|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Guerlain AA Lys Soleia 125 ml 1,19 zł/ml
matko jedyna, kogo się tu dopuszcza do rozbiórek
to już drugie oszustwo w listopadzie, chyba trzeba trochę rzetelniej rozważąć kandydatury
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Może coś się stało...
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Macie do tego prawo jako uczestniczki jej rozbiórki |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
bo jak na razie słyszymy same narzekania, a pomysłów, jak temu zaradzić - brak a tak na marginesie - gdyby więcej osób zechciało łaskawie zgłaszać nam wszelkiego rodzaju kwasy wspólnozakupowe (o co proszę i proszę, a większość ma to gdzieś...), to może miałybyśmy większą szansę wyeliminować potencjalne "zagrożenia" gdyby nie cynk od jednej z was, modki nie wiedziałyby, co się w tym wątku wyprawia więc mniej gadania, więcej działania a ja zaraz kontaktuje się z Bellą i Gold - spróbujemy coś zaradzić ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Mam jasność co do "uczciwości" MissJaneDoe - podpowiem tylko, że była to jej ostatnia rozbiórka na Wizażu. Kontaktowałam się smsowo (brak odpowiedzi) i na fejsie (jako że nie jestem jej znajomą, nie mogłam napisać posta na jej tablicy, ale skomentować istniejący - mogłam bez problemu dziękuję Asiuli za geniany pomysł) - trzykrotnie skasowany, widać nie chce, żeby znajomi się dowiedzieli i jej "praktykach".
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Nie bywam z natury złośliwa, ale w tym wypadku można by jej jeszcze zafundować niespodziankę w postaci rozesłania do jej znajomych z FB wiadomości prywatnej właśnie poprzez FB z linkiem do feralnej rozbiórki, żeby każdy sobie mógł unaocznić nieuczciwość i totalny brak odpowiedzialności tej osoby... masakra i total
|
|
#35 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=43179760&p ostcount=1897 i następne wiadomości I o ile mogłabym uwierzyć, że przez X czasu ktoś nie miał możliwości/głowy odezwać się na Wizażu z wyjaśnieniem - z powodu jakiejś szczególnej sytuacji życiowej, tak już kłamanie w PW, że przelew poszedł (mimo, że nie został zlecony), nie znajduje w mojej ocenie usprawiedliwienia. Przyznam, że byłam bardzo zdziwiona udzieleniem zgody na rozbiórkę osobie, której trzy ostatnie uczestnictwa w rozbiórkach innych osób zakończyły się tak niechlubnie.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-11-18 o 21:32 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
never say no to panda
|
siarko - i to jest właśnie najsmutniejsze, że tylko ty odważyłaś zwrócić naszą uwagę na to, co robiła
no cóż, Bella miała za miękkie serducho zezwalając na rozbiórkę chyba czas zaostrzyć zasady kwalifikowania do roli organizatorki i weryfikowania zakończonych wątków |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
zastanawiam się po co złodziej kradnie i podaje zarazem wszystkie swoje dane. głupota i bezmyślność. w sumie ma flache za friko ale niech ta lilia jej niemiłą będzie
Edytowane przez evelle Czas edycji: 2013-11-18 o 21:47 |
|
|
|
|
#38 |
|
never say no to panda
|
jednemu z użytkowników Fragrantiki udało się skontaktować z MissJaneDoe - jest podobno w pracy i ma się po powrocie skontaktować w sprawie rozbiórek (ciekawe, czy nasze forum też zaszczyci obecnością)
tak czy siak - wspólnozakupowo jest skreślona (stworzyłam przy liście organizatorek "czarną listę", bo organizatorki, które poważnie nawaliły skreśla się z listy, ale tych, którzy nawalili w trakcie 3 rozbiórek próbnych nie było gdzie dopisać )
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam co się stało, że nie daje znać o odbiorze sampli w mojej rozbiórce. Raczej się już nie doczekam, ale zgodnie z zasadami odczekam 2 tyg.
U mnie za sample zapłaciła. Edytowane przez rinos Czas edycji: 2013-11-18 o 22:21 |
|
|
|
|
#40 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
Szklanej kuli nie mam, nieomylna nie jestem. Nikt obiekcji po moim zatwierdzeniu jej kandydatury nie zgłaszał. Owszem, nie miałam pewności, czy to dobra decyzja, ale uznałam że na jedną rozbiórkę raz na jakiś czas mogę jej pozwolić. Każdy powinien mieć szansę... Jak widać, jednak nie. A ja, jak to Cbr ujęła, mam za miętkie serce. Cóż, będziemy ją ścigać i nękać do skutku, może wysyłanie wiadomości na fb to nie jest najgorszy pomysł. Swoją drogą, do tej pory słyszałam skargi, że nasz regulamin jest zbyt ostry i skomplikowany, "aż się odechciewa robić rozbiórek", bo wszystko trzeba udokumentować, "jakby nikt nikomu nie ufał". Teraz nagle mam za lekką rękę i nierzetelnie rozważam kandydatury. Może coś pomiędzy? Może, jak słusznie zauważyła Cbr, jakieś sugestie? A nie obserwowanie wszystkich niedociągnięć w milczeniu i pretensje, jak coś nagle walnie. Z tego co wiem, nasza nieupieczona organizatorka na Fragrantice też jest obecnie ścigana. To tak w ramach ciekawostki od Pandy.
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie sposób przecież przewidzieć, kto jakie ma intencje. Przy tak dużej ilości rozbiórek niemożliwością jest uniknięcie tego typu incydentów. Zresztą jak przejrzałam jej poprzednie "wpadki" to kurczę też bym pomyślała, że jak z założenia nieuczciwa, to by po takich akcjach skruszona nie wracała na forum, a tak to może faktycznie coś jej nie poszło, coś się nie udało a intencje ma dobre i zorganizuje wszystko jak należy.Teraz przynajmniej jest czarno na białym, że ani do kupowania ani do organizowania rozbiórek się nie nadaje...... i tylko zapachu szkoda....
Najbliższa rozbiórka: Elie Saab Le Parfum EDP Plany rozbiórkowe: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=15793 Wymiana https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=14622 Edytowane przez stranalandia Czas edycji: 2013-11-18 o 23:19 |
|
|
|
|
|
#42 |
|
never say no to panda
|
dostałam sms - wraca z pracy o 1 i da znać
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Jutro z samego rana uzupełnię cały post o zdjęcia rozbiórki i skan paragonu, wszystko mam, tylko nie zdążyłam załączyć. Przepraszam Was bardzo, nie miałam jak.
I naprawdę proszę Was o nie zakładanie od razu najczarniejszych scenariuszy, niestety każdemu może powinąć się noga i ja właśnie ze smutkiem i niechęcią z takiego prawa korzystam... Jeszcze raz bardzo Was przepraszam i proszę o ten jeszcze jeden dzień cierpliwości... Wrzucam na szybko też link do potwierdzenia przelewu, tyle mogę teraz wrzucić bez skanera itp. http://scr.hu/1ed3/lurg9 Resztę wklejam jak tylko będę mogła, postaram się z całych sił jeszcze dziś. Edytowane przez MissJaneDoe Czas edycji: 2013-11-19 o 20:53 |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Długo dość czekam na odlewkę, zerkam do wątku a tu nie tylko ja oczekuję. Dobrze, ze organizatorka się pojawiła i mam nadzieje otrzymać opłacone ml.
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
mam prośbę o podanie ostatecznej daty wysłania przygotowanych odlewek gdyż wczoraj pojawiła się informacja o uzupełnieniu braków w wymaganych załącznikach, była obietnica uzupełnienia ich jeszcze w dniu wczorajszym tymczasem dzisiaj nie została zaktualizowana data wysłania odlewek i uczestniczacy w rozbiórce nie wiedzą czy odlewki zostały juz wysłane a jedynie nie zostało to zaznaczone w wątku czy też nie nadano przesyłek. Bardzo prosze o ta informację. Myslę, że inne uczestniczki wspólnych zakupów tej wody również maja taka prośbę. Z góry dziękuję za poinformowanie nas wszystkich
|
|
|
|
|
#46 |
|
never say no to panda
|
a ja proszę o zamieszczenie prtscr potwierdzenia zamówienia (nie przelewu) albo zdjęcie/skan paragonu
i zdjęcie flakonu przed zrobieniem odlewek i oczywiście wysłanie odlewek |
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Odlewki wysłane do wszystkich prócz Jool, wczoraj odebrała osobiście, ale czekam na potwierdzenie w wątku, numery nadania wyślę każdej z Was w PW.
Uzupełnię też zdjęcia o fakturę i zdjęcie flachy przed. |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Jestem już w posiadaniu odleweczki, dziękuję.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#49 |
|
never say no to panda
|
Widzę, że organizatorka dalej nie zamierza respektować regulamin.
|
|
|
|
|
#50 |
|
never say no to panda
|
Naprawdę zaczynam tracić już cierpliwość - wszystko trzeba od ciebie wymuszać. Gdzie jest info w pierwszym poście o wysyłce przesyłek? O odbiorze przesyłki przez Jool?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety nadal nie otrzymalam odlewki...
|
|
|
|
|
#52 |
|
Szef ds. Wymianek
|
A ja właśnie weszłam na forum f. i czytam jak jedna forumowiczka pisze, że ponoć MissJane zgubiła dowód nadania przesyłki do niej, a tak w ogóle nie pamięta czy coś do niej wysyłała o_O.
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie oczekujące podobnie jak ja. Wczoraj otrzymałam wiadomość na priv od Organizatorki o numarze nadania i o tym że odlewka została wysłana listem poleconym. dziś był u mnie listonosz ale odlewki nie otrzymałam. Rozumiem, że do mnie może iśc trochę dłużej niż do dziewczyn z Warszawy czy mast wojewódzkich gdzioe może w pierwszej kolejnosci wysyłaja bo zauwazyłam że do mnie zawsze przychopdziły odlewki średnio dzień później niż do pierwszej osoby ktora meldowała się w wątku, że otrzymała. W sumie informacja o tym że odlewki zostały wysłane pojawiła się w watku chyba już w zeszłym tygodniu dlatego jest niepojojące to, że nikt jeszcze nie potwiedził odbioru. Tak sobie myślę, czy jesli wczoraj zostały nadane paczki to dzis może ktos juz otrzymał? Może jutro ktos sie zamelduje- co wy myślicie o tej sytuacji? Nieczęsto biore udział w rozbiórkach ale pierwszy raz czekam az tak długo na odlewkę tym bardziej że podane przez Organizatorkę informacje wskazywały by na to że już dawno powinnam otrzymać. Na razie pozostaje chyba czekać?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje, że odlewki nie zostały wysłane...
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj otrzymałam na PW nr przesyłki 659007731721012159 ale jakoś jej nie widzę w sysyemie PP
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
o dzieki!
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Przed chwilą sprawdziłam otrzymany nr nadania wysyłki, faktycznie został zarejestrowany jako wysłany wczoraj, czyli tylko czekamy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

to już drugie oszustwo w listopadzie, chyba trzeba trochę rzetelniej rozważąć kandydatury

dziękuję Asiuli za geniany pomysł) - trzykrotnie skasowany, widać nie chce, żeby znajomi się dowiedzieli i jej "praktykach".

, czepiają się wszyscy...