|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
Cytat:
Twoje były takie cienkie aż? Czy to skutek wyrywania czy czegoś? Spoko efekt ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Uspokój suty tam ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
To dobrze, młody ogier ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43725344]Losuję zadanie na dzisiaj ![]() Oto wylosowane liczby: 37 Czas wygenerowania: 2013-11-15 08:33:49 37. Chwila dla biustu [/QUOTE]![]() Dla biustu to coś zrobię ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, melduję 2x trening 6 minut Ewy Chodakowskiej i Mel B 20 minut trening całego ciała. w końcu się wzięłam za ćwiczenia, bo już się od dawna zbierałam... dobrze, że tu dołączyłam, bo jak widzę że piszecie co robiłyście to aż mi głupio, że ja tyłka nawet ruszyć nie chcę. jestem z siebie dumna ![]() no i miałam nie jeść słodyczy, ale dzisiaj na pocieszenie, że mam @ zjadłam dwa toffiefee i taaakie pyszne ciastko francuskie z budyniem (bo zapomniałam kanapki do szkoły i to wydało mi się najzdrowsze ze wszystkiego co było w sklepiku szkolnym) dobra, koniec wytykania sobie (jedzeniowych) błędów! biorę się za zbrodnie i karę, prace domowe i projekt z geodezji ![]() jakoś mi te ćwiczenia poprawiły humor
|
|
|
#3243 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Kasiej powodzenia ![]() za tych co czekały na okres i dostały ![]() ja dziś melduje 3. dzień Insanity dietetycznie ok tylko białko mi się skończyło, ciekawe czy tż będzie pamiętał żeby mi kupić łydy mnie bolą więc właśnie raczę się sokiem pomidorowym
|
#3244 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Nie zazdroszcze weekendu Melduje 6 km biegu + 15 min hh i hektolitry kawy
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy. Jestem bez obiadu bo się wyrobić nie mogę...zjadłam 2 chrupkie i 3 mandarynki.
Zaraz lecę z Młodym na Mszę, potem on ma zbiórkę a ja do Biedry. Niewiem czy pocwicze. Zła jestem... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3246 |
|
Konto usunięte
|
Byłam u koleżanki, zjadłam kawałek ciasta i wróciłam z bólem głowy znowu.
|
|
|
|
#3247 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
od rana dopiero włączyłam laptopa... z sando wróciłam ok.14, a później byłam u koleżanki i dopiero tak naprawdę do domu dotarłam...zaraz napiszę w klubie i nadrobię wątek ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- anns ja pamiętam tę grę Majka to czekamy na relację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43725344]Losuję zadanie na dzisiaj ![]() Oto wylosowane liczby: 37 Czas wygenerowania: 2013-11-15 08:33:49 37. Chwila dla biustu [/QUOTE]![]() przydałby się jakiś chłop a tak to będzie balsamowanie![]() Cytat:
Cytat:
![]() u Ciebie widzę,że imprezowo ![]() u mnie też był ładny dzień choć chłodny ![]() Cytat:
kiedyś już to robiłyśmy![]() ooo,to masz motywację,by pięknie wyglądać
|
|||||
|
|
|
#3248 |
|
Rozeznanie
|
Nataluś - już pisałam wcześniej
W skrocie: zapuscilam brwi, wydepilowalam na ladny luczek i zaczely wypadac. Pewnie slabe cebulki po wczesniejszym wyrywaniu. ![]() Ja dzis melduje 200 sciskow agrafką tylko. ;D Teraz sie alkoholizuje z mama szampanem Dorato. :< A pozniej ide na piwo z kolezanka! A co moge! Bić mnie bo jutro i tak będe zalowac :< ![]() ![]() Która chce zobaczyć moja upatrzoną sukienke na ślub? ;d hihi Co do Barborki to chyba calkiem inna ubiore sukienke. A ta na 2 zdjeciu dziewczyna to ja 3 lata temu :P
|
|
#3249 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43727922]
Melduję 20km stacjonarnego [/QUOTE]![]() Cytat:
jak Ci się udało wstać??? ![]() ale Ci się udało wstrzelić |
|
|
|
|
#3250 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
za agrafkęja chcę zobaczyć ![]() ta 2 bardzo fajna |
||||||
|
|
|
#3251 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
A bo gościu na wf powiedział że będzie oceny wystawiał no to się wzięłam przebrałam, grałam w tą siatkówkę, ubiłam sobie rękę, przecięłam sobie skórę, a on na koniec lekcji robi test z gimnastyki i przewroty
Tylko fajnie, że mamy tylko siatkę na wf a on testy robi z czegoś całkiem innego. Ehh niby taka pierdoła a pożądnie mnie wkurzyło. ![]() ![]() ![]() Cytat:
za agrafkę za ten alkoholŚliczna
|
|
#3253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
chyba Ty hyhyhy
![]() : D (ja nie mam z kim )Cytat:
mam taki tydzien następny, że az się żyć nie chce na mecz.Ty jesteś w transie widzę wszystkiego da się nauczyć! ja to odkryłam po %% Cytat:
![]() ![]() Zbrodnie i Karę mi się świetnie czytało ![]() ja mam teraz "Granicę" ale ciężko mi się za nią zabrać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() melduję 70 min siateczki ![]() i kupiłam sobie 2 perełki ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
czy się boisz? bo nie wierzę, że nie potrafisz przewrotów robić, chyba sobie wmawiasz. to.Ja od gówniarza wygimnastykowana, wysportowana, nawet salto w powietrzu jestem w stanie zrobić bo sprawnie fizyczna jestem bardzo bardzo.
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-11-15 o 18:08 |
||||
|
|
|
#3254 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wiesz, że nie piłam jeszcze winter?
|
|
|
|
#3256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz niby mam czytać Ferdydurke ale ja jeszcze przedwiośnia nie skończyłam. ![]() ![]() Cytat:
A zresztą ja tak zawsze jak miałam z wf. Wszyscy chcieli nie mieć matematyki a ja się modliłam żeby nam wf przepadł. Zawsze byłam grubsza niż inni, bardziej niezdarna, nic mi nie wychodziło. Zawsze chciałam mieć zwolnienie ale jak na złość nic mi nie dolegało. Jak się dowiedziałam, że na studiach jest wf to już nawet chciałam zrezygnować ze studiowania. ![]() (Zaczęłam o tym pisać i sobie to wszystko przypominać i się popłakałam i się trzęsę )
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-11-15 o 18:32 |
||
|
|
|
#3257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43725344]Losuję zadanie na dzisiaj ![]() Oto wylosowane liczby: 37 Czas wygenerowania: 2013-11-15 08:33:49 37. Chwila dla biustu [/QUOTE]![]() no to będzie balsamowanie wieczorkiem Cytat:
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43727922]Melduję 20km stacjonarnego [/QUOTE] ![]() TANIEC SZAMANA ZADZIAŁAŁ! chyba to opatentuję ![]() Cytat:
![]() dasz radę, Piękna! |
||||
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla ogólnej sprawności ciała. Teraz coraz częściej młodzież nie potrafi nic robić, bo cały czas zwolnienia z wf-u, a potem otyłość, a głupimi wymówkami się usprawiedliwiają. |
|
|
|
|
#3259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia ![]() Cytat:
za wtorek za Insanity ![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43732348]Byłam u koleżanki, zjadłam kawałek ciasta i wróciłam z bólem głowy znowu.[/QUOTE] odpocznij sobie, albo pośpij trochę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() b. ładna sukienka! ![]() Cytat:
za trening ![]() Cytat:
nie każdy musi być orłem gimnastycznym główka do góry ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- heeeeej fajny dzień dzisiaj, bo nie mieliśmy jednak tej karnej kartkówki z zarządzania babka się spytała czy umiemy, a jak powiedzieliśmy że "tak", to odpuściła ![]() teraz się grzeję i konwersuję na FB ![]() dobry piąteczek
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-11-15 o 18:54 |
|||
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez wf mam uraz do jakiejkolwiek aktywności. Chyba jedyne co lubię to basen bo to mi zawsze wychodziło i nikt nie patrzył się na mnie jak na debilkę bo nie umiem czegoś zrobić. Może i się mówi o tych zwolnieniach, że młodzież się obija i w ogóle ale gdyby było na co to bym miała zwolnienie już dawno. WF wywołuje u mnie zbyt negatywne emocje.
|
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
miałam jeszcze poćwiczyć cos ale nogi tak bolą że nie dam rady :P jak ja mjutro rano na busa się zawlokę....
![]() blaszok dla babki z zarządzania ![]() Iwcia ładna sukienka, bardzo dziewczęca takiego piwa to u nas nie widziałam a jaka to jest winter??Traxxx ![]() ide myc dzieci a później siebie bo mam zajęcia od 8 do 18
|
#3263 |
|
Rozeznanie
|
Boże dziewczyny jest mi tak źle że szoook :-( w ogóle straciłam ochotę na te imprezę mierzyłam sukienkę i dramat
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3264 | |
|
Zadomowienie
|
Elsay
Ja też zawsze kiepska w wf byłam ![]() W podstawówce ciągle mieliśmy przewroty - które opanowałam do perfekcji :P Stanie na rękach - ręce zawsze miałam słabe więc była masakra bo ze dwa razy załamały mi się pode mną :P I potem strasznie się bałam... Skoki przez kozła - ani razu nie przeskoczyłam!!! Oczywiście dzieciaki się śmiały,... no nie umiałam :/ No i biegi... przybiegałam ostatnia Potem w LO - ciągle była siata ... znaczy różne rzeczy, ale często siata ... a ja nic zasad, bo w podstawówce żadnych zespołowych poza grą w dwa ognie nie mieliśmy :P Więc znów był stres na wf :P Teraz już ćwiczę tylko co lubię, robię to dla siebie i przynosi dużo przyjemności ![]() 1,5 godziny na stacjonarnym ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Co tam?
|
|
#3265 |
|
Rozeznanie
|
No nie podoba mi się :-( a wczoraj zupełnie inaczej na to patrzyłam. Ten okres mnie wykańcza
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3266 |
|
Zadomowienie
|
Elsay, też nienawidziłam wfu. Lewe zwolnienia od lekarza, ucieczki, podpisy za mamę
. Dostałam 6 z miejsca, pierwszy raz w życiu. I jakoś tak uwierzyłam, że coś tam jednak potrafię i nie jestem taką ofiarą losu. No ale w liceum znowu lewe zwolnienie :P Moim zdaniem nauczyciele wfu mają jakieś dziwne podejście do takich uczniów. Nie wiem, jak ktoś nie lubi biegać i panikuje, że nie da rady to nauczyciel moim zdaniem powinien powiedzieć "to przebiegnij chociaż połowę" albo "nie martw się, wymyślimy Ci za to coś innego" a nie "symulujesz, nic Cię nie boli, masz biegać i tyle". Jak nie lubi przewrotów to tak samo, albo powinien jakoś nauczyć, podejść indywidualnie, czy coś... Wydaje im się, że jak oni potrafią to wszyscy potrafią. Miałam taką jedną wredną babę i ją zapytałam czy ważyła kiedyś 80kg, skoro wie że nie ma prawa boleć mnie kolano jak biegam, to powiedziała mi, że nigdy w życiu by się tak nie zapuściła. Ja mam wrażenie, że na mnie nauczyciele od wfu zawsze się mścili za to, że byłam gruba. Na siłę chcieli widocznie udowodnić mi, że skoro jestem gruba, to jestem gorsza - tak to z ich strony wyglądało. Jedna babka była spoko, mieliśmy z nią często zastępstwa, była sporo grubsza ode mnie i zawsze mi i mojej koleżance wymyślała jakieś inne aktywności, żebyśmy sobie nie nadwyrężyły kolan czy w ogóle, żeby nam się wf podobał, bo mówiła, że to jest ważne, żeby zachęcić, a nie zniechęcić. I to jest podejście Ale się rozpisałam ![]() A wfem na studiach się nie przejmuj, jest mnóstwo aktywności do wyboru. Ja chodziłam na aerobik, ale był jeszcze do wyboru basen, siatkówka, tenis, koszykówka, piłka nożna i mnóstwo innych Gimnastyki nie było
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2013-11-15 o 19:34 |
|
|
|
#3267 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak tak sobie czytam i myślę o tym wf to utwierdzam się w przekonaniu, że przydałby mi się psychiatra. Ja już mam jakieś napady lekowe przez ten wf. Dla mnie wf to zło i nie ważne co kto by mi powiedział i jak by tłumaczył zawsze pozostanie wielką traumą i najgorszym wspomnieniem z młodości i ogólnie ze szkoły. Jeszcze parę miesięcy muszę się postarać jakoś zaliczę ten semestr i mam wszysto w Ja nawet teraz jak ćwiczę to mimo iż wiem, że nikt mnie nie widzi, że robię to dla siebie to i tak jest to dla mnie męczarnia i wielkie zmuszanie się. ![]() Cytat:
No mam nadzieje, że jakoś mi to pójdzie na tych studiach..
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-11-15 o 19:43 |
||||
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Brawa dla wszystkich ćwiczących
![]() Biust dzisiaj wymasuję czy coś takiego z nim zrobię ![]() Wróciłam do domu, odpoczywam, cieszę się weekendem i zaraz chyba zacznę ogarniać notatki i naukę bo się nie wyrobię chyba
|
|
|
|
#3269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla niej ![]() właśnie, jaka jest ta perła "winter"? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak ktoś się bał czegoś zrobić to nie było przymusu, tylko przynajmniej próba pomocy w wykonaniu ćwiczenia.. np. kumpela bała się stanąć na rękach i mówiła, że w życiu tego nie zrobi... ale wf-istka przez kilka zajęć ją podchodziła, pokazywała ćwiczenia, które pomogłyby jej wykonać stanie na rękach i co? ZROBIŁA podejście nauczyciela w takich sprawach jest kluczowe, bo trzeba zachęcić a nie zniechęcić
|
|||
|
|
|
#3270 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ewa ja też całą podstawówkę i gimnazjum miałam uraz do w-f...też byłam największa,więc miałam problemy z tymi wszystkimi przewrotami itd. Mama mi pisała zwolnionka i jakoś przetrwałam... a w liceum babka powiedziała,że ona wie,że nie każda ma zdolności do biegów czy innych rzeczy na czas czy na ilość i całe 3 lata grałyśmy w siatkę nie byłam mistrzynią,ale przeleciało mi jakoś na studiach (u mnie) wf był tylko przez rok-ja się zapisałam do zespołu tańca ludowego i zaliczyli mi jako wf,udzielałam się przez 5 lat i dalej czasami wracam![]() idę się teraz umyć i później napiszę ![]() Cytat:
super,że obyło się bez kartkówki! ooo,miły wieczór ![]() Perła winter,takie piwko sezonowe na zimę ![]() melduję 10 km na rowerku w 35 min.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

Spoko efekt 

no to są chyba jakieś żarty przepraszam ja bardzo 
(nie było mnie pół miesiąca a dostałam rachunek jak w zeszłym roku w okresie grzewczym;/) nie chce wiedzieć jakie rachunki będą przychodzić w zimie

), wstawiłam chlebek, wypiłam kawkę, ogarnęłam mieszkanie, wykąpałam się, umyłam włosy, nastawiłam pranie

Musze się dziś już zabrać, a przecież mecz jest 

odpocznij sobie, albo pośpij trochę