimno. i nie chce tu pracowac. nie nadaje sie na etat !!![/QUOTE]

to ja ten etat od Ciebie wezmę <wspaniałomyślnie>

a takie nowe to w stanie deweloperskim i trzeba jeszcze władować kasę w wykończenie i wyposażenie...

Cytat:
Napisane przez fdhgfhjhkghgfdh Pokaż wiadomość
Szkoda, ale wiesz co? Lepsze to, niż podejście "urodziłam, bo kocham dzieci, ale po skończeniu studiów ty sobie sam/a radź, mnie to nie obchodzi"
Trochę to podejście mojej matki - urodziła mnie, bo ona CHCIAŁA mieć dzieci, ale żeby jakoś wesprzeć, to nie. Na wesele nie da "bo nie ma", do mieszkania się nie dołoży "bo nie ma". I ciągle tylko pyta - co będę w życiu robić???

Jedną mam koleżankę, która mi teraz do głowy przychodzi. Jej rodzice kupili mieszkanie za czasów dzieciństwa, i wynajmowali. Dziewczyna dorosła, poszła na studia i tam mieszka... a to byli ludzie niewykształceni, ale bardzo chcieli, żeby dziecko wyszło na ludzi. Nie zostawili jej samej sobie.
Ale jeśli mama nie ma pieniędzy, to przecież na to mieszkanie dla Ciebie nie ukradnie... To że koleżanka dostała, to inna kwestia. Moja koleżanka ma w sumie 1 mieszkanie przypisane na siebie i odziedziczy jeszcze dom. Duży dom w Krakowie i mieszkanie w Krakowie. Przecież nie polecę teraz do rodziców czemu ja nie Chociaż dobrze wiem, że jakby x lat temu, kiedy mieszkania były dużo tańsze, wzięli kredyt i je wynajęli, żeby samo się spłacało, to mieszkanie by było. Ale nie widzieli potrzeby pchać się w kredyty mieszkaniowe i ja ich rozumiem.

Jesteś jedynaczką? Nas dodatkowo jest trójka więc i tak nikt by mi tego mieszkania ot tak nie dał

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość

Ja mieszkam z rodzicami ale ile można ,nie dokladam się do rachunków, szukam pracy już 2.5 miesiąca .. z tz jestem już 8 lat w liceum gadalismy ślub po studiach ,a na ten czas zero planów. Chciała bym własne mieszkania i bym mogła to zrealizować bo mamy 3 działki ,ale co z tego ? Za co je urządze, za co będę płacić za rachunki ,żarcie ..
Jakbym miała 3 działki, to bym dwie sprzedała i za tę kasę budowała dom pewnie Tż pracuje? Bo jak tak, to spokojnie możecie zacząć robić plany jak Ty załapiesz jakąś pracę

2014:

"Epidemia" Robin Cook

Edytowane przez Pestka88
Czas edycji: 2013-11-12 o 08:56
Stary 2013-11-12, 08:58   #3070
201701191353
Konto usunięte

Cytat:

Ja byłam o 7 rano w Biedronce Da się przeżyć

My też gadaliśmy, że ślub wtedy i wtedy, kiedyś się denerwowałam, a teraz mam to w dupie, nie wezmę ślubu jak nie będzie pracy - bo pracodawca nie zatrudni zamężnej, która w każdej chwili może zajść w ciążę...

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
to ja ten etat od Ciebie wezmę <wspaniałomyślnie>

a takie nowe to w stanie deweloperskim i trzeba jeszcze władować kasę w wykończenie i wyposażenie...

Ale jeśli mama nie ma pieniędzy, to przecież na to mieszkanie dla Ciebie nie ukradnie... To że koleżanka dostała, to inna kwestia. Moja koleżanka ma w sumie 1 mieszkanie przypisane na siebie i odziedziczy jeszcze dom. Duży dom w Krakowie i mieszkanie w Krakowie. Przecież nie polecę teraz do rodziców czemu ja nie Chociaż dobrze wiem, że jakby x lat temu, kiedy mieszkania były dużo tańsze, wzięli kredyt i je wynajęli, żeby samo się spłacało, to mieszkanie by było. Ale nie widzieli potrzeby pchać się w kredyty mieszkaniowe i ja ich rozumiem.

