|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
hej dziewczeta
![]() ja tez za zima nie przepadam ale jakos nie moge doczekac sie swiat chyba pierwszy raz moze tez dlatego ze wiaza sie one z moim urlopem![]() lenistwoooo![]() ide chyba zaraz zrobic abs na nic innego chyba nie mam sily ![]() no jeszcze 6 tyg do swiat ja musze troche wiecej cwiczyc co do jedzenia jem troche luzniej ale staram sie patrzec na sklady jesc zdrowo aby nie przytyc tak sobiu uswiadomilam ze ciezko mi osiagnac ta moaj wage 50 kg wiec sobie daruje 53 jak najbarzdiej mi odpowiada ale do swiat unormuje sprawe![]() dalej kontynuje akcje bez slodyczy
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43667441]ja na szczęście nigdzie jeszcze nie widziałam tych rogali, więc nie było kuszenia
[/QUOTE]no to życzę Ci ze szczerego serca, żebyś nigdy się na nie nie natknęła
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
53kg to malutko przy jakim wzroście?iii ja teeż chce już święta potrzebuje jakiegoś rozluźnienia, odpoczynku od szkoły widziałam tylko puste "pojemniki" po nich, same okruchy zostały |
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
hej kasikk
|
|
|
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też ich nie kojarzę, jestem w tym gronie szczęsciarzy?
Dobra, lecę ćwiczyć, nie chce mi się jak nie wiem, ale Wasze przypomnienie o zbliżającym się sylwku mnie motywują
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja muszę się codziennie męczyć![]() dobra, ja też zaczynam ćwiczyć, bo tylko o tym gadam, a jak usiadłam na dupie tak siedzę
|
|
#4508 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43667791]gratuluje 10 dni bez słodyczy
53kg to malutko przy jakim wzroście?Iii ja teeż chce już święta potrzebuje jakiegoś rozluźnienia, odpoczynku od szkoły widziałam tylko puste "pojemniki" po nich, same okruchy zostały 163
|
|
|
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś ciężko mi się ćwiczyło.
Chciałam zrobić turbo Ewki, ale jednak skończyłam na Mel B: brzuch, pośladki i cardio. Jutro będzie więcej.Teraz jajco na twardo.
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
tak narzekałam na jego kaloryczność ale jednak cofam to bo w 100 gramach ma mniej niż czekolada - 480 kcal. pewnie, że to też jednak dużo ale ja spojrzałam na całego, a tam liczba kcal wyszła 1200 bo ważył 250 gram
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
no to zrobiłam pośladki, brzuch, ramiona i relaks z Mel i boczki z Tiffany
a teraz kolacja - serek wiejski z cynamonem i warzywka i chyba obejrzę sobie zaraz fat killers lubię to oglądać do posiłków
|
#4512 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dowaliłam sobie ją jeszcze do kolacji, a co! ![]() Cytat:
Cytat:
No bez kitu Cytat:
Cytat:
za ćwiczeniaU mnie dziś zamiast ćwiczeń masaż tyłka bańką chińską, szorowanie całego ciała syreną i maska borowinowa na brzuch. Jedzenie już pisałam, wszystko było zgodnie z planem. Na jutro zrobiłam już sobie placki jaglano-brokułowe ze słonecznikiem, nad resztą posiłków jeszcze nie myślałam. Muszę chyba rano spożywczaka odwiedzić. |
||||||
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
oj wy chudzielce
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja z kolei kiszone ogórasy!
![]() Cytat:
![]() i w ogóle bigos, 52kg... no brak słów. mega zazdroszczę, Ty to musisz być taka laska, że hoho
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoko, ja nie chudzielec..
![]() Jeszcze się trochę w dietę pobawię
|
#4516 |
|
Konto usunięte
|
ja to chyba do końca życia, bo odchudzam już się x czasu a waga wciąż ta sama
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
karcia, no ja właśnie chyba też
![]() w ogóle wkurza mnie to, że nie mam pojęcia, ile aktualnie ważę. w domu się nie zważyłam (bo było i ciasto powitalne i mnóstwo czekolad, ciastek i 'trochę' się tego najadłam, więc nie chciałam się niepotrzebnie denerwować), a tutaj nie mam wagi. jedyne, co mi przychodzi na myśl to kupić jakąś, zważyć się i oddać ![]()
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem flak a nie chudzielec
![]() Cytat:
Ale ja nie ważę 52 kg Teraz przestałam skupiać się na wadze, tym bardziej, że ostatnio wzrosła Zależy mi na ujędrnieniu skóry, pozbyciu się cellulitu i jako takiej rzeźbie. Przepis na placki: woreczek ugotowanej kaszy jaglanej, cebula podduszona, ugotowany do miękkości brokuł (rozdrobnić), trochę chudego twarogu, odrobina mąki orkiszowej (można bez - zależy od konsystencji), 2-3 jajka, przyprawy. Mieszam wszystko, tylko z jajek oddzielam białka, które osobno ubijam i dodaję na końcu do wszystkiego. Kładę na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, z wierzchu posypuję słonecznikiem i piekę ok 20 minut. Pyszne są |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się już nie ważę od dawna i lepiej mi z tym. Nawet bałabym się teraz wejść ![]() Nie ma co się na siłę denerwować
|
|
#4520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro sama mówisz, że nie skupiasz się już na wadze, to na pewno już musisz super wyglądać także i tak zazdroszczę![]() dziękuję za przepis, brzmi pysznie, będę musiała wypróbować, ale najpierw muszę zjeść moją ugotowaną kaszę gryczaną, bo dzisiaj mi się tyle sypnęło do garnka, że spokojnie będę miała na kilka dni ![]() Cytat:
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
dieta
I sniadanie mleko z miodem, kromka chleba z miodem II sniadanie 2 kromki chleba z pesto rosso obiad makaron swiderki z sosem pomidorowym podwieczorek galaretka z miesem kolacja maslanka z miodem i dzemem truskawkowym ćwiczenia godzina tanca pol godziny rowerka z interwalami ZCUT dzien 9-10 min dzis duzo miodu, bo mam chore gardlo
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec bee nie jestes sama z taka niewiedza ![]() od dzis juz ladnie cwicze bo zrobilam sobie przerwe. mam nadzieje ze cwiczenia troche obronia mnie przed chorobskiem bo w domu mam prawie ze oddzial zakazny wypijam herbaty z miodem
|
|
|
|
|
#4523 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43672343]ja to chyba do końca życia, bo odchudzam już się x czasu a waga wciąż ta sama
no ja też, szczególnie, że to błędne koło jest a mój organizm tam pewnie świruje w środkuCytat:
jest u TŻ ale jak jestem u niego to albo wstajemy wcześnie i nie ma czasu, albo jestem już po wszystkich posiłkach więc ważyć się nie ma sensu. ale może to i lepiej mnie na pewno jest więcej niż magiczna liczba która jest w tabelce.Cytat:
no to trzymam kciuki, żebyś się nie dała chorobie ![]() hoho 7 tygodni do sylwestra! |
||
|
|
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta liczba mnie przeraża
Ej chyba przejadła mi się już owsianka. Jadłam dzisiaj na śniadanie i aż mi się w gardle rosła
|
#4525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to moze kasze manna zajadaj. ja dzis akurat jadlam. podgotowalam sobie brokuly na bulionie i wsypalam manne. pychota albo platki ryzowe. tez lubie. mozesz jesc na slodko z mlekiem albo woda i na slono
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie by było wbić się w super kieckę na sylwestra, ale...ja właśnie zmieniam co parę dni na jaglankę bo też mam dość. i przyglądałam się tym płatkom ryżowym i mannie też ale w końcu nie kupiłam ![]() ale mam brzuch dziś wielki zamiast chudnąć z Wami to ja obrastam w tłuszczu, tak mi się trzęsie na nogach |
|
|
|
|
#4527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lecę na uczelnię, a po drodze wstąpię do Lidla, może upoluję jeszcze ten dziennik Chodakowskiej ![]() Miłego
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
on jest od 14 listopada
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- ja też zaraz się zbieram, jeszcze zrobiłam sobie herbatki bo dziś na uczelni do 20
|
|
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() window, nie daj się choróbsku! ![]() a na śniadanie wcinam owsianko-orkiszówke z kakao, cynamonem, jabłkiem i mandarynką, owsianka chyba jeszcze długo mi się nie znudzi
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
pociesze was, że zostało tylko 11 dni do moich wakacji i bikini
musialabym chyba liposukcje zrobić, żeby poprawić wygląd brzucha.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

53kg to malutko przy jakim wzroście?

Chciałam zrobić turbo Ewki, ale jednak skończyłam na Mel B: brzuch, pośladki i cardio. Jutro będzie więcej.

Zależy mi na ujędrnieniu skóry, pozbyciu się cellulitu i jako takiej rzeźbie.
a mój organizm tam pewnie świruje w środku
mnie na pewno jest więcej niż magiczna liczba która jest w tabelce.

zamiast chudnąć z Wami to ja obrastam w tłuszczu, tak mi się trzęsie na nogach