|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
Cytat:
może przez wielkość oczu ale raczej będę się skłaniać ku doczepianych, ponieważ na weselu siostry byłam świadkową i miałąm kępki, nie było widać żadnej różnicy u mnie, ani na zdjęciach ani na żywo ![]() ![]() poznanianka1990
ane3kaa Loczek_brown Kishlaczkowa aneczka25057 Ines3037200 swiat_katarzyny ParisParisienne karolinuuusia kasia1201 9 miesięcy nam zostało
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaak
|
|
#2373 |
|
Winter is coming
|
Ja będę miała fotoksiążkę. Bardzo mi się podobały, jak nam foto pokazywał
Aśkun gratulacje, pokazuj!!!
|
#2374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to dzisiaj pijemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
velika - my też będziemy mieć, w ogóle to rok temu dopiero pierwszy raz zobaczyłam że jest coś takiego
i mi się spodobała, i też chcę ![]() aneczka25057 -
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
Swoją drogą to 9 miesięcy tak jakoś podświadomie kojarzy się z czymś zupełnie innym...
![]() Miałam kiedyś ślubny koszmar, bo przez ten wyjazd do Finlandii poprzestawiała mi się @ i po obliczeniach wypadała dokładnie w dzień ślubu (na szczęście już wróciło wszystko do normy i wychodzi, że będzie tydzień po ślubie) Ale wracając do snu... Tak się przejęłam wtedy,że @ wypadnie mi w TEN dzień aż przyśniło mi się, że byłam w ciąży a lekarz wyliczył termin porodu na 16.08.2014 i powiedział, że na pewno tego dnia będzie rozwiązanie i żaden inny dzień nie wchodzi w rachubę - na pewno urodzę tego dnia i koniec ani wcześniej ani później - 16 i już Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Ja chyba bardziej skłaniam się ku albumowi... takiemu z czarnymi kartami gdzie zdjęcia są wklejane ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-11-16 o 16:33 |
|
|
|
#2377 | ||
|
Zadomowienie
|
Nasz obecny typ 2 minutki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Anesthesia My bierzemy album, nie pamiętam ile zdjęć chyba 60-80. Fotoksiążkę chcemy zmontować sami, bo u naszego foto trzebaby dopłacić 200zł. My własnie wróciliśmy z Targów w Lublinie. Powiem szczerze że spodziewałam się czegoś ciekawszego... Najwięcej było fotografów, my już mamy więc nie interesowało nas to. Pooglądaliśmy obrączki, i chyba zdecydujemy się na zwykłe fazowane, chociaż TŻ chciałby łączone. Kamerzyści którymi byliśmy zainteresowani mieli swoje stoisko, ale jak zobaczyłam, ze jeden cały czas siedzi na tel a drugi w necie, zero zainteresowania co się dzieje wokoł to ich sobie odpuściliśmy Pogadaliśmy z jednym kamerzystą i mamy się spotkac na spokojnie w czwartek.Było stoisko fryzury/makijaz/paznokcie, miałam sobie zrobić pazurki ale jak przyszłam w umówionym czasie to siedział ktoś inny a że nie usmiechało mi się znowu więc poszliśmy. Byliśmy na dwóch pokazach sukien, niektóre baardzo ładne, sporo księżniczek. Utwierdziłam się że moja jest najładniejsza ![]() Uciekam na spacer!
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Askun, gratuluję zakupu sukni
Pochwal sie zdjęciem ![]() My płacimy za fotografa i kamerzyste w sumie 3,5 tys (jedna firma). Przygotowania, kościół, sala do godz 1 w nocy i plener innego dnia (tylko fotograf na plenerze). Wybralismy fotoksiazke (w cenie mamy też 2 fotoksiazki dla rodzicow, ale mniejsze), bo bardziej nam sie podoba niż album, lubimy nowoczesnosc. W ofercie mamy minimum 300 zdjęć na płycie, w fotoksiazce nie pamiętam ile, 80 lub 100. Jeszcze w cenie mamy swoją galerię internetowa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2379 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
tak szybciutko weszłam bo ledwo co ze szkoły wróciłam pochwale się że za równe 9 miesięcy będę już ŻONĄ ![]() lecę coś zjeść bo za chwile TŻ do mnie przyjeżdża... ![]() a tak w ogóle to dostałam dziś na maila odpowiedź że w poniedziałek mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy w salonie kosmetycznym i już czuję stresik ![]() ![]() żebym tylko dobrze wypadła ![]() ![]()
RAZEM OD 14.02.2010 ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3
ŚLUB 16.08.2014 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html ŁUKASZEK ;* wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie ! Edytowane przez monika56575859 Czas edycji: 2013-11-16 o 17:42 |
|
|
|
#2380 |
|
BAN stały
|
Wracam z Selgrosa, kupiłam kolorowe alkohole prawie wszystkie, oprócz Jacka Danielsa i Martini bo wydawały się drogie i kilku likierów bo nie było. Kupiłam też resztę wódki
![]() Wysłane z telefonu |
|
|
|
#2381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://jaskolska.com/ http://pozytyfka.com/
|
|
#2382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:I jak cenowo na tym wyszłaś ?
RAZEM OD 14.02.2010 ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3
ŚLUB 16.08.2014 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html ŁUKASZEK ;* wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie ! |
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Która to Ty?
Na pierwszych zajęciach myślałam że dzis umrę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2384 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() enzunio gratki za zakup alko ![]() Cytat:
|
|
#2385 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę musiała jeszcze TŻ wypytać.Mamy do wyboru fotoksiążkę z 10 rozkładówkami (20 stron) albo klasyczny album z ręcznie wklejanymi zdjęciami - 68 zdjęć o wymiarach 21x15cm. Poza tym plener w inny dzień, do tego płyta z min. 400 zdjęciami, prezentacja multimedialna i galeria internetowa. Wszystko za 2100zł, a w zdjęciach tej fotograf jestem tak skrajnie zakochana, że aż sama się dziwię ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2386 | |
|
Raczkowanie
|
Lemon_Drop, mi też bardziej podobają się jej zdjęcia
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
U nas we Wrocławiu ciężko mi było coś takiego znaleźć A pochwalisz się co to za fotograf?
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
My możemy w ramach fotoksiązki wybrać XXL -taka księga ogromna;d . Rewelacyjnie to wygląda :d
EDIT! Dziewczyny , które mają model salonowy z Madonny ! Czy suknia jest czyszczona i odświeżana przed ślubem ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2013-11-16 o 19:11 |
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Aśkun, gratuluję sukni. Pochwalisz się?
U nas odrobinę ruszyło. Mamy papier i dzisiaj kupiliśmy tasiemkę atłasową i.. można drukować zaproszenia. ![]() Pewnie na dniach zrobimy próbę i działamy i montujemy. ![]() Generuje to oczywiście małą zagwostkę.. odmianę nazwisk na zaproszenia! W poniedziałek widzimy się z naszym DJem. ![]() Poza tym nic nowego. Buty muszę zamówić, ale coś nie mogę się zebrać i przysiąść. ![]() A Czas mam wrażenie przyspieszył niesamowicie. Nie ogarniam, że niedługo grudzień i teraz to już nie ma zmiłuj. ![]() Aaaaaa jutro 160 dni do ślubu!
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam z madonny, ale wydaje mi się że wszystkie salony przed oddaniem w ręce właścicielski sukienki salonowej ją dopasowują i czyszczą
|
|
|
|
#2390 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi się śniło wczoraj, że TŻ mnie zdradził a ja żeby nie wiem komu zrobić na złość, spaliłam paczkę fajek Cytat:
|
|
#2391 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ja to samo, ma być szybki taniec i krótki
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Cymbeline nie byłam. W Marry Me byłam, dobrze wspominam tylko mały wybór i brak dodatków. W La Mariee obsługa się starała, ale nic dla siebie nie znalazłam. Byłam w Wiktorii w Central Parku, ale ceny mieli jak za suknie od projektantów, pogięło ich Swoją wybrankę kupiłam w Anne Mariage, ogólnie polecam salon Cytat:
![]() Cytat:
Ale pewnie, żeby było taniej to bym wzięła
|
|||
|
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Całe szczęście, że ją znalazłam, bo nie byłam skłonna wydać 3000-4000zł na foto, a tak to podoba mi się ona, jej koleżanka, która w 2014 nie robi ślubów, a tak to wszyscy z cenami powyżej 3 tys :/ Choć i tak jej zdjęcia podobają mi się naj naj naj
|
|
|
|
|
#2394 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny
![]() Monika, za kolorowe alko + syropy niecałe 800 zł. Nie kupiłam 0,7 Jacka Danielsa, 1 l Martini Bianco i kilku syropów. Potem dojdą jeszcze soki i owoce, ale to już chyba nie będzie tak bolało Zaraz wstawię zaproszenia do klubu.
|
|
|
|
#2395 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Z rozmowy z dekoratorką - te białe coś to materiał, który kładzie się na zwykły dywan. Dekoratorka, z którą rozmawiałam chciała za to ok.2-3 stów, nie pamiętam dobrze ale drogo. Zrezygnowałam z pomysłu, tym bardziej że w mojej parafii dopiero niedawno pojawił się dywan, więc jest stosunkowo nowy i możliwy wizualnie Ale pewnie, żeby było taniej to bym wzięła [/QUOTE]też bym chciałą biały dywan, tylko zastanawiam się jak się sprawdzi jakby padał deszcz, czy zostana slady od butow np..? |
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam, że tak spokojnie tu dawno nie było
![]() jak mam czas to nie piszecie
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
monika56575859
|
|
#2399 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie cieszę się, że z wyboru nie muszę tym się przejmować, bo jakbym faktycznie chciała robić wszystko jak należy i by mi na tym zależało to nawet bym nie wiedziała jak ![]() Cytat:
Ale myślę, że warto przemyśleć sprawę jeśli nie umiecie walca kręcić, bo tam dopiero później dobrze słychać rytm "walczykowy". Ale jak się zdecydujecie to akurat ten utwór skrócić jest łatwo Cytat:
![]() My będziemy mieć fotoksiążkę, jest w cenie zamiast albumu. Jak będziemy chcieli album to sobie sami zrobimy Ogólnie to jestem zła, bo siedzę u rodziców od samego rana a już jest po 22. Mieliśmy pojechać na trochę pomóc w wylewce (tzn TŻ, ja tam na budowniczych rzeczach się nie znam) i miało się zejść chwilę, a tu jeszcze końca nie widać! Jakbym wiedziała to bym chociaż obrączki wzięła do obfocenia albo jakoś inaczej przygotowała do wyjazdu. A przede wszystkim piesy w mieszkaniu zamknięte biedne
|
|
|
#2400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo a zdasz potem relację z targów? a co do foto - ja bym wybrała tego, który ma ładniejsze zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ogarnia mnie panika powoli.... ale i tak przyszłam tutaj napisać to samo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

może przez wielkość oczu
ale raczej będę się skłaniać ku doczepianych, ponieważ na weselu siostry byłam świadkową i miałąm kępki, nie było widać żadnej różnicy u mnie, ani na zdjęciach ani na żywo 

i mi się spodobała, i też chcę

obawiam się że zobię to pobieżnie, z góry przepraszam.

klask i:
A pochwalisz się co to za fotograf?
ogarnia mnie panika powoli.... ale i tak