|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Cytat:
No,ale czasami mam wrazenie, ze moja szwagierka ma obawy - ze jak pojawi sie u nas juz na swiecie, to wnuczka pojdzie w kat, i skoncza sie prezenty.. A mała jest nauczona tak, ze jak sie wchodzi to do babci albo dziadka "przyniosłas mi cos " no i chodzby nie wiem jak,ale nawet głupiego cukierka zawsze trzeba miec i jej dac..
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Nie nadrobiłam wszystkiego, tyle nawaliłyście
![]() Ja już się zbieram. Miłego południa Wam życzę
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Witam po przerwie
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Tż skończył robić barszczyk, więc czas na moją wartę w kuchni i drugie danie
dziś mega pójście na łatwiznę makaron z sosem z torebki, ależ się namęczę
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#906 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale pędzicie z tymi postami!! Nie mogę nadążyć za Wami
Cytat:
Cytat:
tylko uważaj na siebie ![]() Cytat:
Justyna, gdzie pracujesz, bo mi nie odpisałaś? :P Cytat:
Cytat:
za 17 tydzień a soczek z pomarańczy mniam, wypiłabym ![]() Cytat:
Cytat:
i wszystko jedno co hehehCytat:
no i ja jestem za tym, żeby kupować co jakiś czas nowe potrzebne rzeczy, żeby nie zostało wszystko na raz, bo to się odczuje po kieszeni Cytat:
a teraz dostanie klocki i kręgle takie plastikowe
|
|||||||||
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie widzę pewien progres, po wielu obrażaniach, że nie pozwalam Małemu nic kupować, groźbach i łzach zrozumieli, że kinder jajko i malowanka raz na jakiś czas wystarczy Ciekawe za to co będzie pod choinką....
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Gosius to musisz z rana lecieć do biedronki bo z doświadczenia wiem że czasem już o 9 rano nie ma co wybierać
A pościel jest w naprawdę okazyjnej cenie ![]() Aldrin Ty to tak liczysz w takim razie wg tego to ja dziś kończę 15tc a jutro wkraczam w 16tc Chociaż ja Wam podaję tak jak mi lekarz wpisuje do karty ciąży bo wg niego 15t4d to 15tc a nie 16tc.No szkoda akwarium , ale coś za coś … teraz jest więcej miejsca w pokoju na zabawki Oskara i aby mógł się bawić ![]() Agaaga a piłaś ją z cytryną ?? Też mam wizytę 5.06 tylko że ja bez USG ![]() Janeczka bo my mieliśmy w akwarium paletki , które muszą mieć często wymienianą wodę, odpowiednie PH, temp. 28-29stopni. To są bardzo wrażliwe ryby i dlatego stąd podmianka co tydzień. W załączeniu dam Ci foto tych paletek ![]() Karolak z tym trudniej bo jak zawsze wypija ok. 0,5l wody lub więcej tak jak mu coś dolega to trzeba go „zmuszać”. Co do kwietnia to Oskar też 18.04 skończy 2 latka
|
|
|
|
#909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W pepco są prześliczne rzeczy dla dziewczynek, achh Cytat:
![]() w razie jak się kręgle znudzą to zawsze mogą posłużyć do grania na garnkach
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Nikii89 - posciel to mi sie podoba w Ikea
Szczegolnie te dwustronne Wiec chyba biedronkowa sobie odpuszcze poki co ![]() |
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie myślałaś raczej o wizycie 5.12?
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że pogoda przegoniła do kompów, tyle postów
![]() My po 3 godzinnym spacerze No trochę pojechał, tyle ze zdążyliśmy do lekarza. Położna wielką łaskę robiła, że ma wypisać zaświadczenie o ciąży do pracy Wracaliśmy autobusem to babsztyle wózka wpuścić nei chciały, jakiś facet o kulach tymi kulami bił mi dziecko po nogach, w ramach zaczepiania aż go ochrzaniłam I babsztyl w sklepie skasował mi zakupy zbliżeniowo w momencie podawania karty nawet nei zdążyłam zaprotestować, normalnie nerwa dziś mam wiec nie czytać Na koniec Olaf wylądował poślizgiem w kałuży calutki ![]() No i Tż właśnie wrócił do domu, ciasto robiłam w mig. Auto na budowie rozwalił ![]() Spadam dalej sie nerwować, bo nadrabianiem teraz nie będę sie stresować
|
#914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tymbardziej, że te kręgle kosztowały 12 zł :P |
|
|
|
|
#915 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha zaj@ebis#y !
![]() niki - teściowa jest strasznie nieodpowiedzialna! ciekawe czy Twój mażto dostrzeże, jk dziecko załatwiła. grrr ! janeczka- jak tam realizacja odbitek? ja w konu przed wczoraj zlozylam zamowienie na 1500 sztuk , i kurcze status zamowienia sie nie zmienia ;(kasian - a pewnie że tak, podrinkujemy ![]() lolitka- ja kiedys bylam bardziej uparta, teraz w zwiazku jestem bardziej ugodowa ale z tym uporem to prawda ![]() asiulka- no jakże bym mogła podpisać się pod Twoimi zasługami
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zadomowienie
|
To akurat wypada Wielkanoc. Ja będę albo ledwo po porodzie albo na dniach
Jak nie będzie problemów to pójdę od razu po Świętach na CC. Bardzo bym nie chciała przegapić urodzin Misi Cytat:
Cytat:
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde dziewczyny, wygląda na to, że chyba ten trefny dzień mamy chyba wątkowy, kolejna zdenerwowana Mama
![]() Madziuuula nie stresuj się, o tych zakupach i ludziach w ogóle zapomnij bo nie ma czym się denerwować, byli i więcej ich w życiu nie spotkasz. Tego wślizgu do kałuży nie zazdroszczę, ale pewnie będzie co wspominać
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem juz na spacerku. Piekne slonce swieci. Tylko.troche wieje...
MADZIULA. Tak jak dziewczynh radza no stress!!!!! Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Agaaga tak 5.12 źle przeczytałam Was i źle przez to napisałam
![]() hehe …Madziula eh to dziwna ta położna , no i Ci ludzie w tym autobusie ![]() Hope w nocy jak Oskar pierwszy raz wymiotował to powiedziałam TŻ o tej sytuacji z jego mamusią , to oczywiście przemilczał to. Chociaż wydaje mi się że jak tak dalej będzie to jej wygarnie to ![]() Ona już nie raz tak robiła że chora a przychodziła na dół niby do dziadka i zamiast z dala od dziecka to normalnie do niego podchodziła
|
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Czasem im tańszy upominek tym więcej radości
![]() Zostałaś zarażona wirusem radości bananowca ![]() ![]() Ja miałam wczoraj, ale chętnie bym dziś jeszcze zjadła chyba się wproszę do Ciebie na podwieczorek ![]() Cytat:
...Nikki ciążowe rozkojarzenie i skleroza Cię usprawiedliwiają
|
|
#922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
Spróbuj może skórką od chleba ![]() Aaaa no i wczoraj sie Wam pochwaliwałm ze nie wymiotuje , a cała noc spedziłam na tym;/ TŻ został poinformowany i o dziwo zaszczycił mnie swoją osobą tuż po północy. Zajmował się mną i moim żołądkiem do po 4 pare min jak zasnełam. ![]() Całe szczeście mogłam dłużej pospać
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
moge dodac jakąś świąteczną emotkę? ta była fajna
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Nikii ładne te rybki, my musimy się rozejrzeć za takimi co nie trzeba tak często wymieniać wody, z resztą takie małe akwarium to też nie ma za dużo roboty z nim.
Miałam też kiedyś żółwie ale teraz jakoś bym się nie skusiła bleee.... myślałam też o papudze, też kiedyś mieliśmy ale one stanowczo za dużo bałaganu robią hehe wolę już rybki bo są ciche :P i bajzel tylko w akwarium hih. Hope ja nie dałam jeszcze do wywołania bo brakuje mi około 150 szt. do 1000 więc popstrykam jeszcze trochę fotek teraz jak śnieg tu spadnie i przed wyjazdem do PL dam do wywołania tak co jak przyjedziemy będą na mnie czekać hehehe ) Wiecie co ale ze mnie głąb, uspałam małego i zaczęłam czytać Ps. Kocham Cię (dziewczyny polecały) no i wszystko ładnie, pięknie ale tak mnie rozbawiły niektóre teksty ze zaczęłam się śmiać i obudziłam małego bo leżałam z nim w łóżku
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, ja wam polecam wywołac foty w rossmannie. zamówiliśmy przez internet, do odbiory były po paru dniach. dobra jakość i najtaniej (tż sprawdzał różne opcje). zależało mi na jakości bo zamawialiśmy takie większe, do albumu ślubnego oprócz tego zamówilismy plakat i jak dotarł, to byliśmy w szoku. myśleliśmy że plakat to plakat, a to przyszło takie duże święcące zdjęcie w dużym formacie, więc na plus :0 do ramki i zawiśnie na scianie, jak tylko remont dokończymy...
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
niki - jest co wygarnąć, i dobrze byś zrobiła, ze jak tż będzie w domu i mały będzie wymiotował, żeby on się tym zajął, pewnie moment go zbierze na odpowiednie refleksje ! ja bym tak zrobiła, niech dziecko oporządzi i posprząta, to mu moment się poukłada w głowie. Skoro już narobiła kłopotu to przynajmniej wykorzystaj to na swoje.
a i na drugi raz moze jak ją opie***li to da sobie na wstrzymanie babsztyl. dopiero co dziecko wyzdrowiało, taka mądra a nie wie że po chorobie dzieci osłabione i przyszła z takim g///ownem, normalnie masakra, zeby jeszcze małym dzieckiem tak szarpało. Dla mnie to perfidne max. asia - ile za sztuke?/ zestaw?
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-20 o 13:56 |
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
hope - cennik fotousług
|
#928 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Asia też kiedyś w rossmannie zawsze wywoływaliśmy, teraz taniej w auchan wychodziło
![]() Cytat:
Wkleje w formie, bo podjadane na ciepło, Tż połowę wyjadł ciekawe czy obiad wciśnie :P Cytat:
![]() Ale w sumie całe szczęście, że Tż wstał ww nocy do rana mogłoby was zalać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Oskarka może nie karm, najwyżej herbatniki czy sucharki, po co ma się bidul męczyć ![]() Taaa w drugiej połowie czeka nas szczepienie, będzie szał ![]() ![]() Trochę mi przeszło tylko tak robie wszystko z przerwami bo coś brzus pobolewa, biedny tyle się nachodził Generalnie przyzwyczajam się już do tych powolnych spacerów z hau hau ale w tym deszczu to się o zdrowie bąka boje Nie wiem czy w ogóle go zaszczepią...
|
|
#929 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, nadrobie w domu....
drugi dzien z rzedu mam siedziec 10h w pracy.Po wczoraj nie mam sily nie wiem co robic, pewnie bedzie czarna lista i naraze sie szefowi....co za masakra, rece opadaja!!! a i dzis w siedzibie firmy mamy ekipe programu Uwaga TVN wiec pewnie niedlugo uslyszycie o tym kolchozie
|
|
|
|
#930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

No,ale czasami mam wrazenie, ze moja szwagierka ma obawy - ze jak pojawi sie u nas juz na swiecie, to wnuczka pojdzie w kat, i skoncza sie prezenty.. A mała jest nauczona tak, ze jak sie wchodzi to do babci albo dziadka "przyniosłas mi cos " no i chodzby nie wiem jak,ale nawet głupiego cukierka zawsze trzeba miec i jej dac..

dziś mega pójście na łatwiznę makaron z sosem z torebki, ależ się namęczę 
tylko uważaj na siebie 
za 17 tydzień
a soczek z pomarańczy mniam, wypiłabym
więc jak widzisz i tak źle i tak niedobrze
tyle że my mamy sporo rzeczy po Hani, wiec pozostanie raczej drobnica typu smoczki, butelki i inne, tak mi się wydaje, może się okaże że czegoś nam brakuje z grubszych rzeczy, no już wiem, że materac np musimy kupić 

No trochę pojechał, tyle ze zdążyliśmy do lekarza. Położna wielką łaskę robiła, że ma wypisać zaświadczenie o ciąży do pracy
Wracaliśmy autobusem to babsztyle wózka wpuścić nei chciały, jakiś facet o kulach tymi kulami bił mi dziecko po nogach, w ramach zaczepiania aż go ochrzaniłam