|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
trzymam kciuki za dalszy rozwój wyadrzeń
|
|
|
|
|
#2852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekamy na dalszy rozwój sytuacji i ![]() Cytat:
dzisiaj mam GHD, choć są trochę spuszone, ale nie dziwię się bo pogoda okropna, ale są takie sypkie i błyszczące i nawet nie są suche... Gliceryna do pierwszego O mi służy i odrobina oleju do drugiego O też działa cuda ![]() i jeszcze mam pytanie: można to naciapać na włosy? Nie lubię olejować paznokci, a nie wiem jak inaczej to wykorzystać...
|
|
|
#2853 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ dziś ma służbę więc pewnie później nałożę olej i później maskę ![]() Ogólnie byłam wczoraj u okulisty, wybrałam nowe oprawki (zabolało to mój portfel :torba) ale w końcu będę mieć większe szkła, poprzednie były bardzo wąskie (oprawki wybierane 4 lata temu ) . Wada niby się nie powiększyła ale nastąpiła zmiana w osi
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;43754376]W sumie to można, jeśli masz pewność, że parafina i olejki nie obciążą Ci włosów.[/QUOTE]
W sumie i tak bym to dała przed myciem, a mnie mało co obciąża jeśli dam to przed myciem, zresztą po myciu też nie mam takiego problemu. Może następnym razem to poleci na włosy. U mnie najlepszy efekt przed myciem daje biedronkowa DeBa połączona z 2 łyżeczkami oleju i 15 kropel gliceryny. A po myciu do odżywki dodaje ok. 1/3 w porywach do pół łyżeczki oleju na porcje odżywki. Mam włosy bardzo cienkie i są bardzo lekkie, w dodatku to wysokie pory (chyba), więc ciężko je dociążyć.
|
|
#2857 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Odnośnie odżywki DeBa - moje włosy ją pokochały, muszę iść i wykupić resztę, zanim zrobi to ktoś za mnie
|
||
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie suszy
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje, że paczka z AM została wysłana dopiero w piątek, więc jutro powinna być u mnie
![]() Ale się u mnie ostatnio dzieje. Miałam tańczyć na turnieju Rock'n'Rolla, ale się okazało, że jadę z zespołem do Poznania na zawody. Więc mój partner zapisał się z moją koleżanką. Na 2 dni przed turniejem okazało się, że nie jadę do Poznania, ale było już za późno, żeby zapisać się na r'n'r, ale jako, że nasz trener był organizatorem, to siedziałam z nim od 13 i pomagałam w ogarnianiu sali. Ledwo wyrobiliśmy się na 15(wtedy zaczynała się próba parkietu), ale daliśmy radę. Po turnieju wszyscy tancerze pojechali na after do klubu, gdzie grali samego rock'n'rolla. Pojechałam razem z nimi i świetnie się wybawiłam. Znajomy odwiózł nas do domu, więc nie musiałyśmy wracać ostatnim busem. Najlepsza impreza na jakiej kiedykolwiek byłam, zawsze chciałam być na typowo rock'n'rollowej imprezie, gdzie tylko to będzie się tańczyło ![]() Tańczyłam nawet z wielokrotnym mistrzem Polski i powiedział, że za☠☠☠i*cie tańczę. Nie miałam coś ostatnio humoru, a po wczoraj jest zuupełnie inaczej. Tego mi brakowało... |
|
|
|
#2860 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2863 | ||
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() o Piękności Cytat:
trzymam kciuki za rozwój sytuacji ![]() jak było? Cytat:
![]() kuzynka pojechała, nogi mi odpadają, lodówkę mam pełną, więc mogę zabierać się za naukę
|
||
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43756098]jak było?
[/QUOTE]Się wybawiłam, towarzystwo fajne, mimo, że nikogo wcześniej nie znaliśmy . Nogi mnie bolą, ale co się dziwić
|
|
|
|
#2865 |
|
Konto usunięte
|
EdizA ból nóg to znak, że bardzo dobrze się bawiłaś
![]() zastanawiam się co nałożyć na włosy
|
|
|
|
#2866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przyznaję się do mojej scholi, dzisiaj to była porażka ), bo mnie już ręce opadają, no more Ziewczyny, słabo ruchamy ten wątek Edytowane przez edytah10 Czas edycji: 2013-11-17 o 15:06 |
|
|
|
|
#2867 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2868 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem osobą z natury bardzo wstydliwą i to ja się wstydzę przy nim, ale po spędzeniu wspólnie soboty coraz mnie zaczynam się go wstydzić ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Co do relacji to napiszę, że po spędzeniu z TŻ soboty, moja wstydliwość względem niego spadła o 70% ![]() Wiem co czujesz nie mając @ ponad 2 lata po schudnięciu. Ja ją straciłam w czerwcu 2011 roku, a przyszła do mnie dopiero we wrześniu tego roku. Nerwy i stres to katastrofa, ale na szczęście już wszystko jest w porządku. Za Ciebie również trzyma kciuki |
||
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mam ochotę na jakieś nowe perfumy, bo Panienka jak dla mnie jest za lekka na tę porę roku..
|
|
|
|
#2870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego człowiek nie zrobi dla urody fale wyszły całkiem fajnie ;DCytat:
Cytat:
Ja się tylko zastanawim gdzie mi się spotkamy.. ![]() Extra [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43756098]ver trzymam kciuki za rozwój sytuacji [/QUOTE]Byłam na zakupach (pierwszy raz od nie wiem ile ). Kupiłam czarne zamszowe płaskie kozaki do kolan Fajne mam zakwasy po Killerze. A Turbo już czeka
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-11-17 o 16:26 |
|||
|
|
|
#2871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam za offtop, ale co zrobiłaś, że @ wrócił ? Ja chodziłam do endokrynolog, która mówi tylko i wyłącznie o tym, że brak mi estrogenów i nie wie, dlaczego tak jest, i nie wie, co mi radzić, bo nie chce dawać syntetycznych hormonów ( i ja nie chcę ich brać ), bo wywoła to krwawienie, ale będzie to tylko krwawienie, nie okres i po ich odstawieniu wrócimy do punktu wyjścia. Generalnie lekarz bardzo kiepski . Leżałam na endokrynologii i jedyne zalecenie to 'trzymać wagę'. Nie wiem, co mam robić. Co Tobie pomogło ? Dziękuję
|
|
#2872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kwestia gustu i poczucia. Słodkie/ ostre, lekkie, ciężkie? Ile jesteś w stanie za nie dać? Dla mnie Rossmann to nienajlepsze miejsce do kupowania perfum, chyba, że wiesz po co idziesz i nie musisz wąchać. Nie wiem jak u Was, ale w moim R nigdy nie ma testerów- a w ciemno to ja kupować nie lubię Ciężko doradzić komuś perfumy, bo każdy nos jest inny, czuje inaczej, lubi co innego. |
|
|
|
|
#2874 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie warto iść za tłumem i kupować czegoś, co nam nie leży. Źle dobrane perfumy to jak pryszcz na środku czoła, paskudnie ułożone włosy czy obdrapane paznokcie. Sprawiają, że czujemy się źle, przyprawiają nas o ból głowy. Nie każdemu ciężkość pasuje, nie każdemu się podoba. Nie szła bym w aldehydy, to na pewno. Lubisz zapach piżma? Wolisz kwiaty, pudrowe zapachy, owocowe, czy może warzywne? |
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Jejkuu, dopiero niedawno skończyłam się uczyć. Mam dość. A teraz jadę się gdzieś przejechać z przyjacielem
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko na razie nie mam jak zdecydować, bo jedyne Hebe jakie mam w pobliżu nie ma testerów ![]() Kato! Do Bytomia mam niby niedaleko, ale autobusami prawie 2 h w jedną stronę, więc odpada ![]() Pomalowałam paznokcie niebieskim Miyo Nailed it Magic (co Wam ostatnio pokazywałam), ale jednak mi się nie podoba
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2880 |
|
Wtajemniczenie
|
A weź, kurde bele... wydrukuj szanownym dzieciakom (6 klasa) kartki, na których wyraźnie wydrukowane są teksty piosenek, nawet z zaznaczeniem co kiedy. Nie dość, że miało być na chórze, ludzi pełno się naschodziło, babka pcha swoje syneczka prosto na mnie siedzącą z gitarą, żeby się posunąć (no kuwa ciekawe gdzie, jak już sobie nią po zębach kurna daję)... Ale i tak kręcenie, pytania co teraz. Jak jest 5 osób, to śpiewają. Jak jest 12, jak dziś, to żadne paszczy nie otworzy. Ja tu gram, mikrofon daleko ode mnie to nie słychać jak śpiewqam, toto stoi jak zamurowane bo niewiadomo któremu nagle języka w gębie zabrakło, mnie jeszcze w pewnym momencie chwyt przeskoczył, źle złapałam (no przy h się zdarzy, szczególnie jak się średnio umie
), jeden wielki fałsz. Kobieta co śpiewa w innym zespole i śpiewa z nami to aż sama się potem wściekała, że te dzieci w ogóle melodii nie czują, ni pies ni wydra, jakby śpiewać disco polo na melodię Te Deum Niech TŻ sobie wróci i jak zaczął tak niech dalej sam ten burdel ogarnia, ja podziękuję/. A żeby jeszcze jakiś dzień ustawić, żeby wielmożnym pasował.. powodzenia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Wprawdzie nie proponuje jeszcze spotkania, ale odezwał się 

czekamy na dalszy rozwój sytuacji i 

To są ręce, które opadają ..