Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-13, 20:53   #1351
Niambie
Zadomowienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Pamietacie jak tysiac watkow wczesniej (znaczy w poprzednim) pisałam, że zgubiłam obrączkę miesiąc po ślubie? Dziś mężu ją odnalazł ;D pod lodówką ;D
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:55   #1352
martyna_tina
Bang Bang Bang

Ponownie dziękuję w imieniu mojej choiny

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
A myślałam, że już bardziej świątecznie tutaj być nie może
Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
(mam nadzieję że mój mąż tego nie przeczyta) chciałabym mu kupić słuchawki bezprzewodowe takie na bluetooth, ale jak dziś przeglądałam internet to takie porządniejsze firmowe są drogie, a w biedronce nie za bardzo chcę kupować
miałam jeszcze pomysł kupienia mu gry komputerowej (ostatnio gra w internecie w jakieś czołgi ) ale stwierdziłam że mógłby to być dla mnie strzał w stopę

ja potrzebuję mały 80x80 (a najlepiej 85x85). ale chyba lepiej zobaczyć na żywo w sklepie czy warto bo dla mnie to i tak dość drogo...

a co do nierobienia sobie prezentów z TŻtami, to my bodajże 2 lata temu ustaliliśmy że nie kupujemy ani sobie ani rodzinie prezentów (bo mało kasy mieliśmy, więc tak z oszczędności). ostatecznie wyszło na to że wszystkim kupiliśmy jakieś prezenty a sobie nawzajem nic a nic
Ja też myślałam nad jakąś grą dla męża, ale w porę się opamiętałam A co do prezentów - u nas jest tak, że choćby z kasą było krucho, zawsze coś dajemy, choćby coś skromniutkiego

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 20:57   #1353
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
(mam nadzieję że mój mąż tego nie przeczyta) chciałabym mu kupić słuchawki bezprzewodowe takie na bluetooth, ale jak dziś przeglądałam internet to takie porządniejsze firmowe są drogie, a w biedronce nie za bardzo chcę kupować
miałam jeszcze pomysł kupienia mu gry komputerowej (ostatnio gra w internecie w jakieś czołgi ) ale stwierdziłam że mógłby to być dla mnie strzał w stopę

ja potrzebuję mały 80x80 (a najlepiej 85x85). ale chyba lepiej zobaczyć na żywo w sklepie czy warto bo dla mnie to i tak dość drogo...

a co do nierobienia sobie prezentów z TŻtami, to my bodajże 2 lata temu ustaliliśmy że nie kupujemy ani sobie ani rodzinie prezentów (bo mało kasy mieliśmy, więc tak z oszczędności). ostatecznie wyszło na to że wszystkim kupiliśmy jakieś prezenty a sobie nawzajem nic a nic
Dokładnie, trzeba to zobaczyć, bo w sumie materiał może być nie teges, no i też mi trochę żal kasy na obrusy, bo ich w sumie nie lubię, ale może to będzie coś wartego kupna. Mam w mieszkaniu mało rzeczy i strasznie się kurzy, stół jest ciemny i muszę codziennie ścierać kurz tylko po to, żeby za sekundę znów było tyle samo

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Pamietacie jak tysiac watkow wczesniej (znaczy w poprzednim) pisałam, że zgubiłam obrączkę miesiąc po ślubie? Dziś mężu ją odnalazł ;D pod lodówką ;D
Ja tego nie pamiętam, ale to niezła historia - dobrze, że w ogóle się znalazła
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:17   #1354
martyna_tina
Bang Bang Bang

Właśnie obejrzałam gazetkę z Tesco - boskie szklanki i kubki

Wymiana zapachowa
Stary 2013-11-13, 21:24   #1355
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
My też budujemy dom
Na jakim jesteście etapie?
Dopiero początek tzn złozyliśmy pozwolenie na budowę. Mieliśmy zacząc w tamtym roku ale na samo zagospodarowanie terenu czekaliśmy ponad pół roku jakiś obłęd i wszystko się w czasie obsuneło.
Plan jest taki że w marcu zaczynamy i chcemy za 2 lata się wprowadzić. Z tym że nie musze mieć wykończonych na tip top wszystkich pokojów, najważnijsze żeby podłogi były, ściany pomalowane, jedna łazienka i kuchnia. Meble mam i na razie nie zamierzam zmieniać, a i tak wiem że wieeele rzeczy odstaniemy od mojego brata

Cytat:
Super że się odnalazła Mojej koleżance ukradli obrączke 2 tygodnie po ślubie. Była na stażu w szpitalu (jako lekarz) i przed wejściem na sale operacyjna ja zdjeła i włozyła do fartucha, jak wróciła już jej nie było.

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2013-11-13 o 21:28
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:26   #1356
kenya_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Właśnie obejrzałam gazetkę z Tesco - boskie szklanki i kubki
Też wpadły mi w oko i grunt, że nie kosztują tyle co np. w H&Y. Myślę, że kilkoma się zaopiekuję
kenya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:31   #1357
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
ojej ale ten czas leci a ciągle słyszę "jeszcze tyle czasu do świąt, ludzie powariowali" a to wcale nie tak dużo czasu zostało
Potem będą marudzić, że już święta zaraz będą, a oni nie mają prezentów

Cytat:
Dziewczyny - przyszła moja choinka! Moim zdaniem jest warta swojej ceny Jest śliczna, można ją modelować na różne sposoby, megagęsta - modelowałam ją - uwaga, uwaga - 3 godziny!!! i jeszcze nie jest do końca tak jak bym chciała, ale nie miałam już siły wokół niej skakać Gałązek jest tyle, że musiałam dosłownie wciskać między nie ręce i dzięki temu ręce po łokcie mam pięknie podrapane od końcówek gałązek (druty) Niestety - choinkę rozkładałam u babci, nie miałam ze sobą żadnego aparatu poza tym badziewnym w telefonie, a do tego oświetlenie było słabiuteńkie, dlatego zdjęcia wyszły tragicznie i nie wiem, czy jest w ogóle sens je wrzucać No nic, wrzucę chociaż tak poglądowo - na żywo choinka wygląda milion razy lepiej!

Ps. Choinka stoi teraz u babci zawalając połowę pokoju , a ja leżę półżywa z puszką zimnego browaraaa
A jakie ma "igły"? Nie są pomięte, nie wyginają się, nie łamią?

I jeszcze czy jest stabilna na tym stojaku?

Cytat:
Dziękuję, dziękuję Wasze zdanie tylko umacnia mnie w opinii, że to był dobry zakup A choinka ma podobno 2,25m - nie mierzyłam jej, ale jest spooora Mam ok. 170cm wzrostu i musiałam pomagać sobie stołkiem, bo nie sięgałam
Jesteś pewna, że nie przysłali Ci wyższej? Też chciałam tę wysokość, ale jak zobaczyłam to drzewo, to zwątpiłam czy to taki świetny pomysł

Szkoda, że nie mogę jej na żywo obejrzeć, bo teraz sama nie wiem czy bardziej mi się podoba ta, czy taka, którą widziałam w markecie na żywo...

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Haha, super! Dobrze, że się znalazła.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 21:37   #1358
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
kilka lat temu bylam na weselu u kuzyna w 2 dzien swiat. Snieg pieknie padal, straasznie zimno (okolo -kilkanascie stopni) i pech chcial, ze w restauracji gdzie bylo przyjecie byla awaria ogrzewania
Pamietam do dzis, siedzialam w kozakach i szaliku. Bo nie dosc, ze sie w kosciele wymarzlo to jeszcze na sali. Goscie sie rozeszli po 22, siedziec sie nie dalo, po prostu za zimno.
O kurcze, współczuję szczególnie Parze Młodej

Cytat:
Ja też brałam ślub w drugi dzień świąt Na szczęście u nas ogrzewanie nie zastrajkowało, ale nawet gdyby - na sali był piękny, duży kominek

Dziewczyny - przyszła moja choinka! Moim zdaniem jest warta swojej ceny Jest śliczna, można ją modelować na różne sposoby, megagęsta - modelowałam ją - uwaga, uwaga - 3 godziny!!! i jeszcze nie jest do końca tak jak bym chciała, ale nie miałam już siły wokół niej skakać Gałązek jest tyle, że musiałam dosłownie wciskać między nie ręce i dzięki temu ręce po łokcie mam pięknie podrapane od końcówek gałązek (druty) Niestety - choinkę rozkładałam u babci, nie miałam ze sobą żadnego aparatu poza tym badziewnym w telefonie, a do tego oświetlenie było słabiuteńkie, dlatego zdjęcia wyszły tragicznie i nie wiem, czy jest w ogóle sens je wrzucać No nic, wrzucę chociaż tak poglądowo - na żywo choinka wygląda milion razy lepiej!

Ps. Choinka stoi teraz u babci zawalając połowę pokoju , a ja leżę półżywa z puszką zimnego browaraaa
Piękna Zazdroszczę!

Cytat:
Super

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:37   #1359
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Czekamy na zdjęcie! Ale... nie kapuję pogrubionego.
Heh, no nie wyraziłam się . Bo w zeszłym roku, "Sławne wieelkie Aleje" miały na bocznych drzewach tylko nędzne jakieś obręcze stalowe i to to świeciło na niebiesko... aż żal było patrzeć , taka miernota . Dlatego teraz mam nadzieję, że będzie ładniej . Zdam relację

AAa.. tak mi się przypomniało, jak mówicie o pomysłach na prezenty..
W zeszłym roku w Sklepie "Natural Discover" czy jakoś tak, znalazłam... uwaga... kudłate termofory . Ale takie autentyczne KOTY!! Z łapkami, ogonkiem, główką, wyglądały jak żywe Napełniało się je wodą (ba! można było je w mikrofali podgrzewać!!!), można było kotka se rozchłestać i przylepić na udo np, na plecy, na ramię.. Wygląda jak żywy, śpiący leniwy wierzak No jak znajdę w tym roku, to aż sobie kupię
Stary 2013-11-13, 21:39   #1360
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Przykro mi, że nie możecie jechać I szkoda, że nie będziesz mieć przy sobie mamy.
Ile ja bym dała, by była przy mnie moja mama ...

My jeździmy co roku w Boże Narodzenie ale za to w Wielkanoc siedzimy tutaj
my nie jezdzimy za czesto na BN bo albo bylam w ciazy albo dzieci za male i nie chcialo mi sie ich ciagnac, ale czasami mama przyjezdrzala no ale w tym roku mama jest zmeczona (troche sie rodzinie dzieje) i wiadomo nigdy nie wiadomo jak pogoda najgorsze ze przedszkole zamkniete a my z A. musimy pracowac i nie wiem co z dzieciakami zrobic

Niambie nie pamietam ale super ze sie znalazla
ogorekpazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:39   #1361
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Dopiero początek tzn złozyliśmy pozwolenie na budowę. Mieliśmy zacząc w tamtym roku ale na samo zagospodarowanie terenu czekaliśmy ponad pół roku jakiś obłęd i wszystko się w czasie obsuneło.
Plan jest taki że w marcu zaczynamy i chcemy za 2 lata się wprowadzić. Z tym że nie musze mieć wykończonych na tip top wszystkich pokojów, najważnijsze żeby podłogi były, ściany pomalowane, jedna łazienka i kuchnia. Meble mam i na razie nie zamierzam zmieniać, a i tak wiem że wieeele rzeczy odstaniemy od mojego brata
Myślę, że będziemy się wprowadzać do swoich domów w tym samym czasie Mąż optymista twierdzi, że będziemy spać u siebie już w przyszłym roku ale ja jestem realistką

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:40   #1362
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez kenya_ Pokaż wiadomość
Też wpadły mi w oko i grunt, że nie kosztują tyle co np. w H&Y. Myślę, że kilkoma się zaopiekuję
Dobrze, że do Tesco mam spory kawałek, bo pewnie już bym się rozpędzała

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Potem będą marudzić, że już święta zaraz będą, a oni nie mają prezentów

A jakie ma "igły"? Nie są pomięte, nie wyginają się, nie łamią?

I jeszcze czy jest stabilna na tym stojaku?

Jesteś pewna, że nie przysłali Ci wyższej? Też chciałam tę wysokość, ale jak zobaczyłam to drzewo, to zwątpiłam czy to taki świetny pomysł

Szkoda, że nie mogę jej na żywo obejrzeć, bo teraz sama nie wiem czy bardziej mi się podoba ta, czy taka, którą widziałam w markecie na żywo...
Igły są moim zdaniem jak najbardziej OK - nie łamią się, nie zauważyłam też, aby się wyginały Zdarzyło się kilka pomiętych egzemplarzy , ale to raczej ze względu na bardzo ciasne "zbicie" gałązek przed rozłożeniem choinki. Generalnie kiedy zobaczyłam jak choinka jest ściśnięta, z lekka się przeraziłam, że każda igła będzie sterczała w inną stronę - bardzo miło się zawiodłam Co do stojaka - jest BARDZO stabilny Co chwilę szturchałam to drzewko, przesuwałam, momentami wręcz wyszarpywałam gałązki z tego gąszczu, a choinka stała niewzruszona Jeżeli chodzi o wysokość, to raczej się nie pomylili - na dole przyczepiona była papierowa opaska z nazwą modelu, wysokością i rokiem No drzewo jak się patrzy

Wymiana zapachowa
Stary 2013-11-13, 21:44   #1363
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
kilka lat temu bylam na weselu u kuzyna w 2 dzien swiat. Snieg pieknie padal, straasznie zimno (okolo -kilkanascie stopni) i pech chcial, ze w restauracji gdzie bylo przyjecie byla awaria ogrzewania
Pamietam do dzis, siedzialam w kozakach i szaliku. Bo nie dosc, ze sie w kosciele wymarzlo to jeszcze na sali. Goscie sie rozeszli po 22, siedziec sie nie dalo, po prostu za zimno.
Też mam na koncie takie wesele. Kuzynka brała ślub pierwszego dnia świąt BN. Cudowna zima, padał śnieg, a temperatura w nocy sięgała tak ... prawie -30. W sali weselnej było ciepło. Problem w tym, że toalety znajdowały się w budynku obok, do którego trzeba było przejść po dworze chodniczkiem - tak ze 30 metrów. Jak towarzystwo popiło, to biegało do łazienki w samych koszulach i sukienkach. Prawie wszyscy chorzy byli na drugi dzień.

Martyna, choinka jest super
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 21:44   #1364
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
my nie jezdzimy za czesto na BN bo albo bylam w ciazy albo dzieci za male i nie chcialo mi sie ich ciagnac, ale czasami mama przyjezdrzala no ale w tym roku mama jest zmeczona (troche sie rodzinie dzieje) i wiadomo nigdy nie wiadomo jak pogoda najgorsze ze przedszkole zamkniete a my z A. musimy pracowac i nie wiem co z dzieciakami zrobic
Ile już lat jesteście na obczyźnie? Ja w grudniu będę miała 5 lat na emigracji a mąż 6,5. Nawet nie wiem kiedy to zleciało
Z tą pogodą to może być różnie. My zawsze jeździmy autem i kiedyś, dzień przed wigilią, jechaliśmy 18 godzin (10 godzin staliśmy w korku).

home sweet home

Stary 2013-11-13, 21:46   #1365
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 22:21   #1366
Asik_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IwonaMazury Pokaż wiadomość
i dalej myślę jeszcze nad prezentami
A ja właśnie miałam pytać kiedy przeważnie pakujecie prezenty ?
Dłuuugo przed świętami ?

Martyna_tina piękna choinka!!!

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość

Są już moje ulubione Mikołaje z Goplany Kupiłam 4 na próbę, jak to powiedział TŻ - kupmy, sprawdzimy, czy to na pewno te same

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość

W ogóle muszę się pożalić: 20 lat temu () miałam zabieg i chyba nie wyjęli mi jednego szwu, który teraz mi zaczął wyłazić i się paprać!!! A na dodatek to jest w samym kąciku oka! Schizuję już, że będą mi to musieli chirurgicznie usuwać, a dopiero w sobotę idę do mojego internisty żeby mi powiedział gdzie z tym mam iść i co zrobić
oj! ciekawe co powie lekarz...

Edytowane przez Asik_
Czas edycji: 2013-11-13 o 22:24
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 22:24   #1367
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Ile już lat jesteście na obczyźnie? Ja w grudniu będę miała 5 lat na emigracji a mąż 6,5. Nawet nie wiem kiedy to zleciało
Z tą pogodą to może być różnie. My zawsze jeździmy autem i kiedyś, dzień przed wigilią, jechaliśmy 18 godzin (10 godzin staliśmy w korku).
Ja ponad 18lat a moj A. 15 kawal czasu my nie zawsze mozemy razem jechac bo moj A. pracuje naokraglo..tez w Swieta..a teraz ja tez dolaczylam..w wigilie musze tez pracowac

Asik ja niestety na ostatnia chwile, bo tez na ostatnia chwile kupuje prezenty
ogorekpazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 22:29   #1368
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kelis95 Pokaż wiadomość

Rodzice osłodzili mi dzisiaj siedzenie w domu i przywieźli kalendarz adwentowy (pamiętali, że najbardziej lubię z Kubusiem Puchatkiem ) i mojego ulubionego mikołaja Kinder. Niestety z mikołaja zostało już tylko sreberko
Skąd ten mikołaj? W tesco nie ma, a uwielbiam je zające wielkanocne z Kindera to dwa albo trzy zjadłam

do mnie dzisiaj siostra dzwoniła, że kalendarze z Kubusiem są w Rossmannie za 5 złotych, pora się wybrać "przypadkiem"

Cytat:
W ogóle muszę się pożalić: 20 lat temu () miałam zabieg i chyba nie wyjęli mi jednego szwu, który teraz mi zaczął wyłazić i się paprać!!! A na dodatek to jest w samym kąciku oka! Schizuję już, że będą mi to musieli chirurgicznie usuwać, a dopiero w sobotę idę do mojego internisty żeby mi powiedział gdzie z tym mam iść i co zrobić
Brzmi okropnie Trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Załączam zdjęcia
Super

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Też mam na koncie takie wesele. Kuzynka brała ślub pierwszego dnia świąt BN. Cudowna zima, padał śnieg, a temperatura w nocy sięgała tak ... prawie -30. W sali weselnej było ciepło. Problem w tym, że toalety znajdowały się w budynku obok, do którego trzeba było przejść po dworze chodniczkiem - tak ze 30 metrów. Jak towarzystwo popiło, to biegało do łazienki w samych koszulach i sukienkach. Prawie wszyscy chorzy byli na drugi dzień.

Jezus, co za bezsens, toaleta w budynku obok w sali weselnej w życiu bym takiej sali nie wynajęła
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 23:33   #1369
paulinusia180
Raczkowanie

39 dni do Wigilii
paulinusia180 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 23:44   #1370
Kelis95
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43707003]
Skąd ten mikołaj? W tesco nie ma, a uwielbiam je zające wielkanocne z Kindera to dwa albo trzy zjadłam
[/QUOTE]

Mikołaj z Chaty Polskiej. Podobno były już wszystkie świąteczne słodycze Kinder

Rok temu moja mama zrobiła mi ogromną niespodziankę i dostałam jako kalendarz adwentowy 24 jajka z niespodzianką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 480068_490201687669441_1368870810_n.jpg (141,4 KB, 54 załadowań)
Kelis95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 00:00   #1371
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
niczym strzała
Cytat:
Rok temu moja mama zrobiła mi ogromną niespodziankę i dostałam jako kalendarz adwentowy 24 jajka z niespodzianką
nie pogardziłabym
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 04:52   #1372
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

No dobra. Najpierw serdecznie dziękuję za poparcie mnie w sprawie emotikonek

Pisałam w tamtym wątku, że nie spodziewałam się takiego poparcia i to jeszcze moderatorek

Teraz tak: nadrobię w wolnej chwili, bo jak wyszłam wczoraj do pracy na 7 to wróciłam 0 20 Myju-myju, zjeść i spać

Jeszcze od 3 nocy nie mogę normalnie zasnąć, ciągle się budzę

Ale co tam,

CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA

39 dni do Wigilii
40 dni do BN
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 05:14   #1373
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
Ja ponad 18lat a moj A. 15 kawal czasu my nie zawsze mozemy razem jechac bo moj A. pracuje naokraglo..tez w Swieta..a teraz ja tez dolaczylam..w wigilie musze tez pracowac
Bardzo długo. Po takim czasie to już rzeczywiście człowiek inaczej patrzy na takie rzeczy jak święta. Spędzałam tu 3 razy święta Wielkanocne i to nie jest to samo co w Polsce, we własnym domu, przy rodzinie. Nawet ciasta mi się upiec nie chciało ani nic szczególnego na śniadanie przygotować.
Jak pracowałam w Polsce to też miałam przyjemność pracować w Wigilię. Na szczęście nie była to popołudniówka

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
39dni doWigilii
40 dni do BN
Aż się nie chce wierzyć, że to już za chwilę ...

home sweet home

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 07:00   #1374
8malina8
Raczkowanie

Cytat:
Kurczę fajna masz mamę miło się czeka na święta w towarzystwie takich jajeczek

A w głowie pustka jeśli chodzi o prezent dla męża i pewnie jak wiele z was kupie coś dzień przed przez to moje niezdecydowanie
23.12.2012r - zaręczyny
31.08.2013r - ślub
8malina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:07   #1375
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Pamiętam bardzo dobrze i strasznie się cieszę, że się znalazła To dobry znak ( a ja bardzo wierzę w znaki)

Cytat:
Ponownie dziękuję w imieniu mojej choiny

A myślałam, że już bardziej świątecznie tutaj być nie może

Ja też myślałam nad jakąś grą dla męża, ale w porę się opamiętałam A co do prezentów - u nas jest tak, że choćby z kasą było krucho, zawsze coś dajemy, choćby coś skromniutkiego
Choinka piękna Ja już się nie mogę doczekać, aż od mamy weźmiemy jej choinkę też taka ogromna jak twoja. Będzie trzeba trochę meble poprzestawiać, żeby się zmieściła ale co tam A gra to bardzo zły pomysł coś o tym wiem Raz kupiłam mężowi grę i bardzo długo żałowałam teraz już nigdy mu nie kupię hehe

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43707003]Skąd ten mikołaj? W tesco nie ma, a uwielbiam je zające wielkanocne z Kindera to dwa albo trzy zjadłam

do mnie dzisiaj siostra dzwoniła, że kalendarze z Kubusiem są w Rossmannie za 5 złotych, pora się wybrać "przypadkiem"

Brzmi okropnie Trzymam kciuki.

Super

Jezus, co za bezsens, toaleta w budynku obok w sali weselnej w życiu bym takiej sali nie wynajęła[/QUOTE]

Co to za kalendarze? Wczoraj byłam w Empiku i też wszyscy wypytywali o te kalendarze z Kubusiem. A poza tym w Empiku u nas już choinki stoją, ale świątecznie się poczułam jak tam weszłam.

Cytat:
Napisane przez paulinusia180 Pokaż wiadomość
39 dni do Wigilii

Dziewczyny byłam wczoraj u kumpeli i mi się pochwaliła, że kupiła na prezenty świąteczne ubrania z ciuchlandu za 1zł. Powiem szczerze, że w szoku byłam. Sama nie wiem co o tym myśleć. Też czasami chodzę do ciucha, ale chyba nie dałabym ubrania stamtąd na prezent. Do tego pokazała mi, że te ubrania mają powycinane metki wewnętrzne i ona chce ze swoich ubrań wszyć swoje metki. A na pudełka do tych rzeczy wyda około 20zł, to nie lepiej kupić po czekoladzie Nie wiem do tej pory nie mogę się otrząsnąć

Wczoraj oglądaliśmy ten najnowszy Labirynt i mimo, że nie świąteczny film bardzo polecam. Trzyma w napięciu do końca. W nocy miałam koszmary po nim.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:11   #1376
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Uff

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość

jak to w sali obok? Masakra, nie zdecydowałabym się na taką salę

Cytat:
Napisane przez paulinusia180 Pokaż wiadomość
39 dni do Wigilii

Jupi

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
No dobra. Najpierw serdecznie dziękuję za poparcie mnie w sprawie emotikonek

Pisałam w tamtym wątku, że nie spodziewałam się takiego poparcia i to jeszcze moderatorek

Teraz tak: nadrobię w wolnej chwili, bo jak wyszłam wczoraj do pracy na 7 to wróciłam 0 20 Myju-myju, zjeść i spać

Jeszcze od 3 nocy nie mogę normalnie zasnąć, ciągle się budzę

Ale co tam,

CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA

39 dni do Wigilii
40 dni do BN

jupi Jupi jupi

Cytat:
Napisane przez 8malina8 Pokaż wiadomość
Kurczę fajna masz mamę miło się czeka na święta w towarzystwie takich jajeczek

A w głowie pustka jeśli chodzi o prezent dla męża i pewnie jak wiele z was kupie coś dzień przed przez to moje niezdecydowanie
Ech, ja już tyle razy mówiłam, że biorę się za prezenty a jakoś jeszcze nie ruszyłam z miejsca...

Dzień dobry
Jutro piątek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:23   #1377
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
A co to za ciasto?pierwszy raz o takim słysze?
O takie http://www.ciasta.net/milky-way.php zawsze pierwsze znika ze stołu

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Nigdy go nie robiłam, ale raz mnie ktoś poczęstował i się zraziłam- mdły był strasznie. Pewnie to kwestia dobrego przepisu.

Jak już jesteśmy przy "batonikowych" ciastach to mam ochotę zrobić Snickersa. Zapisałam w zakładkach kilka przepisów- może ma któraś z Was jakiś wypróbowany?
Mi właśnie TŻ powiedział tylko nie rób snickersa (rok temu robiłam) a też to ciasto lubię

Cytat:
Byłam w Bonarce - całkiem już świątecznie Kupiłam sobie 2 gazety
Jakie? Ja kupiłam Twój styl ale czeka w kolejce do przeczytania

Cytat:
Ja też brałam ślub w drugi dzień świąt Na szczęście u nas ogrzewanie nie zastrajkowało, ale nawet gdyby - na sali był piękny, duży kominek

Fajna! Gęsta, duża

Cytat:
Mikołaj z Chaty Polskiej. Podobno były już wszystkie świąteczne słodycze Kinder

A ja mam bana na słodycze, słodkie ciasteczka do świąt

Czekam na świąteczne emotki
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 07:27   #1378
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
O takie http://www.ciasta.net/milky-way.php zawsze pierwsze znika ze stołu

Mi właśnie TŻ powiedział tylko nie rób snickersa (rok temu robiłam) a też to ciasto lubię

Jakie? Ja kupiłam Twój styl ale czeka w kolejce do przeczytania

Fajna! Gęsta, duża

A ja mam bana na słodycze, słodkie ciasteczka do świąt

Czekam na świąteczne emotki
Ja też Twój Styl i chyba Poradnik domowy

Stary 2013-11-14, 07:29   #1379
Milena_12
Rozeznanie

Dziewczyny, znalazłam pewien substytut kominka: http://www.youtube.com/watch?v=qL56qqwlsRc

A kinder-mikołaje są też w E.Leclerc wczoraj zakupiłam i się zakochałam!
Fajnie, że dorzucą nam tu świąteczne emotikony Nimfa - masz moc!

A teraz spadam - do południa mam pierdyliard spraw do załatwienia. Wolałabym jednak w taką pogodę posiedzieć w domu
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:37   #1380
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znalazłam pewien substytut kominka: http://www.youtube.com/watch?v=qL56qqwlsRc

A kinder-mikołaje są też w E.Leclerc wczoraj zakupiłam i się zakochałam!
Fajnie, że dorzucą nam tu świąteczne emotikony Nimfa - masz moc!

A teraz spadam - do południa mam pierdyliard spraw do załatwienia. Wolałabym jednak w taką pogodę posiedzieć w domu
Też bym posiedziała w domu pod kocem pijąc kakao i czytając świąteczne gazety a tymczasem jestem w pracy... Policzyłam, ze przed świątecznym wolnym jeszcze 21 dni pracy...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości