|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Ruchać, ruchać, nie przestawać!
![]() Nie współczuj. Byłam złą studentką i nie poszłam.
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Miranda poćwiczę jutro jak coś wyjdzie i uda mi się moim trupem zrobić jakieś zdjęcie to na pewno się pochwalę co mi z tego wyszło
![]() Marteczka ja w sumie ponad 3 godziny trzymałam sesę na skalpie A co do podcinania to ja podcinam co 2 miesiące jak widzę, że właśnie pojawiają się białe kropki, przy rozjaśnionych włosach myślę, że to nieuniknione :/ Ediza mam ten lakier 205 ładny jest
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie mam dwie koncepcje: 206 na wszystkie paznokcie i robiłby sam robotę, albo 205 na wszystkie + 162 na serdeczny i kciuka ![]() Mam pytanie z kwestii okołoimprezowych. Nie wiem, czy na sali będzie zimno, czy ciepło, bo nikt nie był mi w stanie odpowiedzieć. Sukienka ma szerokie ramiączka, na dekolcie ma skórzaną, czarną wstawkę i zastanawiam się czy nie będzie źle wyglądało, jeśli na sali siedziałabym w skórzanej kurtce, gdyby było zimno? Okazało się, że nie mam żadnej prostej marynarki odpowiedniej długości a nawet jeśli teraz zamówię, to do jutra nie dojdzie.. Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-11-15 o 18:15 |
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ten dzień dla mnie nie okaże się pechowy i nie wyjdę z ciort wie czym na głowie ![]() Dasz radę ! Będę trzymać kciuki ! ![]() Miranda wrzucam zdjęcie w załączniku szału może nie ma ale podoba mi się
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-11-15 o 18:53 |
|
|
|
|
#2765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dasz radę! Dzisiaj w końcu dopieszczę włosy, na noc olej kokosowy i kakaowa Isana
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2767 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w czerwcu nie potrafiłam pomalować paznokci tak aby nie zalać w koło skórek a teraz udaje mi się bez żadnych poprawek zatem jak najbardziej zachęcam do prób
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze? Ja też nigdy nie słyszałam o takim profilu w Liceum. Na samym początku złożyłam papiery do humanistyczno-społecznej, ale niestety miałam za mało punktów z egzaminu gimnazjalnego i mnie nie przyjęli, ale strasznie chciałam iść do tej szkoły bo blisko domu, poziom odpowiedni dla mnie, nie za wysoki, ale też nie za niski i ogólne opinie innych ludzi, absolwentów mnie do tego jeszcze bardziej przekonywały. Więc napisałam odwołanie i dostałam się do klasy o profilu Bezpieczeństwo Wewnętrzne i są 2 klasy o takim profilu bo było najwięcej chętnych na ten profil właśnie. W mojej klasie jest jeszcze profil Artystyczny na którym są 4 osoby bodajże na 30
Edytowane przez Inkus97 Czas edycji: 2013-11-15 o 19:48 |
|
|
|
#2770 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2771 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
i byliśmy w Ośrodku Szkolenia Artylerii. Póki co, zupełnie mnie to nie interesuje, ale ważne, żeby zdać Liceum, a na jakie studia pójdę to będę myśleć za jakiś czas Chociaż do dnia dzisiejszego nie mam żadnego pomysłu na życie
|
||
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Może w końcu @ przyjdzie, bo mam jakiś gigantyczny dzień paszteta
![]() W tej chwili uważam, że jestem gruba, głupia, brzydka, mam 4 podbródki, wielką, otłuszczoną twarz, liche włosy i wuj wie co jeszcze... @, proszę Cię, przyjdź! ![]()
|
#2773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No to pięknie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Jeśli Ty masz liche włosy to ja się muszę schować o tak -> ![]() Ok ![]() Odkryłam kolejny patent na moje puszące się włosy jakiś czas temu na promocji kupiłam bioelixire argan oil. Olej arganowy to to nie jest, argan po perfumie, coś jak jedwab tylko zamiast protein jedwabiu jest olejek arganowy. Rozgadałam się, przechodząc do sedna, na wilgotne osuszone ręcznikiem włosy, roztarłam w dłoniach i rozprowadziłam owy biolelixire od ucha w dół i po grzywce, wysuszyłam włosy i nie ma puchu, pomimo tego że nakładałam jako d/s puszącą odżywke Może u kogoś też się sprawdzi
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam jutro prostować włosy, ale trochę żal mi ich było to zaplotłam sobie dwa warkocze i oczekuję efektu lekkich fal
|
|
|
|
#2776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chcę już włosy do pasa
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że razem z @ przyjdzie też dobre samopoczucie ![]() to chyba nie pozostaje nic innego jak czekać, aż te krótkie włosy odrosną, bo cieniując je znowu będziesz zataczać błędne koło.
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-11-15 o 22:09 |
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się
![]() Włosy do pasa już coraz bliżej ![]() Tak aby mi na na koniec humor popsuć to zaczyna mi się robić zimne na wardze, nienawidzę tego
|
|
|
|
#2779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2780 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie ty jedna tak masz, dużo osób jeszcze w 3 klasie nie wie co chce robić w życiu, na jakie iść studia itd. Cytat:
|
||
|
|
|
#2781 |
|
Konto usunięte
|
Melduje się cała i zdrowa po meczu
więcej szczegółów opowiem jutro i postaram się nadrobić, choć moż być ciężko, bo kuzynka przyjeżdża na weekend Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobno od II klasy już nie będziemy strzelać z wiatrówek tylko zajmiemy się bardziej ciekawszymi tematami np. będziemy mieć spotkania z żołnierzami, z detektywami itd. Co jak co, ale zajęć z detektywem to ja się doczekać nie mogę. Kilka ciekawych wiadomości nigdy nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
#2783 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Włoski ![]() Cytat:
Kiedyś tańczyłam z facetem mierzącym 2,15 - to był czad, nawet na szpilach ![]() Ja mam 9 polskich tygodniowo i to jeszcze z nauczycielką, która całą lekcję czyta podręcznik i to w taki sposób, że dosłownie usypia 90 % klasy . Jest starą panną, ponad to bardzo zmierzłą . Córeczka mamusi . Katastrofa :\ Cytat:
Ale, jak już znajdę TŻ, to będzie w sam raz ![]() Ja facetów w klasie mam dość ogarniętych, ale dziewczyny to masakra. Obgadujące się wzajemnie przyjaciółki, bogate modnisie 'kim to ja nie jestem i ile to mam pieniędzy', nie wspominając o skłonnościach do alkoholu w przesadnych ilościach, dopalaczach no i oczywiście papierosach w ilości dwóch paczek dziennie Ale są na szczęście też takie, z którymi można porozmawiać nie tylko o tym, ile wypiły i ile wydały kasy na używki\ciuchy\buty\perfum . Cytat:
Nieśmiałość w stosunku do podobających mi się mężczyzn to zdecydowanie mój wróg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przybywam z pytaniem : Miała któraś ? Polecacie ? Nie mam nic b\s i do zabezpieczania, a będę niedługo w SP i Hebe, a maska z tej serii mi służyła . Co powiecie patrząc na skład i doświadczenie ? ; > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-i-kokos.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...lukiwania.html Skłąd odżywki : Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Betaine, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Royal Jelly, Collagen, Panthenol, Lactic Acid, Polyquaternium-16, Parfum, Phenyl Trimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, Methylisothiazolinone, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Hexyl Salicylate, Citronellol, C.I. 15985.
|
|
#2784 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
nie dospałam trochę.. Ale przypomniałam sobie, że miałam Was podpytać, jak tam wasze squat challenge ? ![]() Włosowo to dziś sama w sumie nie wiem. Rzucę im kujawski jak zwykle, mycie Mrs. Potters i teraz nie wiem, czy nakładać maskę. Bo zwykle mieszam Biovaxa do suchych i zniszczonych z Kallosem Latte... EDIT: Przeca sobota to nie będę mieć czasu na babranie się w maseczkach. Olej, mycie, GAiK, płukanka (hm, może lniana) i Ziaja Oliwkowa, end of story
|
|
|
|
#2785 | ||
|
Konto usunięte
|
hej
![]() miranda genialne! deszczowy super przepis na makaron! niedługo wypróbuję Cytat:
![]() ładne Cytat:
|
||
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wywaliło mi zimne na pół wargi, spuchła tak że wyglądam jak kaczka a dziś jadę do okulisty czyli muszę się pokazać ludziom
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziękuję ![]() Wczorajszy wieczór spędziłam z koleżankami, ale się pośmiałyśmy Teraz zabieram się za sprzątanie
|
|
#2788 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też zaczynam coś robić, ale ta szarość za oknem odbiera wszelką chęć do czegokolwiek. Zaraz spróbuję zebrać cztery litery i zaliczyć trening, może on mnie dobudzi ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Ale na szczęście sezon czapkowo-kurtkowo-szalikowy, zakamuflujesz się
|
|
#2789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No oczywiście. Już nawet nie wspomniałam o tym, że narkotyki, papierosy i alkohol to standard w mojej klasie. Tak jak chłopacy nie mają z tym nic wspólnego ( a jeśli już to tylko alkohol od czasu do czasu ) bo siłownia jest dla nich całym życiem, a jak ćwiczą to o używkach mogą zapomnieć, tak dziewczyny potrafią na przerwie 10 minutowej skoczyć do ubikacji i wracają o wiele weselsze, zataczające się na lewo i prawo. Co te narkotyki robią z ludźmi w dzisiejszych czasach. Ręce opadają. Mam nadzieję, że i mnie to z czasem przejdzie bo aktualnie to nawet swojego M., się odrobinę wstydzę ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43740497] ja też czekam na @ i najchętniej to chodziłabym w [/QUOTE]Ja @ miałam 31 października ( tak, dostałam na imprezie Halloween ) a dziś już mam wysyp na twarzy i apetyt jak wilk. Mam nadzieję, że @ nie nadejdzie bo dziś jadę do chłopaka
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

współczuję

a teraz udaje mi się bez żadnych poprawek 

chociaż ja miewałam 8, w porywach do 9 polskich i nawet czasem trzy z rzędu
niedługo wypróbuję