Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-16, 18:22   #2461
Lukardis
Zaczytanie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Może mi ktoś wkleić link do baranka? Nie mogę go coś znaleźć na stronie

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:26   #2462
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Może mi ktoś wkleić link do baranka? Nie mogę go coś znaleźć na stronie
chyba ten

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1698508.html
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:28   #2463
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie planuje dzieci może któregoś dnia wstanę i poczuję... "musimy mieć dziecko" póki co nie chcę i nie planuje i wolałabym nie poczuć nigdy takiego głosu. [COLOR="Silver"]
Why ?
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
unikalna ja Ciebie w 1000% rozumiem, mnie bardziej "jarają" zwierzęta niż dzieci.. pewnie skończę jak Violetta Villas
ja jestem młodsza od Ciebie i ponad rok po ślubie a już zaczynają się gadki kiedy... jak mnie to drażni zresztą przeraża mnie poród i wszystko z tym związane ( mam mega bolesne okresy , a poród jest ponoć jeszcze gorszy )
To bardzo przykre co napisałaś. Z całą sympatią jaką żywię dla zwierzątek, nigdy nie przyrównałabym człowieka do zwierzęcia. To, że masz bolesne okresy nie ma absolutnie żadnego znaczenia w jaki sposób będziesz przechodziła ciąże czy sam poród, który zresztą w dzisiejszych czasach już nie musi boleć jak się bardzo chce, bo mozna dostać nawet znieczulenie. Sugerowanie się, że ktoś miał straszy itd. jest bez sensu. Każdy poród nawet u tej samej osoby może być diametrialnie inny, więc nie ma co się straszyć i wyolbrzymiać. Nie ma zatem powtarzać czarnych scenariuszy, że "podobno jest..." Lepiej sprawdzić samemu jak to naprawdę jest
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
W ogóle uważam, że żyjemy w zacofanym społeczeństwie, bo u nas, nie wiedzieć czemu, jeśli ktoś bierze ślub, to tylko dlatego, że przytrafiła się ciąża, a jak nie bierze z tego powodu, to tylko dlatego, żeby mieć zielone światło do prokreacji Osoby, które mówią, że dzieci nie chcą traktowane są jak jacyś odmieńcy
Pierwsze słyszę
Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
justynka chciala

Nie mow ..mam nadzieje , ze to poczujesz bo dzieci sa radoscia....mam dwojke lobuzow i jak uslysze od ktoregos mamo kocham Cie to lezka mi staje w oku

Niestety, ale kolezanka ma racje. Ale jezeli bardzo sie czegos chce to mozna tak sie zorganizowac , ze czasu starczy na wszystko i na dziecko i na wyjscie do kina czy na zakupy. No i jak to mowia dzieci kosztuja i to sporo

Ewcik nie sluchaj bzdur...ja mialam megaa bolesne miesiaczki nawet z omdleniami a porod szybki i latwy (ok 40 min).
Tego nie da się sobie wyobrazić jak się nie słyszy tego od własnego dziecka To jest tak magiczne, że wynagradza każdy trud związany z ciążą czy porodem
Ja nigdy nie byłam jakoś szczególnie pro dziecinna W czasach panieńskich oczywiście Dla mnie też to było naturalną koleją, że jak wyjdę za mąż to w pewnym momencie będę chciała mieć rodzinę. Za mąż zdążyłam wyjść przed 30-stką, ale na dziecko przyszło mi poczekać 2 lata. Ciąża byłą zagrożona, 4 pobyty w szpitalu, miesiąc leżenia w domu plackiem, pessar, w końcu cesarka z konieczności, później dłuuugi powrót do pełnej formy zdrowotnej, ale dzisiaj NIE WYOBRAŻAM SOBIE, że mogłabym nie mieć mojej córki To jest magia To nie są czcze słowa 40-sto letniej mamuśki Żałuję, że nie mam dobrego zdrowia i to co innym przychodzi z łatwością, u mnie niestety po wielkich trudach, ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze jeden cud mały mi się zdarzy Chociaż ciągle uwielbiamy z mężem wypady na zakupy teraz dołącza do naszej pasji 9-cio letnia córka i powiem Wam, że jej komentarze przy naszych przymiarkach dają nam tyle frajdy, że bawimy się jak nastolatki Po prostu dziecko nas wzbogaciło i wniosło świeżość do ustabilizowanego życia Pewnie w domu częściej jest bałagan, ale nie zamieniłabym go na sterylny porządek
Nie potępiam osób, które nie chcą mieć dzieci, ale powiem o sobie, że gdybym jej nie miała, to moje życie wiele by na tym straciło, chociaż pewnie bym o tym nie wiedziała
Mariola13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:34   #2464
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna_szy Pokaż wiadomość
dobrze leży i jest ciepła po prostu coś mi w niej nie grało
teraz zamówiłam z top secret płaszczyk fantasticowy, zobaczymy
teraz go zamawiałaś? bo on już na tą pogodę raczej się nie nadaje, niestety za zimno już w nim a chciałam go jeszcze ponosić trochę

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:48   #2465
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Why ?

To bardzo przykre co napisałaś. Z całą sympatią jaką żywię dla zwierzątek, nigdy nie przyrównałabym człowieka do zwierzęcia. To, że masz bolesne okresy nie ma absolutnie żadnego znaczenia w jaki sposób będziesz przechodziła ciąże czy sam poród, który zresztą w dzisiejszych czasach już nie musi boleć jak się bardzo chce, bo mozna dostać nawet znieczulenie. Sugerowanie się, że ktoś miał straszy itd. jest bez sensu. Każdy poród nawet u tej samej osoby może być diametrialnie inny, więc nie ma co się straszyć i wyolbrzymiać. Nie ma zatem powtarzać czarnych scenariuszy, że "podobno jest..." Lepiej sprawdzić samemu jak to naprawdę jest

Pierwsze słyszę

Tego nie da się sobie wyobrazić jak się nie słyszy tego od własnego dziecka To jest tak magiczne, że wynagradza każdy trud związany z ciążą czy porodem
Ja nigdy nie byłam jakoś szczególnie pro dziecinna W czasach panieńskich oczywiście Dla mnie też to było naturalną koleją, że jak wyjdę za mąż to w pewnym momencie będę chciała mieć rodzinę. Za mąż zdążyłam wyjść przed 30-stką, ale na dziecko przyszło mi poczekać 2 lata. Ciąża byłą zagrożona, 4 pobyty w szpitalu, miesiąc leżenia w domu plackiem, pessar, w końcu cesarka z konieczności, później dłuuugi powrót do pełnej formy zdrowotnej, ale dzisiaj NIE WYOBRAŻAM SOBIE, że mogłabym nie mieć mojej córki To jest magia To nie są czcze słowa 40-sto letniej mamuśki Żałuję, że nie mam dobrego zdrowia i to co innym przychodzi z łatwością, u mnie niestety po wielkich trudach, ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze jeden cud mały mi się zdarzy Chociaż ciągle uwielbiamy z mężem wypady na zakupy teraz dołącza do naszej pasji 9-cio letnia córka i powiem Wam, że jej komentarze przy naszych przymiarkach dają nam tyle frajdy, że bawimy się jak nastolatki Po prostu dziecko nas wzbogaciło i wniosło świeżość do ustabilizowanego życia Pewnie w domu częściej jest bałagan, ale nie zamieniłabym go na sterylny porządek
Nie potępiam osób, które nie chcą mieć dzieci, ale powiem o sobie, że gdybym jej nie miała, to moje życie wiele by na tym straciło, chociaż pewnie bym o tym nie wiedziała
Dokładnie tak jest Dzieci to mój największy w życiu skarb i nie zamieniłabym na inne skarby za nic w świecie. W sumie z obserwacji powiem wam, że te co się zarzekały ze dzieci mieć nie będą ( też tak mówiłam jak miałam 20 lat dopóki tż nie spotkałam) to jak urodziły całkowicie zmieniły zdanie. W ogóle to nie jest temat do dyskusji, bo trudno w różnych poglądach znaleźć środek.
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:51   #2466
Marigold19
🦄

Co sądzicie? To te długie kozaki o które ktoś pytał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-16 18.45.18.jpg (63,9 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-16 18.46.14.jpg (58,0 KB, 156 załadowań)

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:54   #2467
seledine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna_szy Pokaż wiadomość
dobrze leży i jest ciepła po prostu coś mi w niej nie grało
teraz zamówiłam z top secret płaszczyk fantasticowy, zobaczymy

któren?
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:54   #2468
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Średnio...

MUSZĘ SIĘ WYŻALIĆ !!!

Odebrałam dziś paczkę ze sznurowańcami i od razu je oddałam. Chyba ślepy je robił. Nie dość, że skóra porysowana, to jeszcze "czubki" jeden okrągły, drugi szpiczasty, w jednym miejscu podeszwa nie doklejona do końca. Na sklepie był rozmiar w bardzo dobrym stanie, ale niestety nie można "podmienić" bo niby mają inne kody
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:00   #2469
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43745154]Aaaa rozumiem atrakcyjność wzrasta wraz ze spadkiem ceny [/QUOTE]

Byłam w Zarze w Galerii Kazimierz nie miałam co zmierzyć!
Nie było spodni.
Stary 2013-11-16, 19:04   #2470
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
Dzięki
Ładny ten winny

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Średnio...

MUSZĘ SIĘ WYŻALIĆ !!!

Odebrałam dziś paczkę ze sznurowańcami i od razu je oddałam. Chyba ślepy je robił. Nie dość, że skóra porysowana, to jeszcze "czubki" jeden okrągły, drugi szpiczasty, w jednym miejscu podeszwa nie doklejona do końca. Na sklepie był rozmiar w bardzo dobrym stanie, ale niestety nie można "podmienić" bo niby mają inne kody
Kurcze szkoda, ale jak zwrócą Ci kasę to możesz kupić tamte

Moje akurat przyszły w idealnym stanie.. Chcę już wiosnę

Swoją drogą świetna nazwa tego swetra Z MOHERU a skład 56 akryl, 18 moher, 18 wełna, 8 poliamid

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-11-16 o 19:05
Stary 2013-11-16, 19:06   #2471
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Dzięki
Ładny ten winny

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Kurcze szkoda, ale jak zwrócą Ci kasę to możesz kupić tamte

Moje akurat przyszły w idealnym stanie.. Chcę już wiosnę

Swoją drogą świetna nazwa tego swetra Z MOHERU a skład 56 akryl, 18 moher, 18 wełna, 8 poliamid
A ile zazwyczaj czekacie na kasę? Wiem, że jest napisane 10-14 dni no ale jak wygląda rzeczywistość?
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:08   #2472
20stokrotka20
Raczkowanie

Dziewczyny dzwonię od wczoraj do wszystkich zar w krakowie i tylko do plazy się dodzwoniłam!! A niestety tam nie ma tego czego szukam.. Co jest z tymi zarami?? Czemu nie odbierają???
20stokrotka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:08   #2473
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
A ile zazwyczaj czekacie na kasę? Wiem, że jest napisane 10-14 dni no ale jak wygląda rzeczywistość?
Ok 3 dni, teraz robiłam zwrot we wtorek, a w piątek uznali zwrot

Stary 2013-11-16, 19:14   #2474
Lukardis
Zaczytanie

Wpadł mi w oko, ciekawe jak "na człowieku" wygląda

Oooo jest ponoć w SB, w pon skoczę zobaczyć
Niebieskich wosków mi apka nie pokazuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1856248050_1_1_1.jpg (44,2 KB, 57 załadowań)

Stary 2013-11-16, 19:17   #2475
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w Zarze w Galerii Kazimierz nie miałam co zmierzyć!
Nie było spodni.
Ja widziałam te niebieskie woski, ale nie mierzyłam. Jakiś dziwny krój, wyglądały jakby wysoki stan miały.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:22   #2476
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy ktoś już napisał, bo nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Dzisiaj widziałam stacjonarnie tą parkę ze skórzanymi rękawami. Ktoś chyba na nią czekał
Wróciłam z szalikiem z koronką , albo chustą raczej.

Nie wiem czy ktoś jeszcze, ale ja czekałam. I zaczekam do wyprzedaży, bo zamiast niej kupiłam dwurzędowy płaszcz, kocyk i jeszcze planuję kupno innych...
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:26   #2477
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
to prawda, też jestem tego zdania dziecko pokazuje nam dorosłym inną wizję swojego świata i nie wyobrazam sobie nie mieć dzieci

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Kolejna wersja wiazania kocyka

a propo swetra ala baranek w poniedzialek przychodza nowe kolory: bordo i szary

Cytat:
Wpadł mi w oko, ciekawe jak "na człowieku" wygląda

Oooo jest ponoć w SB, w pon skoczę zobaczyć
Niebieskich wosków mi apka nie pokazuje
bardzo fajny naszyjnik

Cytat:
Napisane przez owieczka-18 Pokaż wiadomość
Miałam ten sam dylemat co Ty zastanawiałam się pomiędzy torebką 1 i 2. Ostateczny mój wybór na zdjęciu, polecam jestem z niej bardzo zadowolona
bardzo ładna, moze dotrwa do wyprz

Cytat:
Napisane przez Angel xx Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie jeszcze na chwilkę powrócić do dzisiejszego OT (dopiero teraz Was nadrobiłam) i chciałam podziękować dziewczynom: Kasiuli36, Unikalnej1983, hihi, OnaZakupoholik, Eggnogg, Ewcik, Forget_me, Zebra80, Eleonorcecyrolce (sorry jeśli kogoś pominęłam) za to to napisałyście o sobie, bo dzięki temu poczułam, że nie jestem jedyna "dziwna, z którą coś jest nie tak" na świecie.

Gabi, Kama-hh - ułoży się nam, najtrudniej niestety zacząć zmiany....
:przytu l:
nie przejmuj sie laseczko dziekuje

Cytat:
Lubię to forum, bo udzielają się tutaj kobiety czasami skrajnie różniące się między sobą, ale będące "na poziomie". Tutaj się nie ocenia, a rozumie, pokazuje się różne punkty widzenia i dzięki temu weryfikacja " danych problemów" jest globalna.

Każdy żyje w jakimś tam środowisku. Jeżeli chodzi o mnie, to ja tutaj mogę pogadać o ciuchach, dobrych kosmetykach. Wiem dobrze, że jak przyjdę np. w kocyku do pracy to nikt nie powie "oo fajny szal z Zary" czy coś w tym rodzaju. Prędzej usłyszę "jak można wydać na szal 100 zł". To samo się tyczy całej reszty- tego, że nie mam dzieci, że noszę markowe ubrania, że schudłam i dbam o siebie.
tez bardzo lubie te nasze pogaduszki, nasze forum i Was dziewczyny
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:26   #2478
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Ja tez tak miałam dzieci po 30 albo nigdy, najpierw studia, praca itp, choć TZ nalegał, rodzina tez, bo ja tylko ciuchy, zara itp.. a ja się zarzekałam ze nie, w październiku 5 lat temu zaczęłam studia i okazało się ze jestem w ciąży i to bliźniaczej... później było tylko rzuć te studia narażasz dzieci (studia wiązały się z podróżami na 3 dni do pl) itd ale się nie poddałam i studia skończyłam, mam teraz 2 dzieci i nie żałuje, choć więcej tez nie planuje w ciąży przytyłam 40 kg i gdy zaczęłam na sile dietę bo nie mogłam na siebie patrzeć to mówiono, ze mam się cieszyć ze mam zdrowe dzieci waga nie ważna, ze jestem samolubna i myślę tylko o sobie itd, gdy zrzuciłam to były gadki typu ze ja tylko diety patrze a nie dzieci, później ze wyglądam jak starsza siostra swoich dzieci i z takim wyglądem nie pasuje na matkę (teściowa bezczelnie stwierdziła ze nie mam biustu i masz już nawet nie ma za co chwycić), ze jestem anorektyczka i tak jest do dziś choć anoreksji nie mam i nigdy nie miałam, po prostu co bym nie zrobiła to i tak jest źle wiec nie ma co patrzeć co mówią ludzie tylko iść do przodu i robić swoje - przecież to nasze życie
bardzo to przykre jest

Cytat:
Chce ja dostać od Mikołaja coraz wiecej osob pisze, ze podrażnia.....
tez myslalam o niej, bo ostatnio nie moge dojsc do ładu z cerą
ale nie wiem czy wlanie nie za bardzo podrażnia

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Na razie mam tę szarą spódniczkę a'la studio, spodenki z ekoskórki (całkiem całkiem wyszły), spódniczkę z koronką i z resztek bluzka do niej oraz coś mniej więcej na wzór tej

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...8p1668017.html

Ale ponieważ była szyta z resztek, góra jest z tkaniny, a falbanka z ekoskórki.
I to na razie wszystko.
gratuluje talentu
Stary 2013-11-16, 19:28   #2479
tishka
Zakorzenienie

no to i ja skusilam sie na dwuwarstwowy kocyk
wlasnie pojawil sie znowu na stronie
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:35   #2480
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 20stokrotka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzwonię od wczoraj do wszystkich zar w krakowie i tylko do plazy się dodzwoniłam!! A niestety tam nie ma tego czego szukam.. Co jest z tymi zarami?? Czemu nie odbierają???
Tylko Plaza odbiera telefon. I radze np. W Plazie sprawdzic czy np. W innej Zarze cos jest. Dodzwonić sie do innych problem.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
bardzo to przykre jest

tez myslalam o niej, bo ostatnio nie moge dojsc do ładu z cerą
ale nie wiem czy wlanie nie za bardzo podrażnia

gratuluje talentu
Ja już postanowiłam, że kupuje. Tylko dla samego dobrego oczyszczania. Więc po 6.12 bede mogła cos powiedzieć.
Stary 2013-11-16, 19:39   #2481
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Ja już postanowiłam, że kupuje. Tylko dla samego dobrego oczyszczania. Więc po 6.12 bede mogła cos powiedzieć.
ok to dasz mi znać, jak coś to poproszę pod choinkę
Stary 2013-11-16, 19:42   #2482
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Mariola13, nie każdy chce i moze byc rodzicem. Ja sie do tego nie nadaje. Moj TZ tak byłby wspaniałym ojcem. Jednak nie wywiera presji. Uwazam, ze to kwestia dojrzałości wiem, żebym nie podołoła. Plus to TZ pewnie byłby z dzieckiem, opiekował sie itd. Nie chce poki co dziecka w naszym zyciu. Dobrze jest jak jest. Mamy czas dla siebie, każdy na swoją pasje. Możemy w każdej chwili lecieć, zmienić miejsce zamieszkania nie trzymają nas dzieci. Jak sa dzieci myslisz o ich dobru najbardziej na świecie i trzeba byc na to gotowym i dojrzałym do tego. Ja nie jestem.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
ok to dasz mi znać, jak coś to poproszę pod choinkę
Ja nie oczekuje cudów. Chce dobrego oczyszczania nic wiecej. Nie wierze w zwezanie porów itd. Chociaz kto wie

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Ja widziałam te niebieskie woski, ale nie mierzyłam. Jakiś dziwny krój, wyglądały jakby wysoki stan miały.
Moze uda mi sie do Krakowskiej pojechać jutro. Chociaz chciałam miec dziec piżamowy w domu. Ostatnio męczą mnie ludzie
Stary 2013-11-16, 19:50   #2483
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałyście może stacjonarnie ten zarowy twór?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...4p1410141.html

Ciekawi mnie czemu tak tanio
ja go mam mam ten szary, już go miałam w piątek w pracy. Fajnie się układa z tyłu na dole ma zaszewki, które powoduję, że nie odstaje. Materiał jest cienki taki "dresowaty" wg. mnie powinien być jeszcze tańszy ale ogólnie jest OK jestem zadowolona. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić jakieś zdjęcia

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:58   #2484
Angel xx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
no to i ja skusilam sie na dwuwarstwowy kocyk
wlasnie pojawil sie znowu na stronie

już zniknął
nie ma też tego z koronką

kocyki to chyba największy hit sezonu
(a ja jeszcze nie mam)

Pytanie do użytkowniczek tartanowego kocyka - kłaczy??
Angel xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:58   #2485
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo to ja bym się cieszyła jakby miały wysoki stan, lubię takie
Spódniczka ślicznie wyszła. Gratuluję talentu
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:03   #2486
Charlotte91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Czy to są te skórzane za 329 ? Szukam ostatnio wysokich kozaków na stabilnym obcasie z wąską cholewką i nigdzie nie umiem znaleźć
Charlotte91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:03   #2487
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Angel xx Pokaż wiadomość
już zniknął
nie ma też tego z koronką

kocyki to chyba największy hit sezonu
(a ja jeszcze nie mam)

Pytanie do użytkowniczek tartanowego kocyka - kłaczy??
Dziwna sprawa, mam w koszyku 6 dostępnych sztuk, a jak wchodzę na jego podstronę to wyskakuje, że wyprzedany

Stary 2013-11-16, 20:03   #2488
klaudyjka
Wtajemniczenie

Gabi usunęłaś zdjęcia z insta? Znowu sie nie wyświetlają

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:04   #2489
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
ja go mam mam ten szary, już go miałam w piątek w pracy. Fajnie się układa z tyłu na dole ma zaszewki, które powoduję, że nie odstaje. Materiał jest cienki taki "dresowaty" wg. mnie powinien być jeszcze tańszy ale ogólnie jest OK jestem zadowolona. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić jakieś zdjęcia
Jeśli będziesz miała czas to zrób

Stary 2013-11-16, 20:05   #2490
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Mariola13, nie każdy chce i moze byc rodzicem. Ja sie do tego nie nadaje. Moj TZ tak byłby wspaniałym ojcem. Jednak nie wywiera presji. Uwazam, ze to kwestia dojrzałości wiem, żebym nie podołoła. Plus to TZ pewnie byłby z dzieckiem, opiekował sie itd. Nie chce poki co dziecka w naszym zyciu. Dobrze jest jak jest. Mamy czas dla siebie, każdy na swoją pasje. Możemy w każdej chwili lecieć, zmienić miejsce zamieszkania nie trzymają nas dzieci. Jak sa dzieci myslisz o ich dobru najbardziej na świecie i trzeba byc na to gotowym i dojrzałym do tego. Ja nie jestem.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Ja nie oczekuje cudów. Chce dobrego oczyszczania nic wiecej. Nie wierze w zwezanie porów itd. Chociaz kto wie

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Moze uda mi sie do Krakowskiej pojechać jutro. Chociaz chciałam miec dziec piżamowy w domu. Ostatnio męczą mnie ludzie

Ja to mam i dzisiaj i jutro dzień piżamowy (tak nawiązując do tematu dzieci), zgodziłam się niańczyć roczną chrześnicę. Ja z kolei już wyrosłam z takich maluchów. Przy moich chłopakach teraz tu już mogę wszystko zrobić, a takiego malucha to z oka spuścić nie można.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości