![]() |
#2071 | ||||
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() Bardzo ladne, oryginalne imie ![]() Widze ze juz wczesniej mieliscie upatrzone? ![]() Cytat:
![]() ![]() Parka ![]() Wykrakalysmy Ci z tym ze lekarz moze sie wygadac bez uprzedzenia ![]() Cytat:
![]() Zdrowka ![]() Cytat:
![]() Juz wiem a i tak nie moge sie doczekac USG 3d w grudniu, az sama zobacze siusiaka ![]() Teraz lekarz mowil to z taka pewnoscia ze mu wierze, nawet chcial mi pokazac ale Kacper stwierdzil ze dosyc tego podgladania i schowal klejnoty ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie glukozy i wyniki
![]() Ja rowniez wczesnie na nogach, jakos spac nie moglam z przejecia, bo zaczynam kolejna serie dyzurow i to z niezbyt dobra ekipa ![]() W zwiazku z czym nie mam specjalnie humoru. Mam jeszcze spotkanie w szkole Antosia, wiec juz w ogole mi sie wszystkiego odechciewa.
#2073 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki to ma być filc do takich robot? Możecie pokazać przykladowa aukcje na all z filcem, który się nada? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jeszcze nie wiem jak i z czego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
![]() pewnie dam, ale mam faze na nicnierobienie najlepiej bym z domu sie nie ruszala, jesli juz to na spacer ![]()
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecicie z tymi glukozami dzisiaj ![]() Fajnie, że Wam smakuje ![]() Trzymam kciuki za wizyty :ksiuki:
![]() |
#2080 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My nad imieniem jeszcze nie myslimy, w ogole nie mamy zadnych typow ani nic Czekamy na ujawnienie plci, potem sie dopiero zacznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Odzywam się po :prawie przespanej nocy"-mówię prawie bo młoda obudziła się o 4.20 ![]() ![]() Dzięki za radę o strzykawce, tak też zrobiłam dziś rano i rzeczywiście młoda lepiej to przyswaja, antybiotyk nie rozlewa się jej tak po budzi tylko ląduję blisko gardełka, szybko przełykamy i dajemy do popicia mleko. Jest dobrze, o niebo lepiej niż wczoraj ![]() Tak jak reszta-trzymam kciuki za wasze glukozy, ja mam troszkę inne podejście do cukrzycy w ciąży bo w mojej najbliższej rodzinie są 4 osoby ( w tym jedna 5-latka) chore na cukrzycę I stopnia, więc dla mnie to chleb powszedni. Nie mówię, że bagatelizuję temat, ale po prostu wiem co i jak w razie czego-jaka dieta i wszystko o wymiennikach i insulinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze juz lepiej
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() margo to my właśnie odrzuciliśmy niektóre i nam zostało chyba z 6 imion i teraz myślim.... w sumie to ja myślę ![]() ![]() No właśnie, macie jakiś dobry filc do polecenia? ![]() ![]()
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-11-19 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Raczkowanie
|
Kochana, Madzia ma przepisany zinnat-i na ulotce jest i lekarz mówił, że ten można popijać mlekiem. Wiem, że większości antybiotyków nie można ale ten podobno tak... zapytałam Panią doktor, więc ona przepisała właśnie ten....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |||||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Jeszcze raz dziękujemy z niunią za wszystkie gratulacje ![]() I sama gratuluję udanych wizyt, widzę, że faktycznie faza na dziewczynki ![]() I trzymam kciuki za dzisiejsze glukozy. Cytat:
Cytat:
![]() Po porodzie trzeba jeszcze bardziej uważać z jedzeniem niż w ciąży ![]() A ja sery pleśniowe jem - tylko zwracam uwagę, żeby były z mleka pasteryzowanego Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Odnośnie sutków zmasakrowanych, już pisałam kiedyś - szczerze polecam smarowanie własnym mlekiem - tanio, bez chemii, i bardzo skutecznie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze podobno kapuste się nakłada ![]()
![]() |
#2087 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zadomowienie
|
Karuzelka dla noworodka wraz z instrukcją wykonania (link w środku)
http://wronek.pl/czarno-biala-karuzela/ Filc to myślę bez różnicy jaki, na allegro sprzedają w arkuszach A4 albo na metry. Są też w sklepach pasmanteryjnych. Wydaje mi się że do tej karuzelki wystarczy ten cienki filc. A ja dziś nie w humorze, pojawił mi się na brzuchu pierwszy rozstęp (chyba to to cholerstwo). Brązowa kreska nad pępkiem która stanowi jakby kontynuację tej pod pępkiem (linea negry). A cieszyłam się że nie mam skłonności do rozstępów ![]()
#2089 |
Rozeznanie
|
już mam całe opuszki palców z siniakami po tym glukometrze
![]() na czczo miałam cukier 79 czyli w normie, a po śniadaniu 170-a norma 120 ![]()
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do rozstępów-ja też tydzień temu zobaczyłam pierwszy, z tym, że nad pępkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | ||
Zadomowienie
|
No dobra ja już w domu, żeby tylko wyniki dobre były
![]() w pełni zadowolone będziemy jak wyniki wyjdą dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za serdeczne przyjęcie
![]() Ja do tej pory pracowałam, ale teraz już mi dokucza, więc odbieram urlop, a od grudnia na L4. Jestem asystentką kosmetyczki w gabinecie kosmetycznym. Mam na imię Justyna, mam 25 lat i to moja pierwsza ciąża, planowana, aczkolwiek zaszłam w 1 c.s więc byłam zaskoczona, bo liczyłam , że potrwa to dłużej ![]() Spodziewam się maluszka Alicja/Krzyś w terminie 23 luty, ale to się okaże ![]() Zazdroszczę wam mamusie, że już znacie płeć w większości przy połówkowym. Ja już miałam 5 USG do tej pory i na żadnym nie pokazało co ma między nóżkami. Do tego ułożenie pośladkowe ![]() ![]() Moje piersi z miseczki A skoczyły do C i tak już stoją i kocham je ![]() Sery pleśniowe uwielbiam, ale ograniczyłam się w ciąży i jem tylko fetę, bo kocham to co słone. Poza tym po wszystkim mam wzdęcia, więc wżeram co popadnie o określonych porach ![]() Jak na razie 6 kg na plusie ![]() ![]() ![]() czarnamadonna1982 jeśli chodzi o nocki chętnie bym je wzięła za Ciebie. Mało w nocy sypiam, zaledwie 3-4 godziny łącznie, bo ciągle sikam, albo mi duszno, albo skurcze i nos zatkany też. Na szczęście nie czuję się nie wyspana, więc przesyłam trochę swoich pokładów energii ![]() Niutka25 dużo zdrówka dla córci. Współczuję Ci , bo musicie obie być zmęczone. Dobrze jeśli bez szpitala się obejdzie, bo dla Ciebie byłoby to zbyt niebezpieczne. bebe97 a to mężowi niespodziankę szykujesz. Cóż zdziwi się, że tym razem wygrała żeńska armia ![]()
#2094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skąd wziąć to kółko? Chodzi mi o ten "stelaż" do karuzeli Ag9 dzięki za link, dużo ułatwi ![]() Cytat:
![]() Teraz myślałam, że będą mnie kłuć dwa razy, a załapałam się tylko raz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a linia negry chyba często sięga ponad pępek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Moderator
|
Na ktorys warsztatach na ktorych bylam, polozna mowila zeby wlasnie nie klasc kapusty, bo pozniej dzidzia moze nie chciec piersi pachnacej kapusta.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |||
Zakorzenienie
|
MAMYYYY a ta sól fizjologiczna jest niezbędna?
Cytat:
![]() Może śniadanie nie teges ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2099 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
Może rzeczywiście to dalej linea nigra? JAk znajde takie stelaże w necie, to sie pochwalę.
![]() |
#2100 | |||||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Melduję się
![]() Dziękuję Wam za słowa otuchy i wsparcie, jesteście fantastyczne. ![]() Powoli nadrabiam to, co tam naskrobałyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może faktycznie nowa sytuacja, stres, perspektywa bycia ojcem go trochę przeraża. Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki Wam ![]() Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam małemu dwa rożki ![]() Szyyybko leci mi ten czas, już połowa listopada za nami. Zaraz święta, styczeń zleci szybko.. Ahh rozmarzyłam się. ![]()
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało! Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz... Że czasem tak na mnie patrzysz... Tak jakoś pięknie.... "inaczej". Edytowane przez Serissa Czas edycji: 2013-11-19 o 11:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.