Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.7 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-13, 21:46   #3241
slonecznikow_a
Zadomowienie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.7

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki powracam do Was jako nadal bezrobotna

Z tą fundacją raczej nic nie wyjdzie, mamy 1 dziecko na 50 osób. Kursy mają się zaczynać 15 listopada. Co ciekawe zarobki jakie pisałam (1750 zł), ale wynajęcie lokalu to minimum 500 zł z opłatami za prąd, opłaty licznikowe. Czyli na czysto zostaje ok. 1200 zł. Koszt szkolenia to 250 zł . Lokal trzeba dostosowywać, nie wiadomo czy fundacja da na to pieniądze, bo ze swojego nie zamierzam dokładać. A trzeba wyposażyć łazienki, kuchnie i pokój.

Doradźcie mi co Wy byście zrobiły na moim miejscu:
-Czy zaryzykować i mieć pracę nawet za to 1200 zł,
- czy szukać innej pracy (szukam już 2 lata, nie licząc stażu 7 miesięcy)
Przykro mi, że z fundacją nie wyszło Trochę źle to wygląda - na początku miało być tak pięknie, fundacja miała o wszystko zadbać, a teraz nawet nie wiadomo czy będą pieniądze na dostosowanie lokalu.
Bez sensu. Gdyby ktoś miał wystarczająco dużo pieniędzy na start takiego biznesu (wynajęcie/zakup lokalu, wyposażenie) to nie korzystałby z pomocy fundacji...
Żeby nie skończyło się tak, że ktoś przekona Was do zainwestowania swoich pieniędzy, a potem zostaniecie z długami, bo nie będzie popytu na te usługi
Powiem szczerze, że trochę obawiałabym się tej fundacji - czy to jest w ogóle coś sprawdzonego? Działa w innych miastach? Inni ludzie rzeczywiscie na tym zarabiają?

gwiazdeczko, moim zdaniem powinnaś wziąć tę pracę Bezrobocie sprawia, że jesteś smutna i przygnębiona. Może ta praca trochę by to zmieniła, dodała Ci energii, może lepsze to niż siedzenie w domu?
slonecznikow_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:46   #3242
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

ja ide spac.
dzis bylam godzine wczesnej, jutro tez.
padam na dzioba :/
jeszcze zaczynamy remont w domu i mam istny burdel :|
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:52   #3243
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Aaaa od 25 listopada na tydzień idę znowu do tego sklepu z odzieżą motocyklową

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez slonecznikow_a Pokaż wiadomość

gwiazdeczko, moim zdaniem powinnaś wziąć tę pracę Bezrobocie sprawia, że jesteś smutna i przygnębiona. Może ta praca trochę by to zmieniła, dodała Ci energii, może lepsze to niż siedzenie w domu?
Nie wiem kurczę co robić, mam mętlik w głowie, rodzice i TŻ sugerują, że to bez sensu, gdyby cały etat to owszem, a tak to ja zarobię na paliwo i waciki. Masz rację, że jestem przygnębiona... Wiążę dużą nadzieję z tymi ofertami z PUP, do jutra do 12 mam czas by podjąć decyzję, więc muszę się z tym przespać.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Ja też padam na pysk, byłam u tych niepełnosprawnych i przez 8h piekłam rogaliki marcinkowe masakra i oparzyłam sobie ramię, będzie niezła pamiątka

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:54   #3244
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Aaaa od 25 listopada na tydzień idę znowu do tego sklepu z odzieżą motocyklową

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:

w sumie,
to zlecenie to potem mozesz odejsc do tej drugiej pracy
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 22:00   #3245
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;43705276][/QUOTE]

Jakiś grosz wpadnie a ja tam będę praktycznie siedzieć i oglądać filmy, muszę sobie jakąś kolekcję zabrać o tej porze w takim sklepie nic się nie dzieje.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

No muszę to przemyśleć i zobaczymy...

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

INTERMAX Sp. z o. o.

Spółka INTERMAX odnosi sukcesy na rynku obuwniczym od 10-ciu lat,

głównie zajmuje się importem i eksportem obuwia damskiego i męskiego.

www.intermax.home.pl

Asystent w Dziale Importu

Region: Chiny
Opis stanowiska:

wyjazdy do Chin i Europy,
uczestniczenie w tworzeniu kolekcji obuwia,
nadzór nad produkcją obuwia,
współpraca z kontrahentami z Chin i Europy.
Wymagania:

Warunki konieczne:

doświadczenie w branży obuwniczej
doświadczenie w imporcie
bardzo dobra znajomość języka angielskiego
dyspozycyjność i mobilność
gotowość na wyjazdy do Chin.

