|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
Mam pytanie do dziewczyn, które robiły obrączki z własnego złota. Myślicie że będzie problem żeby jubiler zrobił taką obrączkę dla mnie z naszego złota(jak w załączniku) ?
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
a ja byłam dziś zmierzyć kolejny raz moją suknię
dopasowałam do niej te buty : http://www.zalando.pl/menbur-vanessa...1a01w-002.html pięknie to razem wyglądało! niestety buty trochę za wysokie i za drogie...dziewczyny, czy wy też miałyście wątpliwości związane z suknią? dzisiaj jak ją mierzyłam, to już nie czułam tego wow nie było źle, ale nie było też super... miałam wrażenie, jakbym "nie wykorzystała w pełni swoich możliwości" - jeśli rozumiecie co mam na myśli...i zdjęć znowu nie udało się zrobić a szkoda, bo pewnie byście mi powiedziały, że dobrze wyglądam i nie mam się czym martwić
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#2944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Linaewen Mi sie podobają te koronkowe
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2013-11-19 o 12:17 |
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wątpliwości to ja tak miałam jak po ok 3 tyg od pierwszego mierzenia sukni poszłam przymierzyć jeszcze raz (już z nastawieniem na kupno). Przymierzyłam i myślę sobie 'kurcze,jest okej ale poprzednio tak się zachwycałam..' i poszłam do innych salonów pooglądać, poprzymierzałam z 3 i po tym sobie uświadomiłam, że w tamtej się najlepiej czułam (a mierzyłam kilkanaście modeli w sumie), wróciłam, zmierzyłam raz jeszcze no i znowu się zachwyciłam myślę, że u Ciebie było by podobnie i wybrałaś TĘ Jedyną
|
|
#2946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam wątpliwości co do sukni raz na jakiś czas Jak oglądam wasze princesski i inne bardzo wystawne suknie. Moja jest bardzo skromna. Ale jak na nią patrzę to wiem, że naprawdę do mnie pasuje. Jeszcze jej nie mierzyłam odkąd ją kupiłam. Czeka w salonie na przymiarki, zobaczę ją dopiero w marcu. Także fajnie, że miałaś możliwość ją zmierzyć ponownie! W sumie nie dowiedziałam się czy u mnie też byłaby taka możliwość, też zrobiłabym sobie zdjęcia, żeby potem mieć się czym zachwycać.
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja suknia wygląda bardzo podobnie do tej
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mierzyłam taką, i ogólnie fajnie to wyglądało. ale nie chciałam jakoś od początku princesski i nie kupiłabym jej po prostu. poza tym jak mierzyłam taką bezę, to miałam wrażenie, że tż nie mógłby do mnie podejść
|
|
#2949 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2951 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój tata to już wariował, bo to lecialo od 16 do 20 maratonem![]() Cytat:
a co mocnych ust - dziewczyny wszystkim wam je odradzam - lepiej zostawić je sobie na sesję PM musi zawsze wyglądać nieskazitelnie, a intensywne kolory się zmazuja od środka szybko, poza tym przy składaniu życzeń można pomazac kogoś makijażem, ktoś moze nam pomadke rozmazać, a w szale ślubnym czasu na poprawki nie ma zbyt wiele (interesuje się bardzo mocno makijażem) ![]() Cytat:
każda z nas tak ma! ja gdy patrze na zdjecia mojej sukni mam wątpliwosci jak cholera, ale jak tylko poogladam inne to zaraz mi przechodzi - jedyne wyjście, nie przymierzać, nie zaglądać, zapomnieć ![]() http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...zesnym-wydaniu Fajnie sie czytało Polecam
|
|
#2952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Suknia piękna ! Gdzie kupiłaś? Ile dałaś? Szukam czegoś takiego - lekkiego, zwiewnego, delikatnego, ale z zabudowaną górą.
|
|
|
#2953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() princesski dalej mi się podobają ale u mnie akurat dają +10 kg TŻ zresztą lubi jak noszę dopasowane ubrania, więc mam nadzieje, że i jemu się spodoba
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-11-19 o 15:25 |
||
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
ParisParisienne - ja dokładnie zrobiłabym tak samo jak pysia1987 . Rozdałabym zaproszenia rodzinie Tż, nie liczyłabym na łaske teściowej. W ogóle to nie rozumiem takich ludzi, co wierzą/nie wierzą i siłą próbują wymusić na kimś zmiane wiary
przecież to indywidualna sprawa każdego z nas..Grace O Malley - na tego jubilera to nie mam słów.. KaEs piękne obrączki ![]() alloffkowa - moja znajoma nie tak dawno bo z 2 miesiące temu brała ślub i miała czerwone usta, paznokcie, buty, bukiet a do tego młody miał identyczne dodatki takie jak ten oto pan i jak dla mnie to tak troche za dużo tego koloru przewodniego było ![]() KasiaK_080290 ![]() say-hello ładne buciki ![]() co do wątpliwości to chyba każda ma, żadnej nie ominie, ale to jest chwilowe podobno i przechodzi
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2013-11-19 o 12:36 |
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może głupie pytanie, ale jakoś tak mnie naszło-czy jak idę do salonu to mam mieć ze sobą zdjęcia i nazwy modeli które mnie zachwyciły (nawet jak ich nie widziałam na stronie salonu), czy mam żonglować nazwiskami projektantów czy wystarczy, jak powiem że chcę taką w fasonie A bez kryształków? Albo taką z kolecji z panią blondynką na niebieski tle?
I żem się zestresowała...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzisiaj odpisaly Panie z salono dopasowana, poniewaz napisalam do nich czy w ogole bedzie cos w moim rozmiarze, bo chcialy moje wymiary i zaproponowaly mi ten http://www.dopasowana.pl/product-pol...ude-Freya.html, cena troche wysoka ale w sumie wole miec cos porzednego i bede miala pewnosc, ze mi w polowie tancow nie spadnie
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz nie było widać jakiejś sukni, to pani mi przynosiła z zaplecza.
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
Jestem dzisiaj tak ślubnie poirytowana że mam ochotę kogoś zamordować...
|
#2959 |
|
BAN stały
|
Dzięki wszystkim za słowa pocieszenia, myślę, ze faktycznie ryzyko zajścia jest minimalne, dlaczego akurat mi miałoby się to przydarzyć?
![]() Ja nie miałam jeszcze wątpliwości co do sukni, może jeszcze wszystko przede mną? Ale ostatnio pierwszy raz w całości ją wypakowałam to zakochałam się od nowa, jest idealna Wysłane z telefonu |
|
|
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
Say nie musisz pokazywać zdjęć w sukni
wyobrażam sobie jak pięknie w niej wyglądasz jesteś niezwykle ładna dziołcha to jak może być inaczej? W worku byś nawet nieźle wygladała choć niedosyt jest, bo nie pokazałaś nam się w żadnej kiecce ale rozgrzeszamy i wybaczamy. ![]() Ja też, ja też mam milion wątpliwości z wszystkim ostatnio również mnie nasżły - po tym jak sobie uzmysłowiłam, że większość z Was nie zdecydowałaby się na taką kieckę jaką ja mam.. że nie Wasze typy, ale teraz mi minęło... za jakiś czas pewnie znowu sobie coś ubzduram i znowu pojawią się wątpiwości taka już jestem |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
ysia, a co się stało?
|
|
|
|
#2962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz świetną figurę nie pokazuj nam jej ![]() i piękny kolor włosów
|
|
|
|
|
#2964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Mi też! ale rybka też ładna!
A ja od stycznia zaczynam poszukiwania i już się boję! ogólnie jestem bardzo wybredna, więc już sobie wyobrażam szukanie tej mojej kiecki ![]() Dziewczyny mój Tż jest kochany, wracał z pracy i przywiózł mi kawę, taką ze wzorkami, sam dla mnie zrobił, serduszko takie z tego mleka i do tego trochę czekolady,.. pycha! Własnie ją piję. I weź tutaj bądź chuda!
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj wyrzuciłam zdjęcie na bloga, gdzie widać moją rękę z obrączką. Napisała do mnie przyjaciółka czy się w końcu odbyły zaręczyny. Jak powiedziałam że się nie odbyły i się nie odbędą to zaczęła mnie żałować, że jest jej przykro że jestem tak traktowana i że muszę być strasznie rozczarowana. Na co zaczęłam jej wyjaśniać że raz nigdy nie marzyłam o zaręczynach więc rozczarowana nie jestem, a dwa na naszym etapie( kupiona suknia, zarezerwowana restauracja i data u urzędzie) to chyba nie jest najlepszy moment na padanie na kolana i proszenie o rękę to się na mnie obraziła i powiedziała że nie chce w takim razie ze mną rozmawiać.
Zadzwoniłam do W z opowieścią że jestem zła że taka sytuacja zaistniała, wyżaliłam się. Potem jak mi złość opadła to poprzesyłałam mu wzory obrączek(ja będę mieć jedną z cywilnego i jedną z kościelnego - mam złoto od mojej babci i starą obrączkę prabaci W, więc chciałam mieć dwie różne, jedną prostą i jedną bardziej ozdobną). I W mnie zapytał czy ta obrączka to zamiast pierścionka, bo mi się wydaje że pierścionka nie będzie I SIĘ TEDY OBRAZIŁ ŻE MI SIĘ TAK WYDAJE I ŻE BĘDĘ MIAŁ TAK JAK ZECHCE i też ze mną nie rozmawia. gdzie i z jednym i z drugim rozmawiałam sto razy że żadnych zaręczyn nie chcę i nie potrzebuję......
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Ad Rem też robię takie "goździki"
![]() będziesz miała bukiet z goździków? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

dopasowałam do niej te buty :
nie było źle, ale nie było też super... miałam wrażenie, jakbym "nie wykorzystała w pełni swoich możliwości" - jeśli rozumiecie co mam na myśli...
a szkoda, bo pewnie byście mi powiedziały, że dobrze wyglądam i nie mam się czym martwić 

30.08.2014

przecież to indywidualna sprawa każdego z nas..

ale rozgrzeszamy i wybaczamy.
taka już jestem