|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
Kochane dołączam i ja! Naszdata 30.08.2014!
własnie ozglądamy się za obrączkami, ale szerze powiedziawszy nic mnie nie przekonuje![]() No i ciągle szukam sukni! Jak juz mi się któras spodoba, to potem nagle znajduje jesze ładniejszą,a po chwili kolejną, a ta co podobała mi się na początku przestaje mi się podobać...ehhh i jak tu wybać ![]() A Wy macie już suknię ? Szybko się zdecydowałyście na tąjedyną? Buziaki
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nas juz duzo ![]() opowiedz cos o Was , jak dlugo jestescie razem, kiedy byly zareczyny itp?
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiedz coś więcej o Was. ![]() Co do sukni, jak już znajdziesz tą jedyna to będziesz wiedzieć, że to TA!
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Semele
witaj, opowiedz coś o Was, skąd jesteście, jak wyglądały zaręczyny , ile ze sobą jesteście?
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
są różne dekoracje do wyboru, i to jest jedna z tych
zdziwiłam sie jak to zobaczyłam, ale wygląda to pieknie i tez bym takie chciała ![]() tutaj http://wesela.hotelnabloniach.pl/gal...ala-bankietowa w czwartym rzedzie od góry 3 zdjęcie przedstawia moją wymarzona dekorację |
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Semele witamy
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwestia gustu wiadomo. Ja od wszelkich dużych dekoracji, wielkich piór, wiszących kwiatów i ozdób trzymam się z daleka. ![]() Jak dla mnie z propozycji: 5 rząd zdjęcie 2 i 3 oraz 6 rząd zdjęcie trzecie - jest na nim kwiat czosnku który bierzemy pod uwagę tyle, że u nas by występował solo w długich przezroczystych wazonach z wstążką.
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pysiu ogólnie sala bardzo mi się podoba. i super, że mają tyle możliwości ustrojenia.
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem dziwna bo nie przepadam za kwiatami więc u nas kwiatów raczej nie będzie żadnych
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiam, czy nie kupić takich literek na nasz stół. strasznie mi się to podoba
później może być fajną pamiątką do piórek powinno pasować, prawda? w ogóle bardzo podoba mi się to ustrojenie ze zdjęć.
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie robię rozeznanie u stolarzy czy ktoś mi takie coś wykona
|
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My planujemy takie literki - firmę już znalazłam, mam wycenę od nich, muszę tylko się zebrać i zamówić. Później jak już wyremontujemy mieszkanie planujemy je sobie gdzieś powiesić.
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie sprawdzałam cen
to jakie macie wyceny? jestem ciekawa, bo jeśli okażą się mega drogie, to chyba zrezygnuję ale jest jeszcze druga opcja - mój tata lubi "bawić się" drewnem, może go poproszę o coś takiego. albo ewentualnie kuzyna, który pracuje w firmie wycinającej laserem różne elementy.Ijaa, gdybym w tamtych dekoracjach zmieniła kolor na troszkę bardziej wpadający w brzoskwinię, to byłoby idealnie
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-11-17 o 22:37 |
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko 2 cm szerokości, litery 20cm wysokości, znak 13 cm wysokości. Koszt całości to 67,5 zł. Po namyśle chyba wezmę wszystko jednej wysokości, więc wtedy będzie pewnie coś koło 80zł. Wzięłam bez malowania (jasne drewno) bo to dodatkowy koszt, a TŻ powiedział, że w castoramie kupi spray za 7zł i pomaluje na biało.
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodziłam na długie spacery, czasami jeździłam rowerkiem takim stacjonarnym, no nic szczególnego! Tyle że teraz 2 kg przytyłam i ważę 52 kg. Zaczęłam jeść słodycze i to mnie zgubiło.. Dziewczyny 3 tygodnie nie mam okresu, robiłam test- negatywny. Muszę chyba do gina.. Ehhh
|
|
#2597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglada to pieknie!!! ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne te litery, ale ja jakos nie mam na nie parcia
![]() Aha, dla wszystkich, którzy zastanawiaja sie nad zakupem welony przez all polecam tego sprzedawce klik ja zamówiłam dwa welony, jeden mgielka 2,5 metra i jeden kaskadowy 3warstwowy welony sa bardzo ladnie wykonane, wyglądają lepiej niz na zdjęciach właśnie przymierzałam swoje i sa po prostu idealne
|
|
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Ijaa dziękuję za info popytam u miejscowych stolarzy i zapytam tatę czy umiałby mi to wyciąć ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- to skoro tobie będą pasować, to mi na pewno też a kupujecie, czy sami robicie?
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-11-17 o 22:52 |
||
|
|
|
#2600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
trochę mnie nie było, ale jakiś zabiegany czas się zrobił..a wcale nie ze sprawami ślubnymi :/ w tym tygodniu musimy wybrać zaproszenia a nie mogę się zdecydować, są różne koncepcje... jak macie sprawdzone, zamówione z neta to bardzo proszę pokażcie Cytat:
jak znajdziesz tę jedyną, to nawet spośród setki mierzonych, będziesz wiedziała, że to TA! ja swoją mierzyłam na początku poszukiwań, potem było jeszcze pare innych, ale w żadnej się nie czułam lepiej niż w tamtej Cytat:
ale mój TŻ uważa, że są kiczowate wrrrr
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się że jedna z naszych nowych PM pracuje w jubilerstwie
mam pytanko czy warto teraz zainteresować się kupnem obrączek? czy faktycznie złoto teraz jest tańsze? czy jest tyle tańsze że faktycznie robi się różnica w cenie za parę czy to groszowe sprawy są? byłabym wdzięczna za informację
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przeszkadza ci to? KOlory sie nie gryza? bo ja tez mialam taki plan, ale nie wiem czy moj model pierscionka bedzie pasowal razem z obraczka :/ Literki kupujemy na alle drogo.
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te obrączki nie są tak "chamsko" żółte, tylko delikatnie złote. najlepiej idź do jubilera i przymierz i zobacz jak ci się to widzi. u nas dodatkowo pierścionek i obrączka mają taki sam przekrój, więc wizualnie dobrze się komponują. poza tym już wypatrzyłam sobie taki pierścionek, żeby sobie go kupić i nosić razem z obrączką do ozdoby na zmianę z zaręczynowym. o taki podobny do tego z YES: http://www.yes.pl/47080-yes-rings-co...000-Y01-4146-1 ale sporo tańszy
|
|
#2604 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja z tym kamerzystą miałam podejście ten albo żaden, stres był duży, bo w marcu już nasz termin był zaklepany, ale na szczęście tamta para się nie odezwała i termin przeszedł nas Moja suknia to Sincerity Bridal 3677 Cytat:
![]() A co do tej kwestii spowiedzi, to trochę mi to rozjaśniło, dzięki dla mnie to brak konsekwencji no ale to już sprawa KK Tylko pytanie co z kwestią szczerego żalu za grzechy? Mieszkanie razem przed ślubem to grzech rangi wyjątkowej, którego można nie żałować, a i tak się wymaże po ślubie i PM otrzyma rozgrzeszenie (podobna sprawa ze współżyciem, jeśli takie zachodzi)? Bo nie wiem czy są panny młode szczerze żałujące, że mieszkały z TŻ przed ślubem, a już tym bardziej, że uprawiały seks Inna sprawa, jeśli kwestia mieszkania to są kiedyśtam wspominane powody ekonomiczne itp. Cytat:
Tylko cena dość wysoka... Kolczyki też super, tylko mnie jedynie nie pasuje ten czarny element. Ile dałaś?
|
|||
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcemy kupic w PL tak w ogole, nie wiem jak to w praktyce wyjdzie. |
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
byłam dzisiaj mierzyć kiecki jednak się wyrobilam niestety nic nie znalazlam...to co mi się podobało nie mogłam się dopiac![]() ale jeszcze mam sporo czasu, po nowym roku zacznę szukac |
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sala faktycznie nie najtansza, ale tezs nienajdrozsza jak na taki wypas Te kolczyki nie maja czarnego elementu zobacz sobie na drugie zdjecie bez lampy wiec dokupilam jeszcze jedne kolczyki wkretki na co dzien i szczotke do wlosow ![]() Ja oczywiscie nie oceniam, ale dla mnie glupota jest za sztuczna bizuterie dawac kupe kasy co innego za srebro czy zloto
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jeśli chodzi o pierwszy taniec to jak tańczycie?
Ja mimo że umiem walca to nie chcę go tańczyć, boję się stresu że coś schrzanię i będzie lipa ![]() Kuzynka namawia mnie na wymyślenie jakiegoś śmiesznego układu i zrobienia miksu piosenek zamiast jednej.. Szczerze to nie mam na to ochoty, wolę sobie wyjść zatańczyć romantyczną piosenkę i tyle. Chyba jestem staromodna
|
#2609 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
witaj ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2610 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ja zanim kupiłam swoją, zmierzyłam chyba ze 40 sukien... ale z koleżankami, jak już byłam z mamą i z siostrą to wiedziałam mniej więcej czego szukam, potrzebowałam tylko "tego" spojżenia mamy i siostry, żeby utwierdzić się w przekonaniu że to TA ![]() Zobaczysz, że ją znajdziesz
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

własnie ozglądamy się za obrączkami, ale szerze powiedziawszy nic mnie nie przekonuje

więc u nas kwiatów raczej nie będzie żadnych