|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
heroldin ale jak się jest ze sobą długo i kupuje się prezenty na każdą okazję, typu imieniny urodziny, mikolajki, gwiazdka itp. to pomysły się wyczerpują. TŻ dostał już ode mnie wszystko co się da, zaczynając od skarpetek, perfum, kończąc na akcesoriach motocyklowych i wędkarskich itp. I jeszcze nie chce ze mną współpracować
![]() ja mu wysłałam całą listę kosmetyków ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- A na korki to już chyba za późno, dowiedziałam się ze 2grudnia mam egzamin. !,5 tygodnia mi zostało :/ zaraz chyba farbuje włosy, tzn ombre bo strasznie się mi kolor wypłukał. mam Olie bardzo jasny blond, ciekawe co wyjdzie, byle nie żołtko
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Did czyli.. dziecko. Kiedyś chyba na jakimś podforum matczynym takie cuda były w modzie i wszyscy się z tego śmiali. Nawet jakieś prace magisterskie na temat wizażowych códaków językowych powstawały.
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;43798538]Zawsze mnie zastanawiało skąd ono się wzięło [/QUOTE]Skąd? Odpowiedzią jest kolejne moje ulubione: PZM- Pieluszkowe Zapalenie Mózgu. Mam prawie 39 stopni gorączki, a tu na kolosa trzeba się uczyć. Takie życie to nie życie, mówię Wam. To dramat. ![]() Ale skorzystałam z sytuacji, że mogę dzisiaj wyglądać brzydko i włosy naolejowałam. Oooo.
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W życiu bym nie wpadła ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- przyszla ta moja nieszczęsna meg, ona rozmiarowo ok jest w sumie, ale jest jakby "krzywo" uszyta ![]() krój nie dla moich cycków trochę, muszę się przespać z tym co z nią zrobić
|
|
#3157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako że moje cycki są ze sobą 'zrośnięte' o takim szerokim mostku mogę pomarzyć. Wlałyby się do środka i tyle by było.. Dobrze, że aby Effuniaki mają wąskie mostki, bo już nie wiem co bym nosiła ![]() Ja już zawsze z przyzwyczajenia zaczynam od bazy, a kończę na topie Możesz być ze mnie dumna.Cytat:
zamiast na wykładach siedzę w łóżku i popijam kolejną herbatkę..Super, że jutro mam do 17.30 prawie same ćwiczenia i kolos z OWI Cytat:
).
|
|
|
#3158 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest ta dolna część ładnie dopasowana, ale od szycia w górę niby za duża nie jest, ale jest za wysoko szyta jakby i się marszczy nieładnie Swoją drogą od piątku nie ćwiczyłam nic
|
|
#3160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale te to jakieś dziwactwa są
|
|
#3161 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się. Jestem tak wściekła, że aż płakać mi się chce. Przez trzy dni siedziałam w pokoju robiąc tylko i wyłącznie zadania z matmy na sprawdzian, który to był dziś rano. Napisaliśmy, zadzwonił dzwonek na przerwę, padło hasło oddajemy, no to dobra. Kilka osób pofatygowało się indywidualnie zanieść, a dwie inne osoby jak zawsze zaczęły zbierać z klasy. 9 osób zdążyło oddać swoje prace (tzn. wcisnąć je do ręki prof), po czym prof wyszedł w momencie, gdy tamci złożyli resztę na biurko.
Następnie przed kolejną lekcją dowiedzieliśmy się, że prof powiedział, iż te 9 prac sprawdzi, reszta ma niedostateczny. No trzymajcie mnie, jakim ku*wa prawem?! |
|
|
|
#3162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Ja teraz używam, ale od jakiegoś tygodnia dopiero i jedyne, co mogę powiedzieć to to, że ładnie pachnie i oczyszcza skórę
|
||
|
|
|
#3163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale z radością, bo kupiłam kieckę cudownie powiększającą cycki i lakier Sensique na przecenie
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś beznadziejny dzień
Miałam zajęcia na 13.15, na uczelni byłam około 12.30, czekamy czekamy a tu około 12.50 przychodzi prowadząca i mówi, że dziś nie ma zajęć bo ona jest chora
|
|
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
nieruchawe dziś takie wszytkie
![]() może to przez to zimno na dworze, czy co, ale ja człowiek się troche porucha to i cieplej od razi i przyjemniej
|
#3168 |
|
Konto usunięte
|
Zczaiłam, że olejki Green Pharmacy są już w Rossie - idę szczęśliwa kupić wersję z drzewem herbacianym, a akurat ta wersja nie jest tam dostępna...
|
|
|
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszy dzień jako taki. Nie mówiąc już nic o pogodzie panującej za oknem. Rano, gdy wstaję o 5:30, na dworze ciemno jak w d.upie, pierwsze co robię to włączam lampkę bo inaczej nie da się funkcjonować. Wracam ze szkoły, lampka znów idzie w ruch. Nie wiem jak moja Babcia nadąży z zarabianiem na prąd
Nałożyłam pierwszy raz maskę miodową Serii na włosy Do teraz zachwycam się wyglądem kłaków. Miękkie, sypkie, dobrze się układające, a zapach Zakochałam się w tej masce A teraz czekam tylko na piątek i promocje w Rossmannie |
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Ruchać, ruchać, nie przestawać!
Stwierdziłam, że jutro będę złą studentką i pójdę tylko na jedne zajęcia. Będzie czas na dłuższe maskowanie miodkową Seri. Omnomnom.
|
#3171 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja dzisiaj skończyłam pierwsze zajęcia o 11.15 i miałam 4h okienka. Po wyjściu z uczelni chciałam wyjąć z kieszeni kurtki etui z dokumentami (dowód, karta miejska, legitymacja, karta pacjenta itd.), a tu pusto. Przetrząsnęłam całą torbę, całą salę w której miałam zajęcia i nic. Zadzwoniłam do Komunikacji Miejskiej - nikt nic nie widział. Wściekła wróciłam do domu, włączyłam laptopa a tu wiadomość od nieznajomego chłopaka. Napisał, że znalazł rano w autobusie moje dokumenty i chciałby mi je oddać jak najszybciej, bo pewnie są mi potrzebne ![]() Poza tym dostałam stypendium socjalne i znalazłam pracę dorywczą Włosowo nadal rządzi Biovax do ciemnych
|
||
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zmęczona
Wstałam dziś o 6.30, pomykałam na praktyki, prowadziłam zajęcia wf i polski. Nauczycielka powiedziała, że z wf-em poradziłam sobie najlepiej ze wszystkich dziewczyn Jak wróciłam to posprzątałam mieszkanie. Miałam farbować włosy ale czasu już nie miałam. Musiałam konspekt na jutrzejsze zajęcia przygotować. I jak już miałam werwę do pisania to za pracę lic. się zabrałam![]() Jutro widzę się z TŻ Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-11-20 o 21:19 |
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
W sb idziemy z TŻ na igrzyska śmierci
wybiera się może, któraś z Was na ten film?
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Hesusie! 1,5 miesiąca tu już mieszkam a jak dzisiaj po pizzy poszłyśmy docisnąć do Maca (huehuehue pójdzie w cycki, no nie?
ale pizza była ekstremalnie cienka... ) okazało się, że mam hebe i rossa 1000 metrów od siebie w piątek idę napadać na tego właśnie Rossa , przy okazji luknę co w hebehebe
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień Was dzisiaj nadrabiałam! W między czasie ucząc się, malując paznokcie itp.
I znów mi się nie podoba nowe mani Jutro już czwartek.. Później piątek i promocjeeeeee
|
#3176 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja zaraz też będę się olejować Cytat:
Cytat:
![]() gratuluję! ![]() wróciłam z uczelni i już jestem po kolacji i popijam grzańca ![]() ogólnie to promotor zaproponował mi inny temat pracy, którego trochę się obawiam, że nie znajdę literatury i ze względu na to, że chce pisać o podatkach to zostałam przez niego wybrana, że mam wystąpić na międzynarodowej konferencji w maju z prawa podatkowego
|
|||
|
|
|
#3177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że tak szybko ktoś się odezwał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43811665]o mamo ja zaraz też będę się olejować dobrze, że dokumenty się znalazły ![]() gratuluję! ![]() wróciłam z uczelni i już jestem po kolacji i popijam grzańca ![]() ogólnie to promotor zaproponował mi inny temat pracy, którego trochę się obawiam, że nie znajdę literatury i ze względu na to, że chce pisać o podatkach to zostałam przez niego wybrana, że mam wystąpić na międzynarodowej konferencji w maju z prawa podatkowego [/QUOTE]
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to chyba się na fitomed zdecyduję a zamawiacie z DOZa czy gdzie indziej można dorwać?aleex, dobrze że wszystko dobrze się skończyło i jeszcze lepiej układa ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43811665] wróciłam z uczelni i już jestem po kolacji i popijam grzańca ![]() ogólnie to promotor zaproponował mi inny temat pracy, którego trochę się obawiam, że nie znajdę literatury i ze względu na to, że chce pisać o podatkach to zostałam przez niego wybrana, że mam wystąpić na międzynarodowej konferencji w maju z prawa podatkowego [/QUOTE]też bym się bała, ale dasz radę! gratulacje kochana
|
|
#3180 | |
|
Rozeznanie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43811665]dobrze, że dokumenty się znalazły
![]() gratuluję! ![]() wróciłam z uczelni i już jestem po kolacji i popijam grzańca ![]() ogólnie to promotor zaproponował mi inny temat pracy, którego trochę się obawiam, że nie znajdę literatury i ze względu na to, że chce pisać o podatkach to zostałam przez niego wybrana, że mam wystąpić na międzynarodowej konferencji w maju z prawa podatkowego [/QUOTE]Dzięki i ja również gratuluję ![]() Pomoc przy organizacji meczów. Też się cieszę ![]() Cytat:
Sama w to nie wierzę, jest aż ZA dobrze jak na mnie
Edytowane przez aleeexandra Czas edycji: 2013-11-20 o 23:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

Miałam zajęcia na 13.15, na uczelni byłam około 12.30, czekamy czekamy a tu około 12.50 przychodzi prowadząca i mówi, że dziś nie ma zajęć bo ona jest chora