Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-14, 23:24   #3691
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
w niedziele bedzie tydz. zawsze mialam regularne poczekam do niedzieli zostalo 3 dni dam rade
Twarda jestes jak przy regularnych cyklach tyle spóźnienia wytrzymasz heheh życzę żeby tym razem były dwie mocne krechy a nie bladzioch
Stary 2013-11-14, 23:29   #3692
kotka34
Zadomowienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Twarda jestes jak przy regularnych cyklach tyle spóźnienia wytrzymasz heheh życzę żeby tym razem były dwie mocne krechy a nie bladzioch
zeby beta u mnie byla tansza to juz bym poszla
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 23:31   #3693
maciejka1987
Zakorzenienie

my mamy łoże 160x200 i jedną kołdrę i nie wyobrażam sobie spania pod 2 , my zawsze śpimy przytuleni, nawet jak się odwrócę w nocy to tż pukam i mnie tuli, ze mną to samo.

A propo łóżek tata mi zawsze mówił ... na początku para sypia byle gdzie, potem potrzebuje łóżka, potem większego, następnie potrzebują 2 kołder, potem kupują 2 jednosobowe i śpią w tym samym pokoju, a na samym końcu już w ogóle w innych pokojach. My jesteśmy na etapie większego łóżka... czasami się zastanawiam jak my się wysypialiśmy na jedynce w akademiku

Pisałam Wam bólu brzucha, wiecie to taki ból jak na @... dodatkowo tż mnie nakręca bardzo, bo co chwilę jakieś teksty rzuca sugerujące, że jestem w ciązy... wchodzimy do teściów, a on do nich "o dziadki już chyba śpią" spojrzałam na niego a on do mnie "no co przecież jak jesteś w ciąży to oni są dziadkami" dobrze, że tego nie słyszeli.

Potem siedzieliśmy w aucia (ja z racji wolnego dnia w pracy umalowałam się ładnie ubrałam i uczesałam) i tż mówi, że ma przy sobie 2 aniołki jednym jestem ja, a drugim fasolka w moim brzuszku.

Ja się staram tym nie myśleć i nie mówić, a on mi tutaj takie teksty ..

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 23:40   #3694
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
A ile kosztuje u Ciebie?

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
my mamy łoże 160x200 i jedną kołdrę i nie wyobrażam sobie spania pod 2 , my zawsze śpimy przytuleni, nawet jak się odwrócę w nocy to tż pukam i mnie tuli, ze mną to samo.

A propo łóżek tata mi zawsze mówił ... na początku para sypia byle gdzie, potem potrzebuje łóżka, potem większego, następnie potrzebują 2 kołder, potem kupują 2 jednosobowe i śpią w tym samym pokoju, a na samym końcu już w ogóle w innych pokojach. My jesteśmy na etapie większego łóżka... czasami się zastanawiam jak my się wysypialiśmy na jedynce w akademiku

Pisałam Wam bólu brzucha, wiecie to taki ból jak na @... dodatkowo tż mnie nakręca bardzo, bo co chwilę jakieś teksty rzuca sugerujące, że jestem w ciązy... wchodzimy do teściów, a on do nich "o dziadki już chyba śpią" spojrzałam na niego a on do mnie "no co przecież jak jesteś w ciąży to oni są dziadkami" dobrze, że tego nie słyszeli.

Potem siedzieliśmy w aucia (ja z racji wolnego dnia w pracy umalowałam się ładnie ubrałam i uczesałam) i tż mówi, że ma przy sobie 2 aniołki jednym jestem ja, a drugim fasolka w moim brzuszku.

To były czasy też spaliśmy na jedynce i nikt nie narzekał
Miłe takie teksty Twojego Tż ale musi uważać zeby ktos niepożadany nie podsłyszał

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Nadrobiłam forum i ovuf, wypadaloby zasnąć bo pobudka o 5:30

Do jutra
Stary 2013-11-14, 23:47   #3695
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
A ile kosztuje u Ciebie?

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

To były czasy też spaliśmy na jedynce i nikt nie narzekał
Miłe takie teksty Twojego Tż ale musi uważać zeby ktos niepożadany nie podsłyszał

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Nadrobiłam forum i ovuf, wypadaloby zasnąć bo pobudka o 5:30

Do jutra
50 zl
Stary 2013-11-14, 23:51   #3696
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

my mamy takie same łóżko i 2 kołdry jak nie jesteśmy mocno padnięci to zasypiamy na łyżeczkę a potem każde na swoje się przekręca

nie mogla bym spać całą noc przytulona bo ja od razu się duszę pocę w lecie kołdrę trzymam między nogami a w zimie robię kokon więc jedna kołdra odpada
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 00:06   #3697
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
przykro mi,że spadła temp, ale wiesz, nie chciałam wczoraj tego pisać, bo mówisz,że masz przeczucie, ale te niskie temp teraz jakoś na ciążę chyba nie są, choć, bardzo tego Tobie życzę. Szkoda ,że masz takie nieregularne cykle i do tego leki, że w sumie nie wiadomo co jest wiarygodne. Obyś miała rację!
Moje przeczucie już sobie odleciało w niepamięć
Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Witam
Ja jestem chora, mały mnie zaraził, wszyscy chorzy łącznie z rodzicami a zaczęło się od mamy która była dziś u lekarza i ma zapalenie płóc((
A mnie bierze mocniej ogólnie się źle czuję, katar dostałam, kaszle a tu po owulacji i zamiast być zdrowym to.....
Debra przykro, że temp spadła.
Oj dziewczyny kurujcie się. Mnie na szczęście nic nie łapie, przynajmniej tyle mnie omija
Dzięki kochana
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Ide kupić test ciążowy myślicie, że jutro/pojutrze to za wcześnie na robienie
Może wyjść może nie wyjść ale trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Dziś na obiad robiłam 1 raz krokiety z mięsem z tego przepisu: http://kotlet.tv/krokiety-z-miesem-2

wyszły w miarę, ale za cholerę nie potrafię zwijać krokieta
Co zrobić aby farsz był jednolity? Czy nie da rady??

Lecę na spacerek z koleżanką
Ja dodałam kiedyś pasztetowej i super się kleiły

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Przypominam Wam o naszym kalendarzu !! czekają zaległe relację i kolejne daty wizyt.
Możesz mnie zapisać na 04.12 - to będzie zwykła wizyta obserwacyjna

Cytat:
No to jak zabraknie marchewki w sklepach to będziemy wiedzieć czyja to wina
Królikom dobrze idzie z rozmnażaniem, więc jest z kogo brać przykład

Ja myślałam, że już nie mogę mieć większych piersi, a one rosną i rosną. Wyglądam jak nadmuchana lala. Kolega się ze mnie śmiał dzisiaj, że wypchałam sobie stanik. Najgorsze jest spanie i to, że nie mogę chodzić bez stanika, bo mam wrażenie, że się urywają. Miałyście kiedyś tak, że bolą Was piersi niezależnie od dnia cyklu? Mi to już się ciągnie od września Prolaktynę mam idealną ...

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ----------

Cytat:
Debra może to jednodniowy spadek, nie trać nadzieji
Oj nie, bo to spadek po spadku... także

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 06:47   #3698
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
50 zl
uuu to sporo, ja pytalam w medicover gdzie chodzę do gina to powiedzieli 44zł, ale w przychodni pod moim blokiem 30,50zł wiec w razie czego kiedyś tam polecę

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

Oj nie, bo to spadek po spadku... także
No własnie widzę sprawdzałam czy dzis podskoczyła ale jeszcze lulasz

Ledwo dziś wstałam, w ogóle nie słyszałam pobudki na mierzenie wiec dziś 30 min pózniej zmierzyłam
Pędzę do pracy, miłego dnia
Stary 2013-11-15, 07:56   #3699
Elfka86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jakie zimno drapałam szyby ostro, a w pracy zanim się nagrzeje to nie wiem
Stary 2013-11-15, 08:33   #3700
FlightlessBird
Zakorzenienie

cytowałam, cytowałam i mi się przeglądarka zawiesiła i

zimnooooo. Dziś mam ambitny plan - porządek wśród moich przepisów i poprzepisywać część nowych, które mam w zakładkach

A na obiad zapiekanka
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 08:37   #3701
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie widzę sprawdzałam czy dzis podskoczyła ale jeszcze lulasz
No ja śpioch jestem

Ale tak, podskoczyła... i co teraz mam o tym myśleć?

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 08:42   #3702
Agniesia1986
Raczkowanie

Miłego weekendu
Stary 2013-11-15, 08:55   #3703
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
A ja nie kumam spania pod dwoma Ja tam cały czas lubię czuć ciepło mojego mezulka :p A co do roznych preferencji przykrywania, to idzie to pogodzić Ja tez jestem z tych co to nakrywaja sie po czubek nosa, bo wiecznie mi zimno; a TZ to gorący chłopak i mnie nie rozumie w tej kwestii - a mimo tego doskonale udaje nam sie to pogodzić pod jedną koldra
ja się za bardzo wiercę, kręcę, odkrywam, zakrywam, więc razem nie dało by rady

Cytat:
Można pod warunkiem ze druga osoba jej (prawie) nie potrzebuje
i z tym bym się zgodziła mój tak spał na początku bo mu w nocy zabierałam jak mieliśmy jedną kołdrę trwało to krótko

Cytat:
przyjedź do mnie, mam po 13zeta czy po 14 nie była trzymam kciuki

Cytat:

\
bardzo fajnie powiedziane, i w sumie trochę tym prawdy najpierw spaliśmy na jedynce pod jedną kołdrą, potem na materacu, później na wersalce mając już osobne kołdry, a potem kupiliśmy sobie większe łóżko żeby mieć więcej miejsca mam nadzieję, że dalej się nie posuniemy

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nie mogla bym spać całą noc przytulona bo ja od razu się duszę pocę w lecie kołdrę trzymam między nogami a w zimie robię kokon więc jedna kołdra odpada
to tak jak ja

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

A na obiad zapiekanka
a co ja zrobie walnę zupę na 2 dni i dobre tylko jaką

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-11-15 o 08:56
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 08:56   #3704
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

No ja śpioch jestem

Ale tak, podskoczyła... i co teraz mam o tym myśleć?
widziałam na ovu. Nie wiem, ale ja bym liczyła, że to to No i testowała na dniach jesli swię @ nie pojawi

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

mój mąż zrobił wczoraj krupnik na 2 dni
Stary 2013-11-15, 09:06   #3705
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
mój mąż zrobił wczoraj krupnik na 2 dni
jakoś tak nie specjalnie mam ochotę problem w tym, że w tej ciąży mam wiecznie problem co bym zjadła

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 09:16   #3706
PannaMagda
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny

Elfka i ja przyłączam się z gratulacjami Fajnie tak widzieć, że komuś się udało teraz życzę cudownych 8 miesięcy

Ja dziś pisać będę z łóżka nie mam zamiaru z niego wychodzić pracę zabrałam do domu
Stary 2013-11-15, 09:38   #3707
Karoloo
<3 <3 <3

hej

dzisiaj mam pracowity dzień- zrywanie tapet już na samą myśl mi się nie chce

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 09:49   #3708
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś tak nie specjalnie mam ochotę problem w tym, że w tej ciąży mam wiecznie problem co bym zjadła
ja mam tak cały czas
Cytat:
hej

dzisiaj mam pracowity dzień- zrywanie tapet już na samą myśl mi się nie chce
kiedy testujesz?

dopiero się skapłam, że mam nieudostępniony wykres
Stary 2013-11-15, 09:52   #3709
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Ja jestem chora, mały mnie zaraził, wszyscy chorzy łącznie z rodzicami a zaczęło się od mamy która była dziś u lekarza i ma zapalenie płóc((
A mnie bierze mocniej ogólnie się źle czuję, katar dostałam, kaszle a tu po owulacji i zamiast być zdrowym to.....ę
Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Hej Mnie dziś rozłożyło, na szczęście to tylko przeziębienie ale mam taki okropny katar że ma ochotę sobie odciąć nochal No i oczywiście nie mogę wziąść żadnych polopiryn itp więc się będę tak męczyć parę dni, no a jutro do pracy przecież muszę iść Jak się wali to wszystko naraz. Zmykam do łóżka
zdrówka dziewczyny życzę i dla AgnieszkiK też

Cytat:
i ja i ja nie rozumiem jak można (idzie) spać pod jedną kołdrą
można można ja bez przytulenia bym nie zasnela chyba

Cytat:
Można pod warunkiem ze druga osoba jej (prawie) nie potrzebuje
ja tak jak Lea_ny lubię czuć ciepełko męża, wtedy od razu robi mi sie ciepło a jemu jest wiecznie ciepło i najchętniej jesczze w listopadzie spałby przy uchylonym oknie
A teraz jak go nie ma dogrzewam się termoforkiem trzeba sobie jakoś radzić
my spimy na lozku 160x200 pod jedną koldra. zasypiamy na lyzeczki wtedy jest cieploa w nocy maz sie odwraca i mowi "zalyzeczkujesz mnie?" a okno mamy otwarte caly rok inaczej by za duszno bylo

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jakie zimno drapałam szyby ostro, a w pracy zanim się nagrzeje to nie wiem
u mnie obylo sie bez skrobania. nawet ciepło było 4,5 stopnia rano

Lea_ny wspolczuje tesciowej. Skad sie biorą tacy ludzie?

Na mamusiowym dalam krotka informacje o mojej wizycie. Bedzie chłopak

Edytowane przez skubana
Czas edycji: 2013-11-15 o 09:53
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 09:52   #3710
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Ale się wczoraj wkurzyłam! Okazało się, że teściowa nagadała bratu TŻ-a, że my niby mamy jakieś problemy i że źle się u nas dzieje - no WTF?! W ogóle nic co mu powiedziała nigdy nie miało miejsca, więc nie wiem po co wymyśliła takie rewelacje?
Generalnie chyba nie może żyć bez wymyślania problemów. Brat TŻ-a pogodził się z żoną (pisałam Wam, ze ona się wyprowadziła i że między innymi teściowa się do tego przyczyniła) i póki co wszystko u nich w porządku, więc nie wiem, może teściowej się nudzi bez sensacji i postanowiła przerzucić się na wyszukiwanie problemów u nas

Poza tym TŻ złapał lekkiego doła Byliśmy w poniedziałek właśnie u jego brata, no i było fajnie. A następnego dnia zrobił się przygaszony... i powiedział, że smutno mu, że oni mają takie małe dziecko, a nam się nie udaje już tyle czasu Mi też smutno i cały czas boję się, że szybko nic się u nas w kwestii dziecka nie zmieni

Ale nie będę Wam już tyle marudzić... z lepszych wiadomości: pamiętacie jak z niecałe 3 tygodnie temu narzekałam Wam, ze tak mało serduszkujemy, bo TŻ-owi się nie chce? No więc chciałam Was poinformować, że 13. listopada (tj. wczoraj ) zaliczyliśmy 13. serduszko w tym miesiącu! I praktycznie wszystkie były z inicjatywy TŻ-a!
teściowa to ma nierówno pod sufitem. A ja bym zadzwoniła i się zapytała o co chodzi. Że byliście u tego brata i się pytał co u was bo słyszal od niej to i to. Niech się tłumaczy. Ja bym sobie na głowę nie dała wejść.
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
No właśnie . Z tego co wiem to w 3d, bo on ma usg 3d/4d, ale ręki sobie nie dam uciąć, czy to prenatalne robi w 3d. Przekonam się w grudniu

Wpółczuję sytuacji z teściową , ale niektórzy tak mają... W końcu te kawały o teściowych to tak całkiem z sufitu się nie biorą
Moja teściowa też lubi mącić i z zasady zawsze musi mieć jakiegoś wroga na tapecie, nie może ze wszystkimi żyć w zgodzie - taki typ. Z jakieś pół roku temu dowiedziałam się przypadkiem o tym, że porządnie mi dupę obrobiła z moją sąsiadką. Że ja niby nic nie robię, że taka księżniczka, że od tego siedzenia to mi już dupa urosła i takie tam... Przedstawiono mi wersję, że to niby ta sąsiadka tak nagadała do teściowej. No to ja nie pozwolę sobie opowiadać na lewo i prawo coś o mnie i mojej rodzinie za moimi plecami i uderzyłam do sąsiadeczki z pyskiem, że jak ma coś do mnie to niech przyjdzie i powie mi to w twarz a nie szkaluje moją opinię. No i okazało się (o ile wiadomo komu wierzyć), że było na odwrót, to teściowa obrobiła mi dupsko do mojej sąsiadki Już nie wnikam kto mówi prawdę, grunt, że zaprzestałam z nią kontaktów, na imprezkach rodzinnych traktowałyśmy się jak powietrze. Ale jak zaszłam w ciążę to po wizycie u lekarza napisałam jej sms-a, że z dzidzią wszystko ok i takie tam. I o dziwo zadzwoniła do mnie jak się czuję, że bardzo się cieszy i takie tam słodkości... Jakby tamtej sprawy nie było... Ale może znalazła sobie już inny obiekt wojenny
ooooo mamo wy to macie akcje z teściówkami.dobrze że moja taka nie jest.
Cytat:
A najbardziej mi przykro, że moi rodzice są cudowni dla mojego męża - traktują go jak syna: zawsze jak dzwonią, to dopytują co u niego, mówią żebym go od nich przytuliła, piszą do niego sms-y czy nie czuje się zaniedbany przez teściów, a to mu kupią czapeczkę, a to dadzą karteczkę z serduszkiem... a ja mam wrażenie, że mama TŻ-a traktuje mnie jak zło konieczne, mimo że nic złego jej, ani TŻ-owi nie zrobiłam; a nawet zadziałałam na plus, bo TŻ się bardzo przy mnie ogarnął, a Buba ma teraz normalną rodzinę. Nie ogarniam tego
Wiadomo że ci przykro. ale pamiętaj że jesteś z nim a nie z jego matką. I naprawdę ona ci do szczęścia nie jest potrzebna.
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
my też mamy dwie kołdry pod jedną się nie wysypialiśmy ja to zawijam się jak w kokon
my mamy jedną ale o wym: 200X220 więc każdy ma dla siebie spory kawał
Cytat:
ooooo to to dokładnie tak samo mam ja. Jak rano wstaje i myślę że trzeba coś zjeść to już mnie skręca. Bo prawie na nic nie mam ochoty.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 10:02   #3711
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
ja mam tak cały czas

kiedy testujesz?

dopiero się skapłam, że mam nieudostępniony wykres
myślałam nad poniedziałkiem/wtorkiem ale oczywiście wszystko zalezy od temp

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2013-11-15, 10:19   #3712
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakos nie porafię Cię znaleźć po tym nicku

zdrowiej nam
Spróbuj jeszcze raz

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 10:23   #3713
(kicia)
Zakorzenienie

U to widzę w następnym tyg sporo testów bedzie

U mnie zimno ale pieknr słońce dostałam wypłatę i zaraz ruszam w miasto

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 10:33   #3714
Leine
Zakorzenienie

Hej
Zaktualizowałam tempkę Trochę dziwacznie wygląda, nie wiem czy nie za późno wkładam po włączeniu

Poćwiczyłam też, także z głowy na 2 dni

Skubana Ty niedługo na połówkowe idziesz Nie pamiętam- ale wiadomo już płeć?

Cytat:
A ja nie kumam spania pod dwoma Ja tam cały czas lubię czuć ciepło mojego mezulka :p A co do roznych preferencji przykrywania, to idzie to pogodzić Ja tez jestem z tych co to nakrywaja sie po czubek nosa, bo wiecznie mi zimno; a TZ to gorący chłopak i mnie nie rozumie w tej kwestii - a mimo tego doskonale udaje nam sie to pogodzić pod jedną koldra
My śpimy pod jedną dużą kołdrą 200x220cm więc nie mamy tego problemu Małżeństwo powinno mieć jedna dużą kołderkę!
Mój tż grzeje jak grzejnik i przy nim często się pocę ale daje radę- tylko go usypiam przytulając i zarzucając na niego nogę jak zaśnie to się odwracam i śpię na zabitego
Cytat:
Ja dodałam kiedyś pasztetowej i super się kleiły

Królikom dobrze idzie z rozmnażaniem, więc jest z kogo brać przykład

a na ból piersi to idź do gina- zapisze ziółka 'mastodynon' to jest na ból piersi ogółem, a dodatkowo wspomaga jajeczkowanie- ja to brałam 2 cykle
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 10:39   #3715
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Spróbuj jeszcze raz
już wysłałam zaproszenie powinnaś mieć wiadomość na ovu.

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2013-11-15, 10:39   #3716
Kamel
Wtajemniczenie

Witam
Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
zdrówka dziewczyny życzę i dla AgnieszkiK też

Na mamusiowym dalam krotka informacje o mojej wizycie. Bedzie chłopak
Skubana gratuluję, nie mam czasu przeczytać na mamusiowym, ale pewnie wszystko ok

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 11:02   #3717
niunia_ona
Zakorzenienie

Witam , chce do Was dołączyć mam 23 lata staramy sie z moim od tego miesiaca o maleństwo teraz czekam do zrobienia testu juz nie mogę się doczekać

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 11:02   #3718
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
ja się za bardzo wiercę, kręcę, odkrywam, zakrywam, więc razem nie dało by rady

i z tym bym się zgodziła mój tak spał na początku bo mu w nocy zabierałam jak mieliśmy jedną kołdrę trwało to krótko

przyjedź do mnie, mam po 13zeta czy po 14 nie była trzymam kciuki

bardzo fajnie powiedziane, i w sumie trochę tym prawdy najpierw spaliśmy na jedynce pod jedną kołdrą, potem na materacu, później na wersalce mając już osobne kołdry, a potem kupiliśmy sobie większe łóżko żeby mieć więcej miejsca mam nadzieję, że dalej się nie posuniemy

to tak jak ja

juz pedze do ciebie
Stary 2013-11-15, 11:06   #3719
FlightlessBird
Zakorzenienie

właśnie dowiedziałam się, że moja znajoma zaszła w 1cs - bliźniaki
Stary 2013-11-15, 11:10   #3720
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
właśnie dowiedziałam się, że moja znajoma zaszła w 1cs - bliźniaki
ale fajnie

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości