![]() |
#2011 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Mam takie pytanie do Was dziewczyny strasznie swędzą mnie piersi też tak macie?? Najchętniej t bym cały czas siedziała i się drapała masakra
#2012 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobry pomysl ![]() Cytat:
To bedzie pierwsza rzecz jaka zjem po porodzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() swoja droga to chcialabym widziec jego mine ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Raczkowanie
|
Witam Was wieczorkiem!
Ja niestety nie mam dobrych wieści:/ Nasza córcia ma zapalenie płuc ![]() Gratuluje mamusiom udanych wizyt i poznania płci! Widać naprawdę działa tu jakaś magia, tydzień dziewczynek jak rozpoczęty! ![]() Amelka2006Mam nadzieję, że z Tobą i Amelką nie jest najgorzej, w każdym razie życzę zdróweczka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Raczkowanie
|
karolcia 2401, agayka111, Enia_
brawa dla ujawnionych dziewczynek ![]() kurcze raz tydzień dziewczynek raz chłopaczków ![]() bebe97 super że dzidzia zdrowa, oby tak dalej ![]() dziękuję za odp. odnośnie tej oksytoksyny. Mi ją podali na samym końcu, ale jakoś nie pamiętam czy zaraz po tym zaczęły mi sie te "różne" bóle i skurcze czy jak one już były, zaćmienie mam, ale pamiętam jak mnie tż przytrzymywał na tych skurczach a ja "stałam" oparta o niego, jego mina bezcenna, moja z resztą też ![]() ![]() Cytat:
![]() Edzia a smarujesz malutkiej te dziąsełka jakimś żelem na ząbkowanie ?? vivien39 to ładnie się wyleżałaś biedulko,i brawa że krwiak nie ma ![]() frogutka to szalejesz z zakupami do domku ![]() nivka ale cię dziewczyny podchodzą, nie słuchaj nie mów nikomu i mniej satysfakcję że tylko ty wiesz ![]() ![]() a tych wkładek laktacyjnych to ja muszę kupić ale chyba kilka opakowań bo w pierwszej ciąży miałam dużo mleka i strasznie mi przemakały, musiałam zmieniać non stop laktator ja mam ręczny, tż kupił jak w szpitalu byłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Raczkowanie
|
Justine_87 - ja tez "pokochałam" murę i mnie nie zawiodła
![]() ![]() Ela87 sutki mogą teraz Cię swedziec i byc wrażliwe, ale pewnie po paru tygodniach karmienia już tak nie będzie - zahartują sie w końcu i będzie ok. Polecam Wam na bolące i pękające brodawki zakupić maść PURELAN! Jak dla mnie rewelacja - bardzo wydajny i świetny. Bepanthen na mnie kompletnie nie działał. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I trzeba nawilżać- balsam, oliwka ![]() ![]() Dzisiaj mam taaaaaaaakiego głoda ![]()
![]() |
#2021 |
Raczkowanie
|
Chyba nikt nie ma takich rozstępów jak ja w 1 ciąży w ciągu miesiąca urosły mi o 3 rozmiary więc dopiero teraz wyglądają nrmalnie hehe z miseczki A do D ale wiecej już nie zdzierżę a do rozstępów się przyzwyczaiłam
![]() Trisdom nawilżam a jakże i nawilżałam a brzuch jak i w poprzedniej ciąży raz w tygodniu smaruje oliwą z oliwek ![]()
Moi faceci ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulina_radom Czas edycji: 2013-11-18 o 19:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 |
Raczkowanie
|
Niutka25 współczuję choroby córci
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Raczkowanie
|
byłam dzisiaj w biedronce, kupiłam 4kg mandarynek i już prawie żadnej nie ma. Tak pisałyście o tych mandarynkach, pomarańczach kilka dni wcześniej więc mi smaka zrobiłyście
![]() teraz czekam na lekarzy i idę spać Niutka25 a próbowaliście dawać małej ten antybiotyk strzykawką ?? ja tak robiłam jak Madzia była mała, brałam ją na kolana tak bokiem, jedną ręką trzymałam jej rączki a drugą dawałam lekarstwo w strzykawce tak dawkami, całowałam, uspokajałam i dalej. Wiem że szkoda dzieciaczka ale jak trzeba no to co zrobisz matko polko kolba to samo pomyślałam, też tak małą oszukuję Edytowane przez uparta8210 Czas edycji: 2013-11-18 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nic tam nie piszą o podkładach, ani o podpaskach tylko o majtkach jednorazowych lub siateczkowych??? bo jak nie wykorzystam w szpitalu to co później z tym zrobię? Jak myślicie w domu też się to przydadzą te podkłady? A na łóżko coś się kupuje zeby nie zaplamić? jakąś matę czy coś? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2026 |
Raczkowanie
|
Mona1 spokojnie wykorzystasz w domu. Ja kladlam na łóżko dla siebie i dla małej przy przewijaniu - ale nie miałam przewijaka. Teraz kupię takowy, ale takie podklady tez na przewijak możesz nałożyć. Nie przejmuj sie, na pewno sie nie zmarnują
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
Zakorzenienie
|
gratuluję ujawnionych dziewczynek
![]() mogłam się umawiać na usg na ten tydzień :P Cytat:
spadam, bo małż dziś wieczorem jest w domu, nadrobimy zaległości w serialach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://canpolbabies.com/pl/produkty/...orodowe/page:1 te z Belli są podobne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=mona1;43778097]No ale to jakieś specjalne podkłady czy jak, bo te podkłady poporodowe z Canpolu to wyglądają jak ogromne podpachy, chyba na łóżko się nie nadają ![]() http://canpolbabies.com/pl/produkty/...orodowe/page:1 te z Belli są podobne.[/QUOTE mój Tz kupowal w aptece,wygląda to jak taki materacyk u mnie koloru zielonego wielkości jak pielucha tetroea,postaram sie zaraz znaleźć w necie
![]() |
#2031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2033 |
Zadomowienie
|
![]() O takie podkłady ![]() Ja właśnie napycham się kanapkami bo o 7 jade na glukoze ,pozniej 2 godziny czekania i o 9 ide do poloznej w odwiedziny na kwadransik wiec musze byc najedzona ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2013-11-18 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Dopiero ochłonęłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hm, mam nadzieję, że wytrzymam, bo mam zamiar nikomu nie mówić. Zapowiadałam, że będzie niespodzianka, to będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rany, nie słyszłam nawet o takim wózku Mura, zaraz polukam w necie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oksana bardzo oryginalnie ![]() ![]() ![]() Paulina, ale dziewczynka, bo nic nie dynda, czy pokazywał tego słynnego hamburgera? Mój gin pokazał wyraźnie wargi sromowe, tzn. dla niego to było wyraźnie, ja po prostu uwierzyłam, bo mi przed oczami nic nie dyndało, a on mówił to z pewnością ![]() Teraz wymyślam imiona. Dla chłopca było jedno pewne. Dla dziewczynki może Lena, może Ewa, a może jeszcze inaczej. Dziś podstępnie zapytałam małża, kiedy zaczniemy się zastanawiać nad imionami, a on taki pewny siebie: "przecież już mamy wybrane - Igor". Taki przekonany, że to syn, że nie myśli o imieniu dla córki ![]() Ciekawe skąd mu się to wzięło przekonanie, że ma forme tylko na chłopaków? Póki co ma jednego syna, a to o niczym nie świadczy... no chyba że gdzieś po świecie biegają małe Arturki, a żona o niczym nie wie ![]() Niutka, życzę dużo zdrówka dla córci! wiem, jaki to ból zapalenie płuc u dziecka. Nasze niestety skończyło się w szpitalu, więc wmuszaj w Małą antybiotyk jakoś, może wizja zastrzyków jakoś ja przekona Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2013-11-18 o 21:32 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Wtajemniczenie
|
mi nawet nie zaczely rosnac
![]() ![]() Niutka wspolczuje Niech mala szybko wraca do zdrowia ![]()
![]() |
#2036 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
Bebe zobaczymy czy mąż będzie taki mądry jak bedzie musiał szybko Igorowi wymyślać imię
![]() ![]() Podziwiam Cię, że trzymasz twardą minę i nie puszczach pary z buzi ![]()
![]() |
#2038 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się oczyszczałam 6 tygodni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez bym nie wytrzymala ok uciekam poczytac ksiazke, dobranoc
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Wiesz, że pierwsze co mi przyszło do głowy to właśnie Iga? że od Igora ![]() a jaką ksiązke czytasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.