|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Sens pomocy ubogim (na własne życzenie?) - "Szlachetna Paczka"
Cytat:
Jestem na bieżąco z ogłoszeniami o pracę. Kelnerowanie, praca w sklepach z ciuchami/spożywczymi i właśnie CC to najczęściej pojawiające się oferty. Sugeruję najlżejszą z możliwych prac za najlepsze pieniądze. I tak, jestem zdania, że lepiej już pracować i sprzedawać garnki lub ubezpieczenia przez telefon niż prosić kogoś o soki dla dzieci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Konto usunięte
|
Zamiennik?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pracowałam i w CC i w magazynie przy noszeniu ciężki kartonów. I w sklepie spożywczym. I zajmowałam się dzieckiem. Co ma geniusz 10latki do braku komputera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze się zastanawiam jak jest z zatrudnieniem bez statusu studenta. W moim mieście to też główne branże do których szukają ludzi, ale większość chce studentów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o droższe rzeczy wymieniane w potrzebach, to muszę Wam powiedzieć, że w ankiecie jest pytanie o upominek, który każdy z domowników chciałby dostać tylko dla siebie. Takie pytanie musimy zadać i odpowiedzi wpisać w ankiecie. A "góra" daje limit kwotowy dla tych prezentów do 150 zł na osobę. Darczyńca nie ma oczywiście obowiązku kupowania tych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie znam wszystkich wad serca, ale wiem, że z nimi nie ma żartów, trzeba bardzo się oszczędzać. Nie wiem jak jest w przypadku tej kobiety i nie wytykałabym, akurat jej tego, ze nie pracuje. Masz mnóstwo innych przypadków, możesz tam wylać jad, ale tu istnieje możliwość, że naprawdę nie może wykonywać większości dostępnych zawodów. Taki żart, że w wieku 10 lat może naprawdę się tą grafiką interesować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() lekka praca może i to jest, ale bardzo bardzo stresująca, nie bez powodu w takich miejscach jest taka rotacja ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Znam sporo osób, które szukają pracy i nie mogą jej znaleźć mimo, że praca jest. Nie praca marzeń, nie za wielkie pieniądze, ale znam firmy, gdzie pracę dają od ręki. Wystarczy trochę dobrych chęci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Konto usunięte
|
:P
będę złośliwa, ale obejrzałam na facebooku tych co się oburzyli bo nie dostali się do szlachetnej paczki... ta... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4375219 0]polecanie osobie chorej na serce pracę w CC to jak życzenie jej śmierci ![]() lekka praca może i to jest, ale bardzo bardzo stresująca, nie bez powodu w takich miejscach jest taka rotacja ![]() [/QUOTE] Znam pracę w CC z własnego doświadczenia i doświadczenia moich znajomych. Myślę, że gorzej obciążający psychicznie jest fakt, że nie masz za co dziecku kupić soku niż kilku upierdliwych klientów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja też szukam pracy, która "niby" jest a jednak jej nie ma. Pracy w zwykłym CC szukałam trzy miesiące. Ogłoszeń mnóstwo, zapraszali na rozmowy, niby wszystko dobrze i na tym koniec. Chcę za wszelką cenę zmienić branże, bo jak mówiłam ledwo w CC wytrzymuje, nie chce wiele, staram się o sklepy z odzieżą, kosmetykami itd. Wysyłam CV, nosze je i nic. No może poza jedną rozmową, po dziesiątkach wysłanych CV, ale to praca tylko na okres świąteczny, ale jak dostanę pewnie wezmę. O pracę jest trudno, nie twierdzę, że nie ma jej wcale, ale nie leży na ulicy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Konto usunięte
|
co to jest to cc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Konto usunięte
|
O Jezuuuu, ja cały czas myślałam o cesarskim cięciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Konto usunięte
|
Call Center
Cytat:
Nie twierdze że CC to praca marzeń, ale według internetu schorzenie na które cierpi Owa Pani zagrażające życiu nie jest. Jeśli nie jest leczone operacyjnie to tylko tabletki łyka. A ja mówię o pracy w moim mieście, w którym zresztą żyje Pani, której tu zawzięcie bronisz. Praca dla dosyć młodej osoby na chwilę obecną się znajdzie w ciągu miesiąca. Swojej szukałam tydzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli tak to ja nie wiem co w tym internecie znalazłaś bo nie ma czegoś takiego jak niedomykalność komory. Nie domykać to się mogą zastawki w sercu a jest ich tam kilka. I zależy, która jej się nie domyka i jak zaawansowana jest choroba. Bo jak to jest np. trójdzielna to ze stresu może łatwo zemdleć. Chociażby. Może jej zacząć tam co nieco migotać - nie polecam. Może mieć niewydolność serca. A te "tylko" tabletki, które łyka mogą sprawiać, że jest ospała i bez sił. Więęęęc... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już pisałam czepiać się można różnych osób, ale akurat tej pani chyba należy dać spokój i nie wysyłać jej do pracy w call center. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Konto usunięte
|
No, ja z wypadającym płatkiem mitralnej miałam możliwość pracować w call center. Więc poszłam sprzątać ludziom po domach...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Chcialam napisac iz z pomoca Urzedu Pracy zrobilam kurs na licencje na PRACOWNIKA OCHRONY w tym roku i we wrzesniu zdalam egzaminy panstwowe na licencje wiec juz ja mam. Obecnie pracuje na biurze przepustek w jednostce wojskowe po 252 godziny od pazdziernika. Chociaz jeszcze troche czasu minie nim staniemy na nogi bo dlugow mamy troche ale wiem ze dam rade. Masz racje zrobilam blad ze prosilam o komputer do nauki dla corki ale prosilam tez o odzierz i obuwie dla dzieci i niestety panie ktore oferowaly taka pomoc poprostu tylko oferowaly. Nie pisalam tutaj dlugo bo nie mialam na to czasu od kwietnia pracuje w ochronie gdzie bylo troche zlecen wyjazdowych. Jestem szczesliwa ze udalo mi sie zdac licencje poniewaz egzaminy panstwowe byly bardzo trudne-trzy razy podchodzilam aby zdac. To tyle co u mnie. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Parę miesięcy temu poszukiwaliśmy pracownika do firmy(wypłata w granicach 2500 netto, fakt praca dwuzmianowa ale umowa o pracę, niedziela i święta wolne) i niektórzy rekrutowani mówili, że za takie pieniądze to nie opłaca im się wychodzić z domu ![]() Edytowane przez 201607121236 Czas edycji: 2013-11-17 o 06:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Srutututu Przy większości wad serca można normalnie pracować, odpadają jedynie niektóre prace fizyczne. Jak tak bronisz leni przed pracą w CC to zostaje jeszcze praca szatniarki czy pracy w szalecie miejskim. Problem źle z resztą opisanej wady serca to problem z tyłka wzięty, podobnie jak wspomniana wcześniej pokrzywka!!!! Cytat:
Szkoda że w tłumie leni, cwaniaków i nierobów giną prośby osób na prawdę chorych, samotnych i potrzebujących. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Przyczajenie
|
2500 to zarabia lekarz przez 5-6 lat specjalizacji. No ale szlachta nie będzie pracować za tak psie pieniądze, łatwiej wyciągać łapę po nieswoje.
Ja pracuje po 12 godzin przez 5 dni i mam 1 dzien wolnego,mam 8 zl na godzine. W domu jestem gosciem i nawet pracujac 24 dni nie zarobie takiej kwoty. Staram sie jak moge zeby wyjsc z dolka,w ktory wpadlismy. Gdybym znalazla taka prace w Szczecinie gdzie sa soboty i niedziele wolne za 2500 zl od razu bym poszla. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |||
Zakorzenienie
|
Z Lubelskiego
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Loża Szyderców jak widzę już prawie w komplecie ![]() ![]()
#2397 |
Wtajemniczenie
|
Co tego komputera dla dziesięciolatki, to moja córka ma podręcznik do informatyki na pendrivie i prace domowe są zadawane
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
jestę wieszczę
|
Sorry, ale dla mnie jak ktoś na 4-osobową rodzinę ma 4 tys. i marudzi, że jest mu ciężko, to nie umiem takiej osobie współczuć. My na 3 osoby aktualnie mamy dużo mniej i nie widzę, żeby nam czegoś brakowała np. Głodni nie chodzimy, pieniądze na leki dla taty są, z opłatami nie zalegamy.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z osobami, które piszą, że w obliczu takich tekstów:
Pani Joanna po rozstaniu z poprzednim mężem alkoholikiem, związała się z Panem Rafałem. Obecnie sytuacja rodziny jest trudna ponieważ jest on jedyną osobą pracującą na pełny etat. Partnerzy są bardzo szczęśliwi czego owocem jest Zosia oraz 4 miesiąc ciąży Pani Joanny, która obecnie przebywa na bezpłatnym urlopie wychowawczym zajmując się najmłodszą córką. Do pracy będzie mogła wrócić po wychowaniu najmłodszych dzieci. Grunt to być bardzo szczęśliwym i zbierać tego owoce ![]() zgłoszenia starszych samotnych osób wyglądają naprawdę bardzo poruszająco. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.