Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-18, 04:11   #3991
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
No cóż, mnie nikt nie woła na tugezę, to zaraz spylam.

Jutro robię na obiad pielmieni.

Niby mm nie jest lekkostrawne właśnie... Ale mleczko zawsze było u niej na pierwszym miejscu... I pewnie jeszcze tak pozostanie, przez długi, długi czas...

Co do jogurtu, to ja kupuję takie gotowe z Rossmanna, nazywają się Milch Dessert. Mała je lubi. Skład jest też okej, więc podaję jej, poza tym są smaczne, sama bym zjadła, smakują inaczej, niż te "dorosłe". O takie - http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CE0Q9QEwBg
o

Ja v też je kupuje, sa.też i nestle i humany-to bardziej jak budyń jest. A naturalny zamierzam podac jutro.

Hje znam ten zwyczaj strzepywania (trzepania... ) za siebie...no i masz szczęście....ze tylko przy tym pare kropelek zlatuje -trunków się nie marnuje !

Dobra lecę, mały się przebudził..i on już usnął a ja nie mogę, paaa

P.s. Cala Ty zboczuszku

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 05:55   #3992
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
Jestem z Wami na biezaco, ale juz odnosnie weekendowych rozmow nie bede dodawac swoich trzech groszy.
My spedzilismy cudowne sobote i niedziele a dzis z samego rana odwiozlam bracika na lotnisko.
Podsumowujac: z Yae przepadaja za soba, bawili sie, smiali, na spacery chodzili, nauczyl ja tez machac raczka i Yae pozegnala go kiwajac (pierwszy raz widzialam mojego brata wzruszonego).
Cos u nas ruszylo z jedzeniem: w ciagu dnia Yae zjada dwa stale posilki - sniadanie i obiad i dzieki temu mamy przerwe z kp ok. 10h. Niech jeszcze kilka dni tak bedzie i wprowadzam trzeci posilek. Natomiast w nocy juz nie je, ale uu traktuje jak smoczek i w zwiazku z tym mamy kilka pobudek.
Od wczoraj Yae stoi bez podparcia, chwiejnie bo chwiejnie, ale przez kilkanascie sekund sie utrzymuje w pozycji pionowej.
Chyba o niczym nie zapomnialam... A teraz juz bedzie nas wiecej i czesciej
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 07:44   #3993
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Witam sie...
Menq...fajnie że się polubili..i gratki za stanie Yae!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2013-11-18, 08:17   #3994
LadyWhisper
Zakorzenienie

hej kochane,
żeście naszkrobały tyle, że o losie na telefonie mi pokazuje ponad 30stron będę nadrabiać na drzemce bąbla.

Weekend mega intensywny (jak zawsze ) jestem przed @, więc urządziłam M. na basenie awanturę masakra myślałam, że mnie ukatrupi na miejscu.

Bąblowi daliśmy na noc butlę z mm, wydoił 120ml i nie dał sobie jej trzymać, sam złapał i sam sobie trzymał jesiooooo jakie to było słodkie!!! Najcudowniejszy widok od jakiegoś czasu
zeszłam do dwóch karmień uu w nocy jest postęp

Bąbel świadomie mówi "tata", "mama" woła jak płacze (i tylko wtedy), pokazuje lampę ( ) lampę, lampę i lampę okno, zegar, kotka, guzik mama i tata dalej są lampą, tak samo babcia i dziadek. Wczoraj i przedwczoraj jak był głodny to na jedzenie wołał "daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa"!!!!!! a wczoraj wpierdaczył pół miseczki rosołu nigdy tyle nie zjadł!!! Co też czuć w tej chwili na całe mieszkanie więc idę zmienić pielucha

dzisiaj miałam takie mega koszmary, że masakra i tak realistyczne, że płakałam przez sen, Michał mnie budził

pochwaliłam, jak młody pójdzie na drzemersa to ponadrabiam.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 08:24   #3995
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

dokładnie tak jest z tych kontenerów co to niby na PCK szło wszystko trafiało na lumpy, moja kolezanka wrzuciła swój płaszcz i co? dwa tyg pózniej znalazła go w lumpie

