|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
Cytat:
Heroinko - będę mieć identyczną ponoc jest ciut ciemniejsza niz na zdjeciu. i nie jest droga, tylko na razie sie wstrzymuje, bo pasuje obecnie do rozmiaru M a moze jakims cudem bede musiala S kupic ![]() No zobacz, to jednak mimo koloru wlosow da sie mnie wciaz rozpoznac.
|
|
|
#3332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzięki |
|
|
|
|
#3333 | ||
|
Tajka
|
Grosz do grosza i będzie biureczko do pokoju haha. Także trzeba się postarać. Trudno mi czasem się wybić, bo nie wiem jeszcze, jak obsługiwać system i boję się, że coś spieprze.
Chociaż wczoraj szef powiedział ''masz próbować. Zrobisz kawę-nie wyjdzie-zrobisz raz jeszcze i się nauczysz'' nieco mnie to podniosło. Muszę się nauczyć robicie cappucino maszyną hah Jestem zadowolona nawet nie z zarobków, a z samego faktu, że robię coś pod siebie i nie muszę wisieć nad rodzicami i obarczać ich dodatkowo finansowo. Pogoda paskudna. Szaro ponuro i zimno. Muszę przerobić swój płaszcz, bo za szeroki hah. Dzisiaj chcę zaliczyć ok. 90 minut treningu. Zobaczymy, jak to wyjdzie. Bo chęci są. Ale jeszcze trzeba działać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3334 |
|
Konto usunięte
|
U mnie lepiej z zatokami i już dziąsło nie boli także myślę, że wreszcie będzie można zabrać się za siłowy. Tylko nie chce mi się
![]() Jestem za leniwa, dlatego ćwiczę głównie na rowerku bo tam sobie posiedzieć można
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43740722]
Wspięcia na palce nie są takie ciężkie. No, ale jak nie możesz to nie przesilaj łydek ![]() Jeszcze Wam napiszę, że 19.11 minie miesiąc jak moja mama wzięła się za siebie i na dzisiejszy dzień spadek ogólny to 6,5kg [/QUOTE]z moimi łydkami to wszelakie unoszenia grożą skurczem porozciągam na pewno dla mamy! fajnie, że w końcu poniekąd zrozumiała to, co jej przekazywałaś od dłuższego czasu, trzymamy kciuki za dalsze spadki![]() Cytat:
byłam taka bezradna, teraz idzie ku lepszemu.kupiłam awokado i nie wiem jak się go je |
|
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
Traxx - brawo dla mamy!
![]() A jak ja namowilas do dzialania, bo moja mama ma nadwage i bardzo chcialaby schudnac, ale ona nie wytrzyma bez slodyczy i bez podjadania. :<
|
|
#3337 | ||
|
Tajka
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43741287]U mnie lepiej z zatokami i już dziąsło nie boli także myślę, że wreszcie będzie można zabrać się za siłowy. Tylko nie chce mi się
![]() Jestem za leniwa, dlatego ćwiczę głównie na rowerku bo tam sobie posiedzieć można [/QUOTE]Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3339 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Oj ciężko było ją namówić, ale też ma nadwagę i ją krzyczałam już nawet, że nie zależy jej na tym by dłużej pożyć dla wnuków i by być na moim ślubie. Do otyłości dochodzi astma, która z każdym kilogramem się nasilała. Teraz mogę napisać, że ma więcej życia w sobie I jeszcze sporo do zrzucenia, ale mamy dobry początek ![]() hasło dnia
|
||
|
|
|
#3340 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43736387] Ja świętuję za tydzień
[/QUOTE]22 listopada masz urodzinki? będzie impreza ![]() Ale ona nadaje się tylko na grzańca czy taką zimną też można pić? ![]() też muszę nadrobić ostatnio wszystko po kolei nadrabiam Cytat:
zresztą na nic się nie nastawiałam ![]() Cytat:
dziś wyruszam na poszukiwania Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3341 |
|
Rozeznanie
|
Czeeść
Nie było mnie zaledwie dwa dni, a Wy naprodukowałyście milion stron Nadrobiłam prawie całość, ale nie chcę mi się już odpisywać. Ale teraz postaram się być już na bieżąco, obiecuję ![]() Ostatnio mam straszny młyn w szkole 2-3 klasówki/kartkówki dziennie + próbne matury za 1,5 tygodnia. Zaczynam świrować Maturzystki, też piszecie tą maturę z operonu?Dodatkowo mam problem ze studniówką, a raczej z partnerem. Odmówiłam jednemu chłopakowi i teraz nie daje mi spokoju Właśnie szamię sobie pyyszną owsiankę z jajkiem, "czytam" Granicę i układam jadłospis na dzisiaj. Muszę się bardziej przyłożyć do jedzenia, bo ciut za szybko leci mi waga i mam wrażenie, że to nie tłuszcz, a mięśnie ![]() Trzymajcie się! |
|
|
|
#3342 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko albo już prawie 4miechy nie piję nie licząc lampki wina w rocznicę z TŻ, po której miałam fazę ![]() Cytat:
dla Ciebie fajnie mieć jakieś swoje fundusze. Ja raz na jakiś czas pracuję, bo nie mam za bardzo jak mieć stałej pracy, ale w wakacje chyba pojadę za granicę zbierać owoce. Zapieprz jest konkretny (10h z jedną przerwą), ale będzie dobry pieniądz ![]() traxx brawa dla mamy! dużo chce zrzucić?Moja mama nie ma problemów z wagą. W sezonie wiosna-lato-ciepłe dni jesienne jeździ na rowery z koleżankami po 20-30km, do tego jeździ na basen raz w tygodniu, spacery do lasu z tatą, kiedyś tam jeszcze biegała, ale problemy z kolanem ma, więc teraz raczej unika. ale się cieszę bo wagowo ją prześcignęłam ona waży jakoś 68-70 (różnie) przy wzroście 166, a ja mniej przy 171cm . Tylko po niej tego nie widać, bo na górze jest b.chuda, a wszystko jej idzie w nogi, ubiera spódnicę długą odciętą w pasie i wygląda na 10kg mniej ![]() Widziałyście w lidlu promocje świąteczne? Można kupić laski wanilii, anyż gwiaździsty, goździki, cynamon ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- ja mam 7.12
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie słyszałam
w sumie to ja niedawno spróbowałam normalnego Cytat:
zdolniacha ![]() Mi też się one podobały! jak jeszcze będą to sobie kupię ![]() A czemu się zdenerwowałaś? Co to za makówka? Kojarzy mi się ze świętami, ale co i jak to nie wiem jak to wygląda i jak to się robi? ![]() Za ćwiczonka ![]() ![]() Traxx, brawo dla Ciebie ![]() i dla mamy! ![]() super jej idzie kisiej, gratuluję pracy
|
|
|
|
|
#3345 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O ile wszystko będzie dobrze to myślę, że powinno się udać. Przy 164cm wzrostu byłoby jakieś 80kg (to by było dobre na początek), jeśli się uda można by jeszcze coś tam działać później ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podziel się konkretami może też u siebie zastosuję ![]() Cytat:
![]() U mnie też brzydko i pochmurno ![]() Narobiłaś mi ochoty na takie kanapki wieki nie jadłam ![]() Mi zostało pościeranie kurzów i odkurzanie i gotowanie no i wcześniej zakupy baaardzo powoli Cytat:
a ile płacisz? ![]() No twarzyczka podobna ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43741608] Będzie, będzie zabawa... [/QUOTE] planujesz coś? ![]() Cytat:
Oooo, kolejne party
|
||||
|
|
|
#3347 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43741681]No założyłyśmy 40kg do Wielkanocy
O ile wszystko będzie dobrze to myślę, że powinno się udać. Przy 164cm wzrostu byłoby jakieś 80kg (to by było dobre na początek), jeśli się uda można by jeszcze coś tam działać później :ehem[/QUOTE]to długa droga ale super, że ma wsparcie w Tobie ( a Ty już wiesz sporo nt zdrowego żywienia) i że już miesiąc za nią teraz już na pewno jej łatwiej!trzymam kciuki ![]() Cytat:
ja mieszkam przy lidlu to jest tak oblegany, chyba przez pół Warszawy, bo non stop mega kolejki. i u mnie jest
|
|
|
#3348 | |
|
Konto usunięte
|
Rok temu robiłam imprezę, ale tym razem nie mam zamiaru.
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Sama tak jadłam wczoraj i to było naprawdę pyszne, a jaka najedzona byłam ![]() Narazie mama walczy póki ją motywuję, obiecałam jej dzisiaj masaż
|
|
|
|
|
#3349 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() tak,nadaje się i do picia normalnie i do grzańca ![]() zaraz idę na zakupy,muszę obczaić czy w groszku nie ma perełki,bo mam ochotę dziś się napić [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43741608] Będzie, będzie zabawa... [/QUOTE]...będzie się działo i znowu nocy będzie mało.... ![]() Cytat:
a jakie ładne bombki mają być---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43741912] Narazie mama walczy póki ją motywuję, obiecałam jej dzisiaj masaż [/QUOTE]system motywacyjny
|
||
|
|
|
#3350 |
|
Zadomowienie
|
Siemanko
Wstałam jakiś czas temu, zjadłam jajecznicę, kromkę chleba i pastę z awokado. I popiłam kakao Pokłóciłam się z ojcem i w związku z tym nie mam gdzie ćwiczyć, także będę próbować zmieścić się u siebie w pokoju (który ma niespełna 2m szerokości i jeszcze łóżko wzdłuż stoi...). Ciężka sprawa... O HH w takim razie mogę zapomnieć na dłuższy czas...
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno bułki, jak już tylko rano! koniec z żarciem tego świństwa późniejszą porą
![]() spoko będę myśleć ostro póki co sprzątam, ogarniam się, potem zakupy no i muszę koniecznie, koniecznie ćwiczyć !Traxx trzymam kciuki za Twoją mamę
|
|
|
|
#3352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzięki |
|
|
|
|
#3353 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry kobietki
ja nadal w łóżku, chociaż @ mi trochę opuściła mam nadzieje że dziś na tych połowinkach za bardzo krwi nie rozrzedze :-D i będzie ok Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
siema z rana
![]() traxx jesteeś wielka oby tylko się nie poddała!ja stwierdziłam, że muszę obciąć kalorie tak na oko o 300-400 dziennie, bo od dłuższego czasu jem jak na U, a nie na R więc dawno nie miałam fajnego spadku... waga sie buja w okolicy 65,x. trzymajcie kciuki
|
#3355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Spróbuję, spróbuję ![]() Zbrodnia i kara była baardzo fajna
|
|||
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów. Kupilam też brystole bo Młody chce robić pracę na angielski " Odkrywamy Walie". I pracę z infy. Muszę coś obmyslec i poczytać o Walii. Zaraz muszę coś zjeść.
Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kciuki za plan I oby coś ruszyło |
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie!
|
|
|
|
|
#3359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbliższy tydzien ma-sa-kra.Tak, pisze z operonem ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43741608] Będzie, będzie zabawa... [/QUOTE]będzie się działo... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zjadłam najpyszniejsze pierogi ruskie (zayebista dieta |
|||
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam kanapeczki na śniadanko i zaraz jakiś owoc na drugie śniadanko, muszę się wreszcie wziąć i pouczyć ![]() traxx dobrze, że zmotywowałaś mamę, moja schudła 13 kg i zmiana jest olbrzymia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

ponoc jest ciut ciemniejsza niz na zdjeciu. 

mniam!

byłam taka bezradna, teraz idzie ku lepszemu.

będzie impreza 
też muszę nadrobić
zresztą na nic się nie nastawiałam
) albo to zasługa tańca Blaszoka

szkoda, że niezbyt zdrowe
przy lampce wina, którą wychyliłam duszkiem ze zdenerwowania 

planujesz coś?