Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-16, 20:06   #2491
ewcik
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
To bardzo przykre co napisałaś. Z całą sympatią jaką żywię dla zwierzątek, nigdy nie przyrównałabym człowieka do zwierzęcia. To, że masz bolesne okresy nie ma absolutnie żadnego znaczenia w jaki sposób będziesz przechodziła ciąże czy sam poród, który zresztą w dzisiejszych czasach już nie musi boleć jak się bardzo chce, bo mozna dostać nawet znieczulenie. Sugerowanie się, że ktoś miał straszy itd. jest bez sensu. Każdy poród nawet u tej samej osoby może być diametrialnie inny, więc nie ma co się straszyć i wyolbrzymiać. Nie ma zatem powtarzać czarnych scenariuszy, że "podobno jest..." Lepiej sprawdzić samemu jak to naprawdę jest
Mariola wybacz ale to moje życie i moja sprawa.. dla mnie zwierzęta i ludzie są na takim samym poziomie, a nawet momentami na wyższym...
a dlaczego tak uważam..., nie trzeba mało szukać m.in. najgłośniejszy ostatnio przykład katarzyny w. co zrobiła własnemu dziecku zresztą ile się słyszy na ten temat co rodzice robią własnym dzieciom.. czy zwierzęta też tak robią? wybacz ale nie...
zresztą czy ja powiedziałam, że nie chcę mieć dzieci zresztą skoro do zwierząt mam taki stosunek to i do własnego dziecka też taki będę miała, po prostu na dzień dzisiejszy nie czuję tego... uważam, że powinno się poczuć instynkt macierzyński...
jak osoba dba o zwierzaki i troszczy się o nie, to i o własne dziecko też będzie się tak samo troszczyć.. zresztą parę osób, które mnie znają i wiedzą co już zrobiłam dla dzieci i zwierząt twierdzą, że będę bardzo dobrą matką
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:09   #2492
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Co sądzicie? To te długie kozaki o które ktoś pytał
Wooow, mi się podobają, ale...
nie, nie, nie, nie - nie mogę ich kupić!

To te, które TŻ musiał Ci ściągać z nóg?
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:11   #2493
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja to mam i dzisiaj i jutro dzień piżamowy (tak nawiązując do tematu dzieci), zgodziłam się niańczyć roczną chrześnicę. Ja z kolei już wyrosłam z takich maluchów. Przy moich chłopakach teraz tu już mogę wszystko zrobić, a takiego malucha to z oka spuścić nie można.
Myśle, ze do 6 roku zycia jest pod górkę
Ty masz świetna figurę! Piękna spódniczka.
Super! Dopiero teraz zobaczyłam :-(
Stary 2013-11-16, 20:11   #2494
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel xx Pokaż wiadomość
już zniknął
nie ma też tego z koronką

kocyki to chyba największy hit sezonu
(a ja jeszcze nie mam)

Pytanie do użytkowniczek tartanowego kocyka - kłaczy??
Mnie się w koszyku jako dostępny wyświetla.

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Oooo to ja bym się cieszyła jakby miały wysoki stan, lubię takie
Spódniczka ślicznie wyszła. Gratuluję talentu

A ja właśnie odwrotnie.

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Dziwna sprawa, mam w koszyku 6 dostępnych sztuk, a jak wchodzę na jego podstronę to wyskakuje, że wyprzedany
Ja mam w koszyku 11.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:12   #2495
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
już zniknął
nie ma też tego z koronką

kocyki to chyba największy hit sezonu
(a ja jeszcze nie mam)

Pytanie do użytkowniczek tartanowego kocyka - kłaczy??
Tartanowy to ten zielony z jodełką po 2 str.? Dziś właśnie zauważyłam jakieś kłaczki na plecach... Niewiele ich, ale mam nadzieję, że po całym sezonie intensywnego użytkowania nie wyłysieje?
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:15   #2496
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Wpadł mi w oko, ciekawe jak "na człowieku" wygląda

Oooo jest ponoć w SB, w pon skoczę zobaczyć
Niebieskich wosków mi apka nie pokazuje
nie wiem czy już o tym było, ale pewnie tak , więc proszę o wyrozumiałość - jak działa ta aplikacja do lokalizacji (mam nadzieję, że jest nie tylko na telefon, bo wtedy niestety ale dla mnie odpada - mój to stary grat )
Stary 2013-11-16, 20:16   #2497
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mari ogólnie sa bardzo fajne, jedynie ta długość cholewki jest taka " ni w kij ni w oko". Powinny być albo pod kolano a jak to sa takie dłuższe to powinny być za kolano i jeszcze troszkę. A tak wypadają w kolano. Jedynie to mi w nich nie pasuje. Chyba, że to Ci nie przeszkadza to OK

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:21   #2498
Angel xx
Raczkowanie

Cytat:
Mnie się w koszyku jako dostępny wyświetla.

Ja mam w koszyku 11.

Aaaa dwustronny czerwony pojawił się znowu!
Ale przed chwilą go nie było czytają nas?

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Tartanowy to ten zielony z jodełką po 2 str.? Dziś właśnie zauważyłam jakieś kłaczki na plecach... Niewiele ich, ale mam nadzieję, że po całym sezonie intensywnego użytkowania nie wyłysieje?
Tartanowy to ten:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1577010.html
Angel xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:27   #2499
katarzyna_szy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
teraz go zamawiałaś? bo on już na tą pogodę raczej się nie nadaje, niestety za zimno już w nim a chciałam go jeszcze ponosić trochę
zamówiłam go wczoraj, bo akurat załapałam się na -50% i niestety zdaje sobie sprawę, że pewnie do wiosny powisi w szafie, ale jest bardzo w moim stylu, nie mogłam sobie odpuścić

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
któren?
a ten
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg płaszcz.jpg (34,1 KB, 44 załadowań)
katarzyna_szy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:31   #2500
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
nie wiem czy już o tym było, ale pewnie tak , więc proszę o wyrozumiałość - jak działa ta aplikacja do lokalizacji (mam nadzieję, że jest nie tylko na telefon, bo wtedy niestety ale dla mnie odpada - mój to stary grat )
Niezależnie od tego na jakim systemie pracuje Twój telefon (and/ios/win) wchodzisz w sklep z aplikacjami, wpisujesz ZARA i instalujesz. Potem wybierasz daną rzecz i wchodzisz w 'sprawdz dostepnosc' (u mnie jest to po prawej stronie a mam tel na andro) i pokazuje gdzie najblizej dana rzecz jest w wybranym wczesniej rozmiarze (trzeba wlaczyc geolokalizacje)

Chyba nie ma innej wersji poza tel

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Aaaa dwustronny czerwony pojawił się znowu!
Ale przed chwilą go nie było czytają nas?

Tartanowy to ten:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1577010.html
Był wcześniej, zanim dostałam maila o dostępności. Już kolejny raz
Z woskami minęło kilka h odkąd dostałam maila - po 12, a pojawiły się jakoś rano.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

2 sztuki kocyka się pojawiły

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:33   #2501
20stokrotka20
Raczkowanie

Dodzwoniłam się do Krakowskiej, kobieta straaasznie nie miła... miała mnie przekierować na dział dziecięcy, ale przekierowała mnie na magazyn a tam powiedzieli mi żebym jeszcze raz zadzwoniła więc zrezygnowałam po tym jak mnie potraktowała ta pierwsza kobieta... Miałyście rację..
20stokrotka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:37   #2502
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 20stokrotka20 Pokaż wiadomość
Dodzwoniłam się do Krakowskiej, kobieta straaasznie nie miła... miała mnie przekierować na dział dziecięcy, ale przekierowała mnie na magazyn a tam powiedzieli mi żebym jeszcze raz zadzwoniła więc zrezygnowałam po tym jak mnie potraktowała ta pierwsza kobieta... Miałyście rację..
Przepraszam, ze tak napisze, ale w Krakowskiej nigdy nikt mi w niczym nie pomógł. Jest tam tylko jedna taka dziewczyna blondynka niska pracowała w Plazie i potem w Kazimierz. I ona tylko chetna. Bardzo ja lubie. Uwielbialam ja z Plazy!!!! Inne Panie patrzą na człowieka z gory :-( dlatego, do Krakowskiej chodzę głownie jak sa wyprzedaze.
Stary 2013-11-16, 20:37   #2503
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Niezależnie od tego na jakim systemie pracuje Twój telefon (and/ios/win) wchodzisz w sklep z aplikacjami, wpisujesz ZARA i instalujesz. Potem wybierasz daną rzecz i wchodzisz w 'sprawdz dostepnosc' (u mnie jest to po prawej stronie a mam tel na andro) i pokazuje gdzie najblizej dana rzecz jest w wybranym wczesniej rozmiarze (trzeba wlaczyc geolokalizacje)

Chyba nie ma innej wersji poza tel

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Był wcześniej, zanim dostałam maila o dostępności. Już kolejny raz
Z woskami minęło kilka h odkąd dostałam maila - po 12, a pojawiły się jakoś rano.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

2 sztuki kocyka się pojawiły
wow tylko 2?
no ja wlasnie kliknelam bo dostalam maila o dostepnosci
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:38   #2504
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
wow tylko 2?
no ja wlasnie kliknelam bo dostalam maila o dostepnosci
Było przeszło 30, ale nie chce mi się wierzyć, że tak szybko poszły

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2013-11-16, 20:43   #2505
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Why ?

To bardzo przykre co napisałaś. Z całą sympatią jaką żywię dla zwierzątek, nigdy nie przyrównałabym człowieka do zwierzęcia. To, że masz bolesne okresy nie ma absolutnie żadnego znaczenia w jaki sposób będziesz przechodziła ciąże czy sam poród, który zresztą w dzisiejszych czasach już nie musi boleć jak się bardzo chce, bo mozna dostać nawet znieczulenie. Sugerowanie się, że ktoś miał straszy itd. jest bez sensu. Każdy poród nawet u tej samej osoby może być diametrialnie inny, więc nie ma co się straszyć i wyolbrzymiać. Nie ma zatem powtarzać czarnych scenariuszy, że "podobno jest..." Lepiej sprawdzić samemu jak to naprawdę jest

Pierwsze słyszę

Tego nie da się sobie wyobrazić jak się nie słyszy tego od własnego dziecka To jest tak magiczne, że wynagradza każdy trud związany z ciążą czy porodem
Ja nigdy nie byłam jakoś szczególnie pro dziecinna W czasach panieńskich oczywiście Dla mnie też to było naturalną koleją, że jak wyjdę za mąż to w pewnym momencie będę chciała mieć rodzinę. Za mąż zdążyłam wyjść przed 30-stką, ale na dziecko przyszło mi poczekać 2 lata. Ciąża byłą zagrożona, 4 pobyty w szpitalu, miesiąc leżenia w domu plackiem, pessar, w końcu cesarka z konieczności, później dłuuugi powrót do pełnej formy zdrowotnej, ale dzisiaj NIE WYOBRAŻAM SOBIE, że mogłabym nie mieć mojej córki To jest magia To nie są czcze słowa 40-sto letniej mamuśki Żałuję, że nie mam dobrego zdrowia i to co innym przychodzi z łatwością, u mnie niestety po wielkich trudach, ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze jeden cud mały mi się zdarzy Chociaż ciągle uwielbiamy z mężem wypady na zakupy teraz dołącza do naszej pasji 9-cio letnia córka i powiem Wam, że jej komentarze przy naszych przymiarkach dają nam tyle frajdy, że bawimy się jak nastolatki Po prostu dziecko nas wzbogaciło i wniosło świeżość do ustabilizowanego życia Pewnie w domu częściej jest bałagan, ale nie zamieniłabym go na sterylny porządek
Nie potępiam osób, które nie chcą mieć dzieci, ale powiem o sobie, że gdybym jej nie miała, to moje życie wiele by na tym straciło, chociaż pewnie bym o tym nie wiedziała
Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jest Dzieci to mój największy w życiu skarb i nie zamieniłabym na inne skarby za nic w świecie. W sumie z obserwacji powiem wam, że te co się zarzekały ze dzieci mieć nie będą ( też tak mówiłam jak miałam 20 lat dopóki tż nie spotkałam) to jak urodziły całkowicie zmieniły zdanie. W ogóle to nie jest temat do dyskusji, bo trudno w różnych poglądach znaleźć środek.
Zgadzam sie z Wami w 100%

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Średnio...

MUSZĘ SIĘ WYŻALIĆ !!!

Odebrałam dziś paczkę ze sznurowańcami i od razu je oddałam. Chyba ślepy je robił. Nie dość, że skóra porysowana, to jeszcze "czubki" jeden okrągły, drugi szpiczasty, w jednym miejscu podeszwa nie doklejona do końca. Na sklepie był rozmiar w bardzo dobrym stanie, ale niestety nie można "podmienić" bo niby mają inne kody
Inne kody? Dziwne ..moze chcialy Cie zbyc?

Cytat:
Ja to mam i dzisiaj i jutro dzień piżamowy (tak nawiązując do tematu dzieci), zgodziłam się niańczyć roczną chrześnicę. Ja z kolei już wyrosłam z takich maluchów. Przy moich chłopakach teraz tu już mogę wszystko zrobić, a takiego malucha to z oka spuścić nie można.
Masz co robic Z drugiej strony takie malenstwa sa slodkie
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:45   #2506
gabi1234
Zakorzenienie

mierzylam dzis owieczle.i czarna etole.i.......obiw rzeczy mi sie bardzo podobaja....:-(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-16 15.27.44-1.jpg (46,1 KB, 370 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-16 15.22.51-1.jpg (39,0 KB, 281 załadowań)
Stary 2013-11-16, 20:46   #2507
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
mierzylam dzis owieczle.i czarna etole.i.......obiw rzeczy mi sie bardzo podobaja....:-(
Kurcze, ale masz mistrza drugiego planu na tej 1 fotce. Słodziak

Stary 2013-11-16, 20:49   #2508
earthpace
Zakorzenienie

Czy Wam też nie działa strona Zary? [koniec świata]

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:51   #2509
GretchenSp
♪♫♪♪♫♪

Dziewczyny, podczytuje Was od pewnego czasu, bo mi te kocyki w głowie siedzą i nie chcą się wydostać Już chyba 3 raz poluję na czerwony, ale zawsze zdąży się wyprzedać, nim go kliknę Może i dobrze, bo normalnie za czerwienią nie przepadam. Nie mam pojęcia, dlaczego akurat na niego tak mnie wzięło

Kupiłam za to tę chustę z koronką. Mam nadzieję, że nie rozczaruję się, gdy przyjdzie.

GretchenSp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:52   #2510
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna ta owieczka
Cytat:
Chyba do nas macha
Stary 2013-11-16, 20:53   #2511
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Gabi usunęłaś zdjęcia z insta? Znowu sie nie wyświetlają
nie kochana....zobilam profil prywatny....
Stary 2013-11-16, 20:53   #2512
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez GretchenSp Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podczytuje Was od pewnego czasu, bo mi te kocyki w głowie siedzą i nie chcą się wydostać Już chyba 3 raz poluję na czerwony, ale zawsze zdąży się wyprzedać, nim go kliknę Może i dobrze, bo normalnie za czerwienią nie przepadam. Nie mam pojęcia, dlaczego akurat na niego tak mnie wzięło

Kupiłam za to tę chustę z koronką. Mam nadzieję, że nie rozczaruję się, gdy przyjdzie.
Jeśli mieszkasz niedaleko Pń to są w SB
Chyba znowu się pojawiły 2 szt,

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-11-16 o 20:54
Stary 2013-11-16, 20:54   #2513
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Gabi usunęłaś zdjęcia z insta? Znowu sie nie wyświetlają
Cytat:
hehe no zawsze sie zalapie mlody ;-)
Stary 2013-11-16, 20:54   #2514
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
jak widać nie tylko Tobie podoba się owieczka moją faworytką jest właśnie ta i może szara-muszę ją na żywo zobaczyć ale na pewno poczekają do wyprz., bo cos za dużo tych rzeczy zaczyna wpadać mi w oko
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:56   #2515
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Ale my tu dyskutujemy ostatnio jak nie teściowe, to faceci, jak nie faceci to zazdosne babole, jak nie babole to macierzyństwo- to chyba wina zespołu napięcia przedwyprzedażowego
Czyżbyśmy już zaczęły odliczać do %?

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
dziekuje
mysle, ze wezowe zyskaja szersze grono chetnych na nie jak tylko cena spadnie

Jeszcze nie, ale jak uda mi sie kupic sznurowance, to do nich bede cos dobierala. W tym roku chcialabym cos z pazurem albo chociaz dodac tej zadziornosci sznurowancami, bo ostatnie imprezki byly w stylu slodko-pierdzacym i juz mam dosyc ;p

Dziekuje

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Mam go w wersji szarej faktycznie cieniutki, ale ladnie sie uklada. Nie wiedziec czemu wersja czarna gryzla mnie okropnie, natomiast szara jest ok, a sklad taki sam (jest dodatek welny).
Do takich szpil możesz mieć nawet prostą, niezbyt wymyślną sukienkę
Czasami bywa taki sam skład materiału a w noszeniu bywają różnice (np. gryzą) wystarczy, że wełna będzie trochę inaczej przetworzona, czasami włókno w połączeniu z barwnikiem robią swoje

Cytat:
Takie sobie, szału nie ma

Cytat:
Średnio...

MUSZĘ SIĘ WYŻALIĆ !!!

Odebrałam dziś paczkę ze sznurowańcami i od razu je oddałam. Chyba ślepy je robił. Nie dość, że skóra porysowana, to jeszcze "czubki" jeden okrągły, drugi szpiczasty, w jednym miejscu podeszwa nie doklejona do końca. Na sklepie był rozmiar w bardzo dobrym stanie, ale niestety nie można "podmienić" bo niby mają inne kody
Oj szkoda .
Niestety sklep on-line to inna skarbonka jak mi to ktoś kiedyś wytłumaczył. Żeby mieć te sznurowańce ze sklepu to musisz je kupić a tamte oddać i czekać na zwrot kasy na konto.

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Byłam w Zarze w Galerii Kazimierz nie miałam co zmierzyć!
Nie było spodni.
Szkoda, że ich nie było.....ze stronki też wyprzedały się wszystkie. Trzeba będzie na nie poczekać....

Cytat:
A ile zazwyczaj czekacie na kasę? Wiem, że jest napisane 10-14 dni no ale jak wygląda rzeczywistość?
W zeszłą sobotę zwracałam płaszcze i w poniedziałek miałam pieniądze na koncie

Cytat:
Wpadł mi w oko, ciekawe jak "na człowieku" wygląda

Oooo jest ponoć w SB, w pon skoczę zobaczyć
Niebieskich wosków mi apka nie pokazuje
Ładny

Cytat:
Ja widziałam te niebieskie woski, ale nie mierzyłam. Jakiś dziwny krój, wyglądały jakby wysoki stan miały.
Wyższy stan mogą mieć, byleby ładnie leżały i nie były zbyt długie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Mariola13, nie każdy chce i moze byc rodzicem. Ja sie do tego nie nadaje. Moj TZ tak byłby wspaniałym ojcem. Jednak nie wywiera presji. Uwazam, ze to kwestia dojrzałości wiem, żebym nie podołoła. Plus to TZ pewnie byłby z dzieckiem, opiekował sie itd. Nie chce poki co dziecka w naszym zyciu. Dobrze jest jak jest. Mamy czas dla siebie, każdy na swoją pasje. Możemy w każdej chwili lecieć, zmienić miejsce zamieszkania nie trzymają nas dzieci. Jak sa dzieci myslisz o ich dobru najbardziej na świecie i trzeba byc na to gotowym i dojrzałym do tego. Ja nie jestem.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Ja nie oczekuje cudów. Chce dobrego oczyszczania nic wiecej. Nie wierze w zwezanie porów itd. Chociaz kto wie

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Moze uda mi sie do Krakowskiej pojechać jutro. Chociaz chciałam miec dziec piżamowy w domu. Ostatnio męczą mnie ludzie
Zmęczona jesteś

Cytat:
Dziwna sprawa, mam w koszyku 6 dostępnych sztuk, a jak wchodzę na jego podstronę to wyskakuje, że wyprzedany
Dziwne Jak nie ma danego asortymentu to i automatycznie z koszyka wyskakują wyświetla się że dana rzecz wyprzedana?
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:59   #2516
Lukardis
Zaczytanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43749535]
Dziwne Jak nie ma danego asortymentu to i automatycznie z koszyka wyskakują wyświetla się że dana rzecz wyprzedana?[/QUOTE]

Same nie wyskakują, tylko pojawia się, że produkt wyprzedany, Szczerze to nie ogarniam Zarazy, bo nawet jak coś jest wyprzedane to można przejść do 2 kroku zakupów

Stary 2013-11-16, 21:00   #2517
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Wami w 100%

Inne kody? Dziwne ..moze chcialy Cie zbyc?

Masz co robic Z drugiej strony takie malenstwa sa slodkie
To fakt, słodkie są, nawet jak siedzą w szafce

Edytowane przez bbbeee
Czas edycji: 2013-11-17 o 10:26
Stary 2013-11-16, 21:00   #2518
iva78
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43749535]

Dziwne Jak nie ma danego asortymentu to i automatycznie z koszyka wyskakują wyświetla się że dana rzecz wyprzedana?[/QUOTE]

Czasami jak juz chcesz zatwierdzic platnosc to wyskakuje , ze towar niedostepny.
Stary 2013-11-16, 21:02   #2519
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też się ta owieczka bardzo podoba.
Stary 2013-11-16, 21:02   #2520
Charlotte91
Raczkowanie

Cytat:
Extra wyglądasz w owieczce ... i teraz się nakreciłam Tylko cena mogłaby być troszkę niższa
Charlotte91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości