Chamskie pytanie, kto ma rację? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-14, 19:52   #31
tiniaczek
Zakorzenienie

Dot.: Chamskie pytanie, kto ma rację?

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Prosił. Jak Wychodziłam przykładowo w poniedziałek rano do pracy (od niego) i pytałam kiedy mam przyjechać, czy środa jest ok to mówił "Dzisiaj!"... Jak idę do pracy rano to już o 11 pisze smsa czy wiem o której wyjdę i czy mogę jak najszybciej bo tęskni. Jak powiedziałam (tydzień temu już) że w niedzielę muszę wyjść od niego wcześniej niż zwykle bo jadę na Chrzciny do innego miasta, o których nie wiedziałam to był cały smutny i pytał czy nie mogę później czy coś tam. Dzisiaj jak wychodziłam to namawiał, żebym zadzwoniła do pracy i powiedziała że jestem chora...
Dlatego poczułam się że jest cacy jak jestem bo nie ma co robić, ale jak pojawia sie najmniejsza alternatywa to mam spadać....
Strasznie sztywny ten Twoj grafik. Ja bym nie jezdzila tak czesto. Obojgu by to wyszlo na zdrowie
tiniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 19:59   #32
I am Rock
lokalna gwiazda

Hmm jak ja idę gdzieś z moją przyjaciółką to on też zawsze chętnie, bo ją lubi... Jak mam spotkania z byłych studiów to on też zawsze chce iść , bo ich lubi...

...Przyjaciółka chce, byście poszły pooglądać damską bieliznę - on też, bo lubi...
No, zmiłuj się.
Czyli żadne z was nie ma kawałka prywatnej przestrzeni, papużki-nierozłączki po prostu.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 19:59   #33
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kas0 Pokaż wiadomość
No ma prawo być Ci przykro. Ty się poświęcasz, dostosowujesz plany a on je zmienia z dnia na dzień bo pojawili się kumple. No ale przecież to nie jest duży problem, po prostu o tym zapomnij Facet pewnie nawet nie zauważył, że postąpił nietaktownie, nie ma co się o to kłócić, popatrz z jego perspektywy- leżysz, nudzisz się całymi dniami, nigdzie nie wychodzisz, co dwa dni tylko przyjeżdża do Ciebie chłopak i to jedyna osoba którą widzisz. Rzucił się po prostu na pierwszą i możliwe, że jedyną okazje do jakiejś rozrywki, nie ma co roztrząsać.
Rozsądnie piszesz. Mi tylko przykro i to się nie zmieni. Ale może spróbuję tego nie pokazywać. Nie wiem... Niestety jak byłam chora (zapalenie płuc) to leżałam z 40 stopniami, sama, nie miałam siły iść po herbatę a on poszedł na bilard z kolegami i na piwo (wypił 7) i wrócił o 2 w nocy... Ale ja zawsze dużo daję. Taka jestem

Jeszcze gdyby np to był poniedziałek i powiedziałby "przyjadą w piątek to może Ty w czwartek?". A tak dziś rano wyszłam od niego, zostawiłam piżamę, graty bo stwierdziłam "dzień bez piżamy, ipada i butów takich zimowych przeżyję.... w końcu jutro będę". A tu klops.
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:02   #34
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Ale to że nie było kolegów to na jego prośbę... Przyjaciel który mieszka koło niego kilka razy chciał go odwiedzić... Nie chciał. Ani na początku, ani później. Chciała wpaść koleżanka to też nie... Więc nie jest tak że biedny misio siedział w domku i był skazany na mnie i mamę....z 5 razy była u niego koleżanka z chłopakiem. Dwa razy jakiś kumpel. W sumie zawsze w te dni kiedy mnie nie ma to ktoś wpadnie.... A jak nie wpadnie to na jego życzenie.
Wyobraź sobie, ze przez miesiac jestes unieruchomiona. Ja bylam-jednego dnia mialam ochote na odwiedziny innego nie. Dlaczego? bo tak bo czlowiek durnieje od lezenia i gapienia sie w punkt gdy caly swiat ma cos do roboty. Po prostu Odpocznij, wypocznij i nie rob chlopakowi awantury jak sie juz spotkacie. A to, ze sie nie miescisz-chlopcy przy piwie lubia sobie pogadac ne meskie tematy i tyle. Albo bys sie nudzila, albo oni byliby skrepowani.
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:04   #35
Lady_Anomalia
mimi

Też byłoby mi przykro, ale nie nazwałabym tego 'chamskim pytaniem'
Stary 2013-11-14, 20:05   #36
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Hmm jak ja idę gdzieś z moją przyjaciółką to on też zawsze chętnie, bo ją lubi... Jak mam spotkania z byłych studiów to on też zawsze chce iść , bo ich lubi...

...Przyjaciółka chce, byście poszły pooglądać damską bieliznę - on też, bo lubi...
No, zmiłuj się.
Czyli żadne z was nie ma kawałka prywatnej przestrzeni, papużki-nierozłączki po prostu.
Nie oglądać bielizny by z nami nie szedł.Ale jakbym była z nim umówiona przykładowo na środę, a we wtorek koleżanka by napisała że chce oglądać gacie to bym zaproponowała wtorek lub czwartek... tyle
Stary 2013-11-14, 20:10   #37
Hibiku
Zakorzenienie

Zacznij czasem myśleć o sobie, a nie o misiu, bo patrząc po wyjściach na bilard, on nie bardzo myśli o tobie. to nie jest tak że "ojejku daję za dużo, co począć" tylko "ojejku, daję za dużo - czas zastopować". to tylko od Ciebie zależy, że hodujesz sobie roszczeniowego paniczyka
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:11   #38
tiniaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Rozsądnie piszesz. Mi tylko przykro i to się nie zmieni. Ale może spróbuję tego nie pokazywać. Nie wiem... Niestety jak byłam chora (zapalenie płuc) to leżałam z 40 stopniami, sama, nie miałam siły iść po herbatę a on poszedł na bilard z kolegami i na piwo (wypił 7) i wrócił o 2 w nocy... Ale ja zawsze dużo daję. Taka jestem

Jeszcze gdyby np to był poniedziałek i powiedziałby "przyjadą w piątek to może Ty w czwartek?". A tak dziś rano wyszłam od niego, zostawiłam piżamę, graty bo stwierdziłam "dzień bez piżamy, ipada i butów takich zimowych przeżyję.... w końcu jutro będę". A tu klops.
Ehh i zaczynaja inne kffiatki wychodzic.
Stary 2013-11-14, 20:15   #39
_papaya_
Raczkowanie

A ja uważam, że autorka ma trochę racji. Na pierwszy rzut oka wydaje się oczywiście, że reakcja jest przesadzona, chłopak ma prawo do męskiego wieczoru itp. Ale mógł od razu napisać, że w piątek chciałby spotkac się z kolegą/kolegami, więc czy moga odwołać lub przełożyć spotkanie - mysle, ze wtedy nie byłoby problemu.
A skoro już utrzymywał, że ma przyjezdzac to mogł się tego trzymać albo przynajmniej użyć innego argumentu, a nie że bedzie ciasno...
Stary 2013-11-14, 20:15   #40
_Matilde_
Biała Dama

Jeśli sie tak poswiecasz to powinnas sie cieszyc ze raz nie musisz. To całe Twoje męczenstwo to tylko Twoj wymysł i problem, a dla otoczenia pewnie bywa kłopotliwe i czasami męczace. Popracuj nad samoocena bo poki co zameczasz ludzi soba i chcesz sie przegladac w ich wdziecznosci. To nie jest zdrowe

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:17   #41
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Przesadzasz z tym grafikiem od początku. A najbardziej, to przesadziłaś z panem z gazowni Dawać gazownikowi w łapę, żeby przyszedł innego dnia, bo musisz jechać do chłopaka? Świat by się nie zawalił, jakbyś została tego dnia w domu. Generalnie, to skończ z tym sztywnym grafikiem, bo jest trochę naiwny, poza tym, widać, że tylko Ty go bierzesz na poważnie.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:20   #42
201607110949
Konto usunięte

Ja Cię autorko rozumiem, też by mi było przykro. Chłopak sam nalega na ciągłe odwiedziny, mimo że wiele Cię to kosztuje, bo nikt inny się do niego pofatygować nie raczy - a jak się okazuje, że nagle kumple wpadną, to zostajesz uraczona tekstem "nie zmieścisz się" jak byś była jakimś meblem. Dodatkowo, wygląda mi on na niezłego egoistę, który ma tylko na uwadze to, żebyś mu zapewniała rozrywkę (urlop na żądanie?!), sam z siebie wcześniej jakoś się w analogicznej sytuacji nie wykazał. Nie bądź taką Matką Teresą.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:27   #43
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
Przesadzasz z tym grafikiem od początku. A najbardziej, to przesadziłaś z panem z gazowni Dawać gazownikowi w łapę, żeby przyszedł innego dnia, bo musisz jechać do chłopaka? Świat by się nie zawalił, jakbyś została tego dnia w domu. Generalnie, to skończ z tym sztywnym grafikiem, bo jest trochę naiwny, poza tym, widać, że tylko Ty go bierzesz na poważnie.
Taka jestem, że bardzo dotrzymuję słowa i nie chcę zawieźć... zawsze tak się zachowywałam. Jak moja przyjaciółka siedziała w domu po wypadku to też wiele rzeczy przekładałam, by do niej dotrzeć, zmiksować jej jedzenie czy coś...

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Jeśli sie tak poswiecasz to powinnas sie cieszyc ze raz nie musisz. To całe Twoje męczenstwo to tylko Twoj wymysł i problem, a dla otoczenia pewnie bywa kłopotliwe i czasami męczace. Popracuj nad samoocena bo poki co zameczasz ludzi soba i chcesz sie przegladac w ich wdziecznosci. To nie jest zdrowe
Przemyślę to...

Ale czytałaś moje inne wypowiedzi? To nie ja narzuciłam taką ilość spotkań....to nie ja się uparłam na piątek....

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez _papaya_ Pokaż wiadomość
A ja uważam, że autorka ma trochę racji. Na pierwszy rzut oka wydaje się oczywiście, że reakcja jest przesadzona, chłopak ma prawo do męskiego wieczoru itp. Ale mógł od razu napisać, że w piątek chciałby spotkac się z kolegą/kolegami, więc czy moga odwołać lub przełożyć spotkanie - mysle, ze wtedy nie byłoby problemu.
A skoro już utrzymywał, że ma przyjezdzac to mogł się tego trzymać albo przynajmniej użyć innego argumentu, a nie że bedzie ciasno...
No dokładnie. Ten pierwszy kolega chciał się z nim spotkać już 2 tygodnie temu (o pozostałych mówiłam że mieli go w nosie). To najpierw mu nie odpisywał tydzień...aż sama mu 3 razy przypominałam, że chyba nie odpisał a on chciał go odwiedzić... Więc nie wierzę, że koleś który ze 3 razy oferował odwiedziny nagle stwierdził że ten piątek albo nigdy... I bynajmniej na serio było wiele dni kiedy się nie widzieliśmy kiedy kolega mógł wpaść. I jak pisałam SAMA zapytałam czy wpadać w piątek skoro ma gościa.... Chciał.... A teraz problem bo będę o jedna za dużo.... :/ Z resztą u niego są takie warunki jakby "imprezowali z mamą" więc raczej nie pogada sobie z nimi nie wiadomo jak....
Stary 2013-11-14, 20:29   #44
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Taka jestem, że bardzo dotrzymuję słowa i nie chcę zawieźć... zawsze tak się zachowywałam. Jak moja przyjaciółka siedziała w domu po wypadku to też wiele rzeczy przekładałam, by do niej dotrzeć, zmiksować jej jedzenie czy coś...
Tylko musisz zrozumieć, że to, że Ty taka jesteś, to nie znaczy, że inni tacy są. Z tej sytuacji wynika, że Twój chłopak taki nie jest. Nie poświęci się i nie przełoży spotkania, dlatego, że Ty to robisz. A wydaje mi się, że tak właśnie myślisz i tego oczekujesz.
Stary 2013-11-14, 20:32   #45
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Tylko musisz zrozumieć, że to, że Ty taka jesteś, to nie znaczy, że inni tacy są. Z tej sytuacji wynika, że Twój chłopak taki nie jest. Nie poświęci się i nie przełoży spotkania, dlatego, że Ty to robisz. A wydaje mi się, że tak właśnie myślisz i tego oczekujesz.
To fakt. MOże jestem spaczona przez moich Rodziców. Są małżeństwem od 27 lat i są na prawde idealni.
Zawsze jak Tata chce się spotkać z kolegami (zwykle to jakiegoś zaprasza do siebie) to informuje Mamę i pyta czy to ok, czy nie burzy to jakiś ich planów (nawet jeśli ich jeszcze nie zna) itp. Nikt nikogo na smyczy nie trzyma ale uważa że Mama jest jego Żoną, najważniejszą osobą (no ja też) i zwyczajnie wypada. Ja mu nie każę konsultować czy może sobie zapraszać kogoś jak jest sam. Ba, jak jest ze mną to niech sobie zaprasza kogo chce. Ciezko żebym mu mówiła.... No ale co, jakbym u niego mieszkała to by mi powiedział "wyjdź z domu"?
Stary 2013-11-14, 20:36   #46
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Przemyślę to...

Ale czytałaś moje inne wypowiedzi? To nie ja narzuciłam taką ilość spotkań....to nie ja się uparłam na piątek....

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

No dokładnie. Ten pierwszy kolega chciał się z nim spotkać już 2 tygodnie temu (o pozostałych mówiłam że mieli go w nosie). To najpierw mu nie odpisywał tydzień...aż sama mu 3 razy przypominałam, że chyba nie odpisał a on chciał go odwiedzić... Więc nie wierzę, że koleś który ze 3 razy oferował odwiedziny nagle stwierdził że ten piątek albo nigdy... I bynajmniej na serio było wiele dni kiedy się nie widzieliśmy kiedy kolega mógł wpaść. I jak pisałam SAMA zapytałam czy wpadać w piątek skoro ma gościa.... Chciał.... A teraz problem bo będę o jedna za dużo.... :/ Z resztą u niego są takie warunki jakby "imprezowali z mamą" więc raczej nie pogada sobie z nimi nie wiadomo jak....
Wiesz co, moim zdaniem sama sobie pozwalasz wchodzic na głowe, wtedy ludzie, nawet kochajacy, coraz wiecej wymagaja. Sama sie o to prosisz. Tak patrzac z perspektywy Twojego faceta, z poczatku to było wygodne, ale Ty bys go chciała zagłaskac. W koncu sie zaczal bronic. Taka natura ludzka, jakkolwiek to brzmi on reaguje w miare zrozumiale, Tobie od poczatku brakuje umiaru. A nie do konca Ci z tym dobrze. Jak zadbasz takze o swoja wygode to wroci rownowaga.

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:39   #47
smutnaja88
Rozeznanie

Sama nie wiem co robić. Waham sie między tym żebym pojechałą do niego w sobotę (a potem o świcie w niedzele musiała gnać na te uroczystości), albo olać w ogóle i dopiero w przyszłym tygodniu się spotkać.
Stary 2013-11-14, 20:41   #48
tiniaczek
Zakorzenienie

Cytat:
To fakt. MOże jestem spaczona przez moich Rodziców. Są małżeństwem od 27 lat i są na prawde idealni.
Zawsze jak Tata chce się spotkać z kolegami (zwykle to jakiegoś zaprasza do siebie) to informuje Mamę i pyta czy to ok, czy nie burzy to jakiś ich planów (nawet jeśli ich jeszcze nie zna) itp. Nikt nikogo na smyczy nie trzyma ale uważa że Mama jest jego Żoną, najważniejszą osobą (no ja też) i zwyczajnie wypada. Ja mu nie każę konsultować czy może sobie zapraszać kogoś jak jest sam. Ba, jak jest ze mną to niech sobie zaprasza kogo chce. Ciezko żebym mu mówiła.... No ale co, jakbym u niego mieszkała to by mi powiedział "wyjdź z domu"?
Normalnym jest, ze bedzac w zwiazku bierze sie po uwage plany i zdanie drugiej osoby. To nie jest spaczone. Tylko, ze mam wrazenie, ze Ty chcesz "za bardzo" dogodzic chlopcu, kosztem swoich planow i samopoczucia. To nie jest zdrowe. Zrob Wam obojgu maly odwyk. Przeciez Twoj facet to nie dziecko, poradzi sobie, nie mieszka przeciez sam w tym momencie.
Stary 2013-11-14, 20:48   #49
smutnaja88
Rozeznanie

Chciałam jak najlepiej, dlatego to boli.
Stary 2013-11-14, 20:50   #50
amico
Raczkowanie

Cytat:
, albo olać w ogóle i dopiero w przyszłym tygodniu się spotkać.
Brawo
nareszcie cos sensownego napisalas
amico jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:53   #51
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amico Pokaż wiadomość
Brawo
nareszcie cos sensownego napisalas
No tak tylko od razu wiem, że będzie, że go "ukarałąm za to że chciał sie spotkać z kolegami"
Stary 2013-11-14, 20:55   #52
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Sama nie wiem co robić. Waham sie między tym żebym pojechałą do niego w sobotę (a potem o świcie w niedzele musiała gnać na te uroczystości), albo olać w ogóle i dopiero w przyszłym tygodniu się spotkać.
a może wreszcie zrobisz coś z myślą o sobie? Ja mam wrażenie, że Ty żyjesz tak, jak by wszystkie poświęcenia miały Ci się zwrócić a na dokładkę - zaskarbić sobie uznanie strony, dla której się poświęcasz. To tak nie działa. Ludzie Cię rozliżą, przestaną szanować a Ty będziesz popadać w coraz większą frustrację i rozgoryczenie. Spełniaj dobre uczynki ale nie możesz tego robić cały czas kosztem siebie ani wchodzić w rolę mamy i pielęgniarki w jednym.
Stary 2013-11-14, 20:58   #53
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
a może wreszcie zrobisz coś z myślą o sobie? Ja mam wrażenie, że Ty żyjesz tak, jak by wszystkie poświęcenia miały Ci się zwrócić a na dokładkę - zaskarbić sobie uznanie strony, dla której się poświęcasz. To tak nie działa. Ludzie Cię rozliżą, przestaną szanować a Ty będziesz popadać w coraz większą frustrację i rozgoryczenie. Spełniaj dobre uczynki ale nie możesz tego robić cały czas kosztem siebie ani wchodzić w rolę mamy i pielęgniarki w jednym.
Dużo w tym racji, Mam z tym problemy. I to nie tylko w relacjach damsko-męskich.
Stary 2013-11-14, 21:02   #54
amico
Raczkowanie

no to jedz w ta sobotę jak gdyby nigdy nic, zostan, na drugi dzień wez swoje rzeczy, a kolejne odwiedziny w nastepna sobote.
I tak jak ktos napisał u góry, zrób cos dla siebie, troche egoizmu nie zaszkodzi
amico jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 21:03   #55
tiniaczek
Zakorzenienie

Cytat:
No tak tylko od razu wiem, że będzie, że go "ukarałąm za to że chciał sie spotkać z kolegami"
No i co z tego. Czy cale Twoje zycie kreci sie wokol tego chlopaka? Zacznij od osobnego weekendu. Zajmij sie soba, nie skacz nad Misiem, bo potem sama nie umiesz postawic granicy
Stary 2013-11-14, 21:04   #56
smutnaja88
Rozeznanie

Racja...
Muszę zmienić tok myślenia.

Inna sprawa że w tym związku więcej jest "złych" rzeczy... Zaczynam się w ogóle teraz zastanawiać nad racją bytu....
Stary 2013-11-14, 21:10   #57
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Dużo w tym racji, Mam z tym problemy. I to nie tylko w relacjach damsko-męskich.
mam przyjaciółkę, która z tym walczy od lat, od kiedy kapnęła się jak funkcjonuje: że jej prezenty tak naprawdę nie są bezinteresowne, gdyż przyjęte z niedostatecznie wielką wdzięcznością, sprawiają wielki zawód. Że jej wszystkie, wydawałoby się, niesamowite uczynki względem innych są próbą przekupstwa - ja Tobie tyle dobrego, to teraz czekam na rewanż. Wynika to z jej dużych kompleksów i zakorzenionego gdzieś w głębi myślenia, że bez podlizywania się innym, nic dobrego od ludzi nie otrzyma, bo nie będzie sama w sobie tego warta. Nie masz czasem podobnie? Przemyśl to sobie, bo ciężko się tak żyje - zapewne ludziom z Tobą związanym też, bo wyczuwają, że zwyczajnie jesteś osaczająca dobrocią z nadzieją na jakiś rewanż, to może wywoływać bunt i uczucie przytłoczenia ciągłym nadskakiwaniem. Choć i tak myślę, że Twój chłopak zwyczajnie, bez zbędnych ceregieli wykorzystuje te cechy Twojego charakteru.
Stary 2013-11-14, 21:14   #58
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
mam przyjaciółkę, która z tym walczy od lat, od kiedy kapnęła się jak funkcjonuje: że jej prezenty tak naprawdę nie są bezinteresowne, gdyż przyjęte z niedostatecznie wielką wdzięcznością, sprawiają wielki zawód. Że jej wszystkie, wydawałoby się, niesamowite uczynki względem innych są próbą przekupstwa - ja Tobie tyle dobrego, to teraz czekam na rewanż. Wynika to z jej dużych kompleksów i zakorzenionego gdzieś w głębi myślenia, że bez podlizywania się innym, nic dobrego od ludzi nie otrzyma, bo nie będzie sama w sobie tego warta. Nie masz czasem podobnie? Przemyśl to sobie, bo ciężko się tak żyje - zapewne ludziom z Tobą związanym też, bo wyczuwają, że zwyczajnie jesteś osaczająca dobrocią z nadzieją na jakiś rewanż, to może wywoływać bunt i uczucie przytłoczenia ciągłym nadskakiwaniem. Choć i tak myślę, że Twój chłopak zwyczajnie, bez zbędnych ceregieli wykorzystuje te cechy Twojego charakteru.
Tak. Mam podobny syndrom po Mamie. Ona co prawda z facetami nie mogła narzekać bo Tata bierze od niej dużo dobra i to oddaje, ale zawsze miała przekichane z "przyjaciółkami". Ona je na rękach nosiła, robiła wszystko, zaniedbywała siebie by dbać o nie... a one ją mega wykorzystywały, a jak już wycisnęły do końca to kopały w tyłek ;/// Tylko nie wiem jak nad tym pracować....
Stary 2013-11-14, 21:31   #59
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Racja...
Muszę zmienić tok myślenia.

Inna sprawa że w tym związku więcej jest "złych" rzeczy... Zaczynam się w ogóle teraz zastanawiać nad racją bytu....
A jednak, trupy wypadają z szafy.

Kurcze, już po pierwszych Twoich postach widać, że masz problem z tym, że chcesz, żeby wszyscy Cię uwielbiali za to, jak się poświęcasz. To widać.
Serio, zmień coś, bo jak na 25.letnią kobietę, wydajesz się mega naiwna.
Stary 2013-11-14, 21:33   #60
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
A jednak, trupy wypadają z szafy.

Kurcze, już po pierwszych Twoich postach widać, że masz problem z tym, że chcesz, żeby wszyscy Cię uwielbiali za to, jak się poświęcasz. To widać.
Serio, zmień coś, bo jak na 25.letnią kobietę, wydajesz się mega naiwna.
Pewnie jestem.....
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości