Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-18, 09:55   #1831
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Kolor wózka ostatecznie wybraliśmy Ardesia taki szaro czarny. Łóżeczka nie kupowaliśmy w ikei bo chcemy takie z biegunami do bujania KLUPŚ RADEK II Z KOŁYSKĄ kolor biały
My też kupiliśmy łóżeczko z Klupś, ale RADEK V z szufladą białe
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 11:54   #1832
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Jednak ostatnio usłyszałam od mojej babci (z która często się łapiemy bo Ona myśli, że każdy będzie chodził tak jak Ona chce), że jeszcze tak brzydkiego imienia nie słyszała zrobiło mi się bardzo przykro
I gdzie tu daleko szukać jak moja teściowa usłyszała jakie imiona chcę nadać moim córeczkom jak już zajdę w ciążę to mnie dosłownie wysmiała i powiedziała z ta jej 'miną', że jej się nie podobają.. a marzą mi się Aleksandra i Hanna.
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 12:03   #1833
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
I gdzie tu daleko szukać jak moja teściowa usłyszała jakie imiona chcę nadać moim córeczkom jak już zajdę w ciążę to mnie dosłownie wysmiała i powiedziała z ta jej 'miną', że jej się nie podobają.. a marzą mi się Aleksandra i Hanna.
Cześć , miło cię widzieć zaglądaj do nas częściej
Mi się Hania bardzo podoba , jakbym kiedyś miała dziewczynkę to to imię jest w czołówce ,chociaż teraz widzę ,że staje się coraz bardziej popularne

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 12:11   #1834
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Cześć , miło cię widzieć zaglądaj do nas częściej
Mi się Hania bardzo podoba , jakbym kiedyś miała dziewczynkę to to imię jest w czołówce ,chociaż teraz widzę ,że staje się coraz bardziej popularne
Podczytuje Was niemal codziennie ale jakoś nie umiem się odnaleźć w wątku ciążowym za to co do imienia dla chłopca to podoba mi się Maksymilian lecz mojemu TŻ nie bardzo..
Stary 2013-11-18, 12:45   #1835
Viollet87
Zakorzenienie

Hej dziękuję za miłe słowa odnośnie sukienek

Magnusia, pokaż nabytki!

Sadonkowa, piękne imiona wybrałaś, wszystkie są na mojej liście

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 14:09   #1836
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka teraz dała córce na imię Hania Bardzo ładne imię, ale podobno Hanki to małe rozrabiary

Mnie to nie interesuje, że się komuś nie podoba mój wybór, to Nasze dziecko i będzie miało na imię tak jak My mu wybierzemy, a nie rodzina, jeszcze tego by brakowało, żeby prababcia imię wybierała. Ona miała już swoje 5 minut przy nadawaniu imion swoim dzieciom, a po za tym moja babcia jest dziwna kobietą, kocha tylko dwójkę wnucząt z 9, nawet tego nie ukrywa, więc dziwne by było, że by coś się jej podobało jak Ja bym wybrała.

Mój TŻ ostatnio powiedział na nią babciu, a Ona do niego "Ja nie jestem Twoją babcią", więc kazałam mu mówić "proszę pani" to teraz się oburzyła i powiedziała, że jej nie szanuje.
Powiedziałam mojej mamie, że już jej się w głowie poprzestawiało i lepiej niech ja trzyma z dala ode mnie bo kiedyś dojdzie do rękoczynu (na☠☠☠... babce i zwale na hormony ciążowe ).
Najlepsze było jak powiedzieliśmy, że ślubujemy to babcia stwierdziła, że w ciąży jestem bo tyle lat się prowadzaliśmy i nagle ślubu Nam się zachciało, więc musi być jakaś przyczyna, a jak po ślubie się okazało, że nie jestem w ciąży to powiedziała, że biorę tabletki anty i co ze mnie za kobieta bo dzieci nie chce.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

sadonkowa - fajnie, że do Nas zaglądasz, odzywaj się częściej
Może zrobiło się ciążowo, ale zawsze można zmienić temat, żeby wszystkie mogły się udzielać
Stary 2013-11-18, 14:19   #1837
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:

sadonkowa - fajnie, że do Nas zaglądasz, odzywaj się częściej
Może zrobiło się ciążowo, ale zawsze można zmienić temat, żeby wszystkie mogły się udzielać
Utrzymując wątek ciążowy to wierzycie we wróżby "z obrączki"? czyli jak się kręci w kółeczko to dziewczynka a jak prosto bimba jak zegar to chłopczyk? Takim cudem mam mieć 3-jeczkę w konfiguracji dz-chł-dz
Któraś z was próbowała tej wróżby na sobie?
Stary 2013-11-18, 19:56   #1838
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Mojej babci już nic nie przetłumaczy, Ona wie najlepiej, grzywka powinna być wycięta przy garnku bo taka przy brwiach to już za długa, ubranek dla niemowlaka powinnam nie kupować bo szkoda pieniędzy, kto to słyszał tyle kasy wydać na wyprawkę, przecież przyjdą goście i coś na pewno kupią, imię Marcel, Jakub, Dawid, Kacper, Patryk itp to już wymysł i tylko niedorozwoje tak nazywają swoje dzieci, szkoda nerw. Powiedziałam jej tylko, że imię Staśka kojarzy mi się z osobą chora na głowę i skończyłam rozmowę.

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------
O to owocny dzień dziś był Ja uwielbiam zakupy w Ikei za ich ceny wychodzisz ze sklepu z pełnym koszem zakupów i w portfelu tez nieźle kasy zostaje
Łóżeczko kupujecie w Ikei?? Który model?
Ja nie mogę doczekać się przemeblowania w sypialni i ustawienia łóżeczka dla Marcelka --
ojej to rzeczywiście babcia pojechała po całości, a te biblijne imiona jak Jakub czy Dawid jej nie przekonały? heheh
no nic Justii będziemy głąbami i damy dzieciom imiona jak półgłówki

my kupiliśmy łóżeczko i mieliśmy je złożyć, ale w sumie bez sensu byłoby je składać znów po miesiącu więc stoi już z materacykiem - a dziś dokupiłam sztywny przewijak na łóżeczko

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Nie ma się co przejmować opiniami innych na temat wyboru imienia... To wasze dziecko i wam ma się podobać jego imię Ja już tez się osłuchałam od dziadków, że Malwina to na krowy wołali i takie tam i czy nie lepiej Marysia dać No ale cóż, nigdy sie wszystkim podobało nie będzie i najważniejsze żeby trzymać sie swojego zdania a nie kierowac opiniami innych

No to widzę, że dzień owocny w nowe zdobycze był pochwal się zdjęciem jak złożycie nowe mebelki
Ile trzeba czekać na wasz pojazd? który kolor wybraliście ostatecznie?
dawno temu mieliśmy krowę, która nazywała się Malwa heheh i potem każda następna też tak miała na imię, ale trzeba pamiętać, że przecież to od imion ludzi nazywano zwierzaki a nie odwrotnie... ileż to było psów Sara, Oskarów itd.

Mi się tam Malwina podoba i wcale mi się z krową nie kojarzy

Cytat:
dawno cię u nas nie było jak tam życie??
na szczęście te imiona nie jej muszą się podobać

Cytat:
Utrzymując wątek ciążowy to wierzycie we wróżby "z obrączki"? czyli jak się kręci w kółeczko to dziewczynka a jak prosto bimba jak zegar to chłopczyk? Takim cudem mam mieć 3-jeczkę w konfiguracji dz-chł-dz
Któraś z was próbowała tej wróżby na sobie?
ja nie wierzę w takie rzeczy i nie sprawdzałam takim sposobem jaka będzie płeć
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 21:08   #1839
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie że do nas zajrzałaś.
Nie wiem o co chodzi twojej teściowej ale imiona są bardzo ładne. I pamiętaj że to nie jest wątek ciążowy... Tak się zrobiło... Ale chętnie pogadamy o czymś innym

Justi fajne podejście babci nie ma co

sadonkowa pierwsze słyszę o takiej wróżbie

Dziś zaczynam 18 tc więc w sumie 5 mc.,

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 21:59   #1840
Malgos_12
Zakorzenienie

Justyna - to już 5-ty miesiąc???? ja nie mogę się nadziwić jak u kogoś ta ciąża szybko leci brawo!
Stary 2013-11-18, 22:56   #1841
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
ojej to rzeczywiście babcia pojechała po całości, a te biblijne imiona jak Jakub czy Dawid jej nie przekonały? heheh
no nic Justii będziemy głąbami i damy dzieciom imiona jak półgłówki

my kupiliśmy łóżeczko i mieliśmy je złożyć, ale w sumie bez sensu byłoby je składać znów po miesiącu więc stoi już z materacykiem - a dziś dokupiłam sztywny przewijak na łóżeczko

dawno temu mieliśmy krowę, która nazywała się Malwa heheh i potem każda następna też tak miała na imię, ale trzeba pamiętać, że przecież to od imion ludzi nazywano zwierzaki a nie odwrotnie... ileż to było psów Sara, Oskarów itd.

Mi się tam Malwina podoba i wcale mi się z krową nie kojarzy

Właśnie jej nie przekonały , a imię Marcel miało bardzo dużo biskupów, ale babcia stwierdziła, że chyba jestem innej wiary bo Ona nigdy nie słyszała starej się w głowie pomieszało i tyle dobrze, że My mamy z nią kontakt taki bardziej okazjonalny bo jak bym miała z Nią mieszkać to chyba bym ją rozniosła.

My mamy zamiar na początku grudnia składać łóżeczko i robić przemeblowanie w sypialni , lepiej niech stoi i czeka wcześniej, niż później wszystko na szybko

Poproszę zdjęcia

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Justyna - to już 5-ty miesiąc???? ja nie mogę się nadziwić jak u kogoś ta ciąża szybko leci brawo!
Jak to u kogoś szybko leci , a mi się jakoś teraz ten czas wlecze
Stary 2013-11-19, 13:42   #1842
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:

A dziekuję Małgoś, że pytasz. Życie leci nam prawie błogo i zgrzeszyłabym jakbym zaczęła narzekać jak się kłócimy to o to co zrobic na obiad a w kwestii dzieci to jeszcze odsuwamy te myśli od siebie ale ich nie wykluczamy. O wpadkę jest ciężko gdyż ciągle łykam anty wg zaleceń ginelokog.. jak nie biore to zanika mi okres ( o czym już kiedyś wspominałam chyba) wygląda to jak pco a nie jest więc jak zdecydujemy się na dziecko to obiecała, że będziemy stymulować i dzidzia bedzie nie ukrywam, że mój Małż by po cichu chciał ale jeszcze jesteśmy młodzi i damy sobie jeszcze chwilkę czasu, ułożymy sprawy mieszkaniowe i wtedy na spokojnie zajmiemy się dzidzią..
Stary 2013-11-19, 20:19   #1843
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witam się wieczorową porą... Jestem wypompowana a to dopiero 2 dzień pracy... Uff a gdzie weekend...

Tak dziewczyny już 5 miesiąc dość szybko to zleciało... Teraz będą świeta, nowy rok i już będzie coraz bliżej. A katie to nawet w tym czasie się stanie mamusią

Sadonkowa - ja miałam to samo ciągle byłam na tabsach bo inaczej nie miałam w ogóle okresu. Od 4 lat słyszałam że mogę mieć problemy z zajściem. A okazało się że w czerwcu odstawiłam tabsy byłam na duphastonie i clostybegyt i buch w lipcu się udało - byłam zszokowana bo powiem nastawialiśmy sie na długomiesięczne starania ale i szczęśliwa bo bałam się że będzie to trwało i że nie będzie łatwo... Także to PCO wcale nie jest takie strasznie.

A poza tym cieszę się że u was wszystko ok... Oby tak dalej.

Mama Franka

Stary 2013-11-19, 21:40   #1844
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - zdjęcia łóżeczka z materacykiem ale ono nie stoi jeszcze w tym miejscu co trzeba
a zdjęcie przewijaka zrobię gdzieś koło piątku, bo coś jestem wypompowana .. .
https://picasaweb.google.com/1098247...95834821659890

Sadonkowa - cieszę się że życie toczy się wam spokojnie i szczęśliwe. Na każdego przyjdzie czas jeśli chodzi o potomstwo, ja czekałam praktycznie do 30-tki zanim poczułam że ten czas nadszedł
Moja znajoma z PCO też dość szybciutko zaszła w ciążę, więć mam nadzieję, że i wam się szybko uda
Stary 2013-11-19, 21:56   #1845
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - zdjęcia łóżeczka z materacykiem ale ono nie stoi jeszcze w tym miejscu co trzeba

Sadonkowa - cieszę się że życie toczy się wam spokojnie i szczęśliwe. Na każdego przyjdzie czas jeśli chodzi o potomstwo, ja czekałam praktycznie do 30-tki zanim poczułam że ten czas nadszedł
Moja znajoma z PCO też dość szybciutko zaszła w ciążę, więć mam nadzieję, że i wam się szybko uda
Czuć już dziecięcy klimat

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Witam się wieczorową porą... Jestem wypompowana a to dopiero 2 dzień pracy... Uff a gdzie weekend...

Tak dziewczyny już 5 miesiąc dość szybko to zleciało... Teraz będą świeta, nowy rok i już będzie coraz bliżej. A katie to nawet w tym czasie się stanie mamusią

Sadonkowa - ja miałam to samo ciągle byłam na tabsach bo inaczej nie miałam w ogóle okresu. Od 4 lat słyszałam że mogę mieć problemy z zajściem. A okazało się że w czerwcu odstawiłam tabsy byłam na duphastonie i clostybegyt i buch w lipcu się udało - byłam zszokowana bo powiem nastawialiśmy sie na długomiesięczne starania ale i szczęśliwa bo bałam się że będzie to trwało i że nie będzie łatwo... Także to PCO wcale nie jest takie strasznie.

A poza tym cieszę się że u was wszystko ok... Oby tak dalej.
Diagnoza diagnozą, a życie pisze swoje scenariusze najważniejsze, że maluszek niedługo będzie z Wami

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
A dziekuję Małgoś, że pytasz. Życie leci nam prawie błogo i zgrzeszyłabym jakbym zaczęła narzekać jak się kłócimy to o to co zrobic na obiad a w kwestii dzieci to jeszcze odsuwamy te myśli od siebie ale ich nie wykluczamy. O wpadkę jest ciężko gdyż ciągle łykam anty wg zaleceń ginelokog.. jak nie biore to zanika mi okres ( o czym już kiedyś wspominałam chyba) wygląda to jak pco a nie jest więc jak zdecydujemy się na dziecko to obiecała, że będziemy stymulować i dzidzia bedzie nie ukrywam, że mój Małż by po cichu chciał ale jeszcze jesteśmy młodzi i damy sobie jeszcze chwilkę czasu, ułożymy sprawy mieszkaniowe i wtedy na spokojnie zajmiemy się dzidzią..
Na każdego przyjdzie czas
Stary 2013-11-20, 08:30   #1846
katie99kasia
Rozeznanie

Dzień dobry

sadonkowa- jak ja Cię tutaj dawno nie widziałam Super, że wszystko się wam układa i żyjecie sobie spokojnie. Na wszystko przyjdzie czas i odpowiedni pora, nie ma się co spinać... trzeba słuchać głosu serca żeby wiedzieć że to już jest ten odpowiedni czas

Małgoś- widzę, ze u Ciebie już można gościć dzidzia My zwlekamy ze skręceniem łóżeczka jak najdłużej, bo nie mamy wiele miejsca a z łóżeczkiem będzie jeszcze mniej jeszcze musimy przykleić naklejki na ścianę na której będzie stało łóżeczko

JJJustynAAA- 5 miesiąc jakoś u Ciebie ta ciąża strasznie mi szybko leci... ale fajnie, fajnie

Byłam wczoraj na wizycie u gina Szyjka jeszcze długa tak że porodu jeszcze nie będzie w najbliższych dniach Córcia ma juz 2840g Badał mi przepływy i wszystko jest Ok... teraz mała będzie już tylko przybierała na wadze W niedzielę mam iść do niego do szpitala na dyżur, zrobi mi GBS i KTG
Muszę sie zebrać w sobie i zacząć pakowac torbę do szpitala... jeszcze brakuje mi biustonosza do karmienia wczoraj zeszłam pół miasta i nie kupiłam nic! Wszystko jakieś takie brzydkie i nieforemne, a jak już znalazłam ładne to kosztowały ponad 100zł, nie ukrywam ze w życiu tak drogiego stanika nie miałam tak wiec chyba pozostaje mi all... A wy już sie zaopatrzyłyście w jakiś biustonosz do karmienia? Możecie coś polecic?

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 08:57   #1847
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo fajne łózeczko

Sadonkowa- cieszę się że u Was wszystko OK a jeśli chozi o dzieci to wszystko na spokojnie, nie ma się co spinać i odliczać. Jak się człowiek stresuje i zamartwia to nic nie wychodzi

Justyna- 5 miesiąc- ale ten czas leci

katie-- duża ta Twoja córa co do biustonoszy to ja bym zainwestowała w dobry cyckonosz grawitacja swoje robi a jeszcze do tego karmienie też nie sprzyja jędrności.
Stary 2013-11-20, 10:30   #1848
magnusia
Zakorzenienie

Bolid dla młodego przyszedł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131120_093326.jpg (49,1 KB, 25 załadowań)
Stary 2013-11-20, 11:04   #1849
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

sadonkowa- jak ja Cię tutaj dawno nie widziałam Super, że wszystko się wam układa i żyjecie sobie spokojnie. Na wszystko przyjdzie czas i odpowiedni pora, nie ma się co spinać... trzeba słuchać głosu serca żeby wiedzieć że to już jest ten odpowiedni czas

Małgoś- widzę, ze u Ciebie już można gościć dzidzia My zwlekamy ze skręceniem łóżeczka jak najdłużej, bo nie mamy wiele miejsca a z łóżeczkiem będzie jeszcze mniej jeszcze musimy przykleić naklejki na ścianę na której będzie stało łóżeczko

JJJustynAAA- 5 miesiąc jakoś u Ciebie ta ciąża strasznie mi szybko leci... ale fajnie, fajnie

Byłam wczoraj na wizycie u gina Szyjka jeszcze długa tak że porodu jeszcze nie będzie w najbliższych dniach Córcia ma juz 2840g Badał mi przepływy i wszystko jest Ok... teraz mała będzie już tylko przybierała na wadze W niedzielę mam iść do niego do szpitala na dyżur, zrobi mi GBS i KTG
Muszę sie zebrać w sobie i zacząć pakowac torbę do szpitala... jeszcze brakuje mi biustonosza do karmienia wczoraj zeszłam pół miasta i nie kupiłam nic! Wszystko jakieś takie brzydkie i nieforemne, a jak już znalazłam ładne to kosztowały ponad 100zł, nie ukrywam ze w życiu tak drogiego stanika nie miałam tak wiec chyba pozostaje mi all... A wy już sie zaopatrzyłyście w jakiś biustonosz do karmienia? Możecie coś polecic?
Ja wszystkie te staniki co widziałam to takie babcine, okropne, na mnie by działały jak tabletki anty, więc nawet nie biorę ich pod uwagę, mam zamiar kupić sobie porządny ładny stanik, żeby cycki ładnie wyglądały i żebym była zadowolona.

Ja zawsze wolę kupić dwa porządne niż 5 tanich, które nie trzymają mi cycochów i po pierwszym praniu są do wyrzucenia.

Na kiedy masz termin porodu ?
Córcia już sporawa, ciekawe jak duża się urodzi

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Wózek wygląda na bardzo lekki , pod pachę go weźmiesz i będziesz spacerować
Bardzo ładny , ciekawa jestem jak będą się sprawować kółka w śniegu. Gondola można przekładać?

Bardzo ładny (tfu tfu) kwiat na stoliku :P

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2013-11-20 o 11:02
Stary 2013-11-20, 11:16   #1850
magnusia
Zakorzenienie

Tak wszystko jest przekładsne w wózku. Tu tak na szybko wpieta gondola odwrotnie w obie strony sie montuje. Wózek jest lekki - to było główne kryterium
Stary 2013-11-20, 16:39   #1851
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Fajny Kolor praktyczny, tez sie zastanawiałam nad szarością, ale jednak magia fioletu wygrała, szczególnie ze będzie dziopka

Cytat:
Ja wszystkie te staniki co widziałam to takie babcine, okropne, na mnie by działały jak tabletki anty, więc nawet nie biorę ich pod uwagę, mam zamiar kupić sobie porządny ładny stanik, żeby cycki ładnie wyglądały i żebym była zadowolona.

Ja zawsze wolę kupić dwa porządne niż 5 tanich, które nie trzymają mi cycochów i po pierwszym praniu są do wyrzucenia.

Na kiedy masz termin porodu ?
Córcia już sporawa, ciekawe jak duża się urodzi [COLOR="Silver"]
No właśnie te babcine są tak wstrętne ze nawet ich nie bralam w zasieg wzroku chciałam taki lekko usztywniany na fiszbinie. No i moje cycki nawet w ciąży sa mikroskopijne- w rozmiarze B, więc akurat o grawitację się nie boję, ale chciałabym coś poprostu ładnego
Mierzyłam wczoraj np taki: (tylko ze w sklepie kosztował 90 zł)
http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...647834907.html

Termin mam na 21 grudnia Mam nadzieję, że się młoda nie zapędzi i nie urośnie do ponad 4 kg

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 20:09   #1852
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Magnusia bolid fajowy... wygląda na solidny

Katie nie wiele czasu ci zostało... I już twoja dziecinka będzie z wami...

Poza tym miałam ciężką noc...
Po 23 małż wysłałam małża do kuchni żeby napił się syropu z cebuli bo nie może sie pozbyc tego przeziębienia... I jakoś długo nie wracała... Za chwilę krzyczy na cały dom że nam się bojler z wodą popsuł i cieknie... Okazało się że cała kotłownia w gorącej wodzie... pełno pary no i wszystko w wodzie. Mamy koło kotłowni taką nie wielką spiżarkę no i mąka, cukier wszystko w wodzie
No i do 1 w nocy sprzątaliśmy... Dziś ma przyjechać spec od bojlera, ale niestety raczej trzeba będzie kupić nowy - min 700 zł
no a do tego nie mamy ciepłej wody od wczoraj...

No i minął cały dzień spec sie nie pojawił. Z nowym bojlerem będzie dopiero w piatek. Czyli kąpiel w misce i brak wody ciepłej do piatku... Masakra...

W opisie jest link - proszę o głosy - 3 w ciągu dnia ... będę wdzięczna za każdy oddany

Mama Franka

Stary 2013-11-20, 21:14   #1853
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:

nie kochana, jeszcze brak mi pościeli, wózek nadal w PL -jeszcze niech dzidziuś siedzi w brzuszku

a ty to rzeczywiście lepiej przygotuj sobie już torbę

na dobry stanik warto wydać, będzie ci służył długo i zobaczysz różnicę w noszeniu

super, że wizyta u gin udana i masz dobre wieści

Cytat:
wygląda super!

Cytat:

Po 23 małż wysłałam małża do kuchni żeby napił się syropu z cebuli bo nie może sie pozbyc tego przeziębienia... I jakoś długo nie wracała... Za chwilę krzyczy na cały dom że nam się bojler z wodą popsuł i cieknie... Okazało się że cała kotłownia w gorącej wodzie... pełno pary no i wszystko w wodzie. Mamy koło kotłowni taką nie wielką spiżarkę no i mąka, cukier wszystko w wodzie
No i do 1 w nocy sprzątaliśmy... Dziś ma przyjechać spec od bojlera, ale niestety raczej trzeba będzie kupić nowy - min 700 zł

No i minął cały dzień spec sie nie pojawił. Z nowym bojlerem będzie dopiero w piatek. Czyli kąpiel w misce i brak wody ciepłej do piatku... Masakra...

W opisie jest link - proszę o głosy - 3 w ciągu dnia ... będę wdzięczna za każdy oddany
o to nieciekawa sytuacja... a jeszcze bez ciepłej wody to już w ogóle porażka
Stary 2013-11-20, 22:03   #1854
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny Kolor praktyczny, tez sie zastanawiałam nad szarością, ale jednak magia fioletu wygrała, szczególnie ze będzie dziopka

No właśnie te babcine są tak wstrętne ze nawet ich nie bralam w zasieg wzroku chciałam taki lekko usztywniany na fiszbinie. No i moje cycki nawet w ciąży sa mikroskopijne- w rozmiarze B, więc akurat o grawitację się nie boję, ale chciałabym coś poprostu ładnego
Mierzyłam wczoraj np taki: (tylko ze w sklepie kosztował 90 zł)
http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...647834907.html

Termin mam na 21 grudnia Mam nadzieję, że się młoda nie zapędzi i nie urośnie do ponad 4 kg
piękny ten stanik no i na all sporo tańszy

Moje cycochy też sporo nie urosły, jedynie są pełniejsze , ale to dobrze

no to termin coraz bliżej piękny prezent świąteczny

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:

uuu to nieciekawie, nie dość, że spore straty to jeszcze dodatkowe koszty przed świętami , stres i dużo pracy. Współczuję
Stary 2013-11-20, 22:49   #1855
justiii87
Zakorzenienie

na poprawę humoru:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1017589_476432432438759_636575720_n.jpg (47,2 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-11-21, 21:13   #1856
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Justii super rysunek

U mnie trochę lepiej kąpiel wziełam u cioci, niedawno wróciłam...

Bojler ma być jutro... Zaczynam się coraz bardziej zaokrąglać...

Jak to małż stwierdził robi się mnie więcej

Mama Franka

Stary 2013-11-21, 21:54   #1857
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii super rysunek

U mnie trochę lepiej kąpiel wziełam u cioci, niedawno wróciłam...

Bojler ma być jutro... Zaczynam się coraz bardziej zaokrąglać...

Jak to małż stwierdził robi się mnie więcej
i z tygodnia na tydzień będzie jeszcze więcej
Stary 2013-11-22, 06:59   #1858
Malgos_12
Zakorzenienie

ojjj tak, cooooooraz więcej, ale Justii nas też ciągle przybywa....
Stary 2013-11-22, 13:21   #1859
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj tak, cooooooraz więcej, ale Justii nas też ciągle przybywa....
i teraz będzie Nas najwięcej przybywać, ale Ja się pocieszam, że to już coraz bliżej i znów będzie Nas coraz mniej
Stary 2013-11-22, 14:54   #1860
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - dokładnie! będziemy szczuplejsze niż przed ciążą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości