|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX
Cytat:
Kierunkowskazy na rondzie U mnie na rondzie nie ma sygnalizacji, dlatego osoby wjeżdżające nagminnie włączają lewy kierunkowskaz i tak jadą przez całe rondo, przy czym jak zjeżdżają włączyć prawe już zapominają Jeszcze jak rondo jest małe to pół biedy, ale pojedzie potem taki delikwent do większego miasta i zrobi niezły bałagan, bo jak jest ileś pasów, to nie wiadomo będzie, czy dana osoba zjeżdża, czy sygnalizuje, że objeżdża rondo
|
|
#3122 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
On oczywiście nawet sobie sprawy nie zdał, co narobił. Stwierdziłam ze tego tak nie zostawię i zrobiłam co zrobiłam, gościa spacyfikowałam i przytemperowałam az przeprosił skubany ![]() Ej, no, czemu ? Ja nie szkodzę innym na drodze Jesli zas ja komuś coś neichcacy wyrządzę, to zawsze przeproszę i nigdy nie jest to z głupoty
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-20 o 11:23 |
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3125 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze szukałam czegoś na all, a a znalazłam co najmniej 5 aukcji z moimi zdjęciami
jak mnie to wkurza a przecież wystarczy zapytać o zgodę
|
#3128 | ||
|
batonik
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie. Ostatnio czytałam badania z których wynika, że 95% kierowców! uważa się za dobrych kierowców i nie mają absolutnie zastrzeżeń do własnej jazdy. |
||
|
|
|
#3129 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wspołczuję sytuacji Sama mialam podobnie dawno temu. Wyjeżdzałam z pracy i od razu miałam skrzyżowanie bez swiateł dosyc ruchliwe (centrum KTW) gdzie ja musiałam ustapić pierwszeństwa przed znakiem stop. Była akurat zima i slisko jak diabli oraz korek. Jechałąm powolutku,a przyszła moja kolej an skrzyzowaniu, ale nie miałam wolnej drogi, no wiec powolutku zatrzymałam się aby nie wleciec w poślizg i nagle czuje w tył samochodu "duuuup"! Zdziwiona, odwaraca sie, a tam gosciu z zona tez zdziwiony sie gapi. Pytam sie go, czemu mu wjechał w tył, a on nie umial wytłumaczyć. Poprosiłam o zjechanie na bok i chciałam wezwac policje, bo gosciu lawirował i generalnie nie chciał policji . Wiec zadzwoniłąm po meza aby sobie pogadali. W pewnym momencie ten co mnie stuknal mowi mezowi ze to moja wina, bo ja "nagle zatrzymałam sie przed skrzyzowaniem" .... kumacie? NAGLE, przed skrzyzowaniem gdzie jest znak STOP...myslalam ze goscia obije czym leci i jak leci. A prawda taka ze idiota się nie dostował i nie uwzglednil, ze jest cholernie slisko , nei widzial znaku stop no i gadal z zona jak papuga. Skonczylo sie dobrze, gosciu mi kase zaplacil za naprawe tylnego zderzaka. Ale niesmak pozostał, ze to niby moja wina...no koneic swiata!
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-20 o 11:37 |
|
|
|
|
#3130 | |||
|
batonik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3132 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3134 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jakby sie mignal od płacenia to tak, ale maz z nim pogadal i facet napisal ze to jego wina etc.
A na policje nie dodzwonilam się, dlatego po meza w koncu zadzwoniłam, skuteczniejszy byl
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze zadzwoniła po swojego wujka, który miał mi wytłumaczyć, że wina jest moja Widząc, że z tą panią na argumenty nie wygram, zadzwoniłam po małżona Panowie od razu się dogadali, bo my nie mogłyśmy
|
|
#3138 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jasne, spadłas jej z nieba i tak dalej
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj bardzo niedobra
I jeszcze mi musiała zapłacić za to moje nagłe pojawienie się przed jej samochodem Cytat:
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3142 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym nigdy nie zdecydowałabym się na psa który musiałby sam siedzieć w domu Niestety goldenia sierść jest wszędzie .... systematyczne czesanie pomaga. Cytat:
Cytat:
Czasami zastanawiam się kto takim ludziom prawo jazdy daje Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3143 |
|
in the dark of night
|
Ja kiedyś stuknęłam lekko faceta, którego wpuściłam przed siebie na światłach, zatrzymał się nagle a nic przed nim nie było. Zatrzymaliśmy się, żeby spisać oświadczenie, wsiadł do mnie do auta i wtedy... poszułam woń wódy! Okazało się, że pracujemy tuż obok siebie, zaproponowałam, żebyśmy podjechali na parking koło naszych biur. Zgodził się. W międzyczasie zadzowniłam na policję, gdy dojechaliśmy powiedziałam, że wezwałam policję, bo jestem autem służbowym i nie mogę wziąć na siebie żadnej odpowiedzialności bez interwencji policji. Zwiał. Policja przyjechała, suzkali go, żadnych poważnych uszkodzeń na autach nie było, lekko zarysowany błotnik, właściwie obydwa. Okazało się, że facet pobiegł do sklepu wypić uwaga... śmietanę! Ponoć wciąga ładnie %. Ludzie z jego biura wkurzeni na mnie, bo był kierowcą na budowie się okazało i zaraz miał jechać w trasę
![]() Ponawiam swoje pytanie, prałą któraś z Was ten sweterek http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...8p1589002.html ? Jestem o krok od kupienia, zastanawiam się jak zachowuje się po praniu
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
O nieee, znowu za długo się zastanawiałam, a ma ktoś linka do niej( do krótkiej szarej spódnicy studio)
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1556026.html |
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43800958]Ja mieszkam całe życie w niskim bloku i psy mieszkają ze mną. Najważniejsze żeby psu zapewnić odpowiednio długie spacery, dużo ruchu a po takim spacerze pies zazwyczaj idzie spać więc po co mu duży apartament lub dom do spania? Poza tym nigdy nie zdecydowałabym się na psa który musiałby sam siedzieć w domu Niestety goldenia sierść jest wszędzie .... systematyczne czesanie pomaga. [/QUOTE] U mnie w bloku sąsiedzi mieli wilczura i widać było, jak to zwierze się męczyło. Nie zapewniali mu odpowiednio długich spacerów, tylko wypuszczali żeby się szybko załatwił przed blokiem. Aż żal było patrzeć. Mi się wydaje, że pies w mieszkaniu też potrzebuje przestrzeni, a jak mieszkanie jest mniejsze, to niestety przestrzeni brak. W domku jakoś wydaje mi się łatwiej trzymać tak dużego psa. Zawsze można go też wypuścić na ogródek, co jest lepsze od siedzenia psa w domu. Jednak podstawą są długie spacery Mój małżon właśnie przez sierść nie chce się zgodzić na goldenka, ale drugi wymyślony przeze mnie pies z krótką sierścią mu się w ogóle nie podoba A ja bym buldożka francuskiego też przygarnęła
|
#3147 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czaje sie jeszcze na sneakersy IM Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Bo teraz jest "moda" na labradory. Tylko wiele głupich ludzi nie wie, ze to nie są pieski domowe tylko myśliwskie i potrzebują się wybiegać zamiast jeść.
|
#3149 | ||
|
batonik
|
Cytat:
![]() Cytat:
I też jestem zdania że psy..w szczególności duże dobrze by było gdyby miały podwórko. Miałam pekińczyka prawie 16 lat i tak kochała być na dworze. Póki nie mieszkaliśmy we Wrocławiu puszczaliśmy ją od czasu do czasu przed blok samopas, chodziliśmy na długie spacery do lasów czy jeździliśmy do babci w niedziele na wieś. Ale tutaj miała już tylko spacery i było mi jej szkoda, a to przecież mały pies.A ta spódnica jest tak samo krótka jak ta szara? |
||
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

Jak widze delikwentów, którzy wjeżdzaja na rondo z właczonym prawym kierunkiem i wcale nie skręcaja w prawo na rondzie tylko tak objeżdzają rondo, to mam wielką ochote wysiąść i spytac sie takiej osoby, czy ma pojęcie co ona w ogóle robi?
Ale wiem, ze guzik by to dało 

On oczywiście nawet sobie sprawy nie zdał, co narobił. Stwierdziłam ze tego tak nie zostawię i zrobiłam co zrobiłam, gościa spacyfikowałam i przytemperowałam az przeprosił skubany 
Jesli zas ja komuś coś neichcacy wyrządzę, to zawsze przeproszę i nigdy nie jest to z głupoty
tak jak i reszty kurtek "Zara" z aukcji tego sprzedawcy...

Bardzo ja lubię,ale jest dosłownie za tyłek.