Mile widziane:

rozmiar stopy 37

Oferujemy:

Oferujemy zatrudnienie na umowę o pracę, telefon i komputer służbowy.

Wynagrodzenie do negocjacji uzależnione od posiadanego doświadczenia.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Proszę o przesyłanie C.V. i listu motywacyjnego

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez INTERMAX Sp. z o.o. z siedzibą w Grudziądzu."

Wymiana

Edytowane przez gwiazdeczka172
Czas edycji: 2013-11-13 o 22:04
Stary 2013-11-13, 22:06   #3246
201701191353
Konto usunięte

201701191353 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 22:51   #3247
_nouvelle_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kathy8998 Pokaż wiadomość
Jeju, jak ja bym chciała musieć chodzić na łowy ciuchowe do pracy
Wiem jak to brzmi, pocieszeniem, że musiałam pożyczyć. A, i byłam, kupiłam całe dwie rzeczy, wydałam 7 dych, bo było dziś - 30 %, obecnie taka kwota dla mnie majątek. Ale traktuję to jako inwestycję i tak się spisałam przy projekcie, że przysługuje mi z rzędu premia w tym miesiącu.
Stary 2013-11-13, 23:01   #3248
BandytkaD
Rozeznanie

Cytat:

INTERMAX Sp. z o. o.

Spółka INTERMAX odnosi sukcesy na rynku obuwniczym od 10-ciu lat,

głównie zajmuje się importem i eksportem obuwia damskiego i męskiego.

www.intermax.home.pl

Asystent w Dziale Importu

Region: Chiny
Opis stanowiska:

wyjazdy do Chin i Europy,
uczestniczenie w tworzeniu kolekcji obuwia,
nadzór nad produkcją obuwia,
współpraca z kontrahentami z Chin i Europy.
Wymagania:

Warunki konieczne:

doświadczenie w branży obuwniczej
doświadczenie w imporcie
bardzo dobra znajomość języka angielskiego
dyspozycyjność i mobilność
gotowość na wyjazdy do Chin.

Mile widziane:

rozmiar stopy 37

Oferujemy:

Oferujemy zatrudnienie na umowę o pracę, telefon i komputer służbowy.

Wynagrodzenie do negocjacji uzależnione od posiadanego doświadczenia.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Proszę o przesyłanie C.V. i listu motywacyjnego

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez INTERMAX Sp. z o.o. z siedzibą w Grudziądzu."

BandytkaD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 23:05   #3249
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez _nouvelle_ Pokaż wiadomość
Wiem jak to brzmi, pocieszeniem, że musiałam pożyczyć. A, i byłam, kupiłam całe dwie rzeczy, wydałam 7 dych, bo było dziś - 30 %, obecnie taka kwota dla mnie majątek. Ale traktuję to jako inwestycję i tak się spisałam przy projekcie, że przysługuje mi z rzędu premia w tym miesiącu.
Heh, ja też skorzystałam z przecen
Pochodzę do tego tak samo
Stary 2013-11-13, 23:10   #3250
_nouvelle_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tataraczka Pokaż wiadomość
Nadszedł i dla mnie dobry dzień, po 9 miesiącach dostałam pracę Jednak warto było się nie załamywać i słać CV gdzie tylko można. Samo stanowisko nie porywające, obsługa klienta (telefoniczna i mejlowa, ale nie sprzedaż), ale u mnie w mieście więc przynajmniej za wynajem nie będę płaciła. Kasa też bez szału i najpierw zlecenie, ale potem umowa o prace i podwyżka, jak się sprawdzę.
Strasznie, strasznie się cieszę, pamiętam jak długo byłaś bez pracy, a to brzmi bardzo obiecująco !
Stary 2013-11-14, 10:29   #3251
malagosia86
Raczkowanie

Cytat:
Przykro mi, że z fundacją nie wyszło Trochę źle to wygląda - na początku miało być tak pięknie, fundacja miała o wszystko zadbać, a teraz nawet nie wiadomo czy będą pieniądze na dostosowanie lokalu.
Bez sensu. Gdyby ktoś miał wystarczająco dużo pieniędzy na start takiego biznesu (wynajęcie/zakup lokalu, wyposażenie) to nie korzystałby z pomocy fundacji...
Żeby nie skończyło się tak, że ktoś przekona Was do zainwestowania swoich pieniędzy, a potem zostaniecie z długami, bo nie będzie popytu na te usługi
Powiem szczerze, że trochę obawiałabym się tej fundacji - czy to jest w ogóle coś sprawdzonego? Działa w innych miastach? Inni ludzie rzeczywiscie na tym zarabiają?

Dlatego też, zainwestować w kogoś mieszkanie, zdecydować się na wynajem mieszkania na rok, podpisać umowę i nie mieć dzieci to bezsens. W innych miastach nie ma problemów, tak jak w Radomiu nie ma lokali dla osób chcących podjąć taką pracę. W Warszawie i Szczecinie mają chętnych rodziców, nie ma problemów z dziećmi, lokalami, ale stawki są tam wysokie. A tutaj nie masz pewności, pytałam się o osoby chcące zrobić kurs, bez lokali i dzieci do opieki muszą się pożegnać z fundacją i oddać pieniądze za kurs (250 zł).

A jak zostaniemy na lodzie z umową najmu, będziemy płacić przez 3 miesiące za mieszkanie z którego nie będziemy korzystać? Kaucje zapłacić, odpowiadać za kogoś mienie, a jak się coś zepsuje różnie to bywa, to ja za to odpowiadam, tak samo jak za zniszczenie mebli i asortymentu który daje fundacja. Przerażają mnie wymagania 15 metrów na 4 dzieci, w Warszawie może to i się sprawdzi, ale nie na takim zadupiu jak moje miasto. Miasto fundacje ma gdzieś, nie ma lokali a jak są to rudery, które trzeba wyremontować za własne pieniądze. Wkładaj swoje pieniądze, jak nie wiadomo czy to się sprawdzi. Jest siedmioro dzieci, ale dla tych osób, które mają lokale, bo one mają pierwszeństwo ze względu na posiadany lokal. A my z koleżanką nic nie mamy ani lokalu, ani dzieci. Oferowali nam dom do wynajęcia za 300 zł miesięcznie, co z tego jak co dwa miesiące trzeba dopłacać 1200 zł za ogrzewanie gazem (na 4 osoby wychodzi ok 400 zł). Dom nie jest pewny, nie wiadomo czy te standardy będą spełnione. Dlatego więcej jest minusów niż plusów.

Dzisiaj mamy zrezygnować z koleżanką, mój narzeczony odradza mi bawienie się w taką pracą, szczególnie że mają kłopoty finansowe i nie będą niczego dofinansowywać.

W piątek będę mieć rozmowę o pracę do "placu zabaw". Będę prowadziła zajęcia plastyczne z przedszkolakami. Praca na dwa tygodnie, ale nie masz stresu i obaw, praca bardzo blisko mnie, więc na piechotę mogę codziennie chodzić.

Edytowane przez malagosia86
Czas edycji: 2013-11-14 o 10:36
malagosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 11:02   #3252
Heledore
Zakorzenienie

gosia ja też bym zrezygnowała. Zbyt duże ryzyko! W zasadzie wszystko masz załatwic sama, za swoją kasę, a gwarancji nie masz żadnej że chociaż ci sie zwróci.

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 12:37   #3253
kathy8998
Rozeznanie

Wróciłam z rozmowy w sprawie stażu. Bez komentarza
kathy8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 13:00   #3254
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cześć,
jednak odmówiłam temu panu, zadzwoniłam i podziękowałam. Pan bardzo fajny, podziękował mi za uprzejmość, że dałam znać bo zazwyczaj spotyka się z tym, że ludzie milczą. Powiedział, że z chęcią zostawi sobie moje CV, to poprosiłam go o maila, bo chciałam wysłac mu bardziej aktualne CV niż to w Biurze Karier.

Byłam też w PUP, dostałam skierowanie do tej szkoły na stanowisko nauczyciela wspomagającego, byłam u pani dyrektor, ale nie mogła mi nic na miejscu powiedzieć, bo ma sporo CV do przejrzenia i mam jutro po 12 zadzwonić co i jak. Nie wiem co będzie, ale nie mam zbyt dobrych przeczuć.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Dlaczego, co się stało?

Wymiana
Stary 2013-11-14, 13:10   #3255
pulinaj
Rozeznanie

Cytat:

Mile widziane:

rozmiar stopy 37

Genialne!

Przystępuję do mojego ulubionego zajęcia czyli przeglądania ogłoszeń.
Stary 2013-11-14, 13:14   #3256
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie, co się stało? Kto był tajemniczym pracodawcą?
blueblue now jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 13:15   #3257
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Sami do mnie zadzwonili ze szkoły że wybrali kogoś innego

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez pulinaj Pokaż wiadomość
Genialne!

Przystępuję do mojego ulubionego zajęcia czyli przeglądania ogłoszeń.
Dobre co nie? Ja bym już odpadła bo mam 38

Wymiana
Stary 2013-11-14, 13:19   #3258
MOgrama
Zadomowienie

Cześć na początku chciałam podziękować za Wasze zdanie w sprawie mojego miesięcznego szkolenia przed dostaniem ewentualnej pracy w galerii handlowej. Niestety wyszło tak że nie miałam okazji nawet brać w Nim udziału bo znaleźli jakąś genialną dziewczynę do pracy i mi podziękowali Dowiedziałam się tylko że uczę się bardzo szybko ale jestem za spokojna

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
gosia ja też bym zrezygnowała. Zbyt duże ryzyko! W zasadzie wszystko masz załatwic sama, za swoją kasę, a gwarancji nie masz żadnej że chociaż ci sie zwróci.
Też myślę podobnie, niestety.

Cytat:
Aż tak źle ?
MOgrama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 13:21   #3259
kathy8998
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blueblue now Pokaż wiadomość
Właśnie, co się stało? Kto był tajemniczym pracodawcą?
Tajemniczym pracodawcą był Urząd Pracy. Rozmowa kwalifikacyjna przy 3-osobowej komisji plus innych kandydatkach. Jak w szkole. Wytykanie błędów, jakieś dziwne teksty. Staż dostała laska po administracji. Suprajs. Ogólnie to było raczej spotkanie aktywizujące bezrobotne tegoroczne absolwentki, taki sprawdzian z rozmów kwalifikacyjnych i zachwalanie jaką wielką szansą jest dla nas pójście na staż.
Stary 2013-11-14, 13:29   #3260
MOgrama
Zadomowienie

Cytat:
Tajemniczym pracodawcą był Urząd Pracy. Rozmowa kwalifikacyjna przy 3-osobowej komisji plus innych kandydatkach. Jak w szkole. Wytykanie błędów, jakieś dziwne teksty. Staż dostała laska po administracji. Suprajs. Ogólnie to było raczej spotkanie aktywizujące bezrobotne tegoroczne absolwentki, taki sprawdzian z rozmów kwalifikacyjnych i zachwalanie jaką wielką szansą jest dla nas pójście na staż.
Teraz już rozumiem dlaczego chciałaś to zostawić bez komentarza.
MOgrama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 13:32   #3261
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
No to rzeczywiście się popisali
blueblue now jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 13:34   #3262
kathy8998
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MOgrama Pokaż wiadomość
Teraz już rozumiem dlaczego chciałaś to zostawić bez komentarza.
To było po prostu dziwne... Nastawiłam się na normalną rozmowę z potencjalnym pracodawcą, a przyszłam do sali, w której siedziało 10 dziewczyn i każda miała odpowiadać na pytania i bić się o staż, a nawet nie wiedziałyśmy gdzie on będzie. Kurcze, mam nadzieję, że władze mojego UP teraz tego nie czytają ;p

edit: ale przynajmniej dostałam wniosek o skierowanie na staż. I mam iść do domu kultury zapytać, czy mnie wezmą, bo w grudniu rusza "rekrutacja" w UP.

Edytowane przez kathy8998
Czas edycji: 2013-11-14 o 13:56
Stary 2013-11-14, 14:19   #3263
BandytkaD
Rozeznanie

Cytat:

szkoda

Cytat:
Napisane przez MOgrama Pokaż wiadomość
Cześć na początku chciałam podziękować za Wasze zdanie w sprawie mojego miesięcznego szkolenia przed dostaniem ewentualnej pracy w galerii handlowej. Niestety wyszło tak że nie miałam okazji nawet brać w Nim udziału bo znaleźli jakąś genialną dziewczynę do pracy i mi podziękowali Dowiedziałam się tylko że uczę się bardzo szybko ale jestem za spokojna
za spokojna? czyli co? najlepiej mieć adhd?

Cytat:
Cytat:
To było po prostu dziwne... Nastawiłam się na normalną rozmowę z potencjalnym pracodawcą, a przyszłam do sali, w której siedziało 10 dziewczyn i każda miała odpowiadać na pytania i bić się o staż, a nawet nie wiedziałyśmy gdzie on będzie. Kurcze, mam nadzieję, że władze mojego UP teraz tego nie czytają ;p

edit: ale przynajmniej dostałam wniosek o skierowanie na staż. I mam iść do domu kultury zapytać, czy mnie wezmą, bo w grudniu rusza "rekrutacja" w UP.
a potem się dziwią, że UP nie mają dobrej opinii oby to w grudniu wypaliło
BandytkaD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 15:01   #3264
kathy8998
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BandytkaD Pokaż wiadomość
a potem się dziwią, że UP nie mają dobrej opinii oby to w grudniu wypaliło
Szkoda słów. A Dziewczyny doradźcie mi, bo w sumie z tego wszystkiego dziś trochę nie ogarniam. Dostałam skierowanie na staż, idę jutro do dyr. Domu Kultury. Jeśli on się zgodzi, wypełnia mi ten wniosek i wysyła do UP, tak? A dziś te panie w UP powiedziały mi, że w połowie grudnia będzie nabór i będą rozpatrywane wnioski. Czyli mogę to normalnie teraz załatwiać, czy muszę czekać do grudnia. Bo jakoś dziwnie to powiedziały, że mamy na stronie śledzić, kiedy będzie ogłoszenie o naborze. A przecież pracodawca sam składa ten wniosek w UP. Nie ogarniam.

MOgrama Spoko, ja w jednej pracy byłam zbyt miła

gwiazdeczka172 to skierowanie do szkoły to na staż czy do pracy?
Stary 2013-11-14, 15:12   #3265
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:

gwiazdeczka172 to skierowanie do szkoły to na staż czy do pracy?
do pracy na zastępstwo...

Wymiana
Stary 2013-11-14, 15:15   #3266
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
za spokojna? czyli co? najlepiej mieć adhd?
Myślę, że pomiędzy spokojna a ADHD jest cała masa temperamentów . Chyba mogli szukać kogoś bardziej żywiołowego?

Każda z nas tutaj chciałaby mieć pracę, ale nie popadajmy w skrajności.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 15:40   #3267
201701191353
Konto usunięte

Wczoraj Wam pisałam, że znalazłam ofertę pracy dot. sekretarki w szkole językowej. Wczoraj dodana, myślę dziś poprawię CV, bo mam czas i wyślę. Zapisałam stronę,włączam, patrzę, a tu "ta oferta jest nieaktualna od: dziś"...
Stary 2013-11-14, 15:42   #3268
kluska234
Raczkowanie

Cytat:
wielkie gratulacje
może jak zaczniesz angielski to będziesz się czuła pewniej z tym językiem i będziesz mogła odpowiadać na ogłoszenia, na które bałaś się do tej pory. musisz myśleć pozytywnie, bo inaczej sama sobie będziesz szkodzić
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;43687973]kluska gratuluje¡¡!!!
glupio to zabrzmi ale sa rzeczy wazniejsze niz praca i sa nia zdrowie i milosc
-
no i git :-D[/QUOTE]

Dziękuję Wam za miłe słowa

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Edytowane przez kluska234
Czas edycji: 2013-11-14 o 15:43
kluska234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 15:42   #3269
201701191353
Konto usunięte

Cytat:

Ja do UP nigdy nie zajrzę, czytałam, że im więcej bezrobotnych, tych więcej UP dostaje kasy. Dlatego nie są tacy skorzy oferować cokolwiek

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:

Szkoda
Stary 2013-11-14, 15:45   #3270
kluska234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość

Ciesz się, gratulacje!
Statystyczny polak szuka pracy 12 miesięcy, więc masz jeszcze trochę czasu!!
Mam nadzieję Dziękuję

kluska234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości