|
|
#2641 | |
|
🦄
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX
Cytat:
Ja też tak miałam jakiś czas temu odnośnie torebek "jak można wydać tysiąc złotych na torebkę??" i co? Sama kupiłam Postanowiłam się zatem więcej nie zarzekać
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary część XXIX
Cytat:
wstępnie planuje te lub nast wakacje, do tego czasu powinnam coś tam uciułać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2643 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
![]() I szczerze? Wiem, że tysiak za koszulę to dużo.. Tak samo sporo osób twierdzi, że 400-500 i więcej złotych za Huntery to drożyzna. Zgadzam się, ale odkąd kupiłam te kalosze to mam frajdę z każdego założenia. Pogoda się nieco poprawiła, więc je wyczyściłam, wytarłam do sucha, spakowałam do kartonu (mam mało przestrzeni) i sprawiło mi to radość. Zwykłe za 50-100 zł rzuciłabym tylko w kąt, a tak (póki co) dbam o nie bardzo ![]() I ja nie mówię, że takie ceny są dobre, czy też złe. Jeśli kogoś stać - niech nosi same drogie marki, w końcu może Jeśli mi się uda to sobie na chustę, a być może i koszulę odłożę z czasem.
|
|
|
#2644 | |
|
🦄
|
Cytat:
Ale fakt- na buty i torebki mi nie szkoda, na ciuchy trochę bardziej. Ale mam kilka perełek ciuchowych z takich droższych marek typu Deni Cler i naprawdę świetnie się noszą i widać kolosalną różnicę pomiędzy żakietem za 200 zł a takim za 600.
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak wyglada szalik z koronka macie zdjecie?
|
#2646 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiem czy była mowa na wątku o tym płaszczu, bo dawno tu nie zaglądałam;-) proszę poradzcie jak wyglada na żywo, czy jest ciepły i nadaje sie na cala zimę? http://www.zara.com/pl/pl/trf/płaszc...1p1491042.html
|
|
|
|
#2647 |
|
Zaczytanie
|
|
|
#2648 | |
|
🦄
|
Cytat:
Dla mnie chusta też jest teraz trochę za droga, ale nie mówię że kiedyś mi się nie odmieni. Chciałabym mieć bogatego i hojnego TŻ-ta hehehe
|
|
#2649 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
![]() Póki co mama mi dołożyła do torebki w ramach prezentu urodzinowego ![]() Wyścig się skończył (Vettel ), trzeba się na jutro przygotować.. Marzę już o powiedzmy 15.12 żeby luźniej było (27.12 mnie nie rusza, z płaszcza już zrezygnowałam, ale być może mama będzie go chciała to jej kupię).
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciagle on wygrywa...
|
|
|
|
|
#2651 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
model torebki neverfull mi się podoba, zwłaszcza w kratkę beżową, finansowo jest na granicy akceptowalności dla mnie ale nie kupię jej nigdy. lubię dobre ubrania, szlachetne materiały, ale logo niekoniecznie. a takie torebki znanych domów mody bez widocznego loga kosztują ponad 1000 euro, tego juz ot tak nie mogłabym sobie kupić a oszczędzać nie chcę. tak jak piszesz, widać różnicę w ciuchach z lepszych materiałów i te czasami kupuję i dbam jak szalona (hunterów to nie dotyczy bo to tylko kalosze z gumy, leżą i się kurzą bo je zakładam raz do roku jak w wielkanoc jadę "na wieś", a w wielkanoc zawsze pada ; zary w większości też to nie dotyczy, 70% ciuchów to poliester ). ale te zawsze kupuję na wyprzedażach, w outletach, one nigdy nie są warte swojej pierwotnej ceny!!! a ja nie jestem ani "bogata z domu", ani nie mam "bogatego męża" ani nie jestem gwiazdą filmową, że muszę w butikach z najnowszej kolekcji kupować. zresztą mój styl to klasyka a ta w każdym sezonie jest taka sama a propos outletów w Hackney polecam też zajrzeć do Aquascutum i Pringle of Scotland - wyjątkowe materiały za połowę, albo i mniej, ceny!
|
||
|
|
|
#2652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2653 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy macie link do czarnej kurtki/płaszcz puchowej za 599 anorak czy jakoś tak się nazywała...nie widzę na stronie...
|
|
|
|
#2654 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ano, przypomina mi to "erę" Schumachera z czasów jego świetności, też przez dłuższy czas to był wyścig jednego kierowcy
![]() Tęskni mi sie za wcześniejszymi czasami, kiedy Alonso pokazywał "power", albo jeszcze wcześniej - czasy Hill vs Schumacher, albo absolutnego mistrza - Sennę
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...0p1561504.html
mierzyłam dziś tę sukienkę i naprawdę boska jest tylko gołe plecy...a chciałam do pracy..ale warta uwagi moim zdaniem |
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie cos sie zmieni i ktos inny wskoczy na najwyzsze podium.
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, na letniej % kupiłam torbę bowling z suwakami po bokach. Własnie dzisiaj urwał mi się pasek na ramię. Nie mam zupełnie wiedzy i doświadczenia jak jest z reklamacjami w Zarze. Co myślicie? Można to reklamować?
|
|
|
|
#2658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jasne próbuj myślę że problemów nie będzie-ja nie miałam
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
bo szkop jeździ po tytuły, jak po sznurku ![]() Od 2 lat mam nadzieje, ze ktoś Vettela w końcu zdetronizuje, ale ciągle kicha
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-17 o 22:36 |
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...2p1328231.html |
|
|
|
|
#2661 | |||
|
Zaczytanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Zamówiłam sobie dzisiaj jego koszulkę akurat na urodzinki przyjdzie.---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mi odbiło i kliknęłam
![]() http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1368039.html jak dotrwa do wyprzedaży to normalnie będę zła, ze tyle na niego wydałam |
|
|
|
#2663 |
|
🦄
|
Dziewczyny, znacie może jakiś kod rabatowy do Sarenzy?
|
#2664 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Gratki koszulki Ja kiedyś na Nurburgringu po wyścigu jako wielka fanka Fernando kupiłam jego koszulkę (wtedy McLaren Mercedes, a Alo akurat finiszował na podium)) i mam ją do dziś
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-17 o 23:08 |
|
|
|
|
#2665 | |
|
Raczkowanie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43757320]
Przymierzałam swego czasu słynne dziecięce bikery w rozmiarze 35 i były idealne, a z pełnych butów damskich (botki, kozaki) kupuję zawsze 36 rozmiar. Więc zdarzają się odchylenia [/QUOTE] Cytat:
|
|
#2666 | ||
|
Zaczytanie
|
Cytat:
Ja sobie oglądam archiwalne wyścigi jak na necie znajdę. No i dokument świetny zrobili z rok/dwa temu. Fernando to mój nr 2, zupełnie inny styl jazdy niż Button. Mam nadzieję, że w przyszłym roku Nano powalczy o tytuł, starczy temu Vettelowi już Nie myślałam, że tyle osób zorientowanym w temacie mamy na wątku ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Jakoś mnie swetry nie pociągają (pewnie zmienię zdanie jak będzie -10), z drugiej strony kocyk ogrzeje
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby Edytowane przez Lukardis Czas edycji: 2013-11-17 o 23:19 |
||
|
|
|
#2667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą mam właśnie ten z poprzedniego beżowy i bardzo go lubię
|
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2669 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dokument widziałam już chyba kilka razy i ciągle nie mam dosć Żaluję, ze nie po polsku jego biografii. Ale F1 u nas nie była nigdy az tak popularna, dopiero Kubek to nieco zmienił.No własnie coś ALO ostatnimi czasy nie moze stanąć na wysokości zdania. Niby jeździ poprawnie, ale to nie to, co kiedyś. Ciągle mam nadzieję, ze pokaże jeszcze na co go stać i sięgnie znów po tytuł, ale ciagle Seba mu w tym przeszkadza ![]() No RAI ma charakterek i na pewno nie będzie mu się podobało grac drugich skrzypców w teamie. To tez jest dobry zawodnik, tyle jego tryb zycia ... ehehe A wracając do konkurencji ALO-HAM, to jezu, jak ja nie cierpię tego Mudziny i wcale nie na tle rasowym, zapewniam ![]() Pewno wiecej by sie znalazło oblatanych w temacie Ja połknełam bakcyla dawno temu, ale przyznam, ze ostatnio mnie nużyć zaczeła własnie tym Vettelem, wszędzie go pełno
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Tez go mam tego za 79, ale go nie lubię za bardzo, taki jakiś sztywny jest i gryzie. Te są mięciutkie i na muslinowej podszewce. Bardzo ciepłe są, bo jeden już taki mam z tej kolekcji
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Kashaya Czas edycji: 2013-11-17 o 23:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

), a co innego 1-2 tys. Oprócz możliwości finansowych chyba sumienie by mnie trochę hamowało, zaś przy górze pieniędzy, no moze trochę mniej 
Postanowiłam się zatem więcej nie zarzekać 
) ale przy okazji jakiejś wizyty się tam wybiorę w poszukiwaniu trencza, one chyba nie są "zalogowane" od zewnątrz
wstępnie planuje te lub nast wakacje, do tego czasu powinnam coś tam uciułać 

), trzeba się na jutro przygotować.. Marzę już o powiedzmy 15.12 żeby luźniej było
(27.12 mnie nie rusza, z płaszcza już zrezygnowałam, ale być może mama będzie go chciała to jej kupię).
). ale te zawsze kupuję na wyprzedażach, w outletach, one nigdy nie są warte swojej pierwotnej ceny!!! a ja nie jestem ani "bogata z domu", ani nie mam "bogatego męża" ani nie jestem gwiazdą filmową, że muszę w butikach z najnowszej kolekcji kupować. zresztą mój styl to klasyka a ta w każdym sezonie jest taka sama 

akurat na urodzinki przyjdzie.
Ja kiedyś na Nurburgringu po wyścigu jako wielka fanka Fernando kupiłam jego koszulkę (wtedy McLaren Mercedes, a Alo akurat finiszował na podium)) i mam ją do dziś