|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
|
|
|
|
#962 |
|
Nindżopesz
|
O
Ale na raz by starczyła czy co najwyżej można se ścianki powąchać? Mi tam dużo nie potrzeba, jedynie żeby się zorientować czy jest podobieństwo do Padpy, czy pieprzne itp. Mam na zbyciu co następuje: - Penhaligon's Opus - Montale Dark Aoud - L.T. Piver Epices - Cartier Declaration męskie - Azzaro Visit męskie - Reminiscence Noir Chyba tyle. |
|
|
|
#963 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
polecam tez wyguglowanie domu "fabrykanta" ![]() Cytat:
w dodatku ledwo
|
|
|
#964 |
|
Nindżopesz
|
Chcę sprawdzić czy śmierdzi jak Padparadscha
Bo ona też ledwo.
|
|
|
|
#965 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z wymienionych nie znam żadnego, muszę sobie poczytać
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję się jak lodowy hipster mój chuop za to szama śnieżki ( Parabel pilnuj swojej ) jest spora szansa, że jak spadnie śnieg to będziemy te lody papuniać na spacerze w mroźnych okolicznościach przyrody (choć już ich pewnie wtedy nie kupię w okolicy) ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- |
|
|
|
|
#968 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad piątkowej kawy
|
|
|
|
|
#970 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A tak serio - wieczorem zrobię mały remanent, to może też znajdę coś jeszcze, co mogłoby Cię zainteresować chyba że szukasz czegoś konkretnego jeszcze?
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Szukam co najwyżej M/Mink, Ouarzazate, Molekułów 1 i 2, Carbonu Nu_be ale to wszystko bez parcia. |
|
|
|
|
#972 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hohoho ponad dwie str do nadrabiania ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- no jest to jakiś pomysł ![]() start przesunięty na jutro ![]() otóż byłam w mylnym błędzie, gdyż jednak do końca nie wyzdrowiałam Cytat:
![]() adFlo. jednak tak średnio, zmyłka taka zdrowotna sama się zrobiła i mnie w błąd wprowadziła no i nie ide , mam na jutro przewidziane inne atrakcje ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
pokrewna dusza, ja go widzę pod zupy/lecza/bigosy/risotta i kaszotta i inne bałagany, mięso też, ale ono dość rzadko się u mnie w kuchni pojawia Cytat:
miałam takie (w spadku po nietopszu) nigdy nie użyłam no i zaginęło podczas przeprowadzki ![]() Cytat:
ad2. no ale nie obiad/kolację ![]() ad3. na prundzie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#973 | |||
|
Zakorzenienie
|
jesteśmy z Tobą
czy jest to możliwe żebyś choć ociupinkę poluzowała więzy stresu ? pewnie nie ale może choć ciut ciut jakieś żarciki na rozluźnienie ![]() Cytat:
one tak robia, znam to, mnei robią w konia non stop ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bój
Znad czerwonej herbaty, niby z płatkami róż Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#975 |
|
BAN stały
|
mam kaszę jaglaną z awokado, fetą i pomarańczą ![]() hmm czegoś mi w tym brakuje. any ideas co dodać, żeby nie było takie mdłe? |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ktore maja wytatuowanych znajomych albo bliskich...na co zwrócić uwagę pzry wyborze studia? No wiem, że cena przedewszystkim, ale co jeszcze?
|
|
|
|
#977 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
jutro będzie dobry dzień, czuję to
Cytat:
![]() Weekendzik |
|
|
|
|
#979 |
|
BAN stały
|
Nudzi mi się, a nie mam siły się ruszyć
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stresa próbowałam zagłuszać zakupami, mam pełen koszyk porcelany stołowej ad2. uwielbiam bałagany, bo cały gar i mam P. tudzież gości z głowy różne dodatki i każdego dnia jest inny obiad/ kolacja, a ja robię za kucharkę doskonałą ![]() się staram YC są gorsze niż perfumy/odlewki itp. ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------
|
|
|
#982 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#983 | |||
|
Panaroja
|
Znad nieuwagi , bo mnie małż stoi nad uchem i pogania
nom a mnie się chce stale jeść i jak tu schuść Cytat:
![]() dzięks za ostrzeżenie ino mógłby się naciąć , bo moja taka cienszkostrawna może być ![]() Cytat:
![]() 2.obiad się powinno ![]() 3.też nie zostawię włączonego samego w domu jeszcze z kothami nie earl greya czerwonego z różą aby ![]() Cytat:
No i znowu zapomłam , co chciałam powiedzieć , no skleroza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#984 |
|
BAN stały
|
Zrobiłam porządek w mojej szafce w kuchni.
![]() W sumie co najmniej pół szafki zajmują mi herbaty, nawet parę skarbów znalazłam, chyba z poprzedniej zimy. I muszę wymyślić jakiś system na przechowywanie przypraw.
|
|
|
|
#986 |
|
Nindżopesz
|
Maja, obejrzałam Franklyn, fajne! Ale zastanawiam się na ile spłyciłam przesłanie, które wg mnie brzmiało "zamiast wymyślać pier...ły weź się w garść i przydaj społeczeństwu"
|
|
|
|
#987 |
|
Piers do przodu
|
|
#988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę cały czas żeby jednak kominek nabyć i woski kupować, bo kupowałam świeczki ale one nie pachną tak mocno jakbym chciała ![]() Cytat:
nie wiedziałam nawet że takie napchane pączki produkują oczywiście nie sama kupiłam, tylko zostałam poczęstowana i nieopatrznie się zgodziłam (nie wiem co mi na mózg padło mam wyrzuty sumienia cały czas ) Znad wizji sprzątania i masakrycznego bólu kolana Jeszcze gości dziś mam więc trza coś przygotować do jedzenia
|
||
|
|
|
#989 | |
|
Mother of Cats
|
U mnie przyprawy stoją w plastikowych pojemniczkach po brzoskwiniach, morelach itp. owocach.
Cytat:
![]() ad. 2 - |
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest to jakieś super hiper ale jest - pewnie można kupić jakieś sprytniejsze gotowe kontejnerki Choupin wczoraj zrobił nam wieczór niczym w Ristorante - czasem reklama popłąca Byłą pizza, świece muzyka posprzątana kuchnia na błyyyyyysk Był ooooooooobrus, ecru No słowem piknie było. Jestem przy nim brudasem. Ale może, gdyby sprzątał w życiu choć połowę tego co ja, to też by mu znikł entuzjazm? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Ale na raz by starczyła czy co najwyżej można se ścianki powąchać? Mi tam dużo nie potrzeba, jedynie żeby się zorientować czy jest podobieństwo do Padpy, czy pieprzne itp.

, mam na jutro przewidziane inne atrakcje 

one tak robia, znam to, mnei robią w konia non stop

ino mógłby się naciąć , bo moja taka cienszkostrawna może być