![]() |
#1771 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Hurra
![]() Mam tylko jedną stronę do nadrobienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiemy ![]() Inaczej bym tak często tu nie zaglądała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam 4 tetrówki i 3 flanelki ![]() ![]() Cytat:
![]() Twój tż martwi się o finanse. Mój też tak ma, ale wyjaśniliśmy sobie wszystko i jest ok. Mężczyźni mają tak zakodowane, że chcą zapewnić byt rodzinie. Twój tż całe dnie pracuje i jeszcze martwi się, że wszystko takie drogie. Nie dziwie się, że w tą niedzielę chce odreagować. Spróbuj zapewnić go, że wcale nie potrzebujesz luksusów i że sobie poradzicie. No i, że nie tylko na nim ciąży cała odpowiedzialność za rodzinę. Jesteście przecież w tym oboje ![]() ![]() No i na pewno hormony robią swoje ![]() ![]() A ja jutro idę do dentysty ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawy artykuł ![]() Cytat:
![]() Ale jeżeli chodzi o wydzielania kasy moja odpowiedź brzmi -tak, to chore ![]()
![]() |
#1773 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajny ten kosz, za taką cenę to też bym się nie zastanawiała. Nieee, u nas będzie chyba nawet skręcone na dniach bo nie mamy gdzie trzymać materaca ![]() A TZ mnie tylko nakręca - kupmy już to, kupmy już tamto bo tylko oglądam a nie kupuję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pieluchy tetrowe to do wycierania śliny, rzygów, jako podręczna "ściereczka" Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pieniędzy to nie pomogę, bo nigdy w takiej sytuacji nie byłam. U nas to raczej ja robię za "żandarma" a TZ na niczym nie szczędzi... Dziewczyny, ja nie wiem co z tymi bobasami, ale mój też ma dzisiaj chyba leniwy dzień - tak jak i my. Staram się o tym nie myśleć, ale na cały dzień "odezwał" się kilka razy. Może się jakoś ustawił w drugą stronę i dlatego nie czuję ![]() Znalazłam też na allegro takie kocyki tanie, niby 100% bawełna, może się komuś przyda http://allegro.pl/kocyk-100-bawelna-...700811740.html
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
#1775 | |||||
Zakorzenienie
|
Podaję link do przedmiotów tego sprzedawcy. Ma jednokolorowe body, śpiochy i kaftaniki a mi się takie podobają więc pewnie kilka sztuk kupię
![]() http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=660857 Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1776 | |||
Zadomowienie
|
Enia gratuluję
![]() kolba odpoczywaj i oszczędzaj się jak najwięcej ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1777 | |||
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Cytat:
smaruję się naprzemiennie babydreamem i pharmaceris z serii mama krem zapobiegający powstawaniu rozstępów. co do ćwiczeń mięśni kegla to raczej ćwiczę, żeby zapobiec późniejszym powikłaniom np nietrzymanie moczu, bo u nas tak czy siak pierworódki nacinają, a masaż krocza to chyba po 35 tc na mamazone jest o tym, ale jeszcze nie zagłębiałam się w ten temat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mój mały w skończonym 24 tc waży 716 gram, i to chyba jedyny pomiar wagi jaki będę miała, bo już chyba prywatnie nie pójdę, bo szkoda mi kasy, a na nfz sprzęt jest do bani więc chyba nawet wagi nie oblicza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie mąż mnie zapytał co tam u moich koleżanek z forum i opisałam mu Twoją historię w skrócie i powiedział żebyś się nie martwiła bo facet musi się oswoić z nową sytuacją i rolą jaka go czeka. Musi sobie z tym poradzić, bo to bardzo ważna rzecz w życiu każdego mężczyzny i każdy reaguje po swojemu ![]() Edytowane przez kate1623 Czas edycji: 2013-11-17 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Ela też już kiedyś odwiedzałam tego sprzedawcę
![]() masz rację - przerwa w zakupach mi źle zrobiła i teraz mam potrzebę wydać za dużo ![]()
#1780 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Raczkowanie
|
Serissa dziewczyny dobrze ci tutaj podpowiadają i nie wiem co mogła bym jeszcze dodać. Fajny pomysł z tym abyście gdzieś wyszli razem, potem to nie będzie już takie łatwe
![]() A co zakupów to ja się narazie nie wypowiadam. Wybaczcie, nie wiem kto w moim brzuszku ![]() Cały dzień spędziłam z córcią, teściowa wyjechała na cały dzień i bardzo dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | ||
Zakorzenienie
|
Ile Was siedzi na internetowej aptece gemini, bo strasznie mi muli, a ceny chciałam porównać
![]() Cytat:
![]() Mówie tżtowi, że narazie mam 150zł, bez ciuchów, a tż "i co mam Ci powiedzieć?" a ja "no, że za dużo?", a on "no nie za dużo, no bo to trzeba kupić..." no to ja zamawiam dalej ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obiecuję, że ja już nie jestem na stronie apteki ![]()
![]() |
#1784 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No nie będzie lepiej bez niego.. chyba to hormony ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na dodatek od roku nie ma kontaktu z nikim z rodziny.. Przykra sytuacja, nie chciałabym się wgłębiać.. Jednym słowem został totalnie olany, jest sam jak palec pomijając mnie i moich rodziców... Może to też się odbija, bo wie że nie ma oparcia w swoich rodzicach i bracie? Hm..
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało! Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz... Że czasem tak na mnie patrzysz... Tak jakoś pięknie.... "inaczej". Edytowane przez Serissa Czas edycji: 2013-11-17 o 20:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | ||||
Zadomowienie
|
Wróciłam z kina............film "Spotkanie" religijny ?hmmm a może dla tych którzy stracili wiarę, polecam to coś innego niż to co leci w tv,łezka poleciała kilka razy ....
Cytat:
![]() będe Po ![]() Cytat:
![]() Jak mu nagadam to jest ok przez kilka dni a później znów to samo . Jestem w o tyle lepszej sytuacji ze mam swoją pensje i nie musze sie tłumaczyc ale był okres kiedy przez miesiac zbierałam paragony aby zobaczył ile kosztuje życie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam chyba z 5 , teraz dokupie jeszcze 5 i będzie ok ![]()
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sklepy sa otwarte do pozna, nawet w niedziele, wiec to bylaby tylko wymowka ![]()
![]() |
#1787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzeba sobie jakoś radzić.. ![]() Uciekam spać dziewczyny, bo wczorajsza bezsenna noc daje dziś o sobie znać ![]()
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało! Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz... Że czasem tak na mnie patrzysz... Tak jakoś pięknie.... "inaczej". Edytowane przez Serissa Czas edycji: 2013-11-17 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój mi za bardzo ufa, ale nie kupuję czegoś, co na pewno się nie przyda, więc chyba dlatego. Cytat:
![]() Może coś go dręczy ![]()
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Serissa myślę podobnie, jak dziewczyny, że powinnaś dać Wam jeszcze szansę, że pewnie Twój TŻ jest trochę przerażony faktem, że zostanie tatą, może nie tyle samym faktem, co związanymi z tym wydatkami i odpowiedzialnością. Mężczyźni są podobno zadaniowcami i on dziecko pewnie też postrzega jako nowe zadania, dlatego tyle pracuje, ''kisi' każdy grosz itd. Poza tym nie robi Ci chyba żadnych przykrości, co? A wiesz, w związkach bywa różnie, nie zawsze jest różowo, ale to chyba nie znaczy, że jak jest trochę gorzej, to rozstajemy się? Piszesz, że jest inaczej, bo i sytuacja jest inna, wiem, że oczekujesz czegoś innego, ale daj mu, Wam jeszcze czas. Myślę, że samej, zwłaszcza teraz, byłoby Ci trudniej. I weź pod uwagę, że jednak pewnie teraz przeżywasz wszystko 2 razy mocniej niż zwykle, nie byłoby więc dobrze, gdybyś podjęła tak ważną decyzję pod wpływem impulsu, gorszego samopoczucia itd. Rozstania to nic przyjemnego
![]() Trzymam mocno za Was kciuki i wierzę, że to tylko przejściowe problemy ![]() Położę się chyba, poczytam. ![]()
![]() |
#1790 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli chodzi o wydatki to ja z tztem nie mam zadnych problemow Nigdy w zyciu nie zrobil mi zadnej awantury, nie kreci nosem, na wszystko sie zgadza, niczego nie zabrania, nie komentuje Zawsze tylko mowi, jak potrzebujesz to kup ![]() ![]() pieluchy tetrowe przy myciu okien sprawdzaja sie swietnie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Piersi niestety nie badalam i nie badam, po ciazy sie postaram za to wziac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny ten sprzedawca na allegro. Chyba skuszę się na ten przewijak jak za free przesyłka ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę spać. Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Ja też spadam spać, aż do mnie niepodobna taka wczesna pora, ale może się wyśpię trochę
![]()
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może mnie uświadomić jaką gruszkę powinnam kupić do gilów?
Patrzę a tam jakies numerki ![]() nr 2, nr 7 , nr 9, nr 11 ![]() Cytat:
![]() Chociaż dzisiaj tż powiedział mi, że mam zamówić body ze SpongeBobem (uwielbiamy tą bajkę ![]() http://allegro.pl/sponge-bob-sliczne...705668346.html Perfidnie, obrzydliwie różowe ![]() ![]() Ja kiedyś zawsze myłam okna tetrówkami, ale wszystkie się popruły po mnie i moim rodzeństwie, więc musiałam sobie dziecko zrobić, żeby mieć czym okna myć ![]()
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj życze Wam byscie nei musialy uzyc smoczkow, ja nie kupilam w ciazy ani jednego..w szpitalu moj syn darl sie dzien i noc a ja razem z nim, nawet nie musialam mowic mezowi sam polecial po smoczki od razu dwa..no niestety syn ma rok i uwielbia ale coz bedzie odzwyczajanie itd naprawde nei da sie wszystkiego przewidziec a życie samo pokaze, ja w ciazy tez bylam mądra i mowilam ze nigdy mm, ze tylko piersią, że nie bede lulac..ale to wszystko naprawde odchodzi w zapomnienie jak sie dziecko drze a ty nei wiesz co sie dzieje serce ci peka jestem wykonczona i chwytasz sie wszystkeigo. Sariissa dziewczyny mają racje, aczkolwiek pogadalabym znnim o tym wydzielaniu kasy bo to jest chore.ja na szczescie mam swoje pieniadze, ale czasem jest tak ze nie mam, albo mąz i sobie nawzajem pomagamy, daje mu swoja karte on mi i ok. Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2013-11-17 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I paputki za 6,5 zł ![]() ![]() I jeszcze się zastanawiam nad przescieradłem na ten przewijak... ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. ![]() ![]() Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2013-11-17 o 20:35 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
melduję się i ja.
wczoraj mój dzidek miał słabszy dzień, też mało go czułam, a dziś od rana fundował mi przewroty w brzuchu ![]() co do smoczków i butelek - moja córcia nie chciała smoczków wcale, miała go w buzi zaledwie może 2 razy i pluła nim na odległość, więc nie wciskaliśmy na siłę. a butelkę z Aventu tą najmniejszą dostałam na SR, ale się nie przydała. karmiłam ją piersią, a potem przeszła na niekapek. we wtorek przychodzi ekipa montować mega szafę w pokoju, który teraz służy Ewci do zabaw. jak tylko szafa stanie, zaczniemy opróżniać z gratów pokój na górze, który stanie się nowym pokojem Ewci. obecny odda braciszkowi. szukam inspiracji. żadne meble mi się nie podobają... Sarissa - trzymam kciuki, żeby Wam się poukładało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Moderator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas małż robi zakupy i to ja jestem ta wiecznie narzekająca że pieniędzy za dużo wydał ![]() Cytat:
![]() Ja do dziś używam jeszcze tetry po Marcelku do mycia okien i ogólnie jako szmat ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas był w użyciu przez pierwsze miesiące, a do zasypiania przez 2 lata. Odstawienie poszło łatwo i kompletnie bez stresu, więc podchodzę do tego teraz dość lajtowo, ale tez trudno wymagać, żeby moje drugie dziecko było tak proste w obsłudze jak pierwsze Wrrr znowu mnie ssie w żołądku ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.