Jesteś jedynaczką? Nas dodatkowo jest trójka więc i tak nikt by mi tego mieszkania ot tak nie dał
Co ty. Mam jeszcze rodzeństwo. Heh, zabrzmiał mój post zapewne tak, że chcę od nich wszystko. A to nie tak. Po prostu jedni rodzą dzieci, żeby je mieć, a inni, żeby je wspierać. Co mnie dziwi - że moi rodzice mieli pomoc - jedna babcia zafundowała ślub, inna mieszkanie i bez nich mieszkaliby pod mostem chyba, ale jakoś nie wzięli tej lekcji do serca, bo nas wspierać nie mogą/chcą.
Stary 2013-11-12, 09:07   #3071
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
to ja ten etat od Ciebie wezmę

Jakbym miała 3 działki, to bym dwie sprzedała i za tę kasę budowała dom pewnie Tż pracuje? Bo jak tak, to spokojnie możecie zacząć robić plany jak Ty załapiesz jakąś pracę
Też tak myślałam ale kasa z 2 starczyla by na stan surowy ,bo to nie jakieś wielkie działki
Nie pracuje ,dopiero ma obronę w tym miesiącu i twierdzi że po obronie zacznie szukać

Fdh.. też mi kiedyś zależało a teraz już nie mam ciśnienia ,co tam w biedrze kupilas ciekawego?

Edytowane przez kasia1608
Czas edycji: 2013-11-12 o 09:09
Stary 2013-11-12, 09:15   #3072
201701191353
Konto usunięte

kasia - zakupy, takie tam, bułki, jogurty, ale też poszłam po chipsy, bo dziś wszystkie po -30%, a znając życie po południu nie było by nic
Jak wchodziłam po 7, to już ludzie z paczkami chipsów wychodzili, także
Stary 2013-11-12, 09:19   #3073
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
kasia - zakupy, takie tam, bułki, jogurty, ale też poszłam po chipsy, bo dziś wszystkie po -30%, a znając życie po południu nie było by nic
Co Ty gadasz?! Idę po chipsy - walić dietę

kasia1608 - nawet stan surowy bomba, na wykończenie wtedy można niewielki kredyt wziąć i np wykańczać stopniowo. Pewnie, że pracę oboje musicie mieć, ale nie startujecie z niczym, więc będzie dobrze

2014:

"Epidemia" Robin Cook

Stary 2013-11-12, 09:21   #3074
201701191353
Konto usunięte

Pestka - ja też walę dietę haha dietować mogę zawsze, ale promocja na chipsy trafia się raz
Stary 2013-11-12, 09:26   #3075
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
Oo ja mam jeszcze 5 paczek z biedry bo zostalo mi z wygranej, rzadko ostatnio jem czipsy ,są nie zdrowe

Cytat:
Co Ty gadasz?! Idę po chipsy - walić dietę

kasia1608 - nawet stan surowy bomba, na wykończenie wtedy można niewielki kredyt wziąć i np wykańczać stopniowo. Pewnie, że pracę oboje musicie mieć, ale nie startujecie z niczym, więc będzie dobrze
tz ma inne myslenie :/ najpierw praca potem plany więc nawet mu d. nie truje już .
Nie wiem czy w bloku bym nie wolala mieszkać , mam wrażenie że dom długo się buduje ,a w bloku idziesz kupujesz i masz
Stary 2013-11-12, 09:30   #3076
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Co ty. Mam jeszcze rodzeństwo. Heh, zabrzmiał mój post zapewne tak, że chcę od nich wszystko. A to nie tak. Po prostu jedni rodzą dzieci, żeby je mieć, a inni, żeby je wspierać. Co mnie dziwi - że moi rodzice mieli pomoc - jedna babcia zafundowała ślub, inna mieszkanie i bez nich mieszkaliby pod mostem chyba, ale jakoś nie wzięli tej lekcji do serca, bo nas wspierać nie mogą/chcą.
Przesadzasz. Kiedyś było inaczej, żyło się łatwiej niż dzisiaj, bo była praca i mieszkania dla każdego, dlatego ludzie chętnie decydowali się na dzieci. Wątpię, że 20-30 lat temu ktokolwiek był w stanie sobie wyobrazić, że w 2013 roku polska gospodarka będzie wyprzedana, a 3 mln ludzi nie będzie miało pracy, wtedy to była abstrakcja. Poza tym wtedy to było normalne, że rodzice pomagali, np na początku po ślubie mieszkało się z nimi, ale głównie dlatego, że każdy miał w krótkiej perspektywie wizję własnego mieszkania. Moja mama często powtarza, że właśnie dlatego łatwiej było się zdecydować na więcej dzieci. Dzisiaj nawet jak ktoś marzy o dużej rodzinie, to najczęściej i tak zostaje przy 1-2 dzieci, bo nie ma warunków żeby więcej rodzić. Rodzice nie mają obowiązku pomagania dorosłemu dziecku (chyba, że żyje w jakiejś skrajnej nędzy), to jest tylko ich dobra wola, że pomogą. Zresztą, nie wiem jak sobie wyobrażasz, że rodzice mieliby pomóc każdemu dziecku po równo - u mnie jest nas 4 i moi rodzice chyba by musieli mieszkanie sprzedać i pod most iść żeby każdej z nas zapewnić lepszy start. A to, że koleżance pomogli to cóż, życie jest niesprawiedliwe i tyle. Mojej przyjaciółce też pomogli w ten sposób, że kupili mieszkanie w Wawie na wynajem, a teraz ona w nim mieszka, ale nie obwiniam moich rodziców za to, że ich nie było stać na taki gest. Zresztą, co mi po tym mieszkaniu jak i tak musiałabym się nim podzielić z 3 rodzeństwa.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 09:42   #3077
kathy8998
Rozeznanie

Ja na diecie, a te mi tu o chipsach, od których jestem uzależniona. Serio, czekolada, ciastka, batony, wszystko mogłoby nie istnieć, ale chipsy <3

Nieźle tu natrzaskałyście stron przez noc i ranek. Ja dopiero wstałam i zastanawiam się co dziś robić, żeby nie zwariować. I nie wiem ;p

Miłego dnia Dziewczyny i powodzenia, mam nadzieję, że po długim weekendzie będzie wysyp ogłoszeń i rozdzwonią się telefony!!!
kathy8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 09:53   #3078
Pestka88
Zadomowienie

ha ha, widzę że masowo na diecie jesteśmy Ja przez ostatnie 1,5 miesiąca schudłam 3,2kg

Ja bym chciała żeby do mnie zadzwonili z jednej takiej oferty, co to ją wyłapałam przed długim weekandem

2014:

"Epidemia" Robin Cook

Stary 2013-11-12, 09:58   #3079
kathy8998
Rozeznanie

Cytat:
ha ha, widzę że masowo na diecie jesteśmy Ja przez ostatnie 1,5 miesiąca schudłam 3,2kg

Ja bym chciała żeby do mnie zadzwonili z jednej takiej oferty, co to ją wyłapałam przed długim weekandem
Ja jak jeszcze studiowałam i pracowałam schudłam 8 kg. A teraz na bezrobociu jakoś nie idzie. Chociaż przydałoby się ze 5 kg jeszcze.

Ja też czekam, szczególnie na 2 telefony: sekretarka i sprzedawca w salonie ślubnym. Ale jak zobaczyłam, że na każdą z ofert było po 5 tys. wejść, to....
Stary 2013-11-12, 10:13   #3080
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kathy8998 Pokaż wiadomość
Ja jak jeszcze studiowałam i pracowałam schudłam 8 kg. A teraz na bezrobociu jakoś nie idzie. Chociaż przydałoby się ze 5 kg jeszcze.

Ja też czekam, szczególnie na 2 telefony: sekretarka i sprzedawca w salonie ślubnym. Ale jak zobaczyłam, że na każdą z ofert było po 5 tys. wejść, to....
Więc połowy Cv pewnie i tak nie przejrzą
Stary 2013-11-12, 10:36   #3081
kasia1608
Zakorzenienie

aplikujecie przez tablica.pl wtedy jak nie ma telefonu ? pełno widzę takich ogłoszeń, mam wrażenie że to ściema i wyłudzanie danych.
Przestałam na takie odpowiadać

Pochwalę się przyszedł kurier z nagrodą 10 sosów, 5 paczek snacków do smażenia, patelnia, tarka, srebrne kolczyki i wisiorek
Stary 2013-11-12, 10:49   #3082
201701191353
Konto usunięte

Cytat:
aplikujecie przez tablica.pl wtedy jak nie ma telefonu ? pełno widzę takich ogłoszeń, mam wrażenie że to ściema i wyłudzanie danych.
Przestałam na takie odpowiadać

Pochwalę się przyszedł kurier z nagrodą 10 sosów, 5 paczek snacków do smażenia, patelnia, tarka, srebrne kolczyki i wisiorek
wow gratki
Stary 2013-11-12, 10:55   #3083
kathy8998
Rozeznanie

kasia1608 ja aplikuję, o ile oferta BARDZO mnie interesuje, tzn. pisałam o tym wcześniej, że na tablicy była oferta pracy w salonie sukien ślubnych. Nie podano kompletnie nic: telefonu, maila, nazwy firmy, gdzie się znajduje, itp. Tylko że sprzedawca w salonie, kontakt przez tablicę. No i wysłałam, bo jak wcześniej pisałam, chętnie pracowałabym w takim miejscu. Ale jednocześnie uważam, że takie oferty to jest brak szacunku dla potencjalnego pracownika, o ile są w ogóle autentyczne.

Dziewczyny, zapisałam się na kurs online: komunikacja marketingowa i PR na stronie Akademia PARP. I jestem mega zajarana Przynajmniej będę miała co robić, bo już do głowy dostawałam No i super tematyka tego szkolenia.
Stary 2013-11-12, 11:16   #3084
pepsikolakokakola
Rozeznanie

Cytat:

A odkładała naprawdę?
tak, ale na samochod i remont domu(tylko ze to domek a nie dom):/. takze ja nic od rodzicow nie otrzymalam i nie otrzymam. nie jestem roszczeniowa, ale przykro mi z tego powodu, bo jednak wiekszosc rodzicow wspiera swoje dzieci (nie mowie oczywiscie o rodzinach stricte patologicznych). zreszta moja matka to osobny temat:/
pepsikolakokakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 11:18   #3085
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
kasia1608 ja aplikuję, o ile oferta BARDZO mnie interesuje, tzn. pisałam o tym wcześniej, że na tablicy była oferta pracy w salonie sukien ślubnych. Nie podano kompletnie nic: telefonu, maila, nazwy firmy, gdzie się znajduje, itp. Tylko że sprzedawca w salonie, kontakt przez tablicę. No i wysłałam, bo jak wcześniej pisałam, chętnie pracowałabym w takim miejscu. Ale jednocześnie uważam, że takie oferty to jest brak szacunku dla potencjalnego pracownika, o ile są w ogóle autentyczne.

Dziewczyny, zapisałam się na kurs online: komunikacja marketingowa i PR na stronie Akademia PARP. I jestem mega zajarana Przynajmniej będę miała co robić, bo już do głowy dostawałam No i super tematyka tego szkolenia.
o takk masz rację

darmowy kurs
wiecie ze w rossmanie ma być -40 % ?
Stary 2013-11-12, 11:27   #3086
201701191353
Konto usunięte

Cytat:
o takk masz rację

darmowy kurs
wiecie ze w rossmanie ma być -40 % ?
same promołszyn, a kasy brak
Stary 2013-11-12, 11:39   #3087
kathy8998
Rozeznanie

Weźcie nie dobijajcie, chipsy i kosmetyki... <3

Kurs darmowy
Stary 2013-11-12, 11:48   #3088
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
Weźcie nie dobijajcie, chipsy i kosmetyki... <3

Kurs darmowy
coś po nim się dostaje ?
Stary 2013-11-12, 11:48   #3089
201701191353
Konto usunięte

Coraz biedniej z ogłoszeniami,
u Was też?

Tak sobie myślę, u mnie w mieście budują mini-galerię handlową, ze sklepem i może tam bym się załapała? Tylko gdzie i komu składać CV? Bo budynek dopiero powstaje, więc nie budowę nie wejdę, zagrodzone jest Może spojrzeć na tę tabliczkę - kto co, i poszukać właściciela przez net??

Edytowane przez 201701191353
Czas edycji: 2013-11-12 o 11:50
Stary 2013-11-12, 11:50   #3090
kathy8998
Rozeznanie

kasia1608 certyfikat, są różne kursy, zerknij sobie

fdhgfhjhkghgfdh U mnie też. Na moim powiatowym UP w zeszłym tyg. pojawiło się 5 ofert. WOW. Dziś zero.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości