|
|
#1021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
wypróżnianie pralki
Cytat:
![]() ta kurtka jest dziecięca!! takie +-12 lat z wyglądu ![]() a ja nie mam stylu ![]() adgrawitacja.: czyt tru ![]() Cytat:
czad ostatnio znowu mam filmowe sny (przestałam łykać piguły )Cytat:
|
|
|
#1022 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no zacne wszystkie,ale ja nie szukam płasczzyka na październikowy różaniec, tylko zimowej kurtki na -20 stopni . płaszcz juz mam i mam zamiar go miec przez najblizeze 10 lat ten sam ![]() jak ja nie nawidze kupowac odziezy wierzchniej..w bluskami nie mam zadnego problemu dzis zanabyłam trendowatą ponoc bluzeu dresowou ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- kurtkeu czaiłam dzis te do kupienia ,ale nie było rozmiaru http://www.promod.pl/kobiety/plaszcz...240021001.html
|
|
|
#1023 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na przykład o.bo w "zwykłych" sklepach nie znajdziesz kurtki na temp. poniżej zera. niestety ceny są zaporowe, dlatego cieszę się, że moja mama jest łowcą |
|
|
|
|
#1024 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale oprocz ceny problemem jest to ze te ciepłe kurtki napychane są pierzem albo puchem a ja nie moge ![]() ![]() chyba jestem skazama na marzniecie
|
|
|
#1025 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A nie możesz upchać pod spód swetrzyska? Jeszcze polecam kożuchy... |
|
|
|
|
#1026 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam zamiar upchac pod te grubą kurtke ktorej szukam.. pod taki płaszczyk to bym musiała chyba jakąs inną kurtke uppchac zeby mi było ciepło.... prosze wyrazic opinie o tej z promodu-bo sie nawet zastanawiam nad zakupen online ,ale ona za gruba tez nie jst...ta jest gruba-eidzialam dzis-cała futrem podszyta http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...ej%2Bskory/548 ale jest nieczarna
|
|
|
#1027 |
|
Nindżopesz
|
Promodowa spoko, ta beżowa ma fajny fason ale jest beżowa
|
|
|
|
#1028 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do butów to wymysliłam ze moze jednak dobrym pomysłem by były martensy z futerkiem?
tylko nie wiem gdzie kupic
|
|
#1029 |
|
BAN stały
|
Polly, a może futro?
|
|
|
|
#1030 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1031 |
|
Piers do przodu
|
E tam teraz to normalnie piórka som
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Noł, Big-Active
![]() Na co? ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1033 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1034 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde..ciekawe czy ktos serio jest w stanie sie tak ubrac i wydac na to 600 zł
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1573012.html
|
|
#1035 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-11-17 o 00:27 |
|
|
|
|
#1036 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Wytrzeźwieje jutro, to sobie przypomnę, na czym byłam... Ogólnie szmira taka, że musiałam się napić, żeby zapomnieć...
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz to se nie przypominaj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom to to ![]() piekarnik ma kiepski to fakt ... nie zwracałam uwagi na parametry bo musiał być ze zmywarką\, no i taki jest minus tego sprzętu ale ostatecznie się upiekło i wyszło Cytat:
historia filmowa to samo sobie pomyślałam jak zobaczyłam link dziękuję Oblałam tę moją starość i nawet całkiem pijana jestem goście już poszli, a mnie się spać nie chce
|
||
|
|
|
#1039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i również mam zamiar w niej chodzić aż mi się nie rozleci albowiem kupowanie CIEPŁYCH okryć wierzchnich dla mnei graniczy z cudem - tenw 2009 to cud był właśnie ad buty ocieplane mieli w CCC - w ogóle jakby mi manna spadła z nieba to kupuje se 30 par butów z czego 20 z CCC taka fajna kolekcja ocieplane bywajom w necie www.eobuwie sprawdzałąś? byle nie 1-go listopada ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
i spełnienia marzeń u mnie coś w ten deseń miał być upojny wieczór - wino w wannie i te sprawy a tymczasem odechciało mi się (wina ) już po pierwszym kieliszku gdzie dla mnie butelka to norma ki diabeł - a był plan że niedziela absolutnie leniwa bez żadnych obowiązków to można hulanki swawole a tu gips - nie kce się no jak an złość---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
ostałam jedyna czeźwa
|
|||
|
|
|
#1040 |
|
Piers do przodu
|
ad.1
ad.2 ja jestem opcja nietrzeźwa
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
|
Ta, a potem jeszcze raz na to pójdę jeszcze
![]() Pfff... W teatrze, Pani, byłam ![]() Prawie pamiętam już tytuł... Śmiertelnie ważne sprawy, czy jakoś tak... W Capitolu. Nie idę więcej na żadną amerykańską sztukę, to już kolejne moje rozczarowanie... Cytat:
To serio super kobieta jest ![]() Chyba pójdę jeszcze pospać.
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sto lat i spełnienia marzeń Gdzie Wy te kurtki kupujecie, że nic ciepłego nie ma? Ja rok temu kupiłam coś podobnego do tej u chińczyków za stówe i ciepła jak diabli, przy temperaturach koło zera jest już mi w niej za ciepło. A parę lat temu w terranowie kupiłam fajną kurtkę z grubego szarego materiału w kratkę (podobna do tej) na polarowym podbiciu, jedyna jej wada, że krótka tuż za biodra jest.edit: a i jeszcze mam taką z Butiku: http://img01.tablica.pl/images_tabli...-m-ubrania.jpg Może ja po jakiś dziwnych sklepach chodzę, bo zawsze mam problem z kupieniem jesiennej przejściówki, zawsze trafiam tylko albo na cieniutkie na późną wiosnę albo na grube zimówki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-17 o 10:15 |
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toć pisałam, że chciałąm a mi nie wchodziło, jak niiiiiiigdy starałam sie bardzo ale nawet kieliszka nie dopiłamin vino veritas Pani,
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-17 o 11:11 |
|
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będę w niej chodzić aż sie rozpadnie (a nie rozpada się jeszcze chyba ) bo ją kocham ![]() Cytat:
Wstałam o 12 i muszę się ogarnąć bo rodzice mają wpaść w odwiedziny ![]() Fogóle to dostałam w prezencie nowy Chubby Stick
|
||
|
|
|
#1046 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kupiłam te kurtke z promodu..byłam juz we wszystkich sklepach i ciepłej niepuchowki nie dosane-to wziełam promodzianą za 250 moze byc...bez przeceny bym jej nie wzieła , na metce ma 449 zł
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1048 | ||
|
Panaroja
|
Znad zdziwienia - coś mi się srobiło z fizażem - zamiast ikonek mam przy każdym poście napisane ręcznie odpowiedz cytując albo szybko odpowiedz na tę wiadomość
znikła opcja edytuj , a na głównej stronie mam idź do ostatniej wiadomości w każdym wontku ![]() Cytat:
![]() 2. 1.to o czym piszeu to właśnie Big Activ wypuścił - pu-erh earl grey z płatkami róży - wręcz niewypowiedziane paszkustwo ![]() 2.niii , Chińtyk redziowy jest Cytat:
2.tak się kończy chodzenie do teatru .... ![]() Ewuś - 100 lat zdrówka , szczęścia i pięknego pachnienia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ewusiu, wszystkiego najlepszego Kolacja
|
|
|
|
#1050 |
|
|
Jeszcze dziś mi się przypomniało, że małżona tak zafascynowała fabuła, że zasnął na popielniczkę i musiałyśmy go z kumpelą szturchać, żeby nie chrapał
![]() Kothy będziesz jadła????
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

no ale nie marzne i nie wyglądam najgorzej 

muszę kucnąć żeby wybrać etc - ale unikam jak mogę 

??? Jeżeli idzie o kwas chlebowy , trafiłam w firmowym piekarni Putka kwas autentycznie bez żadnych środków konserwujących , pasteryzowany i nie czuć go żadną chemią spożywczą , w przeciwieństwie nawet do kwasu z Białorusi , który benzoesan sodu jednakowoż zawiera