Cos Wam tylko powiem jeszcze- spotkałam dzis kolezanke ze szkoły, ponad trzy lata sie nei widziałysmy, no i gadka co tam słychac i prosze: skonczyła finanse w Krakowie, robi doktorat, wykłada na AGH, jezdzi na konferencje, pracuje jako księgowa w jakiejs szwedzkiej firmie, mieszkanie w Krk jej rodzice kupili, a ja co? Rozpieprzone małzenstwo, brak pracy, studia niby są, ale z robotą po nich to lepiej nie mówic.....Czym ja sie moge pochwalic? Mam tylko Bartula, nic wiecej..... Autentycznie przez tą rozmowę zrobiło mi sie megaprzykro i poczułam na siebie taką złosc, że tak pokierowałam swoim życiem, że w jakims sensie je przegrałam, ze mozna było inaczej...... Ehhhhhhh
dokłądnie dlatego ja wystawiam worki z ciuchami jak jest ogłoszeniez gminy o zbiorze

co do braku kariery - mam to samo.. też sobie niedawno uświadomiłam że mam juz tak długą przerwę w pracy że ciężko będzi znaleść coś co by się hcicłąo :/ rzuciłam pracę którą b. lubiłam w 2006 r jak jechałam do Szwecji, a jak wróciłam ( już w ciążyz Tuśkiem) to podjełam pracę w sklepie, potem macierzyński, wychowawczy, znów macierzyński i niestety dalej musze na wychowawczy iść - dopóki Ewa do przedszkola nie pójdzie Oj ciężko będzie

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
DOCZEKAŁAM SIĘ I JA!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 08:24   #3996
nancykenator
Zakorzenienie

witam się z rana "*
przeleciałam Was szybko i pamiętam tylko

sylwia na co tytuły, awanse, pieniądze jak się nie ma nikogo bliskiego, z kim można się tym wszystkim dzielić...poza tym masz AŻ Bartusia, cudownego synka, ściskam Was mocno

hje dla Polci

meneq dla Yae

Black współczuję problemów z dietą Małej, u nas też coraz gorzej, mam wrażenie, że po jednym kroczku w przód, mamy dwa kroczki do tyłu :/

Debrah super, że Amelcia zaczyna jeść

zrobiłam chałwowca a rośnie
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 08:46   #3997
ezzo
Zadomowienie

Dzien dobry

Dziewczyny wspolczuje jedeniowych problemow, ale wierze w to, ze Wasze dzieciaczki zaczna jesc, podobnie jak moj zacznie spac

Lady jak tam wasze spanie?

meneq z postu wnioskuje, ze pobyt brata bardzo pozytywny? A wy kiedy sie do Polski wybieracie?

Laurko wspominalas ostatnio o tranie dla Michasia, jaki podajesz i w jakiej ilosci?

Marsi mam nadzieje, ze humor lepszy dzisiaj
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 08:47   #3998
nancykenator
Zakorzenienie

a i jeszcze chciałam pochwalić się, że Kuba pięknie podnosi się do pozycji do raczkowania i takie malutkie ruchy dżejkoba mamy
Stary 2013-11-18, 08:51   #3999
Debrah
Zakorzenienie

Pytanie: o której dajecie dzieciom pierwszy posiłek stały?

U nas dużooo pobudek, z popłakiwaniem przez sen, natychmiast zasypiała na nowo przy uu.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 08:58   #4000
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!!
i znow poniedzialek....
dobrze pamietam ze dzis Leos ma "urodzinki"?
Wsztystkiego najlepszego Skarbeńku!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Moje dziecko chyba lepiej ciut z jedzeniem, kaszke zjada za kazdym razem, co prawda w ilosciach 60-90ml , z tarciem oczek, ale wiecie, ze szeroko buziaka sama otwiera i na poczatku musze dosc szybko lyzeczka machac? To jest dla mnie mega roznica, po tych placzach gdy tylko zblizalam sie z lyzeczka.
Obiadki - dzis tez zjadla troszke, zobaczymy jak jutro..

Cytat:
Zapomniałam się jeszcze pochwalić!
Dzisiaj nie było żadnej kupencji w pampku - wszystkie do nocnika

No Dobrej nocy
o ja Cie....

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

Od wczoraj Yae stoi bez podparcia, chwiejnie bo chwiejnie, ale przez kilkanascie sekund sie utrzymuje w pozycji pionowej.

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:02   #4001
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

podobna do mamy!
Btw: kiedy jej sie takie mega brazowe oczy zrobily? Moja ma lekko, ida w kierunku brazu, ale jeszcze nie sa az tak czekoladowe.
haha serio podobna? ja widze w niej tylko tzta
a co do oczek, ojjj już daaaaawnoooo ma taki kolor, hmmm... gdzies od 4 msc sie jej zaczely robic brazowe. Na poczatku miała granatowe, następnie zielone a teraz ma takie brązowe marzyłam o tym, zeby moje dziecko miało taki kolor
Cytat:
hej hej,spokojnie tu dzis

wyszły już?
brawa za wagę i podziwiam Cie Silver zasamozaparcie, jato bym chyba nawet 10 brzuszków nie zrobiła codziennie strasznie sie rozleniwiłam

dokładnie tak jest z tych kontenerów co to niby na PCK szło wszystko trafiało na lumpy, moja kolezanka wrzuciła swój płaszcz i co? dwa tyg pózniej znalazła go w lumpie

ja tez nie stroje Bartula, on wiecznie w czyms upaćkany jest na "wyjscie" mam pokupione po 2-3 zestawy ubran eleganckich a w domu smigaw ''byle czym", tu sie ujawnia moja wrodzona sknerowatosc a teraz takze fakt, że musze oszczędnie, bo z tych alimentów jeszcze chce cos co miesiac odłozyc na przyszłosc

A nie mozesz kochanie jakos tej tesciówy odizolowac od tzta ewentualnie tżta od tesciówy?Bo mnie juz trafia jak tak czytam,ile masz nerwów z pindą chociaz, może ja przewrazliwiona jestem jako,ze tak miałam jak miałam.....

mocno tulam i zycze, żeby sie poukładało

Boziu, coza urodnica

moze wreszcie znalazłas sposób na Boryska? kazdy dobry, byleby dziecie najedzone było

Mały juz spi, ja jestem na bieżaco, to lece na all wystawiac ubranka, bo policytowałam małemu na lato i pasowałoby upłynnic za małe

Cos Wam tylko powiem jeszcze- spotkałam dzis kolezanke ze szkoły, ponad trzy lata sie nei widziałysmy, no i gadka co tam słychac i prosze: skonczyła finanse w Krakowie, robi doktorat, wykłada na AGH, jezdzi na konferencje, pracuje jako księgowa w jakiejs szwedzkiej firmie, mieszkanie w Krk jej rodzice kupili, a ja co? Rozpieprzone małzenstwo, brak pracy, studia niby są, ale z robotą po nich to lepiej nie mówic.....Czym ja sie moge pochwalic? Mam tylko Bartula, nic wiecej..... Autentycznie przez tą rozmowę zrobiło mi sie megaprzykro i poczułam na siebie taką złosc, że tak pokierowałam swoim życiem, że w jakims sensie je przegrałam, ze mozna było inaczej...... Ehhhhhhh
no co Ty, młoda jesteś i super kobietka jestes!! zobaczysz jeszcze duuuuuuzo osiafniesz w zyciu. Masz Bartula!! i juz osiągnełas to, ze dalej nie brnęłaś w tym małżeństwie, to jest krok na przód kochana;*
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
witam się z rana "*
przeleciałam Was szybko i pamiętam tylko

sylwia na co tytuły, awanse, pieniądze jak się nie ma nikogo bliskiego, z kim można się tym wszystkim dzielić...poza tym masz AŻ Bartusia, cudownego synka, ściskam Was mocno

hje dla Polci

meneq dla Yae

Black współczuję problemów z dietą Małej, u nas też coraz gorzej, mam wrażenie, że po jednym kroczku w przód, mamy dwa kroczki do tyłu :/

Debrah super, że Amelcia zaczyna jeść

zrobiłam chałwowca a rośnie
a gdzie przepis! ja sie pytam!!!

ja zaraz spadam miasta, musze kupić pampy i mleko. Ja pitole jakie drogie to mm, dobrze ze ja kp jednak, bo to strasznie duże pieniadze sa... ;oooooooooo chociaz nie wiem czy sie bardziej nie oplaca kupowac mm niż później zbierać na operacje UU

Debrah, u mnie nie ma stalej poruy posilkow;p ale obiadek je o 14 czesto

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-11-18 o 09:04
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:04   #4002
nancykenator
Zakorzenienie

nie wiem,czy wiecie ale w sobotę mój tż kupił w biedrze mega opakowanie Dad (niecałe 50 zł) edycja limitowana na święta, fajne są z reniferkiem z przodu
Stary 2013-11-18, 09:07   #4003
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
a i jeszcze chciałam pochwalić się, że Kuba pięknie podnosi się do pozycji do raczkowania i takie malutkie ruchy dżejkoba mamy

Cytat:
.
u nas od dawien dawna jest taki rytm
okolo
8 - kaszka
10.30 - jakis deserek (inwencja tworcza babci )
12-obiadek miesny luz bezmiesny
14-owocki
16-obiadek, part II
18-uu
20-kaszka

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
nie wiem,czy wiecie ale w sobotę mój tż kupił w biedrze mega opakowanie Dad (niecałe 50 zł) edycja limitowana na święta, fajne są z reniferkiem z przodu
bylam wczoraj w biedrze ale nawet nie zachodzilam na pampy bo mamy jeszcze 1,5 paki...
a co to znaczy mega?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:09   #4004
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

U nas dużooo pobudek, z popłakiwaniem przez sen, natychmiast zasypiała na nowo przy uu.
Ok. 8-9

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Dziewczyny wspolczuje jedeniowych problemow, ale wierze w to, ze Wasze dzieciaczki zaczna jesc, podobnie jak moj zacznie spac

Lady jak tam wasze spanie?

meneq z postu wnioskuje, ze pobyt brata bardzo pozytywny? A wy kiedy sie do Polski wybieracie?

Laurko wspominalas ostatnio o tranie dla Michasia, jaki podajesz i w jakiej ilosci?

Marsi mam nadzieje, ze humor lepszy dzisiaj
Jak najbardziej pozytywny, a my nie wiem kiedy... Bracik sie smial, ze za 10lat...
Stary 2013-11-18, 09:15   #4005
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cała-wczoraj mąż mi mówił żebym się nie zdziwiła jak zobaczę swoje rzeczy w lumpeksie gdzieś

Więc przebrałam to wszystko jeszcze raz i podzieliłam na lepsze i gorsze. Lepsze jutro jadą kurierem do jego siostry a te gorsze stawiam za płot. Ale mnie teraz zaniepokoiłyście cholerka... Hmmm. I to co jutro będą zbierać to też nie jest PCK -zaraz zobaczę co to jest.

Idę pranie rozwiesić i dokończyć obiad małemu.

niestety tak się zdarza, słysza lam od kilku osób że widziały swoje ubrania
oddane do pck na ciuchach.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba zamówię to cudo http://www.aliexpress.com/item/1-Set...220125777.html

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

kochana, a może zanieś do mopsu, oni chyba znają rodziny, które serio potrzebują?

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

ja takie to miałam w szpitalu jak nas o 5 rano budzili i jak była fajna zmiana, to położne nawet nas nie budziły za bardzo tylko na śpiocha prawie że mierzyły

co innego jak wpadała położna, którą nazwałyśmy Helmut :d o uju złoty, ta jak nas z wyra zerwała to od razu ciśnienie się podnosiło

a dla mnie norma to 120/70
widziałam je na alegro ale nie pamiętam po ile

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
my star
prawdziwa gwiazda

znowu muszę czekać na tż do piątku, buuuuuuuuuuuu
ale w sobotę chyba zaczynamy przeprowadzkę będziemy razem
Stary 2013-11-18, 09:16   #4006
charlizz
Zadomowienie

Ja w drodze na zajęcia Ola coraz później wstaje-koło 8,czasem nawet po,szok,jakbym się wcześniej kładła spać, to bym była mega wyspana. A jaka to wygoda, wstać o 7,ogarnąć się i dopiero dziecko wstaje.

Co to ja jeszcze chciałam... nie pamiętam. głodna jestem okrutnie,brzuch mnie rano bolał, nic nie zjadłam. Wiecie, miałam rano takie uczucie jakbym rodzic zaczynała, takie klucie i mega skurcz,masakejro.

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:17   #4007
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Deli, ona jest taka śliczna!

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

wiecie co, chyba kupię Oli na chrzest:
http://www.aliexpress.com/item/2013-...394882692.html
na all są za 149zł i ktos nawet nie raczył swoich zdjęć wstawić, tylko żywcem wrzucił stąd
śliczne

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

koniec nadrabiania, mam gości, do wieczora
Stary 2013-11-18, 09:19   #4008
BlackSanctum
Zakorzenienie

Heeej. Nocka 21-9 z dwiema pobudkami, jestem super wyspana, choc polozylam sie o 1.00.

Nancy, to u nas jest podobnie... jak mamy jakis progres, to w pewnym momencie nastepuje regres i tak w kolko...

Oliwa tez mi zaczyna raczkowac. Jak zwykle, wszystko na odwrot. Najpierw na nogi, a pozniej dopiero raczkowanie, heh...

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:19   #4009
charlizz
Zadomowienie

Aaa, mam pytanie w szczególności do Black-chciałabym kupić szminkę w kolorze takim... jarzębinowym. Polecasz coś?
I druga sprawa-jaki to był róż do policzków,który znalazłaś kiedyś dla Marsi? Taki świecący, złoty, hm??

Stary 2013-11-18, 09:31   #4010
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Sa??

Stary 2013-11-18, 09:36   #4011
Debrah
Zakorzenienie

Proszę o kciuki za licytację, cały czas nic się nie działo a na 20 minut przed końcem ktoś zaczął licytować , a akurat Mała ma drzemkę i zamierzałam się z nią położyć.. yh.
Stary 2013-11-18, 09:39   #4012
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Sa??

Patrze na necie..sa, ale nie ma od kiedy...

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Proszę o kciuki za licytację, cały czas nic się nie działo a na 20 minut przed końcem ktoś zaczął licytować , a akurat Mała ma drzemkę i zamierzałam się z nią położyć.. yh.
trzymam

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-11-18 o 09:38
Stary 2013-11-18, 09:40   #4013
LadyWhisper
Zakorzenienie

Debrah, snajpera ustaw?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:49   #4014
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

u nas od dawien dawna jest taki rytm
okolo
8 - kaszka
10.30 - jakis deserek (inwencja tworcza babci )
12-obiadek miesny luz bezmiesny
14-owocki
16-obiadek, part II
18-uu
20-kaszka

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

bylam wczoraj w biedrze ale nawet nie zachodzilam na pampy bo mamy jeszcze 1,5 paki...
a co to znaczy mega?
4 jest 108 w opakowaniu
Cytat:
Heeej. Nocka 21-9 z dwiema pobudkami, jestem super wyspana, choc polozylam sie o 1.00.

Nancy, to u nas jest podobnie... jak mamy jakis progres, to w pewnym momencie nastepuje regres i tak w kolko...

Oliwa tez mi zaczyna raczkowac. Jak zwykle, wszystko na odwrot. Najpierw na nogi, a pozniej dopiero raczkowanie, heh...

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka
no właśnie
za raczkowanie
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Sa??

były w sobotę
Stary 2013-11-18, 09:52   #4015
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
DOCZEKAŁAM SIĘ I JA!!!

możebyśmy to opiły jutro kawą :<
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

dla niej za mądre słowa!

Cytat:
Oj, przepraszam, ze Wam tak smece, ale tylko Wam moge sie wyzalic na ogól staram sie trzymac w pionie, ale dzis mnie przybiła ta rozmowa....
ale my po to jesteśmy zeby nam posmęcić, i żebyśmy CIę mogły do pionu ustawić a tak serio to zawsze możesz się wygadać
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Bąbel świadomie mówi "tata", "mama" woła jak płacze (i tylko wtedy), pokazuje lampę ( ) lampę, lampę i lampę okno, zegar, kotka, guzik mama i tata dalej są lampą, tak samo babcia i dziadek. Wczoraj i przedwczoraj jak był głodny to na jedzenie wołał "daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa"!!!!!! a wczoraj wpierdaczył pół miseczki rosołu nigdy tyle nie zjadł!!! Co też czuć w tej chwili na całe mieszkanie więc idę zmienić pielucha
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:54   #4016
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, mam pytanie w szczególności do Black-chciałabym kupić szminkę w kolorze takim... jarzębinowym. Polecasz coś?
I druga sprawa-jaki to był róż do policzków,który znalazłaś kiedyś dla Marsi? Taki świecący, złoty, hm??

Jarzębinowym? Chodzi Ci o taką soczystą, ciepłą czerwień?

A róż to Sleek Rose Gold - http://cocolita.pl/sleek_Makeup_Blus...Rose_Gold.html Jeden z moich ulubionych, bardzo często używam, jest przeeepiękny. Tylko ja mam go w face formie, tzn w jednym opakowaniu z bronzerem i pięknym rozświetlaczem.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:55   #4017
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Debrah, snajpera ustaw?
Ustawiłam, wygrałam.
Oby tylko nie był zniszczony, babeczka napisała, że zdjęcia real, na zdjęciach wygląda okej.

Czy któreś dziecię podejmuje próby wkładania klocków do sortera już?
Stary 2013-11-18, 09:56   #4018
meneq
Zakorzenienie

Ale u mnie zimno sie zrobilo... Dzis dobrowolnie wlacze ogrzewanie na noc...
W dodatku musze Wam powiedziec, ze ciezko jest mi sie ze wszystkim wyrobic. Od listopada zawoze i odwoze tz do pracy - w sumie 2h w plecy...
Stary 2013-11-18, 10:00   #4019
Debrah
Zakorzenienie

Dlaczego taki tani?
http://allegro.pl/fisher-price-szcze...707047442.html

Wczoraj widzieliśmy w sklepie za... 350 (!!) zł.... dziewczyny które mają, fajne to?
Stary 2013-11-18, 10:08   #4020
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Jarzębinowym? Chodzi Ci o taką soczystą, ciepłą czerwień?

A róż to Sleek Rose Gold - http://cocolita.pl/sleek_Makeup_Blus...Rose_Gold.html Jeden z moich ulubionych, bardzo często używam, jest przeeepiękny. Tylko ja mam go w face formie, tzn w jednym opakowaniu z bronzerem i pięknym rozświetlaczem.

noo taki czerwony wpadający w pomarańczowy? Taki jarzębinowy a roz świetny, kupię chyba,bo te, które mam już mi się znudziły

Cytat:
Ustawiłam, wygrałam.
Oby tylko nie był zniszczony, babeczka napisała, że zdjęcia real, na zdjęciach wygląda okej.

Czy któreś dziecię podejmuje próby wkładania klocków do sortera już?

pokaz!

Cytat:
Dlaczego taki tani?
http://allegro.pl/fisher-price-szcze...707047442.html

Wczoraj widzieliśmy w sklepie za... 350 (!!) zł.... dziewczyny które mają, fajne to?
Dobrah, bo on jest w języku angielskim, to raz. dwa-przesyłka droga, razem wychodzi 220zł. Za podobną kwotę możesz kupić w sieci taki w języku polskim, ta aukcja -jak dla mnie-żadna okazja.

Edytowane przez charlizz
Czas edycji: 2013-11-18 o 10:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości