|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
Cytat:
heheWysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie ma w kościele dywnu, jest prsepiękna marmurowa posadzka, błyszczy się jak lustro
|
#2403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do różnicy w rozmiarach ze względu na model obrączek, to też chodzi tutaj o soczewke głównie: bez soczewki rozmiar większy, z soczewką rozmiar mniejszy. I im szersza obrączka tym większy rozmiar. nasturcja1308 - ależ masz piękny kolor włosów! Obrączki z białego złota z linią na skos, z diamencikiem - śliczne, takie delikatne, przepraszam, nie pamiętam , której z Was one są, ale obrączki zapamiętałam ![]() Co do diamentów w obrączce, stosuje się je od wieków, były i nigdy nie wyjdą z mody, to czy się komuś podobaja czy nie to już oczywiście rzecz gustu, jak we wszystkim. Wpiszcie sobie Yakimoto w google, te obrączki są śliczne. Co do spraw weselnych: - kieckę kupiłam w gdyni, w Celebrity Bridal, Cymbeline model Agathe Jest cudna, bardzo egencka, i dekolt ślicznie się układa, a dodatkowo jest lekka jak piórko, w ogóle się jej nie czuje http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,21955.html - wódkę zamawiamy w poniedziałek, najlepszą cenę dostaliśmy w Bartexie w gdańsku 22zł/0,5l Borys Jelzin, kupujemy 200szt na 120 os, wesele dwudniowe - fotografa mamy za 3000zł - dwóch, bo początkowo miało nie być kamerzysty cały pakiet z sesją, albumami, odbitkami i innymi bajerami- teraz jestem na etapie szukania kamerzysty jednak |
|
|
|
|
#2404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne, strona internetowa to http://www.tsfoto.pl/, a fotograf to p. Tomek. Ogólnie relacja z wieczora. Wódka wybrana - ostateczna degustacja była dzisiaj, padło na Palace. Z mamą wybrałyśmy też wina. Niemalże we dwie obaliłyśmy trzy butelki . I chyba na tyle przygotowań w tym roku.Dobrze, że dzisiaj zaklepaliśmy kościół po takich perypetiach ![]() Aśkun19 Piękna suknia ![]()
21.01.2010 r. 27.07.2012 r. 23.08.2014 r. ![]() 03.03.2015 - Jagódka TP: 25.08.2016 Edytowane przez asiulek8 Czas edycji: 2013-11-16 o 23:20 |
|
|
|
|
#2405 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, witam- jak zawsze w nocy bo czasu brak
.. wrrrr...Zrobiłam 30winietek i już mnie ręce bolą... efekt jest super jak dla mnie, ale bardzo dużo czasu to zajmuje ![]() poznanianka1990 ane3kaa Loczek_brown Kishlaczkowa aneczka25057 Ines3037200 swiat_katarzyny ParisParisienne karolinuuusia kasia1201 Gratuluję 9miesięcy do ślubu ![]() nasturcja1308 Długi, piękny... podobają mi się takie, ale niestety do mojej sukni z trenem nie pasuje ![]() Lemon_Drop Powiedz proszę jak ze stanowiskiem florystycznym? Kamerzyści jacyś w miarę byli? Oj dalej mamy dylemat... ![]() Zobaczę już co tam jest najwyżej nic mi się nie spodoba i tyle... aneczka25057 Niezłe ceny. Soplicę piliśmy w sierpniu na weselu głowa nie bolała. alloffkowa Malinowa? Wow nawet nie wiedziałam, że taka jest! ![]() Przeglądam co piszecie i powiem Wam, że zapiera mi dech w piersiach mam wrażenie, że eksplodujecie pozytywną energią (nie licząc koszmarów , ale co tam można później sie z tego pośmiać)Gratuluję zakupów sukni, alko, ustalenia godzin ślubów ![]() Aśkun19 Pięknie! A ten welon wygląda mega do tej sukni !!! adziia13 no to już po 00:00 więc zostało 6miesięcy do ślubu
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
asiulek8 świetne zdjęcia robią odnośnie kamerzysty.... ja znów z pytaniem ![]() Możecie kogoś polecić z łódzkiego? teoretycznie mamy już podpisaną umowę ale ostatnio gość dodaje takie filmiki, że mi witki opadają... i nie wiem czy go nie zmienimy...
|
|
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
cudooowna!!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
![]() My fotografa i kamerzystę zaklepalismy w tamtym tygodniu. Płacimy 3000 zł po znajomości, w tym przygotowania, kosciol, wesele do której chcemy, sesja w inny dzień, 700 zdjęć na płycie, oprócz normalnego filmu dostaniemy płyty z wesela bez przeróbek (i tu gorąco polecam dziewczyny jak macie możliwość to też poproście o takie płyty! Z nich dopiero montowany jest film wiec powinnyscie je otrzymać bez problemu) i duzy obraz z wybranej foty
|
|
|
|
#2409 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w niedzielny poranek
Odpadła nam kolejna wódka po wczorajszej degustacji, lista się skraca... Ustaliliśmy, że do końca miesiąca dajemy sobie czas na próbowanie ( a że szczególnymi smakoszami tego trunku nie jesteśmy, no cóż...) Tak naprawdę wydaje mi się, że wybór został już dokonany, a teraz tylko utwierdzamy się w jego słuszności Teściowie chcą zasponsorować alkohol więc niech smakują, a my na koniec powiemy który wybieramy A ja znów w temacie %%% Dziwię się, że jeszcze mnie nie zabiłyście obiecuję, że teraz napiszę o wódce dopiero jak już ją zakupimy ![]() Aśkun b. ładna sukienka a jaki welon |
|
|
|
#2410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My w październiku byliśmy u naszego księdza aby zaklepać datę i godzinę i dowiedzieliśmy się że nie mają jeszcze kalendarza na przyszły rok i abyśmy przyszli w przyszłym roku ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Oczywiście
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć sama myślałam że już jej nie produkują, aż pisałam do nich na facebooku, na szczęście chłopak mojej koleżanki z pracy pracuje w makro na alkoholach i mi kupił jak tylko przyszła :P ciężko ją dostać ![]() Dziewczyny, śluby u PM 2013 już zakończone... wczoraj był ostatni... następny ślub to już na naszym wątku !!! ![]() : slina:
|
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Alloffkowa, Soplica Malinowa jest w Auchan, wczoraj widziałam, bo kupowaliśmy orzechową
![]() Orzechowa dobra, ale dzisiaj boli mnie głowa, a wcale dużo nie wypiłam
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka- Auchan najlbliższy jest minimum 200 km ode mnie
![]() a co do orzechowej, uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- a piła któraś pigwową soplicę?? nie planowałam jej brać na wesele, a teraz sama nie wiem... |
|
|
|
#2414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
kroooliczek89 Hej
Ja to ta jedyna która siedziała w czapce(mi jest wiecznie zimno ) i miała kubek z herbatą a Ty ? Nie mam jeszcze dostępu do klubu i niestety Ciebie nie kojarzę Miłej niedzieli PM-ki
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie orzechowa najlepsza, pozniej malinowa a na koncu pigwa, nie jest zła i na pewno wolalabym pigwe niz czysta ale gdybym miala wybor wzielabym orzecha albo malinke![]() przepraszam za skomplikowana wypowiedz, dochodze do siebie po wczorajszym
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() planowałam kupić po dwie: malina, orzech i wiśnia i nie wiem czy nie dokupić może dwóch pigwowych jeszcze... |
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co sadzicie o tej kiecce?
![]() znalazlam na tablicy ale jest rozmiar wieksza i na wysoką dziewczyne wiec moze mi jedynie sluzyc jako inspiracja przez Was zmienil mi sie gust o 180'
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2013-11-17 o 11:19 |
|
|
|
#2419 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
najlepsza kolorowa wódka jaką w życiu piłam! Słodka do porzygu, ale megaaaa ![]() btw ostatnio te kolorowe soplice widziałam za 18 zł w kauflandzie
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-11-17 o 11:15 |
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamietam mysle, ze to zbedny wydatek a goscie jak zaczna mieszac to moze byc ciekawie i tak masz juz duze urozmaicenie |
|
|
|
|
#2421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do win to bierzemy takie: Wytrane: 1. OCHAGAVIA MEDIALUNA SAUVIGNON BLANC - białe - 12 butelek 2. OCHAGAVIA SILVESTRE CABERNET SAUVIGNON - czerwone - 12 butelek Półsłodkie: 1. VILLA ROSALE MERLOT-CABERNET - czerwone - 6 butelek 2. WINE MOMENTS MULLER THURGAU LIEBLICH - białe - 6 butelek Wszystkie są do 30 zł, ale pani w sklepie powiedziała, że przy takiej ilości da nam rabat, tylko musimy się zdecydować jakie i ona pozałatwia z szefostwem
|
|
#2422 |
|
Zadomowienie
|
Będę do was wpadać od czasu do czasu, ale tak jak isałam - listopad i grudzień to mega napiete miesiące u mnie....
Tyle sie nacytowałam i napisałam i jedno złe klikniecie i wszystko znikło no trudno - to odniose się do tego co pamiętam ![]() Gratuluje zakupy nowych sukienek - wszystkie piękne rzęsy 1:1 - ja na pewno sie nie zdecyduje, chociaż strasznie mnie kuszą dlaczego nie? 1) Bo mam bardzo fajne własne rzęsy i szkoda mi je niszczyć (wiele moich koleżanek je założyło i każda osłabiła bardzo swoje naturalne), 2) poza tym wypadanie nieregularne powoduje luki, a to wygląda po prostu nieładnie nie chce tego3) kolejny argument - lubie mocny makijaz, a kreska eyelinerem przy nich jest prawie niemozliwa (trudne zmywanie makijazu), 4) no i najwazniejsze - zaraz po ślubie planujemy podróż poślubną nad morze a widziałam dziewczyne z rzesami 1:1 na basenie - to była masakra! nie mogła oczu otworzyć gdy sie zamoczyły....![]() Kupiłam na próbe oławione sztuczne rzęsy Ardell i naprawde efekt jest taki sam jak 1:1! w ogóle nie widać, że to sztuczne rzęsy na pewno na ślub je założe, kępek u mnie też prawie nie widać ![]() Kupiłam kolczyki na slub od novi blanci (189 zł), po etsy (80 zł) aż do ebay (46 ) ale się ich naszukałam teraz tylko strach i oczekiwanie czy przyjdąhttp://www.ebay.co.uk/itm/High-Quali...item2c6f6f97b7
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje. Widziałam. Bardzo ładna
![]() swiat_katarzyny Piękne te kolczyki
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-11-17 o 11:22 |
|
|
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
alloffkowa
dzięki za wstawienie foto poszukam w mojej okolicy może będzie ![]() Tymczasem dziewczyny lecę się ogarnąć i jadę na targi
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyczerpałam już budżet w tym miesiącu
|
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
znowu musicie wybaczyć mi nieobecność... i znowu zwalam winę na dyplom ale niestety taka jest prawda, nie mam czasu na nic. wrzucam zdjęcia obrączki wczoraj odebraliśmy. jest piękna. bardzo dobrze komponuje się z pierścionkiem zaręczynowym (będę nosić razem).na zdjęciach założyłam je na lewą rękę. mam ciężki aparat i potrzebuję do zrobienia zdjęć prawej ręki :P nie dorobiłam się jeszcze statywu
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także dobrze że nie podeszłam :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie marzy sie identyczna ile mm?
|
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym wybrała troche szerszą, ale to twoja obrączka i tobie ma sie podobać ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

hehe

cały pakiet z sesją, albumami, odbitkami i innymi bajerami
ogarnia mnie panika powoli.... ale i tak 

ale ostatnio gość dodaje takie filmiki, że mi witki opadają... 

Teściowie chcą zasponsorować alkohol więc niech smakują, a my na koniec powiemy który wybieramy
obiecuję, że teraz napiszę o wódce dopiero jak już ją zakupimy
a jaki welon 

: slina:

dla mnie orzechowa najlepsza, pozniej malinowa a na koncu pigwa, nie jest zła i na pewno wolalabym pigwe niz czysta ale gdybym miala wybor wzielabym orzecha albo malinke
najlepsza kolorowa wódka jaką w życiu piłam! Słodka do porzygu, ale megaaaa
i tak masz juz duze urozmaicenie
nie mogła oczu otworzyć gdy sie zamoczyły....