Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-14, 20:08   #2131
Marigold19
🦄

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Podbijam pytanie z płaszczem

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 20:10   #2132
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

kupilam zastanawiam sie czy nie oddac ma ktoras z was ta kurtke polecacie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka-zara-granatowa.jpg (20,2 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg qqiq.jpg (48,3 KB, 34 załadowań)

Zakochana

Edytowane przez BBlondyneczkAA
Czas edycji: 2013-11-14 o 20:26
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 20:16   #2133
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Klaudyjka, ja bym Cię chyba sama zatrudniła, bo mnie by może przyszło do głowy w wielkich mękach z 5 zastosować, powtarzam- w wielkich mękach
nie przesadzaj kiedyś w moim starym banku przed pracą zawołali nas do sali konferencyjnej, rozdali kartki i kazali pisać jak najwięcej zastosowań dziurkacza Ta osoba, która napisała najwięcej dostała w nagrodę pendriva. Mi poszło słabo bo szukałam praktycznych zastosowań a to bardziej chodzi o to, żeby napisać nawet absurdalne ale dużo, różnych. Wyciagnęłam z tego wnioski i dlatego na rozmowie mi to w miarę poszło.
Mari, pamiętaj, że pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu!!! Przecież kto ma mieć super prace jak nie TY? Przecież jesteś najlepsza, a jak na razie Ci nie bardzo idzie - to znak, że gdzieś tam czeka na Ciebie coś super i nie możesz tracić nadziei. Zobaczysz przyjdzie taki czas, że będziesz się cieszyć nową super-pracą. Musisz w to uwierzyć

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 20:20   #2134
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Najlepiej nie sprzatac tez tak mam..ile ja sie ostatnio naszukalam szali i rekawiczek wczesniej je przekladalam i nie moglam sobie przypomniec gdzie..oczywiscie po fakcie sie znalazly..byly w zasiegu reki a ja 3 szafy przetrzepalam w ich poszukiwaniu
Też wolałabym nie sprzątać bo zaoszczędziłabym czas na przyjemniejsze rzeczy a z botkami to miałam tak jak Ty z szalikami i rękawiczkami - przeszukałam całą garderobę łącznie z pudełkami na szafach i były między botkami, ładnie zapakowane w folię, niepozornie schowane w kąciku

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
lejek, wazon, klepsydra (z dwóch butelek), skarbonka, doniczka na sadzonki, pojemnik na makaron, kaszę, płatki śniadaniowe, przyrząd do ćwiczeń (zamiast hantli), pojemnik na wodę i już więcej nie pamiętam ale pan mi przerwał, powiedział: "dziękuję"

dzisiaj dostałam moje ostatnie zakupy: szal/kocyk szary z koronką - jest super i wcale nie mam problemu z omotaniem go wokół szyi, i ten żakiet/narzutka szara - ogólnie fajna, cienka - powinna być tańsza ale ogólnie fajnie się układa.
Dzisiaj nie mam głowy do fot ale może w sobotę postaram się wrzucić zdjęcia.
Jutro mam dostać tą czarną, puchowa kurtkę z mango outlet ( tą za 149zł) -jak chcecie to też wstawię foto.
Chyba nie byłabym taka kreatywna jak Ty klask i:z butelką od coca-coli

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Wygląda jak mój płaszczyk kupiony w zeszłym roku w trakcie zimowej %
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 20:25   #2135
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43719975]

[/COLOR]
Wygląda jak mój płaszczyk kupiony w zeszłym roku w trakcie zimowej %[/QUOTE]
i jak ci sie nosi zadowolona jestes? ten niektryty zamek jakos mnie zniecheca

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 20:30   #2136
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Monika, ja nie jestem w ogóle upierdliwym klientem, który oczekuje że już mi dziewczyna pobiegnie szukać czy w zębach przyniesie, ale jak tam dzwoniłam parę razy to zawsze ton na odczepnego, zero chęci pomocy etc. Dalej pokazuje mi kieckę w lokalizatorze, mam podejrzenia, że ona tam pewnie jest tylko na magazynie i nie chciało się pupy ruszyć ;/
Mari ja ci tylko piszę bo wiem jaki dziewczyny sajgon tam mają. Magazyn jest na dachu, więc trzeba całą galerię po jedną rzecz przejść.
A później się okazuje, że np ktoś się jednak rozmyślił. Są rzeczy pilne do zrobienia i pilniejsze. W tym sklepie jest zupełna inna specyfika.

Ale jak dzwonisz do krakowskiej to przecież mogą Ci dokładnie sprawdzić czy dana rzecz jest akurat tam, jako nieliczni mają system rfid(pokazuje baaardzo dokładnie dostępność i stan rzeczy).
Ja np.: zawsze zapisuję referencję i nazwisko, a potem sprawdzam i odkładam jeśli jest. Klient potem oddzwania i informuję co i jak.

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-11-14 o 20:32
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 20:42   #2137
Asvada
Rozeznanie

Cytat:
Podbijam pytanie z płaszczem
07997280800013, ref. 7997/280/800
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 20:45   #2138
Konto usunięte

Cytat:
i jak ci sie nosi zadowolona jestes? ten niektryty zamek jakos mnie zniecheca
Nosi się dobrze, jest ciepły - miałam go tylko kilka razy na sobie, na początku miałam obawy, że suwak będzie się rozjeżdżał ale jest o.k. blokuje się w tym miejscu do którego jest zasunięty.
Uważam, że suwak jest jednak ozdobą bo nawet kaptur jest nim obszyty
Jestem z niego również zadowolona z tego względu, bo szukałam puchówki z kapturem (nie noszę czapki zimą) a wiele puchówek miało cienkie kaptury (chowane w kołnierz) przeciwdeszczowe, nie na mrozy.
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 20:56   #2139
20stokrotka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez molka86 Pokaż wiadomość
Ja mam te kalosze w rozmiarze 36/37. Są bardzo fajne i ocieplane.
A mogłabyś dodać zdjęcie tych kaloszy na nogach??
20stokrotka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 21:02   #2140
seledine
Zakorzenienie

czy ma ktoś może linka do zielonego płaszcza dwurzędowego?
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 21:06   #2141
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość

Mari ja ci tylko piszę bo wiem jaki dziewczyny sajgon tam mają. Magazyn jest na dachu, więc trzeba całą galerię po jedną rzecz przejść.
A później się okazuje, że np ktoś się jednak rozmyślił. Są rzeczy pilne do zrobienia i pilniejsze. W tym sklepie jest zupełna inna specyfika.

Ale jak dzwonisz do krakowskiej to przecież mogą Ci dokładnie sprawdzić czy dana rzecz jest akurat tam, jako nieliczni mają system rfid(pokazuje baaardzo dokładnie dostępność i stan rzeczy).
Ja np.: zawsze zapisuję referencję i nazwisko, a potem sprawdzam i odkładam jeśli jest. Klient potem oddzwania i informuję co i jak.

Monia, spoko, dobrze się dowiedzieć jak to wygląda, bo włącza się większa wyrozumiałość. No to mi niby sprawdzili w systemie i nie ma, ale jakoś gdzie indziej (np. dzwoniłam do Katowic) to laseczka mi poleciała na magazyn sprawdzić, co jest twierdząc, że może być z tym różnie. A ja sama zaproponowałam, że ona sprawdzi sobie na spokojnie a ja zadzwonię za pół h. (jak zadzwoniłam drugi raz to już trafiłam na kogoś innego i nie mogły się ogarnąć, co z moimi spódniczkami, ale okazało się, że już leżą obie odłożone w szafeczce grzecznie) Sprawa wygląda tak, że ja do Zary chodzę dla przyjemności i chciałabym też w ten sam sposób być obsługiwana, rozumiem że sprzedawczyni może być zapracowana, ale uważam że jakieś minimum zaangażowania powinna wykazywać. Może za wysoko stawiam standardy obsłudze we wszystkich miejscach, ale mam to głównie w głowie, w sklepie jestem raczej grzecznym klientem, który łyka wszystko jak młody pelikan, chyba że ktoś mi bardzo na odcisk nadepnie

Cytat:
Napisane przez Asvada Pokaż wiadomość
07997280800013, ref. 7997/280/800
Dziękuję Ja mam na końcu 37, Eggi ma 20 czyli jednak mogą być inne numery...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
nie przesadzaj kiedyś w moim starym banku przed pracą zawołali nas do sali konferencyjnej, rozdali kartki i kazali pisać jak najwięcej zastosowań dziurkacza Ta osoba, która napisała najwięcej dostała w nagrodę pendriva. Mi poszło słabo bo szukałam praktycznych zastosowań a to bardziej chodzi o to, żeby napisać nawet absurdalne ale dużo, różnych. Wyciagnęłam z tego wnioski i dlatego na rozmowie mi to w miarę poszło.
Mari, pamiętaj, że pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu!!! Przecież kto ma mieć super prace jak nie TY? Przecież jesteś najlepsza, a jak na razie Ci nie bardzo idzie - to znak, że gdzieś tam czeka na Ciebie coś super i nie możesz tracić nadziei. Zobaczysz przyjdzie taki czas, że będziesz się cieszyć nową super-pracą. Musisz w to uwierzyć
No już mi trochę przeszło, bo się od dwóch h nastrajam pozytywnie I tak Cię podziwiam, fajna babka z Ciebie musi być I super kreatywna, to się ceni

Stary 2013-11-14, 21:11   #2142
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Wszystkie zaromaniaczki pokazaly sie juz w szalach, wiec i ja wrzucam fotke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szal.jpg (37,6 KB, 306 załadowań)
Stary 2013-11-14, 21:11   #2143
Konto usunięte

Miałam wstawić foty 2 spódniczek (czarnej woskowanej z zamkami i w kwiaty czarno-białe) z Reserved, które wczoraj odebrałam ale foty zrobię może dopiero w sobotę, bo jak wracam z pracy to już jest ciemno i marne foty wychodzą
Aaaa spódniczki są super no i tak szybka przesyłka
Stary 2013-11-14, 21:16   #2144
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie ja kupiłas ona jest z zeszłej kolekcji
ja ją mam i polecam świetnie się układa i cieplutkow niej
jedyny minus zamek na kapturze czasem czepia się włosów ale ja mam włosy kudłate i kręcone
chyba podobna jest teraz ale bez kaptura-ja wole kaptur

Marigold19 nie strachaj się będzie git-grunt to miec dobre nastawienietak w ogóle to gratuluje!
Klaudynka podobnie-oby wszystko się dobrze poukładało

Tak na marginesie jak Was czytam to już się boje co ze mną będzie w lutym -też mnie to czeka bo kończy mi się wych

Oj kusicie tymi szalami

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2013-11-14 o 21:24
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 21:54   #2145
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
torebka

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2013-11-14 o 21:55
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 22:04   #2146
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Aga, pięknie
Stary 2013-11-14, 22:09   #2147
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, spoko, dobrze się dowiedzieć jak to wygląda, bo włącza się większa wyrozumiałość. No to mi niby sprawdzili w systemie i nie ma, ale jakoś gdzie indziej (np. dzwoniłam do Katowic) to laseczka mi poleciała na magazyn sprawdzić, co jest twierdząc, że może być z tym różnie. A ja sama zaproponowałam, że ona sprawdzi sobie na spokojnie a ja zadzwonię za pół h. (jak zadzwoniłam drugi raz to już trafiłam na kogoś innego i nie mogły się ogarnąć, co z moimi spódniczkami, ale okazało się, że już leżą obie odłożone w szafeczce grzecznie) Sprawa wygląda tak, że ja do Zary chodzę dla przyjemności i chciałabym też w ten sam sposób być obsługiwana, rozumiem że sprzedawczyni może być zapracowana, ale uważam że jakieś minimum zaangażowania powinna wykazywać. Może za wysoko stawiam standardy obsłudze we wszystkich miejscach, ale mam to głównie w głowie, w sklepie jestem raczej grzecznym klientem, który łyka wszystko jak młody pelikan, chyba że ktoś mi bardzo na odcisk nadepnie

Mari bo w krakowskiej i złotych system pokazuje stan rzeczy co do sztuki, skoro w nim nie ma to nie ma W innych miastach nie ma tego systemu, jest taki orientacyjny i faktycznie z tym systemem jest różnie.

Z tą obsługą klienta i zaangażowaniem to oczywiście masz racje, tylko wiadomo jak to wygląda w takim miejscu, z tyloma przewijającymi się ludźmi przy takiej liczbie pracowników.
Dzwoń na męski, tam się tobą zaopiekują
Stary 2013-11-14, 22:16   #2148
atoja
Zadomowienie

GG do atoja

Cytat:
Napisane przez Aasani Pokaż wiadomość
Szalomaniaczki pomóżcie Czy Wasza chusta pepitkowa też tak mocno pyli? Moje czarne płaszcze po kontakcie z tą chustą wyglądają koszmarnie, całe w białych paprochach. Dwustronne szaliki nic po sobie nie zostawiają, ale ta chusta A tak mi się podoba i mam zagadkę - zwracać czy próbować prać? Pranie coś pomoże?
ja z kolei mam problem z dwustronnym ,ale tym zielonym (z jodełką). Kudły takie czarne mi idą, że szok! cały płaszcz w farfoclach, pełno fruwa mi wokół buzi. Czy to tylko taki felerny egzemplarz trafiłam (zamówiłam już drugi) czy cała jego seria jest do "de"... co robić. Prać, wymieniać, czy może zwracać i nie zawracać sobie nim głowy...
atoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 22:21   #2149
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Mari bo w krakowskiej i złotych system pokazuje stan rzeczy co do sztuki, skoro w nim nie ma to nie ma W innych miastach nie ma tego systemu, jest taki orientacyjny i faktycznie z tym systemem jest różnie.

Z tą obsługą klienta i zaangażowaniem to oczywiście masz racje, tylko wiadomo jak to wygląda w takim miejscu, z tyloma przewijającymi się ludźmi przy takiej liczbie pracowników.
Dzwoń na męski, tam się tobą zaopiekują
Haha rozumiem, że jak połączy mnie z Moniką to mogę się nickiem przedstawić ;p

Stary 2013-11-14, 22:26   #2150
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43718079]Nie wiem dziewczyny .... czy tylko ja jestem taka ostatnio zakręcona?
Rano chciałam sobie założyć zamszowe zarowe botki i nie umiałam ich dzisiaj rano znaleźć a zaznaczam, że robiłam porządki z butami jakieś dwa tygodnie temu - pochowałam sandały, bardziej wykrojone czółenka a w zasięgu ręki mam botki, kozaki....
Starość nie radość ... idę szukać botków [/QUOTE]

Hahahah Ja ostatnio zrobiłam to samo i nie umiem znaleźć 2 par butów..

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez atoja Pokaż wiadomość
ja z kolei mam problem z dwustronnym ,ale tym zielonym (z jodełką). Kudły takie czarne mi idą, że szok! cały płaszcz w farfoclach, pełno fruwa mi wokół buzi. Czy to tylko taki felerny egzemplarz trafiłam (zamówiłam już drugi) czy cała jego seria jest do "de"... co robić. Prać, wymieniać, czy może zwracać i nie zawracać sobie nim głowy...
Mój miał dziś premierę i był grzeczny. Chyba masz felerny egzemplarz. Dziś znów miałam dyżur w filii na zadupiu i kocyk uratował mnie przed zamarznięciem

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Też mi się podoba Ale jak na razie ograniczę się do 3 bo mój TŻ już tak->

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
czy ma ktoś może linka do zielonego płaszcza dwurzędowego?
Nie ma go już na stronie.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 22:38   #2151
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Dziewczyny - uwaga! - prawie mam pracę Czekam jeszcze na weryfikację moich dokumentów, potem szkolenie w Warszawie i do robotyyyyyy. Jedyny minus, że znowu będę musiała wskoczyć w ciemne garsonki i białe koszule - praca w banku. Sama jestem w szoku, że to tak poszło raz, dwa. A to wszystko na pewno dzięki Wam - bardzo dziękuję za wsparcie, dobrą energię i trzymanie kciuków
Super !!! Gratuluje

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Ja znowu nie w temacie wątku

Dziewczyny, jak dodajecie zdjęcia na aukcji na Allegro to czego używacie - jakiego programu by nie płacić za zdjęcia?
Ja z fotosika

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Woah, gratki! Ci powiem,żeś twórcza. Mnie to by mogli spytać o 20 zastosowań kocoszala.
Hahahah jak na szalomaniaka przystało

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Ja jeszcze nie wrzucalam zdjęcia, powinnam wypisać sie z tego wątku

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 22:41   #2152
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Haha rozumiem, że jak połączy mnie z Moniką to mogę się nickiem przedstawić ;p
no baa
Stary 2013-11-14, 23:17   #2153
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
a obuwie nie tylko w czwartki??
buty - poniedzialki i czwartki, odziez poniedzialki i piatki

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 23:23   #2154
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
buty - poniedzialki i czwartki, odziez poniedzialki i piatki
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 23:23   #2155
seledine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość

Nie ma go już na stronie.
wiem

nie ma ktoś linka zapisanego? zielony płaszczyk
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 23:39   #2156
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny - uwaga! - prawie mam pracę Czekam jeszcze na weryfikację moich dokumentów, potem szkolenie w Warszawie i do robotyyyyyy. Jedyny minus, że znowu będę musiała wskoczyć w ciemne garsonki i białe koszule - praca w banku. Sama jestem w szoku, że to tak poszło raz, dwa. A to wszystko na pewno dzięki Wam - bardzo dziękuję za wsparcie, dobrą energię i trzymanie kciuków
gratulacje

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
No właśnie nie wiem, bo w sklepach je "przespałam". Ale jakiś taki lekki ten płaszcz, ostatnio pakowałam płaszcz Fantasticowy to dwa razy cięższy... Skóra niby skóra

Dziękuję. Bo to dopiero początki, żeby nam się jeszcze podobało...
Ja to mam jakieś złe przeczucia, ale może jestem pesymistką. TŻ się ze mnie śmieje, że jest różnica pomiędzy paniką a stresem, bo stres jest normalny, a nie to co ja wyczyniam Ja uważam, że trochę przesadza, ale ja też mogłabym się ogarnąć. Tylko już sobie w głowie upierniczyłam, że jutro na pewno zostanę rzucona na głęboką wodę i na pewno każą mi zrobić coś trudnego albo coś łatwego, czego i tak nie będę potrafiła zrobić ;p
on był tylko w 1 sezonie i dziwne że jest lekki, skoro cała góra to chyba skóra naturalna?

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 23:45   #2157
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
wiem

nie ma ktoś linka zapisanego? zielony płaszczyk
Nie wiem czy chodzi o "mchowy", ale jeśli tak , to i tak po kliknięciu na link wyskakuje tyko granatowy, który jest na stronie
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 00:07   #2158
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

ja ten za 169 juz dawno odwiesilam w szafie na wiosne dzis bylam w plaszczu puchowym i wcale mi goraco nie bylo - tak w sam raz

mari numer masz ten sam co ja
jak chcesz moge moj plaszcz zwazyc bo mamy ten sam rozmiar wiec i szmaty powinno byc tyle samo
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 06:59   #2159
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
gratulacje

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

on był tylko w 1 sezonie i dziwne że jest lekki, skoro cała góra to chyba skóra naturalna?
No tej skóry to nie ma znowu tak dużo, ogólnie płaszcz jest dużo lżejszy i zajmuje mniej "objętości" niż się spodziewałam, ale wygląda na to, że jest oryginalny.

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
ja ten za 169 juz dawno odwiesilam w szafie na wiosne dzis bylam w plaszczu puchowym i wcale mi goraco nie bylo - tak w sam raz

mari numer masz ten sam co ja
jak chcesz moge moj plaszcz zwazyc bo mamy ten sam rozmiar wiec i szmaty powinno byc tyle samo
Chyba przyjmę, że jest oryginalny, bo nawet jakbyś mi zważyła to ja nie za bardzo mam gdzie zważyć mój, no chyba że na zwykłej wadze łazienkowej To możemy poważyć. Ale skóra to na pewno skóra, trochę mnie to uspokaja

Stary 2013-11-15, 07:56   #2160
sskers
batonik

Cytat:
Monika, ja nie jestem w ogóle upierdliwym klientem, który oczekuje że już mi dziewczyna pobiegnie szukać czy w zębach przyniesie, ale jak tam dzwoniłam parę razy to zawsze ton na odczepnego, zero chęci pomocy etc. Dalej pokazuje mi kieckę w lokalizatorze, mam podejrzenia, że ona tam pewnie jest tylko na magazynie i nie chciało się pupy ruszyć ;/
Możecie podać linka do tego lokalizatora? Lub nazwę aplikacji? Przyda się, coby nie jeździć bez sensu

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Masz rację W szukaniu pracy pozytywne nastawienie i skupienie się tylko i wyłącznie na swoich zaletach to połowa sukcesu jak nie więcej. Osoby negatywnie nastawione do siebie i do stanowiska nigdy tej pracy nie dostaną.

Swoją drogą gratulacje! Super, że akurat wszystko tak fajnie zgrało się w czasie że praca od ręki

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości