|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chamskie pytanie, kto ma rację?
[1=8dffddb6e628bfb98112858 ba516cbd40bf27d07_5e28e20 31c1d9;43724059]Rozumiem, że jest Ci przykro, bo cały czas przy nim byłaś, a jak pojawili się koledzy to poszłaś w odstawkę, bo 'będzie ciasno'.
![]() Uważam też, że powinnaś zmienić swoje zachowanie, bo jesteś na każde jego zawołanie. Widać duży wkład w ten związek z Twojej strony, a z jego niestety nie. Tak to nie powinno wyglądać. Przyzwyczaiłaś go do tego, że liczy się on i jego potrzeby, a Twoje nie. Nie powinno być tak, że robisz co on chce, myślisz ciągle o nim, a zapominasz o sobie. Zastanów się czy chcesz żeby dalej tak to wyglądało.[/QUOTE] Nie chcę. Ale chętnie bym o tym z nim pogadała. Wolałabym by na moje pisanie że mi przykro, że tak się nie powinien zachować coś odpisał, wyjaśnił...nawet żeby bezsensownie coś starał się wymyśleć. A nie po prostu stwierdził że ze mną nie ma co gadać i mnie olał... Nawet nie mam szansy dojść do jakiegoś kompromisu. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Nie mam z tym problemu. Nie raz z nimi siedziałam, nie raz imprezowałam. |
|
|
|
|
#122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powodów do zostawienia go nikt ci nie da. Nawet on. Bo jeżeli będziesz chciała przy nim trwać to on może zrobić ci największe świństwo a ty nadal będziesz wierzyć, że będzie lepiej. Sama musisz znaleźć w sobie siłę by przerwać to błędne koło
|
|
|
|
|
|
#124 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Cytat:
Bo ja mam czasem wrażenie że on po prostu totalnie nie czai o co mi chodzi. Jakby nie miał podstawowych zasad wychowania. |
||
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Rozeznanie
|
Nie na to pewnie za pozno... tylko gdybam czy on tak świadomie.
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
No mam....bilet w jedną 7 zł... to za jeden przejazd wydawałam 14.... Plus tu mu cole, tu piwko....
Ale koledzy przywiozą piwko to mogę się nie fatygować ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Ja myślę ze najlepiej byłoby się tu i teraz rozstać.... I pewnie to by było najsłuszniesze. Ale jestem taka słaba :/ |
|
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- ![]() I to jeszcze w sobote rano
|
||
|
|
|
|
#136 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
W ogóle wpadłam w mega dziwny stan... Bo jak jestem sama w domu to widzę że to nie ma sensu, płaczę, rozmyślam, widzę ze to związek bez przyszłości A jak jestem obok niego to jakby zapominam, idę na fali i jestem szczęśliwa. Zaczęłam się teraz zastanawiać czy ja tam nie jeżdżę tak żeby nie rozmyślać i się nie martwić... A mam czym. ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
Ciekawa w ogóle jestem czy i kiedy on się odezwie. |
|||
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rycz. Nie ma powodu.
Popatrz ile osób czyta wątek - 22! Bez Ciebie, to 21 osób, które będą trzymać kciuki, żebyś się wyplątała z tego związku i poradzą zawsze, jak tu napiszesz. |
|
|
|
|
#140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)) :-*** Nie obiecuje ze to się uda już dziś, teraz, jutro...ale będę do tego zmierzać. Przysięgam!Jutro opiszę czy coś nowego się wydarzyło... mam nadzieję, że ktoś jeszcze tu zajrzy! |
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
ja zajrzę!
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna-marzenie ![]() Zauwazylam
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Super, dzięki
Będę walczyć! A jak coś to dawajcie mi kopa w dupę
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Bojąca się już okresu świąt, na który wszyscy raczej czekają z radością..Jakoś szczęścia ten układ mało przynosi.
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
A jest cokolwiek dobrego w tym chłopaku?
Na twoim miejscu nie jechałabym do niego w sobotę rano. Odpocznij sobie i weź zrób coś dla siebie. A on zapewne się odezwie, bo mu zabraknie twojego poświęcenia (towarzystwo + piwko na dowóz)
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Ja też zajrzę
Naprawdę czasem lepiej być samotnym, niż tkwić w toksycznym związku. Na początku też mi się wydawało, że przesadzasz, ale gdy zaczęłaś pisać o innych "kwiatkach" to odniosłam wrażenie, że to Ty jesteś dla niego, on dla Ciebie niekoniecznie, jesteś mu potrzebna gdy czegoś chce. Gdyby naprawdę Cię kochał zainteresowałby się np czy nie męczą Cię dojazdy, czy nie jesteś zmęczona. Inicjatywa do spotkań powinna w tym wypadku wychodzić od Ciebie, nie od niego.
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Biała Dama
|
Ej, a nie zaczynacie przeginac? Ja tez bym sie zaczela bronic przed nadopiekunczoscia, rozumiem faceta.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
a czytałaś wszystkie posty? tak ze zrozumieniem? także te o robieniu powtarzających się awantur i zrywaniu po pijaku, 2-3 dniach milczenia i błaganiach o powrót? o tym, że ten związek jest dla autorki udręką, że wszyscy naokoło doradzają jej ewakuację? i przede wszystkim o tym, że to facet nalega na to by do niego jeździła, nawet codziennie, kosztem pracy, gdy sam w analogicznej sytuacji miał ją w zadku?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.