Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-17, 21:32   #2641
Marigold19
🦄

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Co innego wydać na koszule 200-500zl (Tommy H ), a co innego 1-2 tys. Oprócz możliwości finansowych chyba sumienie by mnie trochę hamowało, zaś przy górze pieniędzy, no moze trochę mniej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ja też tak miałam jakiś czas temu odnośnie torebek "jak można wydać tysiąc złotych na torebkę??" i co? Sama kupiłam Postanowiłam się zatem więcej nie zarzekać

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:40   #2642
steam_engine
Zakorzenienie

Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
dzięki ale motywy zwierzęce nie dla mnie pod żadną postacią a kratek nie lubię. muszę się wybrać po ten biało/czarny, w tym tygodniu w końcu jesiennie u mnie sie zrobiło i chyba muszę zacząć odwieszać jedwabne szaliczki

polecam outlet Burberry w dzielnicy Hackney we wschodnim Londynie. Dla mnie ciuchy/dodatki z widocznym logo to absolutne no-no (poza tym, chyba wszystkim co mieszkają/mieszkali kiedyś w UK Burberry kojarzy się z tamtejszymi dresiarzami, niestety ) ale przy okazji jakiejś wizyty się tam wybiorę w poszukiwaniu trencza, one chyba nie są "zalogowane" od zewnątrz
Zapisuję! Koleżanka studiuje w UK i juz od dawna zaprasza do siebie, oczywiście nie ma wizyty w UK bez wizyty w Londynie, kocham to miasto, byłam tam juz 3 razy wstępnie planuje te lub nast wakacje, do tego czasu powinnam coś tam uciułać

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ja też tak miałam jakiś czas temu odnośnie torebek "jak można wydać tysiąc złotych na torebkę??" i co? Sama kupiłam Postanowiłam się zatem więcej nie zarzekać
U mnie torebka szybciej by "przeszła", w końcu w tym przypadku eksploatacja jest duzo intensywniejsza, niz takiej koszuli. Od kilku miesięcy zastanawiam sie nad jet setem, ale na zimę to bez sensu, ponieważ nie jest zapinana z góry, a ja dużo czasu na powietrzu spędzam.

steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:42   #2643
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Dokładnie - nigdy nie mów nigdy. Ja mówiłam z 2-3 lata temu, że NIGDY nie kupię nic z LV, bo są tandetne i mi się jakoś odmieniło

I szczerze? Wiem, że tysiak za koszulę to dużo.. Tak samo sporo osób twierdzi, że 400-500 i więcej złotych za Huntery to drożyzna. Zgadzam się, ale odkąd kupiłam te kalosze to mam frajdę z każdego założenia. Pogoda się nieco poprawiła, więc je wyczyściłam, wytarłam do sucha, spakowałam do kartonu (mam mało przestrzeni) i sprawiło mi to radość.
Zwykłe za 50-100 zł rzuciłabym tylko w kąt, a tak (póki co) dbam o nie bardzo

I ja nie mówię, że takie ceny są dobre, czy też złe. Jeśli kogoś stać - niech nosi same drogie marki, w końcu może Jeśli mi się uda to sobie na chustę, a być może i koszulę odłożę z czasem.

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:44   #2644
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Zapisuję! Koleżanka studiuje w UK i juz od dawna zaprasza do siebie, oczywiście nie ma wizyty w UK bez wizyty w Londynie, kocham to miasto, byłam tam juz 3 razy wstępnie planuje te lub nast wakacje, do tego czasu powinnam coś tam uciułać

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

U mnie torebka szybciej by "przeszła", w końcu w tym przypadku eksploatacja jest duzo intensywniejsza, niz takiej koszuli. Od kilku miesięcy zastanawiam sie nad jet setem, ale na zimę to bez sensu, ponieważ nie jest zapinana z góry, a ja dużo czasu na powietrzu spędzam.

Chodzi mi to bardziej, że ten opór z czasem jakoś słabnie ;p Więc nie zarzekam się, że drogiej koszulki nigdy nie kupię Ale fakt- na buty i torebki mi nie szkoda, na ciuchy trochę bardziej. Ale mam kilka perełek ciuchowych z takich droższych marek typu Deni Cler i naprawdę świetnie się noszą i widać kolosalną różnicę pomiędzy żakietem za 200 zł a takim za 600.

Stary 2013-11-17, 21:45   #2645
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

a jak wyglada szalik z koronka macie zdjecie?

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:46   #2646
bejb200
Raczkowanie

Dziewczyny nie wiem czy była mowa na wątku o tym płaszczu, bo dawno tu nie zaglądałam;-) proszę poradzcie jak wyglada na żywo, czy jest ciepły i nadaje sie na cala zimę? http://www.zara.com/pl/pl/trf/płaszc...1p1491042.html
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:47   #2647
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
a jak wyglada szalik z koronka macie zdjecie?
Wrzucałam https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1383758201

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2013-11-17, 21:47   #2648
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Dokładnie - nigdy nie mów nigdy. Ja mówiłam z 2-3 lata temu, że NIGDY nie kupię nic z LV, bo są tandetne i mi się jakoś odmieniło

I szczerze? Wiem, że tysiak za koszulę to dużo.. Tak samo sporo osób twierdzi, że 400-500 i więcej złotych za Huntery to drożyzna. Zgadzam się, ale odkąd kupiłam te kalosze to mam frajdę z każdego założenia. Pogoda się nieco poprawiła, więc je wyczyściłam, wytarłam do sucha, spakowałam do kartonu (mam mało przestrzeni) i sprawiło mi to radość.
Zwykłe za 50-100 zł rzuciłabym tylko w kąt, a tak (póki co) dbam o nie bardzo

I ja nie mówię, że takie ceny są dobre, czy też złe. Jeśli kogoś stać - niech nosi same drogie marki, w końcu może Jeśli mi się uda to sobie na chustę, a być może i koszulę odłożę z czasem.
Zgadzam się z Tobą. I też mam Huntery Dla mnie chusta też jest teraz trochę za droga, ale nie mówię że kiedyś mi się nie odmieni. Chciałabym mieć bogatego i hojnego TŻ-ta hehehe

Stary 2013-11-17, 21:49   #2649
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Zgadzam się z Tobą. I też mam Huntery Dla mnie chusta też jest teraz trochę za droga, ale nie mówię że kiedyś mi się nie odmieni. Chciałabym mieć bogatego i hojnego TŻ-ta hehehe
Też muszę jakiegoś sobie poszukać
Póki co mama mi dołożyła do torebki w ramach prezentu urodzinowego

Wyścig się skończył (Vettel ), trzeba się na jutro przygotować.. Marzę już o powiedzmy 15.12 żeby luźniej było (27.12 mnie nie rusza, z płaszcza już zrezygnowałam, ale być może mama będzie go chciała to jej kupię).

Stary 2013-11-17, 22:06   #2650
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Też muszę jakiegoś sobie poszukać
Póki co mama mi dołożyła do torebki w ramach prezentu urodzinowego

Wyścig się skończył (Vettel ), trzeba się na jutro przygotować.. Marzę już o powiedzmy 15.12 żeby luźniej było (27.12 mnie nie rusza, z płaszcza już zrezygnowałam, ale być może mama będzie go chciała to jej kupię).
Coraz nudniejsze sa te wyscigi ciagle on wygrywa...
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:17   #2651
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Chodzi mi to bardziej, że ten opór z czasem jakoś słabnie ;p Więc nie zarzekam się, że drogiej koszulki nigdy nie kupię Ale fakt- na buty i torebki mi nie szkoda, na ciuchy trochę bardziej. Ale mam kilka perełek ciuchowych z takich droższych marek typu Deni Cler i naprawdę świetnie się noszą i widać kolosalną różnicę pomiędzy żakietem za 200 zł a takim za 600.
LV to moje duże największe no-no bo ma bardzo widoczne logo, w takim przypadku uważam, że to firma powinna mi płacić za robienie jej reklamy model torebki neverfull mi się podoba, zwłaszcza w kratkę beżową, finansowo jest na granicy akceptowalności dla mnie ale nie kupię jej nigdy. lubię dobre ubrania, szlachetne materiały, ale logo niekoniecznie. a takie torebki znanych domów mody bez widocznego loga kosztują ponad 1000 euro, tego juz ot tak nie mogłabym sobie kupić a oszczędzać nie chcę. tak jak piszesz, widać różnicę w ciuchach z lepszych materiałów i te czasami kupuję i dbam jak szalona (hunterów to nie dotyczy bo to tylko kalosze z gumy, leżą i się kurzą bo je zakładam raz do roku jak w wielkanoc jadę "na wieś", a w wielkanoc zawsze pada ; zary w większości też to nie dotyczy, 70% ciuchów to poliester ). ale te zawsze kupuję na wyprzedażach, w outletach, one nigdy nie są warte swojej pierwotnej ceny!!! a ja nie jestem ani "bogata z domu", ani nie mam "bogatego męża" ani nie jestem gwiazdą filmową, że muszę w butikach z najnowszej kolekcji kupować. zresztą mój styl to klasyka a ta w każdym sezonie jest taka sama a propos outletów w Hackney polecam też zajrzeć do Aquascutum i Pringle of Scotland - wyjątkowe materiały za połowę, albo i mniej, ceny!
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:20   #2652
acupof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Zazwyczaj wszystko jest na sklepie. Szczególnie tyczy się to butów.
niekoniecznie, często o to proszę i panie przynoszą prosto z magazynu
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:23   #2653
oliwka125
Raczkowanie

Dziewczyny czy macie link do czarnej kurtki/płaszcz puchowej za 599 anorak czy jakoś tak się nazywała...nie widzę na stronie...
oliwka125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:27   #2654
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Coraz nudniejsze sa te wyscigi ciagle on wygrywa...
Ano, przypomina mi to "erę" Schumachera z czasów jego świetności, też przez dłuższy czas to był wyścig jednego kierowcy
Tęskni mi sie za wcześniejszymi czasami, kiedy Alonso pokazywał "power", albo jeszcze wcześniej - czasy Hill vs Schumacher, albo absolutnego mistrza - Sennę

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:30   #2655
oliwka125
Raczkowanie

http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...0p1561504.html

mierzyłam dziś tę sukienkę i naprawdę boska jest tylko gołe plecy...a chciałam do pracy..ale warta uwagi moim zdaniem
Stary 2013-11-17, 22:32   #2656
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ano, przypomina mi to "erę" Schumachera z czasów jego świetności, też przez dłuższy czas to był wyścig jednego kierowcy
Tęskni mi sie za wcześniejszymi czasami, kiedy Alonso pokazywał "power", albo jeszcze wcześniej - czasy Hill vs Schumacher, albo absolutnego mistrza - Sennę
Jeden Niemiec zastapil drugiego Niemca mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie cos sie zmieni i ktos inny wskoczy na najwyzsze podium.
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:32   #2657
ania9990
Raczkowanie

Dziewczyny, na letniej % kupiłam torbę bowling z suwakami po bokach. Własnie dzisiaj urwał mi się pasek na ramię. Nie mam zupełnie wiedzy i doświadczenia jak jest z reklamacjami w Zarze. Co myślicie? Można to reklamować?
ania9990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:35   #2658
oliwka125
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania9990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na letniej % kupiłam torbę bowling z suwakami po bokach. Własnie dzisiaj urwał mi się pasek na ramię. Nie mam zupełnie wiedzy i doświadczenia jak jest z reklamacjami w Zarze. Co myślicie? Można to reklamować?

jasne próbujmyślę że problemów nie będzie-ja nie miałam
Stary 2013-11-17, 22:35   #2659
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Jeden Niemiec zastapil drugiego Niemca mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie cos sie zmieni i ktos inny wskoczy na najwyzsze podium.
Co prawda nie tak od razu, ale fakt. Cóz, nie na darmo się mówi, hiszpański temperament, niemiecka precyzja cos w tym jest bo szkop jeździ po tytuły, jak po sznurku
Od 2 lat mam nadzieje, ze ktoś Vettela w końcu zdetronizuje, ale ciągle kicha

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-17 o 22:36
Stary 2013-11-17, 22:42   #2660
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka125 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy macie link do czarnej kurtki/płaszcz puchowej za 599 anorak czy jakoś tak się nazywała...nie widzę na stronie...
Dużo kurtek i płaszczy puchowych ostatnio ze strony poznikało. Mi zniknęła taka jak ta z lina tylko granatowa, którą chciałam na wyprzedaży dorwać.

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...2p1328231.html
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 22:49   #2661
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Senna był the best, szkoda, że nie mogłam go oglądać jak jeszcze jeździł. Ale jego podejście do sportu - dużo wyżej go cenię niż MSC. Tęsknię za moim pierwszych sezonem - 2004, mało kto to wtedy oglądał, a potem nastały czasy Kubicomanii

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Co prawda nie tak od razu, ale fakt. Cóz, nie na darmo się mówi, hiszpański temperament, niemiecka precyzja cos w tym jest bo szkop jeździ po tytuły, jak po sznurku
Od 2 lat mam nadzieje, ze ktoś Vettela w końcu zdetronizuje, ale ciągle kicha
Zmienią regulacje to może się coś zmieni jak w 2009, gdzie po zmianach najlepiej wyszedł Brawn GP i Button

Zamówiłam sobie dzisiaj jego koszulkę akurat na urodzinki przyjdzie.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwka125 Pokaż wiadomość
http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...0p1561504.html

mierzyłam dziś tę sukienkę i naprawdę boska jest tylko gołe plecy...a chciałam do pracy..ale warta uwagi moim zdaniem
Sliczna

Stary 2013-11-17, 23:00   #2662
Kashaya
Zakorzenienie

Właśnie mi odbiło i kliknęłam

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1368039.html

jak dotrwa do wyprzedaży to normalnie będę zła, ze tyle na niego wydałam
Stary 2013-11-17, 23:01   #2663
Marigold19
🦄

Dziewczyny, znacie może jakiś kod rabatowy do Sarenzy?

Stary 2013-11-17, 23:06   #2664
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Senna był the best, szkoda, że nie mogłam go oglądać jak jeszcze jeździł. Ale jego podejście do sportu - dużo wyżej go cenię niż MSC. Tęsknię za moim pierwszych sezonem - 2004, mało kto to wtedy oglądał, a potem nastały czasy Kubicomanii
Zmienią regulacje to może się coś zmieni jak w 2009, gdzie po zmianach najlepiej wyszedł Brawn GP i Button

Zamówiłam sobie dzisiaj jego koszulkę akurat na urodzinki przyjdzie.
Ja miałam to szczęście widzieć Ayrtona w akcji i wiem, ze klasą i wszystkim nikt mu nie dorówna. Jego pojedynki z Prostem na zawsze utknęly mi w głowie. Tytuły Schumiego mało przy Sennie znaczą. Schumi pruł po trupach, Senna to był wielki talent i pasja. To zresztą były zupełnie inne czasy ... wtedy cyrk F1 był w 100% pasjonujący. Tak gdzieś do 2000 roku na bank. Pamiętam jak mocno siedziałam również przed tv, kiedy tytuł zdobywał Hill w 1996 roku. Miałam dość Niemca, wiec byłam całym sercem po stronie Brytyjczyka

Gratki koszulki Ja kiedyś na Nurburgringu po wyścigu jako wielka fanka Fernando kupiłam jego koszulkę (wtedy McLaren Mercedes, a Alo akurat finiszował na podium)) i mam ją do dziś

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-17 o 23:08
Stary 2013-11-17, 23:13   #2665
elduce
Raczkowanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43757320]
Przymierzałam swego czasu słynne dziecięce bikery w rozmiarze 35 i były idealne, a z pełnych butów damskich (botki, kozaki) kupuję zawsze 36 rozmiar. Więc zdarzają się odchylenia porównując rozmiarówkę damską i dziecięcą. Dużo zależy od modelu
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ja mam kaloszki z dzieciecego 38/39 i jest to typowe 38.5 bo wlasnie taki rozmiar nosze
Hmm to spróbuję i kliknę 36/37 (bo noszę 37) ale chyba dopiero na wyprzedaży
Stary 2013-11-17, 23:21   #2666
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Ja miałam to szczęście widzieć Ayrtona w akcji i wiem, ze klasą i wszystkim nikt mu nie dorówna. Jego pojedynki z Prostem na zawsze utknęly mi w głowie. Tytuły Schumiego mało przy Sennie znaczą. Schumi pruł po trupach, Senna to był wielki talent i pasja. To zresztą były zupełnie inne czasy ... wtedy cyrk F1 był w 100% pasjonujący. Tak gdzieś do 2000 roku na bank. Pamiętam jak mocno siedziałam również przed tv, kiedy tytuł zdobywał Hill w 1996 roku. Miałam dość Niemca, wiec byłam całym sercem po stronie Brytyjczyka

Gratki koszulki Ja kiedyś na Nurburgringu po wyścigu jako wielka fanka Fernando kupiłam jego koszulkę (wtedy McLaren Mercedes, a Alo akurat finiszował na podium)) i mam ją do dziś
Dodałabym jeszcze duuuużo pracy - b. motywująca postać.

Ja sobie oglądam archiwalne wyścigi jak na necie znajdę. No i dokument świetny zrobili z rok/dwa temu. Fernando to mój nr 2, zupełnie inny styl jazdy niż Button. Mam nadzieję, że w przyszłym roku Nano powalczy o tytuł, starczy temu Vettelowi już Chociaż Raikkonen to też mocny zawodnik i pewnie taki partner w zespole nie jest jego wymarzonym. Wyczuwam tarcia jak za czasów HAMilton-Alonso.

Nie myślałam, że tyle osób zorientowanym w temacie mamy na wątku

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość

Kurcze niezła cena (w sensie stosunek jakość/cena) Jakoś mnie swetry nie pociągają (pewnie zmienię zdanie jak będzie -10), z drugiej strony kocyk ogrzeje

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-11-17 o 23:19
Stary 2013-11-17, 23:26   #2667
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość

W poprzedniej wyprz były strasznie podobne, tylko dekolt półokrągły, spokojnie dotrwały do 79 zł, więc może lepiej przeczekać Swoją drogą mam właśnie ten z poprzedniego beżowy i bardzo go lubię
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 23:29   #2668
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
W poprzedniej wyprz były strasznie podobne, tylko dekolt półokrągły, spokojnie dotrwały do 79 zł, więc może lepiej przeczekać Swoją drogą mam właśnie ten z poprzedniego beżowy i bardzo go lubię
własnie to samo miałam pisać, w zeszłym sezonie dużo cekinowych swetrów było na wyprzedaży

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 23:33   #2669
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dodałabym jeszcze duuuużo pracy - b. motywująca postać.

Ja sobie oglądam archiwalne wyścigi jak na necie znajdę. No i dokument świetny zrobili z rok/dwa temu. Fernando to mój nr 2, zupełnie inny styl jazdy niż Button. Mam nadzieję, że w przyszłym roku Nano powalczy o tytuł, starczy temu Vettelowi już Chociaż Raikkonen to też mocny zawodnik i pewnie taki partner w zespole nie jest jego wymarzonym. Wyczuwam tarcia jak za czasów HAMilton-Alonso.

Nie myślałam, że tyle osób zorientowanym w temacie mamy na wątku
Praca to też, fakt Ale i osobość. Ale dosc, bo o Ayrtonie mogłabym w samych superlatywach gadać
Dokument widziałam już chyba kilka razy i ciągle nie mam dosć Żaluję, ze nie po polsku jego biografii. Ale F1 u nas nie była nigdy az tak popularna, dopiero Kubek to nieco zmienił.

No własnie coś ALO ostatnimi czasy nie moze stanąć na wysokości zdania. Niby jeździ poprawnie, ale to nie to, co kiedyś. Ciągle mam nadzieję, ze pokaże jeszcze na co go stać i sięgnie znów po tytuł, ale ciagle Seba mu w tym przeszkadza

No RAI ma charakterek i na pewno nie będzie mu się podobało grac drugich skrzypców w teamie. To tez jest dobry zawodnik, tyle jego tryb zycia ... ehehe
A wracając do konkurencji ALO-HAM, to jezu, jak ja nie cierpię tego Mudziny i wcale nie na tle rasowym, zapewniam

Pewno wiecej by sie znalazło oblatanych w temacie Ja połknełam bakcyla dawno temu, ale przyznam, ze ostatnio mnie nużyć zaczeła własnie tym Vettelem, wszędzie go pełno

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-11-17, 23:38   #2670
Kashaya
Zakorzenienie

Tez go mam tego za 79, ale go nie lubię za bardzo, taki jakiś sztywny jest i gryzie. Te są mięciutkie i na muslinowej podszewce. Bardzo ciepłe są, bo jeden już taki mam z tej kolekcji

Edytowane przez Kashaya
Czas edycji: 2013-11-17 o 23:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości