Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-17, 18:08   #2881
Kaveri
Spaceroholiczka

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Mam już paczkę dla Żanetki, skromną, bo skromną, ale dorzuciłam coś ze swojej stajni hand-mejd

Rozdziewiczyłam też dzisiaj Galerię Katowicką i w Hebehebehebe kupiłam Kallosa Silk
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 18:32   #2882
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Testowałaś na sobie coś cięższego?
Nie warto iść za tłumem i kupować czegoś, co nam nie leży.
Źle dobrane perfumy to jak pryszcz na środku czoła, paskudnie ułożone włosy czy obdrapane paznokcie. Sprawiają, że czujemy się źle, przyprawiają nas o ból głowy. Nie każdemu ciężkość pasuje, nie każdemu się podoba.
Nie szła bym w aldehydy, to na pewno. Lubisz zapach piżma? Wolisz kwiaty, pudrowe zapachy, owocowe, czy może warzywne?
Ja ostatnio powąchałam w Douglasie Chanel Mademoiselle i przepadłam... Szkoda, że na razie nie mogę sobie pozwolić, są idealne.

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
A weź, kurde bele... wydrukuj szanownym dzieciakom (6 klasa) kartki, na których wyraźnie wydrukowane są teksty piosenek, nawet z zaznaczeniem co kiedy. Nie dość, że miało być na chórze, ludzi pełno się naschodziło, babka pcha swoje syneczka prosto na mnie siedzącą z gitarą, żeby się posunąć (no kuwa ciekawe gdzie, jak już sobie nią po zębach kurna daję)... Ale i tak kręcenie, pytania co teraz. Jak jest 5 osób, to śpiewają. Jak jest 12, jak dziś, to żadne paszczy nie otworzy. Ja tu gram, mikrofon daleko ode mnie to nie słychać jak śpiewqam, toto stoi jak zamurowane bo niewiadomo któremu nagle języka w gębie zabrakło, mnie jeszcze w pewnym momencie chwyt przeskoczył, źle złapałam (no przy h się zdarzy, szczególnie jak się średnio umie ), jeden wielki fałsz. Kobieta co śpiewa w innym zespole i śpiewa z nami to aż sama się potem wściekała, że te dzieci w ogóle melodii nie czują, ni pies ni wydra, jakby śpiewać disco polo na melodię Te Deum
Niech TŻ sobie wróci i jak zaczął tak niech dalej sam ten burdel ogarnia, ja podziękuję/.

A żeby jeszcze jakiś dzień ustawić, żeby wielmożnym pasował.. powodzenia
Masakra jakaś. Jak byłam w podstawówce śpiewałam w chórze kościelnym i pamiętam jak to wtedy wyglądało. Większość tylko stała i ruszała ustami zamiast śpiewać
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 18:35   #2883
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wyobraźcie sobie ten zonk, kiedy człowiek siedzi na przystanku tramwajowym, kulturarnie, cicho kawę siorbie, spać mu się chce, świat taki brzydki, nagle paczy- a po drugiej stronie ulicy rozstawia się dwóch gości z drabiną i wciągają na elewację budynku szyld 'Ross', a następnie 'mann'.
I świat od razu taki piękny staje się.

I tym samym melduję oficjalnie ja- w Kato, na rogu Sokolskiej i Chorzowskiej, circa 10 metrów od przystanku tramwajowego 'Katowice Sokolska' otwierać będzie się nowy przybytek rozkoszy.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 18:38   #2884
EdizA
Zakorzenienie

5
Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Ja ostatnio powąchałam w Douglasie Chanel Mademoiselle i przepadłam... Szkoda, że na razie nie mogę sobie pozwolić, są idealne.
Uzależniają, ja przepadłam od pierwszego powąchania. Testowałaś na sobie, czy blotterku? EDT czy EDP? Jak dla mnie EDT to taki lekki słodziaczek, zero kobiecości, wyrafinowania, pewności siebie. Za to EDP.. marzenie, klasa sama w sobie, zero aldehydów, duszących nut, tylko idealnie skomponowane zapachy.
Warto szukać okazji, bo najtańsze rzeczywiście nie są. Tylko w razie ewentualnego zakupu dokonaj go w zaufanej drogerii, na allegro 95% to paskudne podróby.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 18:45   #2885
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
5

Uzależniają, ja przepadłam od pierwszego powąchania. Testowałaś na sobie, czy blotterku? EDT czy EDP? Jak dla mnie EDT to taki lekki słodziaczek, zero kobiecości, wyrafinowania, pewności siebie. Za to EDP.. marzenie, klasa sama w sobie, zero aldehydów, duszących nut, tylko idealnie skomponowane zapachy.
Warto szukać okazji, bo najtańsze rzeczywiście nie są. Tylko w razie ewentualnego zakupu dokonaj go w zaufanej drogerii, na allegro 95% to paskudne podróby.
Testowałam EDP, na sobie. I to pierwszy zapach, który tak idealnie do mnie pasuje. Już zaczęłam oszczędzanie, pewnie trochę to potrwa
Stary 2013-11-17, 18:47   #2886
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Ale to jak przy okazji bede w Kato, bo ja tam autobusami tez niecale 2h jade
Ok Bo ja w Bytomiu na razie nie mam nic do załatwienia
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Wyobraźcie sobie ten zonk, kiedy człowiek siedzi na przystanku tramwajowym, kulturarnie, cicho kawę siorbie, spać mu się chce, świat taki brzydki, nagle paczy- a po drugiej stronie ulicy rozstawia się dwóch gości z drabiną i wciągają na elewację budynku szyld 'Ross', a następnie 'mann'.
I świat od razu taki piękny staje się.

I tym samym melduję oficjalnie ja- w Kato, na rogu Sokolskiej i Chorzowskiej, circa 10 metrów od przystanku tramwajowego 'Katowice Sokolska' otwierać będzie się nowy przybytek rozkoszy.
O, często się kręcę w okolicy
Ale to jest przecież niedaleko GK. Oszaleli?

Weekend z Ewką zaliczony

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 18:47   #2887
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Testowałam EDP, na sobie. I to pierwszy zapach, który tak idealnie do mnie pasuje. Już zaczęłam oszczędzanie, pewnie trochę to potrwa
Nigdy nie czułam go na żadnej mijającej mnie osobie
Może najpierw kup odlewkę, bo szkoda wydać tyle kasy w bądź co bądź ciemno, jeden test to tyle co nic
Jak na Tobie się trzymają?
Stary 2013-11-17, 18:54   #2888
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Źle dobrane perfumy to jak pryszcz na środku czoła, paskudnie ułożone włosy czy obdrapane paznokcie. Sprawiają, że czujemy się źle, przyprawiają nas o ból głowy. Nie każdemu ciężkość pasuje, nie każdemu się podoba.
Nie szła bym w aldehydy, to na pewno. Lubisz zapach piżma? Wolisz kwiaty, pudrowe zapachy, owocowe, czy może warzywne?
Tak, tak, wiem. Dlatego nigdy nie kupuję perfum w ciemno tylko stoję przed regałami i wszystkie wącham i psikam na tester
Myślę, że zdecydowanie pudrowe i owocowe
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 19:01   #2889
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Nigdy nie czułam go na żadnej mijającej mnie osobie
Może najpierw kup odlewkę, bo szkoda wydać tyle kasy w bądź co bądź ciemno, jeden test to tyle co nic
Jak na Tobie się trzymają?
Wizytę w Duglasie zaliczyłam koło 11, przed wieczornym prysznicem jeszcze je czułam
Nie za bardzo się orientuję, gdzie taką odlewkę mogę kupić
Stary 2013-11-17, 19:02   #2890
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
O, często się kręcę w okolicy
Ale to jest przecież niedaleko GK. Oszaleli?
W sumie w 15 minut dałoby radę oblecieć z lacia 3 Rossmanny w centrum Kato. Letko.

Nie mówię o tym, że dzień w dzień, jadąc na uczelnię 30 minut będę mijać 3, w porywach 4 Rossmanny. I jak tu być dobrą studentką?
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 19:04   #2891
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Tak, tak, wiem. Dlatego nigdy nie kupuję perfum w ciemno tylko stoję przed regałami i wszystkie wącham i psikam na tester
Myślę, że zdecydowanie pudrowe i owocowe
Psikanie na blotter (karteczkę) jest niemiarodajne i nijak ma się do tego, co czujemy na skórze
Przetestuj może Guerlain, My Insolence- zdecydowanie pudrowo-owocowe, dające po nosie, ciepłe, trwałe.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Wizytę w Duglasie zaliczyłam koło 11, przed wieczornym prysznicem jeszcze je czułam
Nie za bardzo się orientuję, gdzie taką odlewkę mogę kupić
Ich trwałość, gdyby mi się nie podobały, byłaby przytłaczająca. Psikam rano, po prysznicu w nocy czuję. Potraktowałam nimi kurtkę- trzyma 5 dzień. W zmienionej formie, bardziej słodko i pudrowo, ale jednak.
Dziewczyny na wizażu często rozlewają, warto śledzić
Stary 2013-11-17, 19:11   #2892
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Ja byłam u ginekologa dziecięcego bo to było rok temu więc miałam dopiero 15 lat. Dostałam tabletki antykoncepcyjne, ale nie wystąpiło żadne krwawienie ani nic więc kolejnym razem dostałam skierowanie na USG dopochwowe. Tam się okazało, że rozwój jajnik itp., jest prawidłowy, że nie mam żadnych guzów, ale endometrium jest zbyt cienkie aby się łuszczyć i dlatego nie mam miesiączki. Później lekarka mi powiedziała, żeby poczekać do 16 roku życia bo do tego czasu wszystko może się uregulować, ale niestety. Do ginekologa nie poszłam bo we wrześniu pojawiła się @ właśnie, ale myślę, że to dlatego, że przytyłam. Przybrałam po prostu na masie i teraz gdy ważę odpowiednio do wzrostu mam miesiączkę bo wtedy ważyłam po prostu za mało do swojego wzrostu. 69kg/185cm.
[COLOR="Silver"]
Dziękuję Cieszę się, że Ci się udało . Ja nie mam od września 2011 , ponad dwa lata i gdzie nie pójdę, jestem odsyłana z kwitkiem . Ważę 60\180, więc jest w normie. . Ćwiczysz\ ćwiczyłaś coś przez ten czas ?
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 19:13   #2893
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
W sumie w 15 minut dałoby radę oblecieć z lacia 3 Rossmanny w centrum Kato. Letko.

Nie mówię o tym, że dzień w dzień, jadąc na uczelnię 30 minut będę mijać 3, w porywach 4 Rossmanny. I jak tu być dobrą studentką?
Nie da się. No nie da (mam Rossmanna naprzeciwko wydziału)

Cytat:
Ich trwałość, gdyby mi się nie podobały, byłaby przytłaczająca. Psikam rano, po prysznicu w nocy czuję. Potraktowałam nimi kurtkę- trzyma 5 dzień. W zmienionej formie, bardziej słodko i pudrowo, ale jednak.
Dziewczyny na wizażu często rozlewają, warto śledzić
Dzięki za pomoc
Stary 2013-11-17, 19:16   #2894
versatille
Zakorzenienie

Cytat:

A u mnie na Pogoni to nic nie ma
Tylko monopolowych 24h nie brakuje

Dobra. Generalizacja na kartografię gotowa. Mata ogarnięta. Teraz fiza

Edytowane przez versatille
Czas edycji: 2013-11-17 o 19:18
Stary 2013-11-17, 20:33   #2895
versatille
Zakorzenienie

Aktualizacja
Po każdym koczku inne fale. Co tam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17..11..13...jpg (122,9 KB, 44 załadowań)

Stary 2013-11-17, 20:37   #2896
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Aktualizacja
O Boże, jakie piękne!
Stary 2013-11-17, 20:48   #2897
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Tadam
i są korkociągi!

Cytat:
ale słodziaszne pingwiny to ostatnio mój ulubiony zimowy motyw

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Laski, zaprawdę, ja Was proszę - IPA jest PO BARWNIKACH

Hje, hje, hje Wprawdzie nie proponuje jeszcze spotkania, ale odezwał się
w sumie to awokado i shea to jakoś nigdy w tej odżywce prymu nie wiodło

super, dalsze kciuki

Cytat:
Ale mnie suszy
mnie też... jeszcze wczoraj podczas dobierania się do siebie pijaniutka wyrżnęłam nosem w czoło TŻ i nadal mnie boli

Cytat:
Mam dokładnie tak samo. Chciałabym jakiś perfum, ale nie wiem jaki. Zawsze stoję w Rossmannie przy perfumach, wącham je i nie mogę żadnego odpowiedniego znaleźć. Może podpowiecie nazwy jakiś perfum?
z tańszych bardzo fajne są te jasnoróżowe Rihanny
a mnie ostatnio urzekło absolutnie Guerlain La petite robe noire tylko to już droższa impreza... uwielbiam jeszcze ze słodko-ciężkich Kenzo Jungle, chociaż chyba już nie produkują i Hypnotic Poison Diora

Cytat:
ale Ty masz wiedzę

Cytat:
Aktualizacja
o matko to już regularne loki, żadne fale!

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 20:55   #2898
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Aktualizacja
Zazdroszczę
Moje ostatnio znów kapryszą i po koczkach się prostują, do ładu to ja z nimi nie dojde

Dziś przed myciem był olejek agafii, jako d/s nivea long repair, nie używałam jej ładne kilka miesięcy, obawiałam się, że spuszy, a tu takie miłe zaskoczenie nie mam grzywy jak król lew
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:12   #2899
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Smuteczek tak bardzo, już nie mam siły czekać tego miesiondza na powrót Lubego Przynajmniej minęła magiczna data 14 listopada, odtąd zaczynam odliczanie równych 30 dni, do 14 grudnia (mein Geburtstag) w nadziei, że wtedy już przybędzie...
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:27   #2900
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Aktualizacja
o matko! Piękne!
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:52   #2901
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Dziękuję Cieszę się, że Ci się udało . Ja nie mam od września 2011 , ponad dwa lata i gdzie nie pójdę, jestem odsyłana z kwitkiem . Ważę 60\180, więc jest w normie. . Ćwiczysz\ ćwiczyłaś coś przez ten czas ?
Masz niedowagę i dlatego możliwe, że nie masz miesiączki. Spróbuj przytyć chociaż te 2-3kg. Dla Nas może wydawać się, że te znikome kilogramy niczego nie zmienią, ale organizm jest inny i dla niego nawet 1kg robi ogromną różnicę
Ćwiczyłam i ćwiczę. Na początku to tylko takie "dywanówki" typu: brzuszki, wymachy nóg itd. Później Chodakowska, a aktualnie chodzę na siłownie

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Piszę do Was z łóżka i powiem Wam, że nie mam na nic ochoty. Pobolewa mnie podbrzusze i jest mi niedobrze. Wczoraj byłam u TŻ. Naczytałam się w internetach o zajściu w ciążę i już wysnuwam sobie jakieś wnioski. Przecież nie współżyłam z nim, poprzez "zabawę" nie może dojść do zapłodnienia, prawda? ..Dziewczyny, wypędźcie mi tą myśl z głowy. Przecież minął dopiero 1 dzień to nawet nie możliwe żeby już dziś pojawiły się objawy, prawda? Czuję, że nie będę miała teraz życia bo będę się tym zadręczać
Stary 2013-11-17, 21:56   #2902
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, kurde, wiem co to cetearyl alcohol (a przynajmniej udaję) tam jest IPA a za nim oleje, wiec mi nie wciśniesz
Zasiałam panikę?
Cytat:
Ale on jest po barwnikach, jak już Kascysko napisała
Zasiałaś, żebyś wiedziała
Cytat:
Przepraszam
A jakiego sama miałam zonka jak z głupa spojrzałam na skład
Eee, awokado i shea zawsze były w tej odżywce po barwnikach
Cytat:

To ja się pochwalę, że z moim też coraz lepiej Ostatnio nawet po przyjściu z klubu, w środku nocy ze sobą pisaliśmy.

Cytat:
NO ! I wcale nie trwało to długo -> musiałaś wpaść mu w oko
za dalszy rozwój sytuacji
Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Gratuluje trzymam kciuki za dalszy rozwój wyadrzeń
Na razie szału nie ma
Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość

i jeszcze mam pytanie: można to naciapać na włosy? Nie lubię olejować paznokci, a nie wiem jak inaczej to wykorzystać...
Śmiało możesz ciapać
Cytat:
Przepraszam za offtop, ale co zrobiłaś, że @ wrócił ? Ja chodziłam do endokrynolog, która mówi tylko i wyłącznie o tym, że brak mi estrogenów i nie wie, dlaczego tak jest, i nie wie, co mi radzić, bo nie chce dawać syntetycznych hormonów ( i ja nie chcę ich brać ), bo wywoła to krwawienie, ale będzie to tylko krwawienie, nie okres i po ich odstawieniu wrócimy do punktu wyjścia. Generalnie lekarz bardzo kiepski . Leżałam na endokrynologii i jedyne zalecenie to 'trzymać wagę'. Nie wiem, co mam robić. Co Tobie pomogło ? Dziękuję
Masz niedowagę. Swego czasu (5 lat temu), gdy się wychudziłam, nie miałam okresu rok. Wrócił, gdy przytyłam ponad 10 kg. Tobie ładnych kilka kilo brakuje. A jak przytycie nie pomoże - dopiero wtedy należy szukać innej przyczyny.

W temacie - dostałam w końcu @. Boli jak cholera, ale humor od razu lepszy
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:01   #2903
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Piszę do Was z łóżka i powiem Wam, że nie mam na nic ochoty. Pobolewa mnie podbrzusze i jest mi niedobrze. Wczoraj byłam u TŻ. Naczytałam się w internetach o zajściu w ciążę i już wysnuwam sobie jakieś wnioski. Przecież nie współżyłam z nim, poprzez "zabawę" nie może dojść do zapłodnienia, prawda? ..Dziewczyny, wypędźcie mi tą myśl z głowy. Przecież minął dopiero 1 dzień to nawet nie możliwe żeby już dziś pojawiły się objawy, prawda? Czuję, że nie będę miała teraz życia bo będę się tym zadręczać
Wybijam ci to z głowy! Niemożliwe, przestań się zamartwiać! I nie czytaj więcej tych internetów, tam same głupoty są.
Stary 2013-11-17, 22:06   #2904
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Eee, awokado i shea zawsze były w tej odżywce po barwnikach

Na razie szału nie ma

Śmiało możesz ciapać

Masz niedowagę. Swego czasu (5 lat temu), gdy się wychudziłam, nie miałam okresu rok. Wrócił, gdy przytyłam ponad 10 kg. Tobie ładnych kilka kilo brakuje. A jak przytycie nie pomoże - dopiero wtedy należy szukać innej przyczyny.

W temacie - dostałam w końcu @. Boli jak cholera, ale humor od razu lepszy
A mnie nigdy nie bolał brzuch ani ni miałam PMS przy @. Jakimś dziwnym trafem zmieniło się to, gdy zaczęłam się spotykać z Lubym ( nope, żadengo seksu ). Nawet w miarę regularnie...

GAiK i tak zły nie jest

Miałam pytać kiedyś i mi umknęło: co to Pan Wąs
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:07   #2905
moooniek
Zakorzenienie

Ver, ale zarosłaś

Udało mi się wybłagać mamę, żeby uszyła mi sukienkę na studniówkę
Stary 2013-11-17, 22:08   #2906
MissAnnie
Przyczajenie

Na co kobietom włosy, same z nimi problemy i wydatki...
A tak serio, odkopałam ostatnio moje zdjęcie sprzed czasu farbowania, dobijania prostownicą i robienia cudów na kiju i normalnie aż mi się przykro zrobiło.
Owszem, końce były zniszczone, ale za to ten skręt...
A teraz co... cztery litery brzydko mówiąc, bez tony odżywek to te włosy do niczego nie są podobne..

Potrójna fota - zdjęcia sprzed 3 lat, wszystkie w naturalnych kolorach, różnią się światłem i porą roku no grzywka niestety podprostowana na wszystkich...
Druga fota - sprzed chwili, włosy po maseczce ziaji kakaowej. Odważyłam się ją kupić na moją biedną skórę głowy, ale nie przeżyłam katastrofy. Pomijając fakt, że najpierw 10 minut wąchałam maseczkę zanim ją nałożyłam włosy są mięciutkie i skręt się pojawił, ale u góry nie i to mnie wkurza
p.s. sens zasłaniania twarzy, przy avatarze z własnym wizerunkiem jest znikomy, ale moje oblicza tam nie są zbyt wyjściowe, haha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1-horz.jpg (32,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 131117-215825.jpg (34,1 KB, 20 załadowań)
MissAnnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:10   #2907
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Wybijam ci to z głowy! Niemożliwe, przestań się zamartwiać! I nie czytaj więcej tych internetów, tam same głupoty są.
Tak głupio mi tutaj o tym pisać, ale muszę bo w sumie to nie chcę nikomu o tym mówić bo mnie wyśmieją, a rodzina wymelduje z domu

Naczytałam się na internetach, że podczas pettingu jest znikoma szansa na zajście w ciążę, ale jednak jest, szczególnie gdy był wytrysk, a w mojej sytuacji, był tzn. nie mojej tylko TŻ .
Teraz pewnie każdy ból w podbrzuszu, śluz, powiększenie się czy ból piersi, mdłości czy senność będę przeżywała jak mrówka okres bo będę się zadręczała tymi myślami
Stary 2013-11-17, 22:16   #2908
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Tak głupio mi tutaj o tym pisać, ale muszę bo w sumie to nie chcę nikomu o tym mówić bo mnie wyśmieją, a rodzina wymelduje z domu

Naczytałam się na internetach, że podczas pettingu jest znikoma szansa na zajście w ciążę, ale jednak jest, szczególnie gdy był wytrysk, a w mojej sytuacji, był tzn. nie mojej tylko TŻ .
Teraz pewnie każdy ból w podbrzuszu, śluz, powiększenie się czy ból piersi, mdłości czy senność będę przeżywała jak mrówka okres bo będę się zadręczała tymi myślami
Najpierw trzeba zabrać się za teorię, a później za praktykę.
Stary 2013-11-17, 22:19   #2909
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Najpierw trzeba zabrać się za teorię, a później za praktykę.
Co chciałaś przez to napisać?
Stary 2013-11-17, 22:23   #2910
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Co chciałaś przez to napisać?
To, że warto najpierw poszerzyć wiedzę, niż później dostawać na głowę i się denerwować.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości